Enorme kut homo afspreken

enorme kut homo afspreken

Ik pijpte hem, terwijl ik hem pijpte wrijfde kevin met zijn hand over mijn kutje, ook lekte hij mijn kutje. Ik bleef de andere man goed doorpijpen, hij was enkele jaartjes ouder als Kevin. Ik moest met mijn rug op de bureau gaan liggen die ook op die kamer stond. Kevin hield mijn polsen vast en de andere man Pierre spreidde mijn benen en begon zich af te trekken. Enkele minuten later kwam hij korter staan en ramde zijn pik zo hard als hij kon in mijn kut.

Hij ramde en ramde zo hard hij maar kon. Ik schreeuwde van de pijn. Zo een dikke pik in mijn klein gaatje dat deed enorm pijn. Ik schudde heen en weer en riep stop stop maar hij bleef maar doorrammen. Ik begon te wenen en te schreeuwen. Hij had mijn benen vast zodat hij harder kon stoten. Na een goeie tien minuten kwam hij klaar in mijn kutje, ik voelde mijn kutje samen spannen en ook dat deed enorm pijn.

Ja ik was ontmaagd in mijn kutje. Toen moest ik terug op bed gaan zitten op mijn knieeën. Ik had nog altijd enorme pijn maar gehoorzaamde. Kevin kwam achter mij zitten ook op zijn knieeën en ik voelde dat hij mijn poepgaatje aan het likken was. Hij probeerde er met zijn tong in te gaan. Toen voelde ik dat hij zijn styve pik erin wilde persen. Ik voelde wel een beetje pijn maar het ging wel. Opeens had ik vreselijke enorme pijn. Erger dan mijn kutje.

Ja zijn styve pik zat in mijn poepgaatje en ik voelde dat hij zijn pik er een beetje uitdeed en weer erin. Ik weende weer en schreeuwde weer een beetje. Ook hij ramde en stootte Vreselijk vond ik het. Toen hij klaarkwam ramde hij diep in mijn poepgaatje en ook dat voelde ik dat hij kwam. Veel tijd om te bekomen had ik niet want ik moest op kevin gaan liggen en zijn styve pik in mijn kutje steken. Toen ik dat had gedaan kwam pierre op mij liggen en stak zijn pik in mijn poepgaatje. Hij ramde net zoals hij in mijn kutje deed.

Veel hoefde ik niet te doen om kevin te laten genieten dat zijn pik in mijn kutje zat. Ik bloedde nog altijd een beetje uit mijn kutje en poepgaatje. Pierre kwam al klaar na 10 minuten en 5 minuten later kwam ook Kevin klaar. Ik zat vol met sperma Toen gingen de mannen naar beneden, ik besloot op bed te blijven liggen om te bekomen.

Maar al snel stonden ze er terug. Ze bonden me vast aan het bed met mijn rug op het bed. Ook mijn enkels werden vast gebonden en mijn mond werdt dichtgeplakt. Een uurtje later stonden er twee andere mannen in de kamer. Ze deden hun uit en een voor een staken ze hun pik in mijn kutje. Toen ze gedaan hadden stond er weer een andere man. Hij stak zijn pik ook in mijn kutje en ramde goed door.

In totaal ben ik op die nacht door 38 mannen geneukt geweest. Om half acht werdt ik los gemaakt en kreeg ik mijn euro. De man bracht me naar huis en vroeg of ik opnieuw wou afspreken, dan kreeg ik euro. Jawel dat wou ik, ik had het geld tenslotte nodig. Ook al zat ik vol met sperma. Een week later sprak ik terug af met Kevin en hij vertelde me dat hij weer had kunnen afspreken met veel mannen.

Hoe hij het deed wist ik niet. Maar ik ging opnieuw naar zijn huis en naar zijn kamer. De eerste kwam er al aan en ik werkte zelfstandig mee. Per man die mij neukte kreeg kevin euro. De man was zo rond de 45 en hij fuckte me eerst in mijn kutje en daarna in mijn poepgaatje.

De volgende kwam en zo ging het maar door. Ditskeer waren er 26 mannen klaargekomen in mijn kutje en 3 enkel in mijn poepgaatje. Ik had weer euro verdiend. Twee weken later werd ik 18 en ik besloot om bij Kevin te gaan wonen. Elke dag had ik veel mannen die mij eens goed namen. Na een uur of zo werden we het er over eens dat we zouden afspreken. Een uurtje later kwam ik bij hem aan en hij deed de deur open van zijn woning. Eerste indruk was dat het een leuke vent was.

Ik was nog wat nerveus maar binnen 5 minuten was ik volledig op mijn gemak. Na een kopje koffie zei hij kom we gaan naar boven. Daar aangekomen kleedde ik mij uit wat hij ook deed. Wat ik daar zag was ongelooflijk. Zo'n grote pik had ik nog nooit gezien. We gingen op bed liggen en ik begon hem heerlijk te pijpen. Hij streelde mijn kutje wat ik thuis al had gespoeld.

Langzaam kwam hij achter me zitten en begon mijn kutje heerlijk op te rekken. Heel behoedzaam gleed hij bij me naar binnen wat in eerste instantie erg pijn deed. Maar ik wilde zo graag dat hij met beleid zo voorzichtig deed dat ik niks anders meer wilde. Na een paar minuten begon hij langzaam in en uit te gaan en ik voelde zijn enorme lid heerlijk diep in me komen.

In de chat had hij al gezegd dat hij van een lange fuck hield.

Tantra spijkenisse thuisontvangst haarlem

Ik stond op en zei dat ik even moest plassen. Maar ik liet de deur op een kier dat ik hem kon blijven zien. Ik was nog niet weg of hij slorde zijn lul goed. Ik voelde aan mijn spleet en het geil stond in mijn gleuf. Mijn kut was er echt klaar voor ,hij zal er zo ingljden ,zo nat was ik.

Ik trok snel mijn slip uit en ik wilde hem mijn kut laten zien ,misschien as hij goed geil van mij is kan ik met hem afspreken op een middag.

Ik pakte de barkruk zodat ik hoger zat en ging weer voor hem zitten. Een beet onverschillig zat ik voor hem en ik liet mijn benen verder ut elkaar gaan. Ik zag zijn ogen groter worden ,hij zag mijn kale poes. Zag ik het nu goed ,zijn lul stond recht tegen zijn buik aan.

Nou ik den dat mijn zoon nog niet komt zei ik. Nee die moest hem helpen met de pc. Ik stond op en ik bukte bij de prullebak. Zijn ogen volgde mij en ik bukte zo dat hij mijn kale kutt goed kon zien. Ik bleef expres zo lang staan. Hij had het niet meer. Ik wilde meer maar durfde niet direct te zijn. En heb je ook wel sex net als mijn zoon? Hij kleurde en zei , nee corrie dat gaat niet. Ja een probleem , ik ben te zwaar geschapen. Welnee joh ,hoe kom je erbij. Wij zijn daar voor gebouwd hoor ,er komt ook een kindje uit.

Ja dat weet ik ,maar niemand wil me. Zoek een rijpere vrouw dan ,je moet het toch eens doen. Ja ik zal wel willen maar lukt niet. Is hij zo groot dan ,begon ik? Ja dat zeggen ze. Vind je her raar als ik vraag of ik hem mag zien in volle ornaat.

Mag jij de mijne ook zien ,maar mondje dicht tegen mijn zoon he. Hij ritste zijn broek open en ik zag hem achter zijn slip zitten. Ik deed een beetje mijn rok omhoog dat mijn kutje bloot kwam. Zijn broek op zijn knieen en ik trok hem mee naar de keuken. Kom hier staan ,dan zien ze niks. Trek je slip naar beneden. Zo hee daar kwam me toch een eind lul te voorschijn. Zelfs ik moest slikken , wat een knijter zeg. Nee Corrie bij nie,mand. Ik stapte naar voren en ik nam zijn lul in mijn handen. Zal ik het eens proberen voor je?

Ik liet zijn lul van voren eerst door mijn gleuf gaan en smeerde hem met mijn geil dat uit mijn kut liep. Hij gleed er een stukje in dat ik duwde. Wat een zalige groteknop zat er op mmmmmm. Ik draaide mij om en steunde op het aanrecht met mijn kut flink naar achter. Kom duw hem er eens gauw in ,snel we hebben weinig tijd. Hij zette hem tegen mijn zeik natte kut en duwde zijn eikel tussen mijn lippen.

Ik kon niet wachte en met een harde duw gleed zijn lul in mijn kut. Allemachtig ,ik moest ook even slikken dat ik hem verder voelde glijden. Hij kwam tegen mijn baarmoeder aan ,maar wat vuld hij mijn hongerige kutje goed. Dat zijn lul er in gleed kwam ik al klaar ook. Ja neuk me , oh jojh ga door en hij ramde zijn lul er heerlijk in. Wat een verschil met dat dingetje van mijn man. Ik hoorde hem kreunen en gelijk voeld ik zijn zaad diep in mijn kut spuiten. Ohhh Corre ik ben al klaar sorry.

Ohh geeft niks hoor. Ik wil je laten zien aan anderen. Je mag je ook wel eventjes laten pijpen door mijn sletje. Ik moest de man dus van haar afzuigen. Hij kreunde zacht toen ik er aan begon en zijn lul tussen mijn lippen door naar binnen zoog. Het was voor mij de eerste keer dat ik een echte lul in mijn mond had. Mijn vriendin zei tegen de man dat het haar zo geil leek om me met een andere man bezig te zien en dat ze daarom besloten had hier naartoe te gaan. Hij likte door mijn hele bilnaad in de richting van mijn ballen.

Toen ging zijn tong weer omhoog naar mijn kontgaatje, en daar likte hij me geweldig! Hij duwde zijn tong steeds een beetje naar binnen en trok intussen aan zijn lul.

Neuk hem maar lekker geil in zijn slettengat! Even later stootte hij zijn lul in mijn kontgaatje. Hij begon me wild te neuken. Dan pijpt dit lustobject jullie wel even klaar. Wat doen jullie dit lekker! Die sopte in en uit haar kletsnatte kutje. De derde man moest van haar zijn sperma tegen mijn nylons aan spuiten. Ik keek opzij en zag daar mijn vriendin met haar broek op haar enkels die kunstlul ruw in en uit haar kutje bewegen.

Ik spoot een lading sperma zo op de grond. Toen ging alles heel snel. De man die me in mijn kont neukte trok zijn lul eruit en haalde het condoom van zijn lul af. Het sperma spoot hij tegen mijn kont aan, zo tussen mijn billen en op mijn rug. Ik voelde het langs mijn kont naar mijn ballen lopen. Hij deed mijn slipje weer op zijn plaats en ik voelde het plakken en nat worden.

De man die mij had afgetrokken en gepijpt had ging nu staan en spoot zijn sperma tegen mijn dijen en nylons en ik voelde alles over mijn kousen naar beneden glijden. Uit de struiken kwam nog een man en die stond hevig trekkend aan zijn lul op ongeveer vijf meter afstand te kijken. De man die op een afstandje stond te rukken was met een paar snelle stappen bij me en ook hij spoot luid kreunend zijn sperma in mijn gezicht.

Op dat moment kwam ook mijn vriendin gillend en schreeuwend klaar. Even later trok ze de kunstlul uit haar kutje.
enorme kut homo afspreken

Ik pijpte hem, terwijl ik hem pijpte wrijfde kevin met zijn hand over mijn kutje, ook lekte hij mijn kutje. Ik bleef de andere man goed doorpijpen, hij was enkele jaartjes ouder als Kevin. Ik moest met mijn rug op de bureau gaan liggen die ook op die kamer stond. Kevin hield mijn polsen vast en de andere man Pierre spreidde mijn benen en begon zich af te trekken. Enkele minuten later kwam hij korter staan en ramde zijn pik zo hard als hij kon in mijn kut.

Hij ramde en ramde zo hard hij maar kon. Ik schreeuwde van de pijn. Zo een dikke pik in mijn klein gaatje dat deed enorm pijn.

Ik schudde heen en weer en riep stop stop maar hij bleef maar doorrammen. Ik begon te wenen en te schreeuwen. Hij had mijn benen vast zodat hij harder kon stoten. Na een goeie tien minuten kwam hij klaar in mijn kutje, ik voelde mijn kutje samen spannen en ook dat deed enorm pijn. Ja ik was ontmaagd in mijn kutje. Toen moest ik terug op bed gaan zitten op mijn knieeën. Ik had nog altijd enorme pijn maar gehoorzaamde. Kevin kwam achter mij zitten ook op zijn knieeën en ik voelde dat hij mijn poepgaatje aan het likken was.

Hij probeerde er met zijn tong in te gaan. Toen voelde ik dat hij zijn styve pik erin wilde persen. Ik voelde wel een beetje pijn maar het ging wel. Opeens had ik vreselijke enorme pijn. Erger dan mijn kutje. Ja zijn styve pik zat in mijn poepgaatje en ik voelde dat hij zijn pik er een beetje uitdeed en weer erin.

Ik weende weer en schreeuwde weer een beetje. Ook hij ramde en stootte Vreselijk vond ik het. Toen hij klaarkwam ramde hij diep in mijn poepgaatje en ook dat voelde ik dat hij kwam. Veel tijd om te bekomen had ik niet want ik moest op kevin gaan liggen en zijn styve pik in mijn kutje steken.

Toen ik dat had gedaan kwam pierre op mij liggen en stak zijn pik in mijn poepgaatje. Hij ramde net zoals hij in mijn kutje deed. Veel hoefde ik niet te doen om kevin te laten genieten dat zijn pik in mijn kutje zat. Ik bloedde nog altijd een beetje uit mijn kutje en poepgaatje. Pierre kwam al klaar na 10 minuten en 5 minuten later kwam ook Kevin klaar. Ik zat vol met sperma Toen gingen de mannen naar beneden, ik besloot op bed te blijven liggen om te bekomen.

Maar al snel stonden ze er terug. Ze bonden me vast aan het bed met mijn rug op het bed. Ook mijn enkels werden vast gebonden en mijn mond werdt dichtgeplakt. Een uurtje later stonden er twee andere mannen in de kamer. Ze deden hun uit en een voor een staken ze hun pik in mijn kutje. Toen ze gedaan hadden stond er weer een andere man. Hij stak zijn pik ook in mijn kutje en ramde goed door. In totaal ben ik op die nacht door 38 mannen geneukt geweest.

Om half acht werdt ik los gemaakt en kreeg ik mijn euro. De man bracht me naar huis en vroeg of ik opnieuw wou afspreken, dan kreeg ik euro. Jawel dat wou ik, ik had het geld tenslotte nodig. Ook al zat ik vol met sperma.

Een week later sprak ik terug af met Kevin en hij vertelde me dat hij weer had kunnen afspreken met veel mannen. Hoe hij het deed wist ik niet. Maar ik ging opnieuw naar zijn huis en naar zijn kamer. De eerste kwam er al aan en ik werkte zelfstandig mee.

Per man die mij neukte kreeg kevin euro. De man was zo rond de 45 en hij fuckte me eerst in mijn kutje en daarna in mijn poepgaatje. De volgende kwam en zo ging het maar door. Ditskeer waren er 26 mannen klaargekomen in mijn kutje en 3 enkel in mijn poepgaatje.

Ik had weer euro verdiend. Twee weken later werd ik 18 en ik besloot om bij Kevin te gaan wonen. Elke dag had ik veel mannen die mij eens goed namen. Na een uur of zo werden we het er over eens dat we zouden afspreken.

Een uurtje later kwam ik bij hem aan en hij deed de deur open van zijn woning. Eerste indruk was dat het een leuke vent was. Ik was nog wat nerveus maar binnen 5 minuten was ik volledig op mijn gemak. Na een kopje koffie zei hij kom we gaan naar boven. Daar aangekomen kleedde ik mij uit wat hij ook deed. Wat ik daar zag was ongelooflijk.

Zo'n grote pik had ik nog nooit gezien. We gingen op bed liggen en ik begon hem heerlijk te pijpen. Hij streelde mijn kutje wat ik thuis al had gespoeld.

Langzaam kwam hij achter me zitten en begon mijn kutje heerlijk op te rekken. Heel behoedzaam gleed hij bij me naar binnen wat in eerste instantie erg pijn deed. Maar ik wilde zo graag dat hij met beleid zo voorzichtig deed dat ik niks anders meer wilde.

Na een paar minuten begon hij langzaam in en uit te gaan en ik voelde zijn enorme lid heerlijk diep in me komen. In de chat had hij al gezegd dat hij van een lange fuck hield.


Hij werd supe geil van me. Ik stond op en zei dat ik even moest plassen. Maar ik liet de deur op een kier dat ik hem kon blijven zien. Ik was nog niet weg of hij slorde zijn lul goed. Ik voelde aan mijn spleet en het geil stond in mijn gleuf. Mijn kut was er echt klaar voor ,hij zal er zo ingljden ,zo nat was ik. Ik trok snel mijn slip uit en ik wilde hem mijn kut laten zien ,misschien as hij goed geil van mij is kan ik met hem afspreken op een middag.

Ik pakte de barkruk zodat ik hoger zat en ging weer voor hem zitten. Een beet onverschillig zat ik voor hem en ik liet mijn benen verder ut elkaar gaan.

Ik zag zijn ogen groter worden ,hij zag mijn kale poes. Zag ik het nu goed ,zijn lul stond recht tegen zijn buik aan. Nou ik den dat mijn zoon nog niet komt zei ik. Nee die moest hem helpen met de pc.

Ik stond op en ik bukte bij de prullebak. Zijn ogen volgde mij en ik bukte zo dat hij mijn kale kutt goed kon zien. Ik bleef expres zo lang staan. Hij had het niet meer. Ik wilde meer maar durfde niet direct te zijn. En heb je ook wel sex net als mijn zoon?

Hij kleurde en zei , nee corrie dat gaat niet. Ja een probleem , ik ben te zwaar geschapen. Welnee joh ,hoe kom je erbij. Wij zijn daar voor gebouwd hoor ,er komt ook een kindje uit. Ja dat weet ik ,maar niemand wil me. Zoek een rijpere vrouw dan ,je moet het toch eens doen. Ja ik zal wel willen maar lukt niet. Is hij zo groot dan ,begon ik?

Ja dat zeggen ze. Vind je her raar als ik vraag of ik hem mag zien in volle ornaat. Mag jij de mijne ook zien ,maar mondje dicht tegen mijn zoon he.

Hij ritste zijn broek open en ik zag hem achter zijn slip zitten. Ik deed een beetje mijn rok omhoog dat mijn kutje bloot kwam. Zijn broek op zijn knieen en ik trok hem mee naar de keuken. Kom hier staan ,dan zien ze niks.

Trek je slip naar beneden. Zo hee daar kwam me toch een eind lul te voorschijn. Zelfs ik moest slikken , wat een knijter zeg. Nee Corrie bij nie,mand. Ik stapte naar voren en ik nam zijn lul in mijn handen. Zal ik het eens proberen voor je? Ik liet zijn lul van voren eerst door mijn gleuf gaan en smeerde hem met mijn geil dat uit mijn kut liep. Hij gleed er een stukje in dat ik duwde. Wat een zalige groteknop zat er op mmmmmm.

Ik draaide mij om en steunde op het aanrecht met mijn kut flink naar achter. Kom duw hem er eens gauw in ,snel we hebben weinig tijd. Hij zette hem tegen mijn zeik natte kut en duwde zijn eikel tussen mijn lippen. Ik kon niet wachte en met een harde duw gleed zijn lul in mijn kut. Allemachtig ,ik moest ook even slikken dat ik hem verder voelde glijden.

Hij kwam tegen mijn baarmoeder aan ,maar wat vuld hij mijn hongerige kutje goed. Dat zijn lul er in gleed kwam ik al klaar ook.

Ja neuk me , oh jojh ga door en hij ramde zijn lul er heerlijk in. Wat een verschil met dat dingetje van mijn man. Ik hoorde hem kreunen en gelijk voeld ik zijn zaad diep in mijn kut spuiten. Ohhh Corre ik ben al klaar sorry. Net op dat moment nam die vrouw de enorme pik van haar man in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen, terwijl ze met haar handen de enorme ballen van de man aan het masseren was. Agnes rilde van genot en keek deze mensen strak aan en ik zag aan haar ogen dat ze bloedgeil was.

De vrouw begon nu langzaam aan die pik te trekken hij zuchtte van genot. Ondertussen had ik de borsten van Agnes beet gepakt en ik merkte dat de tepels wel erg keihard vooruit stonden.

Ik kneep zacht in haar gevoelige tepels haar gezicht begon rood aan te lopen toen ik met mijn vingers haar kut en klit bewerkte, tjonge wat was haar kut nat, het dreef er gewoon uit. En toen gebeurde het de vrouw tegen over ons vroeg aan Agnes of ze ook even wou proeven, wat ik nooit verwacht had gebeurde.

Agnes stond op en liep recht op die enorme lul af en begon hem onmiddellijk te pijpen. Ik bleef perplex zitten was dit nu mijn Agnes, er ging een tweestrijd door mijn hoofd. Ik wachtte maar eens rustig af wat er gebeuren ging. De vrouw was inmiddels onder de benen van Agnes gekropen en begon haar drijf natte kut te likken Agnes begon enorm te kreunen om kort daarna spuitend klaar te komen, de vrouw had moeite al dat kutgeil van Agnes op te slurpen.

Nu word het toch tijd dat ik ging meedoen, en ik ging naast die vrouw zitten en deze nam direct mijn lul in haar mond. Wat kon ze pijpen, ik voelde mijn ballen kloppen en moest me inhouden om niet direct te spuiten. Ik begon haar met mijn hele hand te neuken wat haar spoedig tot een orgasme bracht, ik haalde mijn hand er uit en likte aan de sliert geil, hier werd ik echt geil van.

De man was inmiddels achter Agnes gaan staan en drukte zijn enorme lul tegen de zeik natte kut van Agnes aan, ik hoorde haar kreunen als nooit te voren.

Toch schrok ik van haar gil, de man had zijn enorme pik in haar kut geramd, maar haar gil ging over in gekreun en ze riep. Ooh, wat een heerlijke lul is dit, mijn kut is helemaal gevuld met lul.

Ik keek naar hun en zag Agnes draaien met haar prachtige kont terwijl haar geil met stromen langs haar benen liep, ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ik hoorde Agnes even daarna kermend en kreunend klaar komen. Ik liep naar hun toe, hij had zijn lul uit haar kut gehaald en Agnes was hem nu aan het pijpen, achter Agnes staand ramde ik mijn lul in haar kut.

Ik voelde alleen niets, mijn voorganger had deze kut zover opgerekt dat ik er wel drie keer in kon. Agnes drukte nu de man naar achter zodat deze op zijn rug kwam te liggen en stapte op de man om wederom die gigantische lul in haar lekkende kut te laten verdwijnen en weer gilde ze van genot.

Ik zag nu het kontje van mijn vrouw omhoog steken en kon me niet meer bedwingen, ik ging achter mijn vrouw staan en zetten mijn pik tegen haar kleine gaatje. Ik duwde zachtjes door en schoot toen helemaal in haar kont, Agnes rilde van genot dit had ze nog nooit gevoeld. Ze kneep haar kut en kont samen en dit werd de man teveel, deze spoot zijn zaad diep in haar schokkende kutje, opnieuw kwam Agnes door deze zaadlozing klaar. Nu werd het mij ook teveel, ik begon wild in haar kont te stoten.

Agnes riep maar, harder, harder, harder, het werd zwart voor mijn ogen, mijn ballen begonnen te kloppen nog enkele halen en ja daar begon mijn lul te spuiten diep in haar darmen. Agnes kwam opnieuw gillend klaar.
Sex vjdeo seks in gelderland

  • Tetten be prive ontvangst nieuwegein
  • Groepsexs nueken.nl
  • Vagina scheren film priveontvangst heerenveen
  • 62
  • Enorme kut homo afspreken