Geile carolien bengelende tieten

geile carolien bengelende tieten

Ik begon een erectie te krijgen, toen ik haar kuiten ging masseren. Na een paar minuten veerde ze plotseling overeind en ze zei verschrikt: Ze schoof haar nachthemd omhoog en legde mijn hand op haar bolle buik en ja, ik voelde haar baby inderdaad heel zachtjes tegen haar buikwand aanduwen.

Snel trok ik mijn hand weer van haar buik af en ik begon haar dijbenen te masseren. Ik boog me voorover en gaf een kusje op Caroline's grote ronde buik. En ik kuste haar blote buik opnieuw, vlak onder haar navel.

Ik dacht te horen dat Caroline iets sneller ging ademhalen. Toen schoten mij haar klachten over buurman Hans weer te binnen en ik legde mijn hand voorzichtig op haar slipje. Caroline zei er niets van, maar ze zuchtte wel heel diep.

Ik ging met mijn hand ietsje lager en streelde langs de pijpen van haar slipje, tot tussen haar benen. Caroline deed haar benen wat verder uit elkaar, wat ik opvatte als goedkeuring voor wat ik aan het doen was.

Het moedigde me aan om de volgende stap te zetten. Ik trok haar slipje een beetje opzij en streelde langs de zijkant van haar schaamlippen. Voorzichtig deed ik haar slipje naar beneden, en ging door met het masseren van haar dijen. Elke keer als mijn hand omhoog ging, raakte ik heel even aan haar behaarde schaamlippen. Toen ik haar klitje aanraakte, dacht ik dat Caroline uit bed wilde springen.

Ik legde mijn hoofd op haar kussen, maar ging intussen gewoon door met het strelen van haar kutje. Mijn erectie was enorm stijf geworden en ik ik voelde haar handen friemelen aan mijn pyjamabroek.

Ze graaide door mijn gulp naar binnen, en haalde mijn kloppende erectie te voorschijn. Ze nam hem in haar hand en begon mijn opgezwollen piemel heel voorzichtig te masseren.

Nog nooit had ik zo iets heerlijks gevoeld! Terwijl ik haar kutje zachtjes bleef vingeren, kneep zij steeds steviger in mijn erectie en ze bewoog haar hand langzaam op en neer. Ineens kwam ik klaar, ik spoot mijn zaad tegen het blote dijbeen van Caroline. Maar ik ging nog steeds door met het strelen van haar kutje, en even later begon Caroline met snelle schokken haar heupen te bewegen. Het bed kraakte en piepte helemaal door haar bewegingen. Het geluid van haar dijen die tegen mijn hand aan ketsten, vervulde de kamer.

Oh, al mijn dromen gingen in vervulling! Ik vingerde onze mooie buurvrouw Caroline! Ik legde mijn andere hand op haar heerlijke borsten en ze begon te kreunen dat ze ging klaarkomen. Daarna vertelde ze mij dat we niet mochten neuken, dat was te gevaarlijk voor de baby. Dus begon ik over Caroline's volle borsten te strelen, en de donkerbruine tepels, die parmantig naar voren staken. Het gevoel van die grote gerimpelde tepels was zo ongelofelijk opwindend. Nog een hele tijd lagen we zo naast elkaar, een beetje te zoenen en praten.

Ze vertelde mij dat Hans en zij nooit meer met elkaar vrijden omdat hij te druk was met onderwijs geven aan de universiteit en met het organiseren van zijn vakbond. Ik vertelde haar dat ik haar net zo vaak met haar wilde vrijen, als ze maar wilde. En bovendien ben ik getrouwd, en jouw moeder is ook nog mijn beste vriendin.

Nee, wij kunnen echt niet samen vrijen, want jouw moeder zou vast heel teleurgesteld zijn als ze te weten kwam, dat ik haar zoontje heb verleid. Ik protesteerde hevig en zei dat mijn Mama en haar Hans het nooit te weten zouden hoeven te komen.

Caroline aarzelde en gaf een klein beetje toe. Zolang Hans weg was, deze week dus, zouden we nog doorgaan met deze kleine pleziertjes, zoals zij het noemde, maar ze voegde er wel aan toe: Jij bent te jong, en ik ben nog nooit vreemd gegaan. Maar ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen als daarnet met jou, door de lieve manier waarop jij het bij mij deed. Het voelde zo heerlijk, en zo goed, en diep van binnen vind ik het heel erg jammer, dat dit zo verkeerd is. Ik zei maar niets en zij legde haar hand weer op mijn piemel en kneep er eens lekker in.

Al snel begon zij haar hand op en neer te bewegen op mijn schacht. Ik kneedde nu haar grote volle tieten, terwijl zij met haar andere hand zichzelf driftig vingerde. Na een paar minuten begon ze ineens heel hard te gillen: Een paar weken later kwam de bevalling.

Een gezonde baby, die Alyssa heette. Toen ze de volgende dag terug kwam uit het ziekenhuis, gingen mijn moeder en ik bij haar op kraambezoek, om de baby te kijken en we kregen thee met een koekje van de kraamverpleegster. Ook de dagen daarna ging mijn moeder elke middag, en ik ging vaak met haar mee, om een kopje thee met de buurvrouw te drinken.

Ik keek naar haar figuur, en bloosde. Haar lichaam zag er nog veel aantrekkelijker uit, nu ze haar dikke buik kwijt was. Ook waren haar borsten nu nog groter dan toen ze in verwachting was van Alyssa. Van andere jongens had ik wel eens gehoord over zwangere vrouwen en dat ze hun baby's voeden aan de borst. Ze hadden me verteld dat hun borsten dan gigantisch groot worden en helemaal vol zitten met melk en dat soort dingen.

Ook had ik gehoord dat als een baby niet wil zuigen op zijn moeders tieten, dat die dan heel pijnlijk worden en dat er allerlei ontstekingen kunnen ontstaan.

Op een keer moest mijn moeder naar de kapper, dus ging ik alleen bij haar op theevisite. De baby begon te huilen, en Caroline zei dat het tijd was om hem te voeden. Ze ging naar de babykamer, nam Alyssa uit haar wiegje, en legde haar aan de borst om haar te voeden. Na een tijdje had de baby genoeg, en ze weigerde de tepel aan te nemen.

De moedermelk droop langs haar kinnetje. Blozend stond ik op en begon mijn broek recht te trekken. In mijn opgewonden toestand leken haar borsten enorm groot te zijn onder haar katoenen badjas. Ze zei niets, maar ze keek even naar de bobbel in mijn broek die steeds groter begon te wordenworden. Ik slikte en probeerde mijn ogen van haar grote, gezwollen borsten af te trekken. Ik kon geen woord uitbrengen.

Van schaamte kon ik geen woorden vinden. Ik wist niet wat ik moest zeggen of doen. De lucht was vervuld van de schone, frisse geur van shampoo. Het zoete boeket van haar pas gewassen lichaam vulde mijn neusgaten en wekte herinneringen op aan mijn jeugd. Die aangename geuren opsnuivend, staarde ik naar de blote borst van de buurvrouw. Niet in staat om mijn ogen te geloven, zag ik hoe ze die grote, uitpuilende tepel tegen mijn wang wreef.

Toen zag ik een kleine straaltje witte melk eruit lekken. Gefascineerd staarde ik toe hoe het straaltje moedermelk maar door bleef sijpelen en langs de bolle onderkant van die grote borst druppelde.

Toen raakte haar grote tepel mijn trillende lippen aan. Ik had nog nooit zo'n enorme opwinding gevoeld. Mijn hele lichaam werd tintelend en elektrisch opgeladen, terwijl ik mijn mond opendeed en haar rimpelige tepel tussen mijn lippen gleed.

Ik verroerde me niet maar begon heel voorzichtig te zuigen op haar tepel. Maar toen realiseerde ik mij weer wat ze van mij wilde, en ik begon stevig te zuigen aan haar grote, opgezwollen tiet. Eerst kwam er alleen een beetje dunne, waterige vloeistof uit. Het leek niet erg op melk, en ik vroeg me al af of ik het soms verkeerd deed. Maar toen schrok ik plotseling want er begonnen dikke stralen melk te spuiten uit haar tepel. Caroline glimlachte goedkeurend naar mij, terwijl haar zoete vette melk begon te stromen.

Diep in mijn geheugen doken vergeten herinneringen op aan mijn eigen kindertijd. Ik werd weer een kleine baby, zuigend aan mijn moeders borst, terwijl Caroline's vette melk in mijn mond spoot. Maar mijn opwinding ging niet over. Zo snel slikkend als ik kon, kon ik de stroom van de schuimige, witte melk toch niet bijhouden. Het droop gewoon langs mijn kin. Terwijl ik zoog, voelde ik de zwaarte van haar borst tegen mijn lippen duwen.

Ik kon niet genoeg krijgen van haar honingzoete, kostbare melk, ik wilde meer en meer, onbewust stak ik mijn hand uit en kneep in haar borst en begon zacht, maar stevig, te melken. Terwijl ik zo zoog, voelde ik de zwelling van haar borst langzaam afnemen en haar lichaam begon zich te ontspannen.

Na een aantal minuten vertraagde de waterval tot een klein straaltje en daarna stopte het helemaal. Ik voelde ik haar lichaam plotseling verschuiven en haar tepel floepte uit mijn mond. Zachtjes likte ik met mijn tong eventjes over haar tepel en ik voelde haar lichaam trillen als reactie. Terwijl mijn tong nog wat speelde met haar tepel, hoorde ik haar zachtjes kreunen en spinnen, zoals een poes.

Toen, zonder enige waarschuwing, voelde ik haar hand op mijn buik zakken. Ik wist niet of het per ongeluk was of met opzet, maar haar hand rustte boven op mijn kloppende erectie. Mijn hart stond stil toen ik voelde dat ze zocht naar mijn mannelijkheid. Was ze dat bewust aan het doen of was het gewoon een reflex? Hoe dan ook, ze had haar hand al aan de trekker en ik wist dat het niet lang zou duren voordat mijn pistool af zou gaan.

Ik voelde me totaal uitgeput en was bijna niet in staat om op te staan. Met grote moeite raapte ik mezelf bij elkaar en vertrok naar huis. Een paar weken lang gebeurde er niets bijzonders meer. De buurvrouw was helemaal hersteld en ze deed weer alles weer net als vroeger.

Het was intussen al herfst geworden en mijn moeder zei dat de buurvrouw had gevraagd of ik tijd had om een klein klusje voor haar te doen. Ik ging achterom en liep bij de buurvrouw naar binnen.

De kamer was een beetje donker. Rondkijkend, zag ik dat het vuur in de open haard brandde. Het verspreidde een zachte, warme gloed in de kamer. Mijn ogen moesten even wennen aan het donker.

Enkele momenten liet ik mijn ogen langzaam de kamer doorzoeken. Toen zag hij ik onze buurvrouw Caroline zitten in de grote leunstoel bij het haardvuur. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag hoe ze haar grote, volle borsten zachtjes masseerde, terwijl een kopje thee zat te drinken. Onmiddellijk voelde ik mijn erectie omhoog komen. Caroline leek mij niet gehoord te hebben en ze zat met haar peignoir wijd opengeslagen, zodat haar grote, opgezwollen borsten helemaal bloot waren.

Mijn ogen werden helemaal dronken van genot, terwijl ik toe keek hoe haar vingers speelden met de grote, gerimpelde tepels. Het duurde maar een paar seconden en mijn erectie werd zo hard als een rots. Totaal verbijsterd, zag ik haar hand langzaam naar beneden glijden, van haar borsten af en tussen haar benen. Door de manier waarop zat, kon ik niet goed zien wat ze aan het doen was, maar toen ze haar hoofd achterover kantelde en haar ogen sloot, kon ik me wel voorstellen waar haar hand mee bezig was.

Haar bewegingen werd steeds levendiger. Haar benen gleden verder en verder uit elkaar en ze begon zachte kreungeluiden te maken. Haar ademhaling werd onregelmatig en hijgend terwijl haar hand sneller en sneller bewoog. Plotseling werd ik mij bewust van de verleidelijke geur van haar betoverende parfum, en ik liep langzaam op haar toe.

Minuten lang zaten wij innig bij elkaar in het halfdonker, zonder iets te zeggen. Maar mijn melkproductie is nog niet gestopt en mijn borsten doen zo'n pijn.

Zou je mij willen helpen? Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, en duwde mijn gezicht tegen haar opgezwollen borst aan. Zoals een biggetje naar voeding zoekt bij de zeug, zo zocht ik snuffelend naar haar tepel. Bijna onmiddellijk vond ik een harde, opgezwollen tepel die vooruitstak uit haar volle borst en ik legde mijn lippen er omheen. Gulzig begon ik te zuigen. In eerste instantie kwam er slechts een piepklein straaltje uit haar tepel. Maar toen ik harder ging zuigen, voelde ik de stroom toenemen en al snel werd ik beloond met een mondvol zoete, romige melk.

Gulzig zwolg ik in die heerlijke zoete smaak. Terwijl ik zoog aan haar borst, knoopte zij mijn broek open en stak haar hand er in. Mijn piemel begon meteen hevig te kloppen. In mijn koortsachtige toestand, wist ik niet of mijn piemel bedoelde of de manier waarop ik zoog aan haar tiet. Alles gebeurde te snel om het goed te kunnen begrijpen. Ik werd overweldigd door emoties die gierden door mijn hoofd.

Het was gewoon ongelofelijk. Ik zat op schoot bij onze lieve buurvrouw, zoog aan haar borst en zij masseerde zachtjes mijn stijve piemel.

Dit kon niet echt waar zijn. Dit moest wel een droom zijn, maar ik wist best dat het echt gebeurde! Langzaam nam de melkstroom uit haar borst af totdat ten slotte de stroom volledig stopte. Om die andere borst te bereiken, moest ik helemaal over haar heen leunen. Het was wel een beetje onhandig. Ik lag nu met mijn benen tussen de hare en mijn knoertharde piemel duwde tegen haar stevige dijbeen.

Zij trok mijn hoofd tegen zich aan en al snel zoog ik aan haar andere borst. Alleen al het gevoel van haar zachte dijbeen tegen blote mijn piemel bracht mij bijna tot een orgasme, maar ik kon gewoon niet stoppen met het wrijven van mijn piemel tegen haar been. Net als eerder begon de melkstroom traag, maar al snel vulden dikke stralen in mijn mond met de heerlijke, vrouwelijke smaak van haar warme, zoete melk. Mijn hoofd tolde van genot en plezier en ik legde mijn handen op haar grote, soepele borst, en kneep er zachtjes in, om nog meer van haar heerlijke room uit haar borst te melken.

Toen voelde ik haar beenspieren zich spannen, terwijl ze probeerde om anders te gaan liggen. Teleurgesteld, omdat ik dacht dat het nu afgelopen was, ontspande ik mijzelf en gaf mee. Maar toen, in een flits, realiseerde ik me dat ik nu helemaal bovenop haar lag, precies tussen haar welgevormde benen! Terwijl ik boven op haar lag, drukte mijn maag op het zachte, harige bontplekje op haar onderbuik.

Ik voelde elk van haar krullende, schaamhaartjes individueel kietelen tegen mijn blote buik. Er zat niets tussen mij en de buurvrouw! Mijn eigen blote huid lag tegen haar blote huid! Ik kon het niet geloven, maar haar peignoir moest helemaal open zijn gegaan toen ze achterover was gaan liggen.

De rillingen liepen over mijn lichaam. Gedreven door lust schoof ik mijn buik over de hare en voelde een vuurpijl van opwinding in mijn brein. Ik voelde dat zij mij dichter tegen zich aan trok.

Oh, Tommie, schat," kreunde ze zacht. Verdronken in emoties die ik nog nooit eerder had gevoeld, liet ik haar tepel uit mijn mond glijden. Langzaam begon ik mijn weg omhoog te kussen vanaf haar borst naar haar nek. Ik stopte even, en likte zachtjes over de zachte, geurige huid, net onder haar kin.

Toen gleden mijn lippen over fe rand van haar kin heen en kwamen terecht op haar volle lippen. Onze lippen vonden elkaar, onze lichamen tezamen gedrukt, het was heel erotisch. Tijdens deze wriemelende hartstochtelijke omhelzing, voelde ik plotseling het puntje van mijn grote opgezwollen piemel tegen haar zachte, vlezige harige gleuf aan komen.

Slechts een paar centimeter was ik verwijderd van de mysteries van haar intiemste plekje. Toen, terwijl ik een stralende gloed voelde schijnen uit haar vochtige liefdesspleet, kantelde ze voorzichtig haar heupen en ze drukte zichzelf heel zachtjes tegen mij aan.

Het onvermijdelijk kon niet langer uitgesteld worden, en langzaam gleed mijn kloppende erectie over de glibberige vagina van mijn mooie buurvrouw Carolien. Snakkend naar adem, voelde ik zweetdruppels op mijn voorhoofd parelen. Ik voelde mij koortsachtig heet en verward. Ze had toch gezegd dat dit verkeerd was?

We stonden op het punt om overspel te plegen. Het was een zonde en helemaal verkeerd, dat had ik wel begrepen. Maar ik wist geen manier te bedenken om nu te stoppen. We waren al te ver gegaan. Er was niets meer dat ik eraan kon doen.

Ik vond haar lippen weer, ik kuste haar begerig, diep en lang. Terwijl ze mij terug kuste, duwde ik mijn kloppende piemel naar voren, tegen haar gloeiende kut aan. Dit kan niet waar zijn, dacht ik terwijl mijn piemel langzaam dieper gleed. Het gevoel was onbeschrijfelijk lekker.

Zelfs als ik als straf naar de hel zou moeten, dan zou het toch nog de moeite waard zijn. Ik neukte onze lieve, prachtige buurvrouw!! Het was alsof mijn piemel omhuld werd door een zijdezachte mantel die liefdevol kneep en molk. Ongelofelijk, het werd steeds warmer en natter naarmate mijn erectie dieper en dieper doordrong in de geheime intimiteit van haar vagina.

Dit was de meest geweldige ervaring die een puberjongen zich wensen kon. Het lichamelijke genot was al onvergelijkbaar, maar het feit dat een volwassen getrouwde vrouw mijn bereidwillige partner was, dat was nog het meest opwindend voor mij. Ik had al heel lang de liefde met haar willen bedrijven, maar ik zou het nooit hebben gedaan zonder haar medewerking. Nu was ze meer dan een buurvrouw geworden, zij was nu mijn zielsverwant. Mijn piemel gleed moeiteloos in haar hete oventje, de geboorteplek van baby Alyssa.

Het voelde echt hemels. Het bedrijven van liefde met de buurvrouw was onvergelijkbaar met wat dan ook, nooit zou ik in staat zijn om zulke intense liefde te bedrijven met een andere vrouw. Overweldigd door al die heerlijke gevoelens, trok ik aarzelend mijn kloppende piemel een beetje terug en duwde hem vervolgens weer dieper in haar vurige schede. Het gevoel van die vochtige, warme kringspier rondom mijn erectie stuurde vonken door mijn piemel en door mijn hersenpan.

De heerlijke tintelingen in mijn lendenen waren haast te intens om het uit te kunnen houden. Ik realiseerde me dat de buurvrouw zich net zo opgewonden moest voelen want ze kromde haar heupen en ze trok mij diep in haar zinderende kut.

Ik voelde haar blote borsten tegen mijn borst. Ik werd nat van de melk die er nog steeds uit druppelde. Ik stootte dieper, en ik voelde mijn piemel tegen haar baarmoederhals stoten, op hetzelfde moment dat mijn schaambeen het hare raakte. Het was net alsof we voor elkaar gemaakt waren, want alles paste perfect.

De passie stroomde door ons beiden en groeide uit tot volledige extase, terwijl de spanning in onze lendenen het kookpunt bereikte. Mijn piemel explodeerde heftig, en zond van een enorme straal heet sperma diep in de vagina van de buurvrouw. Keer op keer voelde ik hoe zijn piemel een spurt van mijn zaad diep in haar hunkerende kut spoot. Het voelde hemels en grote golven van genot klotsten door mijn lichaam. Tenslotte zakte mijn mosterlijke erectie in elkaar en uitgeput door de fysieke en emotionele inspanning, viel ik boven op haar.

Geen van beiden zeiden we iets, we lagen tegen elkaar aan gedrukt en begonnen elkaar te zoenen en liefdevol te strelen en te aaien. Terwijl wij elkaar aaiden, merkte ik tot mijn verrassing dat mijn piemel maar half slap was geworden.

Na een paar momenten begon ik mijn piemel weer in en uit haar kut te bewegen. Caroline begon gretig mijn stoten te beantwoorden en binnen enkele ogenblikken waren we alweer aan het neuken.

Onze lichamen bewogen zich in een steeds sneller wordend ritme. Onze opgekropte passie won het nu en plotseling gedroegen we ons naar elkaar als twee krabbende, bijtende dieren. Alsof we er maar niet genoeg van konden krijgen, vochten we beiden voor de verlossing uit ons brandende, schrijnende verlangen.

Onze heupen sloegen luid tegen elkaar. Het slurpen van haar kut was duidelijk hoorbaar boven het geklater van de regen op het dak, maar we neukten nog steeds door. Eindelijk, na zo'n twintig of dertig minuten van die diepe neukstoten, voelde ik haar hard kronkelen en draaien onder mij, en ze spoorde mij aan om haar sneller en harder te neuken.

Haar kut sloot zich rond mijn piemel, ze kneep zo hard als ze kon. Op hetzelfde moment verlichtte een felle bliksemflits de kamer. Verschrikt door het verblindende licht, voelde ik hoe mijn piemel opnieuw begon te spuiten in die heerlijke kut van de buurvrouw. Het hele huis schudde door de donder die volgde die bliksemschicht. Dit moet een droom zijn, dacht ik. Maar het was geen droom. Het was echt waar. Ik had de buurvrouw geneukt.

Ik had geproefd van de verboden vrucht, en er was nu geen weg terug meer. Maar een blik op mijn horloge, leerde mij dat het al negen uur was. Waar was de tijd gebleven? Keer terug naar Forumoverzicht. Deze aantrekkelijke dame is het type vrouw dat door haar verschijning alleen al uw hoofd op hol zal brengen. Omschrijving Hoi ondeugende mannen, ik ben Jennifer, een 25 jarige Nederlandse meid die hi.

Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Hallo dames, ik ben patrick een mannelijke escort en gezelschapsman voor dames van alle leeftijden die wensen te geni.. Zoë 26 runt een escortbureau. Alice deze natuurlijke schoonheid met onweerstaanbare charme zal je uitzonderlijke momenten doen beleven. U kunt bij ons betalen door middel van contant, Maestro, Pin of Credit card. Ik ben Micki, lief en tikkeltje stout. Escortbureau met eenmalige hoertjes. Dit account is voor het plaatsen en beheren van vermeldingen adverteerders Om in te loggen op uw webshop of dating account gebruikt u onderstaande knoppen.

Een erotische beleving ervaren? Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum. Ella Een dinner date of zakenreis met Ella wil zeggen dat u het échte werk op voorhand zal moeten voorbereiden. Een Nederlandse escortdame vertelt over haar kerstplannen.

Ons huis is sfeervol, zeer gezellig en hygiënisch. Een uurtje, een dag, een hele zakenreis, Omschrijving Beste stoute, stoere of verlegen mannen.

..

Sensuele massage man erotische massage achterhoek

Ze merkt dat Brillemans niet ver meer van een orgasme is, hij pakt haar hoofd en duwt deze stevig op zijn lul. Maaike komt klaar, haar kutje knijpt in de lul van de Kale. Ze zou het willen uitschreeuwen van genot maar kan dit niet door de lul van Brillemans in haar mond. Mompelend en kreunend krijgt Maaike haar orgasme. De greep van Brillemans verslapt en hij haalt zijn lul uit haar mond, het sperma druipt uit Maaike’s mond, de hoeveelheid is enorm.

De Kale duwt haar over de leuning van de bank. Maaike merkt dat hij haar in haar kontje wil nemen maar dat wil ze niet. Ze probeert van de leuning af te komen. Jules en Brillemans zien dat en willen haar tegenhouden.

Maaike slaat en probeert naar achteren te schoppen wat maar ten dele lukt. Ze verzet zich heftig. Brillemans en Jules grijpen haar stevig vast, ze kan geen kant meer uit. De Kale zet door wat hij van plan was, dat blijkbaar maagdelijke kontje te neuken. Langzaam dringt zijn harde paal in Maaike die het uitgilt van pijn en van machteloosheid begint te huilen. Jules maant haar tot kalmte en geeft haar een paar harde klappen in het gezicht. Brillemans stopt zijn lul weer in haar mond waardoor Maaike gedwongen wordt om stil te zijn.

De Kale knijpt hard in haar tepels terwijl hij nu hard in Maaike’s kontje beukt. Afwisselend moet Maaike Brillemans en Jules pijpen. De drie mannen draaien haar op haar rug op de bank en spuiten haar vol met sperma. Uitgeput en pijnlijk blijft Maaike liggen. De mannen nemen even een pauze en gaan bij de computer staan Jules laat zien op een bankrekening hoeveel er binnengekomen is van de webcamsite. De beide mannen fluiten van de hoeveelheid geld. Maaike gluurt vanuit haar ooghoeken op het scherm dan verschijnen er foto’s van haar ouders op het beeldscherm.

Maaike weet nu dat Jules haar volledig in zijn macht heeft, en dat is ook precies de bedoeling van Jules die in de gaten heeft dat ze meekijkt. Jules zet een statief met videocamera neer. De mannen bouwen de kamer snel om naar een studio met goede belichting. Maaike krijgt wat te drinken ze voelt nog helemaal kleverig van al het zaad. Maar de avond en nacht zijn nog niet ten einde. Brillemans en de Kale warmen haar weer op voor de videocamera.

Zo maak jezelf maar eens klaar. Gedwee doet Maaike wat haar gezegd wordt.. Jules maakt er een video-opname van. Even later komen de Kale en Brillemans erbij die haar in alle mogelijk standjes nemen en gaatjes.

Jules zorgt er wel voor dat hun gezichten niet beeld komen, alleen de lullen, Maaikes kut, kont en mond. Het eindshot is dat het zaad van het lichaam van Maaike afdruipt. Jules lijkt tevreden te zijn hier kan ik wel wat van maken en het wordt bij je website geplaatst. Zodat bezoekers weten dat je voor alles, met de nadruk op alles in bent. Het is inmiddels vijf uur in de ochtend.

Maaikes hele lichaam doet pijn van de hete nacht. Veel tijd om te slapen heeft ze niet meer. Kantoor Jules zet haar voor haar huis af en geeft zijn mobiele nummer. Ik zal zorgen dat je veilig bent,”zegt Jules heel aardig. Dan rijdt hij snel weg. Vermoeid en pijnlijk loopt Maaike de trap. Haar kontje doet zeer, niet alleen de Kale heeft haar daar genomen, later ook Brillemans en Jules.

Maaike kleedt zich uit en kruipt naakt in bed. Over twee uur loopt haar wekker weer af. Uitgeput viel Maaike in slaap om al snel weer wakker te worden met een gebroken lichaam. Ze besloot zich ziek te melden die dag en aandacht aan haarzelf te besteden. Eerst nam ze een heerlijk warm bad wat haar lichaam goed deed. Ook deed ze wat Jules gezegd had ze haalde haar streepje weg en had nu een kaal kutje.

Ze keek in haar kledingkast maar veel hing daar niet meer in omdat Jules daar zo rigoreus tekeer in was gegaan. Ze besloot naar de Christine Le Duc in de binnenstad te rijden om wat hoerige stelletjes te kopen. Met enige schroom maar ook met een spannend gevoel stapte ze de zaak binnen. Ze zag veel keus en kocht wat weinig verhullende jurkjes en lingerie, geen strings want dat mocht niet van Jules.

Het was wel een aanslag op haar bankrekening maar het moest. Thuis ging ze nog even achter de pc om op internet wat te kopen, ook daar bestelde ze wat korte rokjes en jurkjes met zeer lage decolletés, en sommige jurkjes en rokjes zijn doorschijnend zodat je alles kunt zien.

Maaike had in ieder geval weer wat om aan te trekken maar het was zeer afwijkend van wat voor kleding ze eerst droeg. Die was een stuk degelijker dan wat ze nu had om aan te trekken Ze zag op tegen morgen als ze weer naar kantoor moest gaan. Die avond ging ze nog achter de webcam, wat inmiddels een dagelijkse routine was.

Soms zag ze aan de namen dat ze een aantal vaste klanten had. Ze zorgde wel dat ze allemaal tevreden waren hoewel enkelen soms extreme wensen hadden waar ze niet altijd op in ging.

Na een aantal uur besloot Maaike naar bed te gaan. De volgende dag reed Maaike nerveus naar kantoor. Daar aan gekomen zag ze mannelijke en vrouwelijke collega’s naar haar kijken. De meeste mannen met een geile blik in hun ogen. Maaike had een doorzichtig jurkje aan, van onder gelukkig voor Maaike ondoorzichtig. Als Maaike geen bh aan had gedaan hadden de mannen haar borsten en tepels zeer goed kunnen bekijken.

De vrouwen hadden een wat afkeurende blik in hun ogen. Sommige mannelijke collega’s complimenteerde Maaike met haar nieuwe stijl. Ze verslonden haar, wat een durf om je zo te kleden, vonden ze. De vrouwen vonden het hoerig en Maaike wist ook wel dat ze daarin gelijk hadden.

Ze was nu eigendom van Jules en hij gebruikte haar als liefdesspeelgoed voor mannen. Tijdens het eten in de middagpauze kwamen mannen dicht tegen Maaike aanstaan. Sommigen stootte haar per ongeluk aan. Andere mannelijke collega’s waren wat brutaler en regelmatig voelde Maaike in de drukte van het personeelsrestaurant een hand over haar kontje gaan.

Of een man die toevallig net voor haar moest zijn om wat te pakken en haar borsten daarbij aanraakten. Maaike vond diep in haar hart dit wel lekker. Door één man die later ook aan haar tafeltje kwam zitten werd ze meer in verlegenheid gebracht. John zoals deze collega heette zei tegen Maaike dat ze een leuke website had, ik ben wel benieuwd wat er binnenkort meer op komt te staan. Snel haastte zich terug naar haar afdeling en toog weer aan het werk. Ze merkte dat meer mannen haar website gezien hadden want haar werkmailbox stroomde vol.

Toen ze in de kelder in het archief moest zijn kwam ze John daar weer tegen. Hij hield haar staande en probeerde meer. Hij duwde ze zijn lichaam tegen haar aan. Maaike voelde zijn harde bobbel in zijn broek tegen haar kruis aandrukken.

Hij merkte al gauw dat ze geen slip aanhad. Maaike gaf hem een knietje alleen als je ervoor betaald en vluchtte terug naar haar werkplek. Maaike besloot Jules in te lichten en belde hem op. Jules luisterde naar Maaike’s verhaal en zei als ze nog meer problemen met John, hij daar verder wel voor zou zorgen dat het afgelopen was.

Eerste klant Toen Maaike naar buiten liep stond Jules haar al op te wachten. Eerst wilde hij weten wie John was die net naar buiten kwam. Maaike wees John aan en Jules ging op hem af. Jules vroeg recht op de man af of hij Maaike wilde neuken. John wist even niet goed te antwoorden met al zijn collega’s die het kantoor uitstroomde op weg naar huis en moeder de vrouw. Voorzichtig knikte hij van ja. Nou zei Jules voor vijfenzeventig euro mag je haar hier op de parkeerplaats pakken en je hebt een half uur.

Ik blijf op veilige afstand wachten, zei Jules. John stemde in en betaalde aan Jules, hij geilde al heel lang op Maaike. Jules liep naar Maaike en zei wees maar lief voor hem, een half uur.

John kwam de auto in en Maaike gaf hem een tongzoen”Hoi Schatje gebruik me maar lekker”, zegt ze. John deed haar schouderbandjes naar beneden en deed haar bh uit en begon aan haar tepels te zuigen. Maaike maakte zijn broek open en haalde zijn al keiharde lul eruit. De taal die ze uitsprak wond haarzelf ook op.

De twee gingen in standje negenenzestig liggen en Maaike deed met haar mond snel een condoom om John’s lul terwijl ze door hem gebefd werd. Maaike nam afwisselend zijn lul in haar mond en zoog op zijn ballen. Hiervan werd John zo geil dat hij zei: Kom op me zitten, neukteefje. Met haar vingers opende ze haar lipjes, die glinsteren van het vocht, langzaam liet ze haar kutje zakken op de spies van John.

Die dit schouwspel met genoegen lag te bekijken. John had niet verwacht dat die Maaike zo’n geile slet was, voorheen zag ze er zo degelijk uit. Diep nam Maaike John’s harde genotstaaf in haar kut.

Langzaam bereed ze haar geile collega als een volleerd amazone. Haar tieten wipten bij iedere stoot op en neer. Beiden voerden het tempo op, gehijg en gekreun vulden de auto. John voelde hoe het kutje van Maaike begon samen te trekken, doordat geknijp in zijn lul hield hij het niet meer en hij spoot haar vol.

Maaike schreeuwde al een tijd het uit van genot. Ze bleven nog even liggen in de auto en dan tikte Jules tegen de ruit. John fatsoeneerde zijn kleding wat en stapte uit. Maaike hoorde hoe Jules aan hem vroeg hoe het was. Jules knikte instemmend en zei tegen John dat hij Maaike’s eerste klant was. John ging voldaan naar huis. Jules wenkte dat Maaike uit de auto mag komen om zich wat te fatsoeneren, toen ze haar bh wilde aantrekken hield hij haar tegen. Jules liep mee naar de voordeur incasseerde het geld en wachtte dan in de auto.

Als het te lang duurde hoorde Maaike aan de claxon dat ze af moest ronden. Als ze alle klanten hebben bezocht is Maaike doodmoe haar kutje voelt rauw. Jules zei tegen haar dat ze daar wel aan went. Jules vind ook dat ze minder moet gaan werken op kantoor want hij heeft ook overdag klanten voor haar. Maaike wist genoeg ze moest haar kantoorbaan opgeven maar voor het eerst was het geen bevel van Jules maar een opmerking. Jules had een topper in zijn stal gehaald of eerder gedwongen.

Baan opzeggen De volgende dag maakte Maaike een afspraak bij de directeur van het bedrijf waar ze werkte. Ze kon die middag al terecht. Dit keer droeg Maaike een topje met een decolleté die tot haar navel, je kon haar tepelhoven zien zitten. Het rokje was zo kort dat de onderkant van haar billen zichtbaar waren.

De secretaresse van het bedrijf keek afkeurend naar Maaike. Zo gekleed kwam je toch niet op gesprek. Maar Maaike trok zich er steeds minder van aan. Ze realiseerde zich wel dat ze nu financieel afhankelijk werd van Jules en die had nog niks gezegd over wat ze zou krijgen. Eerst ging Maaike het gesprek aan met de directeur, een vriendelijke man van tegen de zestig, die vooral vaderlijk overkwam en zijn schaapjes op het droge had.

Hij stond ervan te kijken dat Maaike haar baan opzegde. Het speet hem zeer om een gewaardeerde kracht zoals Maaike te laten gaan. Maaike was erg actief in het bedrijf. De directeur vroeg nog wat Maaike nou ging doen maar daar liet Maaike zich maar niet echt over uit. Vaderlijk maar ook wat bezorgd sloeg de directeur zijn arm om haar schouder en wenste Maaike alle goeds. In de ogen van Maaike welde tranen op.

Ze mocht die man wel, een jaar geleden was hij diep bedroefd geweest toen zijn vrouw aan een hersentumor overleed. Toch bleef hij iedereen in het bedrijf inspireren. Maaike voelde dat alles wat hij zei ook echt gemeend was.

Het was een aardige vent die ondanks het vele geld wat hij verdiende, gewoon gebleven was. Zij maakte een sprong in het diepe. De directeur regelde dat ze nog een maand salaris kreeg toen hij dat zei hield Maaike het niet meer droog en de directeur troostte haar. Met een handdruk en een schouderklopje van hem namen ze afscheid.

Trainingcentrum Jules vertelde Maaike dat hij haar zo compleet mogelijk wilde maken, op alle maar dan ook alle gebieden inzetbaar. Ik heb thuis iemand uitgenodigd die dat precies kan uitzoeken. Ze reden naar Jules thuis en in de kamer wachtte een dame van ongeveer midden veertig schatte Maaike.

Ze was helemaal in het rood leer gekleed, een bustier, een half lange rok en laarzen. Ze zag er goed verzorgd uit. Jules ging wat achteraf zitten en bediende de videocamera’s die er stonden.

De vrouw stelde zich voor als Sharon, maar voegde er gelijk aan toe voor jou ben ik Mevrouw. Sharon pakte Maaike’s handen vast en draaide haar tegen de muur. Maaike kon niet meer weg. Sharon had de armen van Maaike vast en kwam dichterbij. Maaike deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Eerst wat aarzelend maar na enkele momenten begon Maaike ook hartstochtelijk terug te zoenen.

Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen. Sharon ging al snel op zoek naar haar lekkere borstjes.

Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Sharon speelde er zachtjes mee. Maaike liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. In een paar snelle bewegingen had Sharon Maaike uit de kleren. Sharon's mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen.

Haar rechterhand wreef tussen Maaikes benen. Maaike begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Met haar middelvinger begon Sharon in het natte kutje van Maaike te spelen. Maaikes kittelaar was dik en gezwollen en binnen een minuut kwam Maaike klaar. Ze schokte met haar hele lichaam. Sharon bleef met haar spelen en Maaike was totaal van de wereld.

Het zoenen verhevigde weer. Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar. Sharon corrigeerde Maaike mevrouw voor jou, niet vergeten. Trek die netkousen maar aan en voor rest blijf je naakt dan gaan we nu aan de thee. Maaike ging met haar rug naar Sharon staan.

Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Sharon. Sharon keek verlekkerd naar dat strakke kontje. Daar stond Maaike helemaal naakt, terwijl Sharon nog geheel gekleed was.

Ga maar zitten op de bank en je benen wijd, zei Sharon. Terwijl Sharon van het uitzicht genoot op het malse kutje, dronk Maaike haar thee nog wat nagenietend van het orgasme wat Sharon haar gegeven had. Voor het eerst ging Maaikes hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier en de borsten van Sharon. Straks gaan we spelen, maar ik wil je eerst inspecteren. Mooi zei Sharon je gaatjes zijn goed toegankelijk. Er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven.

In haar linkertepel zat een piercing, een ringetje. Maaike begon er voorzichtig mee te spelen. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepel liet Sharon niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Maaike door haar haar. Sharon deed haar rok iets omhoog en haar benen omwijd. Sharon pakte Maaikes hoofd en duwde deze tegen haar kut.

Maaike wist niet of ze daar aan toe was, maar ze had geen keus. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Sharon naar binnen te gaan.

Het zuigen van Maaike’s mond op haar schaamlippen brachten Sharon in beroering. Maaike proefde de zoute sensatie van een kut. Sharon duwde Maaikes hoofd stevig er tegen aan. Maaike kon niets anders dan likken, likken en likken. Met een gegrom kwam Sharon klaar en liet ze Maaike los. Praten mag als ik dat gezegd heb en alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw.

Zorg ervoor dat je altijd een stopwoord afspreekt bij een klant. Maaike wist nu ook dat dit niet zomaar gebeurde maar dat ze dit ook straks met anderen moest doen Maaike voelde de nabijheid van een ander.

Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje. Maaike mocht voorover buigen op een tafel. Haar handen werden eerst vast gebonden. Daarna werden haar enkels elk aan een tafelpoot vastgemaakt.

De vrouw liet haar vinger in het kontje van Maaike gaan en ze werd gevingerd in haar anus. Sharon's hand ging naar Maaikes kruis en bespeurde hier een zekere opwinding.

De vrouw ging verder en met een zweepje werd eerst zacht gespeeld op het vastgebonden meisje. De zweep knalde op haar billen, en nogmaals en nogmaals. Maaike was stil en voelde pijn en veel lustgevoelens.. Sharon merkte dit onmiddellijk en glimlachte.

Haar inschatting van Maaike was goed geweest. Ze hoorde beide vrouwen weggaan. Alleen Sharon kwam terug en Jules kwam er ook bij. Maaike moest wat knipperen met de ogen toen haar blinddoek afging. Zo, zei Sharon, “Jules, je hebt er een slavinnetje en ze likt en zuigt vrouwen, jee wat een lekker geil ding heb je opgedaan maar als je het goed vind, maak ik nu zelf nog even plezier met dit geile dier. Sharon pakte een zwarte voorbind dildo en handig deed ze de riempjes om.

Na een minuut of vijf kreeg Maaike de opdracht om op haar rug op bed te gaan liggen. Sharon kroop op Maaike en de dildo verdween in haar kutje. Met haar volle gewicht lag Sharon op Maaike en tongzoende haar. Vanuit haar heupen bewoog Sharon de dildo op en neer in Maaike. Sharon's onderbuik schoof over Maaike’s kale venusheuvel. Maaike’s borsten raakten de grote tieten van Sharon en van beide vrouwen werden de tepels keihard door al het gewrijf. Maaike begon zwaarder te ademen en draaide mee.

Op dat moment gleed Sharon van Maaike af. De dildo verdween nu achterlangs in haar kontje. Sharon riep Jules, die opgewonden van het uitzicht, zijn harde lul in haar al soppende kutje stootte. In beide gaatjes werd Maaike nu genomen, een intens orgasme bleef niet lang uit. Beide dames draaiden met hun heupen en stootte in snel tempo. Hier had Juleslange tijd op moeten wachten. Ook Jules bereikte zijn hoogtepunt. Geleense straat Inderdaad niet lang daarna prijkte op haar website meerdere video’s en het bezoekersaantal ging weer verder omhoog.

Gelukkig mocht Maaike van Jules wat gas terug nemen. Wel werd ze herhaaldelijk opgehaald door de Kale of Brillemans die haar naar de klanten reden. Soms als een van de twee zin had werd ze door ze geneukt of moest Maaike de mannen pijpen tijdens het rijden wat vaak toeterende vrachtwagens opleverden.

De vrachtwagenchauffeurs konden makkelijk in de auto kijken vanuit hun hoge positie en zagen dan Maaike zuigend aan een dikke paal met een ontbloot kutje. Eén keer was Jules woedend geworden op de Kale. Deze was gestopt op een parkeerplaats waar even later een aantal vrachtwagens stonden die ze voorbij waren gereden. Voor een klein bedrag had de Kale de vrachtwagenchauffeurs Maaike laten neuken op de motorkap.

Jules was woedend en de Kale had er een litteken bij. De volgende keer werd ze opgehaald door een onbekende vrouw die zich voorstelde als Ruth. Ruth was een negerin van rond de veertig. Ruth gooide Maaike een corselet toe en netkousen doe dat aan en verder niks. Maaike moest in stappen en Ruth ging achter het stuur zitten en ze reden weg. Na een klein uur reden ze Den Haag binnen en ze stopte bij de Geleense straat. Maaike liep Ruth aachterna en halverwege de Geleense straat pakte Ruth een sleutel en gingen een pand binnen.

Maaike volgde Ruth door een smal gangetje. Toen gingen ze een kamer binnen. De rode gordijnen waren dicht en naast een stoel en een bed stond er alleen een spiegel met tafel. Ruth gaf door aan Maaike welke prijzen ze moest vragen. En meestal betekent dit pijpen en neuken. Altijd een condoom gebruiken. Zorg dat je minimaal Euro verdiend. Vanavond laat kom ik of Jules het incasseren. Eigenlijk vond ze dit werk zalig, ze was een lustobject maar nog nooit in haar leven had ze zoveel aandacht gehad.

Ze stond op en schoof het gordijn open en keek naar de mannen maar ook vrouwen en zelfs paren die langs liepen. Sommigen tikte op haar raam. Vaak liepen ze door en vonden het te duur. Een wat oudere man bleef staan en wilde naar binnen. Maaike drukte op een knopje en de deur ging open.

Maaike sloot de gordijnen. De man kwam binnen en begon Maaike overal te betasten. Nee zei Maaike eerst betalen en met condoom of anders kun je gaan. Het pakken alleen al maakte hem halfstijf. Maaike pakte een condoom en deed deze om de lul van de man, die steeds in haar tieten zat te knijpen. Op haar knieën ging ze voor de man zitten en begon hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgegrepen en heftig op en neer bewogen.

Maaike klemde haar lippen stevig om de harde staaf en in enkele tellen spoot de man zijn zaad. Maaike’s hoofd werd losgelaten. Maaike kleedde zich helemaal uit. Zijn neukstaaf was minder hard dan toen hij binnenkwam. Maaike ging op haar rug op het bed liggen, haar benen wijd gespreid. De man kroop op haar en begon te neuken. Dat lukte niet zo goed omdat de man net gekomen was. Maaike begon haar kutspieren aan te spannen en dit werkte.

Zijn lul werd harder en de man kwam met veel moeite hijgend klaar. Hij kleedde zich aan en vertrok. Maaike ging weer klaarzitten voor de volgende klant. Het gordijn werd weer open gedaan. Die dag werd ze geneukt door Turken, Marokkanen, Duitsers en Nederlandse mannen. Ze had euro verdiend met hard werken.

Ruth kwam haar ophalen en incasseerde het verdiende geld van Maaike. Ze reden terug en onder weg vertelde Maaike haar ervaringen van die dag. De al wat oudere Turk die alleen maar wou kijken en een jonge man die alleen maar haar in haar kontje wou neuken. Het leukste vond ze de kennis van mannen die ze had opgedaan. Thuis gekomen maakte Ruth verdere afspraken. Jules liet de teugels wat los ze hoefde nog maar vijf dagen te werken van half vier tot twaalf.

Wel werd Maaike verplicht één dag in het weekend te werken. Ze mocht het kamertje in de Geleense straat beschouwen als haar kamer. Eén keer in de week kwam iemand van Jules team het geld ophalen. Nog steeds werd ze ook voor escorts ingezet, vaak gewoon maar ook voor de extremere behoeften werd Maaike gebruikt.

Onverwachte ontmoeting Dagelijks reed Maaike naar de Geleense straat in Den Haag, de files iedere keer weer trotserend. Ze had zich neergelegd dat ze hoer was, een neukobject. Af en toe werd ze opgehaald door Jules of een van de anderen voor een speciale klus meestal extreem.

Soms met een paar die haar als slavinnetje gebruikte of dat ze daar als slavinnetje de man moet misbruiken door hem te nemen in zijn kont. Aan die opdrachten had ze een hekel. Laatst was ze gebruikt door een groot aantal vrouwen die haar vastgebonden hadden op een tafel. Maaike was door ze gelikt en geneukt met een dildo in haar kut en kont. Daar was ze niet dol op. In haar kamertje had ze nu ook de webcam staan en gaf ze haar showtjes als het een stille dag was.

Laatst had ze stiekem een keer meegekeken bij Jules en was geschrokken van de bedragen die hij aan haar verdiende. Veel van het door haar verdiende geld zag ze niet. In haar peeskamertje had ze het wat gezelliger gemaakt. De hoerige kleding was haar nu wel eigen ook al moest ze in haar vrije tijd van Jules zo erbij lopen. Ze haatte het wanneer hij in zo’n stemming was meestal werd ze dan vlug geneukt door hem maar zo dat iedereen kon zien dat ze geneukt met de spermavlekken op haar jurk of rokje.

Op een dag toen Maaike weer voor haar raam stond in de Geleense straat liep de direkteur voorbij van het bedrijf waar ze altijd gewerkt had. Allebei keken ze geschrokken naar elkaar, de direkteur, Steven heette hij, herstelde zich het eerst. Hij vroeg of hij binnen mocht komen.

Hij was heel verbaasd haar achter het raam aan te treffen. Maaike retourneerde gelijk de bal, dat ze verwonderd was hem hier aan te treffen. Er was bijna anderhalf jaar verstreken sinds ze bij Steven ontslag had genomen. Hoe het kwam wist ze niet, waarschijnlijk door Steven zijn vriendelijke manier maar voor het eerst vertelde ze het hele verhaal.

Deze aantrekkelijke dame is het type vrouw dat door haar verschijning alleen al uw hoofd op hol zal brengen. Omschrijving Hoi ondeugende mannen, ik ben Jennifer, een 25 jarige Nederlandse meid die hi. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Hallo dames, ik ben patrick een mannelijke escort en gezelschapsman voor dames van alle leeftijden die wensen te geni.. Zoë 26 runt een escortbureau. Alice deze natuurlijke schoonheid met onweerstaanbare charme zal je uitzonderlijke momenten doen beleven.

U kunt bij ons betalen door middel van contant, Maestro, Pin of Credit card. Ik ben Micki, lief en tikkeltje stout. Escortbureau met eenmalige hoertjes. Dit account is voor het plaatsen en beheren van vermeldingen adverteerders Om in te loggen op uw webshop of dating account gebruikt u onderstaande knoppen. Een erotische beleving ervaren? Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum.

Ella Een dinner date of zakenreis met Ella wil zeggen dat u het échte werk op voorhand zal moeten voorbereiden. Een Nederlandse escortdame vertelt over haar kerstplannen.

Ons huis is sfeervol, zeer gezellig en hygiënisch. Een uurtje, een dag, een hele zakenreis, Omschrijving Beste stoute, stoere of verlegen mannen. Milf met grote borsten.


geile carolien bengelende tieten

Ik begon een erectie te krijgen, toen ik haar kuiten ging masseren. Na een paar minuten veerde ze plotseling overeind en ze zei verschrikt: Ze schoof haar nachthemd omhoog en legde mijn hand op haar bolle buik en ja, ik voelde haar baby inderdaad heel zachtjes tegen haar buikwand aanduwen.

Snel trok ik mijn hand weer van haar buik af en ik begon haar dijbenen te masseren. Ik boog me voorover en gaf een kusje op Caroline's grote ronde buik. En ik kuste haar blote buik opnieuw, vlak onder haar navel. Ik dacht te horen dat Caroline iets sneller ging ademhalen.

Toen schoten mij haar klachten over buurman Hans weer te binnen en ik legde mijn hand voorzichtig op haar slipje. Caroline zei er niets van, maar ze zuchtte wel heel diep. Ik ging met mijn hand ietsje lager en streelde langs de pijpen van haar slipje, tot tussen haar benen. Caroline deed haar benen wat verder uit elkaar, wat ik opvatte als goedkeuring voor wat ik aan het doen was. Het moedigde me aan om de volgende stap te zetten.

Ik trok haar slipje een beetje opzij en streelde langs de zijkant van haar schaamlippen. Voorzichtig deed ik haar slipje naar beneden, en ging door met het masseren van haar dijen.

Elke keer als mijn hand omhoog ging, raakte ik heel even aan haar behaarde schaamlippen. Toen ik haar klitje aanraakte, dacht ik dat Caroline uit bed wilde springen.

Ik legde mijn hoofd op haar kussen, maar ging intussen gewoon door met het strelen van haar kutje. Mijn erectie was enorm stijf geworden en ik ik voelde haar handen friemelen aan mijn pyjamabroek. Ze graaide door mijn gulp naar binnen, en haalde mijn kloppende erectie te voorschijn. Ze nam hem in haar hand en begon mijn opgezwollen piemel heel voorzichtig te masseren. Nog nooit had ik zo iets heerlijks gevoeld!

Terwijl ik haar kutje zachtjes bleef vingeren, kneep zij steeds steviger in mijn erectie en ze bewoog haar hand langzaam op en neer. Ineens kwam ik klaar, ik spoot mijn zaad tegen het blote dijbeen van Caroline. Maar ik ging nog steeds door met het strelen van haar kutje, en even later begon Caroline met snelle schokken haar heupen te bewegen.

Het bed kraakte en piepte helemaal door haar bewegingen. Het geluid van haar dijen die tegen mijn hand aan ketsten, vervulde de kamer.

Oh, al mijn dromen gingen in vervulling! Ik vingerde onze mooie buurvrouw Caroline! Ik legde mijn andere hand op haar heerlijke borsten en ze begon te kreunen dat ze ging klaarkomen. Daarna vertelde ze mij dat we niet mochten neuken, dat was te gevaarlijk voor de baby. Dus begon ik over Caroline's volle borsten te strelen, en de donkerbruine tepels, die parmantig naar voren staken. Het gevoel van die grote gerimpelde tepels was zo ongelofelijk opwindend.

Nog een hele tijd lagen we zo naast elkaar, een beetje te zoenen en praten. Ze vertelde mij dat Hans en zij nooit meer met elkaar vrijden omdat hij te druk was met onderwijs geven aan de universiteit en met het organiseren van zijn vakbond.

Ik vertelde haar dat ik haar net zo vaak met haar wilde vrijen, als ze maar wilde. En bovendien ben ik getrouwd, en jouw moeder is ook nog mijn beste vriendin. Nee, wij kunnen echt niet samen vrijen, want jouw moeder zou vast heel teleurgesteld zijn als ze te weten kwam, dat ik haar zoontje heb verleid. Ik protesteerde hevig en zei dat mijn Mama en haar Hans het nooit te weten zouden hoeven te komen. Caroline aarzelde en gaf een klein beetje toe.

Zolang Hans weg was, deze week dus, zouden we nog doorgaan met deze kleine pleziertjes, zoals zij het noemde, maar ze voegde er wel aan toe: Jij bent te jong, en ik ben nog nooit vreemd gegaan. Maar ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen als daarnet met jou, door de lieve manier waarop jij het bij mij deed.

Het voelde zo heerlijk, en zo goed, en diep van binnen vind ik het heel erg jammer, dat dit zo verkeerd is. Ik zei maar niets en zij legde haar hand weer op mijn piemel en kneep er eens lekker in. Al snel begon zij haar hand op en neer te bewegen op mijn schacht. Ik kneedde nu haar grote volle tieten, terwijl zij met haar andere hand zichzelf driftig vingerde.

Na een paar minuten begon ze ineens heel hard te gillen: Een paar weken later kwam de bevalling. Een gezonde baby, die Alyssa heette. Toen ze de volgende dag terug kwam uit het ziekenhuis, gingen mijn moeder en ik bij haar op kraambezoek, om de baby te kijken en we kregen thee met een koekje van de kraamverpleegster. Ook de dagen daarna ging mijn moeder elke middag, en ik ging vaak met haar mee, om een kopje thee met de buurvrouw te drinken.

Ik keek naar haar figuur, en bloosde. Haar lichaam zag er nog veel aantrekkelijker uit, nu ze haar dikke buik kwijt was. Ook waren haar borsten nu nog groter dan toen ze in verwachting was van Alyssa. Van andere jongens had ik wel eens gehoord over zwangere vrouwen en dat ze hun baby's voeden aan de borst. Ze hadden me verteld dat hun borsten dan gigantisch groot worden en helemaal vol zitten met melk en dat soort dingen. Ook had ik gehoord dat als een baby niet wil zuigen op zijn moeders tieten, dat die dan heel pijnlijk worden en dat er allerlei ontstekingen kunnen ontstaan.

Op een keer moest mijn moeder naar de kapper, dus ging ik alleen bij haar op theevisite. De baby begon te huilen, en Caroline zei dat het tijd was om hem te voeden. Ze ging naar de babykamer, nam Alyssa uit haar wiegje, en legde haar aan de borst om haar te voeden. Na een tijdje had de baby genoeg, en ze weigerde de tepel aan te nemen. De moedermelk droop langs haar kinnetje. Blozend stond ik op en begon mijn broek recht te trekken. In mijn opgewonden toestand leken haar borsten enorm groot te zijn onder haar katoenen badjas.

Ze zei niets, maar ze keek even naar de bobbel in mijn broek die steeds groter begon te wordenworden. Ik slikte en probeerde mijn ogen van haar grote, gezwollen borsten af te trekken. Ik kon geen woord uitbrengen. Van schaamte kon ik geen woorden vinden. Ik wist niet wat ik moest zeggen of doen. De lucht was vervuld van de schone, frisse geur van shampoo. Het zoete boeket van haar pas gewassen lichaam vulde mijn neusgaten en wekte herinneringen op aan mijn jeugd.

Die aangename geuren opsnuivend, staarde ik naar de blote borst van de buurvrouw. Niet in staat om mijn ogen te geloven, zag ik hoe ze die grote, uitpuilende tepel tegen mijn wang wreef. Toen zag ik een kleine straaltje witte melk eruit lekken. Gefascineerd staarde ik toe hoe het straaltje moedermelk maar door bleef sijpelen en langs de bolle onderkant van die grote borst druppelde.

Toen raakte haar grote tepel mijn trillende lippen aan. Ik had nog nooit zo'n enorme opwinding gevoeld. Mijn hele lichaam werd tintelend en elektrisch opgeladen, terwijl ik mijn mond opendeed en haar rimpelige tepel tussen mijn lippen gleed.

Ik verroerde me niet maar begon heel voorzichtig te zuigen op haar tepel. Maar toen realiseerde ik mij weer wat ze van mij wilde, en ik begon stevig te zuigen aan haar grote, opgezwollen tiet. Eerst kwam er alleen een beetje dunne, waterige vloeistof uit.

Het leek niet erg op melk, en ik vroeg me al af of ik het soms verkeerd deed. Maar toen schrok ik plotseling want er begonnen dikke stralen melk te spuiten uit haar tepel. Caroline glimlachte goedkeurend naar mij, terwijl haar zoete vette melk begon te stromen. Diep in mijn geheugen doken vergeten herinneringen op aan mijn eigen kindertijd.

Ik werd weer een kleine baby, zuigend aan mijn moeders borst, terwijl Caroline's vette melk in mijn mond spoot. Maar mijn opwinding ging niet over. Zo snel slikkend als ik kon, kon ik de stroom van de schuimige, witte melk toch niet bijhouden. Het droop gewoon langs mijn kin. Terwijl ik zoog, voelde ik de zwaarte van haar borst tegen mijn lippen duwen.

Ik kon niet genoeg krijgen van haar honingzoete, kostbare melk, ik wilde meer en meer, onbewust stak ik mijn hand uit en kneep in haar borst en begon zacht, maar stevig, te melken.

Terwijl ik zo zoog, voelde ik de zwelling van haar borst langzaam afnemen en haar lichaam begon zich te ontspannen. Na een aantal minuten vertraagde de waterval tot een klein straaltje en daarna stopte het helemaal. Ik voelde ik haar lichaam plotseling verschuiven en haar tepel floepte uit mijn mond. Zachtjes likte ik met mijn tong eventjes over haar tepel en ik voelde haar lichaam trillen als reactie.

Terwijl mijn tong nog wat speelde met haar tepel, hoorde ik haar zachtjes kreunen en spinnen, zoals een poes. Toen, zonder enige waarschuwing, voelde ik haar hand op mijn buik zakken. Ik wist niet of het per ongeluk was of met opzet, maar haar hand rustte boven op mijn kloppende erectie. Mijn hart stond stil toen ik voelde dat ze zocht naar mijn mannelijkheid. Was ze dat bewust aan het doen of was het gewoon een reflex?

Hoe dan ook, ze had haar hand al aan de trekker en ik wist dat het niet lang zou duren voordat mijn pistool af zou gaan. Ik voelde me totaal uitgeput en was bijna niet in staat om op te staan. Met grote moeite raapte ik mezelf bij elkaar en vertrok naar huis. Een paar weken lang gebeurde er niets bijzonders meer.

De buurvrouw was helemaal hersteld en ze deed weer alles weer net als vroeger. Het was intussen al herfst geworden en mijn moeder zei dat de buurvrouw had gevraagd of ik tijd had om een klein klusje voor haar te doen. Ik ging achterom en liep bij de buurvrouw naar binnen. De kamer was een beetje donker. Rondkijkend, zag ik dat het vuur in de open haard brandde.

Het verspreidde een zachte, warme gloed in de kamer. Mijn ogen moesten even wennen aan het donker. Enkele momenten liet ik mijn ogen langzaam de kamer doorzoeken. Toen zag hij ik onze buurvrouw Caroline zitten in de grote leunstoel bij het haardvuur.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag hoe ze haar grote, volle borsten zachtjes masseerde, terwijl een kopje thee zat te drinken. Onmiddellijk voelde ik mijn erectie omhoog komen.

Caroline leek mij niet gehoord te hebben en ze zat met haar peignoir wijd opengeslagen, zodat haar grote, opgezwollen borsten helemaal bloot waren. Mijn ogen werden helemaal dronken van genot, terwijl ik toe keek hoe haar vingers speelden met de grote, gerimpelde tepels. Het duurde maar een paar seconden en mijn erectie werd zo hard als een rots. Totaal verbijsterd, zag ik haar hand langzaam naar beneden glijden, van haar borsten af en tussen haar benen.

Door de manier waarop zat, kon ik niet goed zien wat ze aan het doen was, maar toen ze haar hoofd achterover kantelde en haar ogen sloot, kon ik me wel voorstellen waar haar hand mee bezig was. Haar bewegingen werd steeds levendiger. Haar benen gleden verder en verder uit elkaar en ze begon zachte kreungeluiden te maken.

Haar ademhaling werd onregelmatig en hijgend terwijl haar hand sneller en sneller bewoog. Plotseling werd ik mij bewust van de verleidelijke geur van haar betoverende parfum, en ik liep langzaam op haar toe.

Minuten lang zaten wij innig bij elkaar in het halfdonker, zonder iets te zeggen. Maar mijn melkproductie is nog niet gestopt en mijn borsten doen zo'n pijn. Zou je mij willen helpen? Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, en duwde mijn gezicht tegen haar opgezwollen borst aan.

Zoals een biggetje naar voeding zoekt bij de zeug, zo zocht ik snuffelend naar haar tepel. Bijna onmiddellijk vond ik een harde, opgezwollen tepel die vooruitstak uit haar volle borst en ik legde mijn lippen er omheen. Gulzig begon ik te zuigen. In eerste instantie kwam er slechts een piepklein straaltje uit haar tepel. Maar toen ik harder ging zuigen, voelde ik de stroom toenemen en al snel werd ik beloond met een mondvol zoete, romige melk.

Gulzig zwolg ik in die heerlijke zoete smaak. Terwijl ik zoog aan haar borst, knoopte zij mijn broek open en stak haar hand er in. Mijn piemel begon meteen hevig te kloppen. In mijn koortsachtige toestand, wist ik niet of mijn piemel bedoelde of de manier waarop ik zoog aan haar tiet. Alles gebeurde te snel om het goed te kunnen begrijpen. Ik werd overweldigd door emoties die gierden door mijn hoofd. Het was gewoon ongelofelijk.

Ik zat op schoot bij onze lieve buurvrouw, zoog aan haar borst en zij masseerde zachtjes mijn stijve piemel. Dit kon niet echt waar zijn. Dit moest wel een droom zijn, maar ik wist best dat het echt gebeurde! Langzaam nam de melkstroom uit haar borst af totdat ten slotte de stroom volledig stopte.

Om die andere borst te bereiken, moest ik helemaal over haar heen leunen. Het was wel een beetje onhandig. Ik lag nu met mijn benen tussen de hare en mijn knoertharde piemel duwde tegen haar stevige dijbeen. Zij trok mijn hoofd tegen zich aan en al snel zoog ik aan haar andere borst. Alleen al het gevoel van haar zachte dijbeen tegen blote mijn piemel bracht mij bijna tot een orgasme, maar ik kon gewoon niet stoppen met het wrijven van mijn piemel tegen haar been.

Net als eerder begon de melkstroom traag, maar al snel vulden dikke stralen in mijn mond met de heerlijke, vrouwelijke smaak van haar warme, zoete melk. Mijn hoofd tolde van genot en plezier en ik legde mijn handen op haar grote, soepele borst, en kneep er zachtjes in, om nog meer van haar heerlijke room uit haar borst te melken. Toen voelde ik haar beenspieren zich spannen, terwijl ze probeerde om anders te gaan liggen.

Teleurgesteld, omdat ik dacht dat het nu afgelopen was, ontspande ik mijzelf en gaf mee. Maar toen, in een flits, realiseerde ik me dat ik nu helemaal bovenop haar lag, precies tussen haar welgevormde benen! Terwijl ik boven op haar lag, drukte mijn maag op het zachte, harige bontplekje op haar onderbuik. Ik voelde elk van haar krullende, schaamhaartjes individueel kietelen tegen mijn blote buik. Er zat niets tussen mij en de buurvrouw! Mijn eigen blote huid lag tegen haar blote huid!

Ik kon het niet geloven, maar haar peignoir moest helemaal open zijn gegaan toen ze achterover was gaan liggen. De rillingen liepen over mijn lichaam.

Gedreven door lust schoof ik mijn buik over de hare en voelde een vuurpijl van opwinding in mijn brein. Ik voelde dat zij mij dichter tegen zich aan trok.

Oh, Tommie, schat," kreunde ze zacht. Verdronken in emoties die ik nog nooit eerder had gevoeld, liet ik haar tepel uit mijn mond glijden. Langzaam begon ik mijn weg omhoog te kussen vanaf haar borst naar haar nek. Ik stopte even, en likte zachtjes over de zachte, geurige huid, net onder haar kin. Toen gleden mijn lippen over fe rand van haar kin heen en kwamen terecht op haar volle lippen.

Onze lippen vonden elkaar, onze lichamen tezamen gedrukt, het was heel erotisch. Tijdens deze wriemelende hartstochtelijke omhelzing, voelde ik plotseling het puntje van mijn grote opgezwollen piemel tegen haar zachte, vlezige harige gleuf aan komen. Slechts een paar centimeter was ik verwijderd van de mysteries van haar intiemste plekje. Toen, terwijl ik een stralende gloed voelde schijnen uit haar vochtige liefdesspleet, kantelde ze voorzichtig haar heupen en ze drukte zichzelf heel zachtjes tegen mij aan.

Het onvermijdelijk kon niet langer uitgesteld worden, en langzaam gleed mijn kloppende erectie over de glibberige vagina van mijn mooie buurvrouw Carolien. Snakkend naar adem, voelde ik zweetdruppels op mijn voorhoofd parelen. Ik voelde mij koortsachtig heet en verward. Ze had toch gezegd dat dit verkeerd was?

We stonden op het punt om overspel te plegen. Het was een zonde en helemaal verkeerd, dat had ik wel begrepen. Maar ik wist geen manier te bedenken om nu te stoppen. We waren al te ver gegaan. Er was niets meer dat ik eraan kon doen. Ik vond haar lippen weer, ik kuste haar begerig, diep en lang. Terwijl ze mij terug kuste, duwde ik mijn kloppende piemel naar voren, tegen haar gloeiende kut aan. Dit kan niet waar zijn, dacht ik terwijl mijn piemel langzaam dieper gleed. Het gevoel was onbeschrijfelijk lekker.

Zelfs als ik als straf naar de hel zou moeten, dan zou het toch nog de moeite waard zijn. Ik neukte onze lieve, prachtige buurvrouw!! Het was alsof mijn piemel omhuld werd door een zijdezachte mantel die liefdevol kneep en molk. Ongelofelijk, het werd steeds warmer en natter naarmate mijn erectie dieper en dieper doordrong in de geheime intimiteit van haar vagina. Dit was de meest geweldige ervaring die een puberjongen zich wensen kon. Het lichamelijke genot was al onvergelijkbaar, maar het feit dat een volwassen getrouwde vrouw mijn bereidwillige partner was, dat was nog het meest opwindend voor mij.

Ik had al heel lang de liefde met haar willen bedrijven, maar ik zou het nooit hebben gedaan zonder haar medewerking. Nu was ze meer dan een buurvrouw geworden, zij was nu mijn zielsverwant. Mijn piemel gleed moeiteloos in haar hete oventje, de geboorteplek van baby Alyssa. Het voelde echt hemels. Het bedrijven van liefde met de buurvrouw was onvergelijkbaar met wat dan ook, nooit zou ik in staat zijn om zulke intense liefde te bedrijven met een andere vrouw.

Overweldigd door al die heerlijke gevoelens, trok ik aarzelend mijn kloppende piemel een beetje terug en duwde hem vervolgens weer dieper in haar vurige schede.

Het gevoel van die vochtige, warme kringspier rondom mijn erectie stuurde vonken door mijn piemel en door mijn hersenpan. De heerlijke tintelingen in mijn lendenen waren haast te intens om het uit te kunnen houden. Ik realiseerde me dat de buurvrouw zich net zo opgewonden moest voelen want ze kromde haar heupen en ze trok mij diep in haar zinderende kut. Ik voelde haar blote borsten tegen mijn borst. Ik werd nat van de melk die er nog steeds uit druppelde. Ik stootte dieper, en ik voelde mijn piemel tegen haar baarmoederhals stoten, op hetzelfde moment dat mijn schaambeen het hare raakte.

Het was net alsof we voor elkaar gemaakt waren, want alles paste perfect. De passie stroomde door ons beiden en groeide uit tot volledige extase, terwijl de spanning in onze lendenen het kookpunt bereikte. Mijn piemel explodeerde heftig, en zond van een enorme straal heet sperma diep in de vagina van de buurvrouw.

Keer op keer voelde ik hoe zijn piemel een spurt van mijn zaad diep in haar hunkerende kut spoot. Het voelde hemels en grote golven van genot klotsten door mijn lichaam. Tenslotte zakte mijn mosterlijke erectie in elkaar en uitgeput door de fysieke en emotionele inspanning, viel ik boven op haar. Geen van beiden zeiden we iets, we lagen tegen elkaar aan gedrukt en begonnen elkaar te zoenen en liefdevol te strelen en te aaien.

Terwijl wij elkaar aaiden, merkte ik tot mijn verrassing dat mijn piemel maar half slap was geworden. Na een paar momenten begon ik mijn piemel weer in en uit haar kut te bewegen. Caroline begon gretig mijn stoten te beantwoorden en binnen enkele ogenblikken waren we alweer aan het neuken.

Onze lichamen bewogen zich in een steeds sneller wordend ritme. Onze opgekropte passie won het nu en plotseling gedroegen we ons naar elkaar als twee krabbende, bijtende dieren. Alsof we er maar niet genoeg van konden krijgen, vochten we beiden voor de verlossing uit ons brandende, schrijnende verlangen. Onze heupen sloegen luid tegen elkaar.

Het slurpen van haar kut was duidelijk hoorbaar boven het geklater van de regen op het dak, maar we neukten nog steeds door. Eindelijk, na zo'n twintig of dertig minuten van die diepe neukstoten, voelde ik haar hard kronkelen en draaien onder mij, en ze spoorde mij aan om haar sneller en harder te neuken. Haar kut sloot zich rond mijn piemel, ze kneep zo hard als ze kon. Op hetzelfde moment verlichtte een felle bliksemflits de kamer. Verschrikt door het verblindende licht, voelde ik hoe mijn piemel opnieuw begon te spuiten in die heerlijke kut van de buurvrouw.

Het hele huis schudde door de donder die volgde die bliksemschicht. Dit moet een droom zijn, dacht ik. Maar het was geen droom. Het was echt waar. Ik had de buurvrouw geneukt. Ik had geproefd van de verboden vrucht, en er was nu geen weg terug meer. Maar een blik op mijn horloge, leerde mij dat het al negen uur was. Waar was de tijd gebleven? Keer terug naar Forumoverzicht. Deze aantrekkelijke dame is het type vrouw dat door haar verschijning alleen al uw hoofd op hol zal brengen.

Omschrijving Hoi ondeugende mannen, ik ben Jennifer, een 25 jarige Nederlandse meid die hi. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Hallo dames, ik ben patrick een mannelijke escort en gezelschapsman voor dames van alle leeftijden die wensen te geni.. Zoë 26 runt een escortbureau.

Alice deze natuurlijke schoonheid met onweerstaanbare charme zal je uitzonderlijke momenten doen beleven. U kunt bij ons betalen door middel van contant, Maestro, Pin of Credit card. Ik ben Micki, lief en tikkeltje stout. Escortbureau met eenmalige hoertjes.

Dit account is voor het plaatsen en beheren van vermeldingen adverteerders Om in te loggen op uw webshop of dating account gebruikt u onderstaande knoppen. Een erotische beleving ervaren? Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum.

Ella Een dinner date of zakenreis met Ella wil zeggen dat u het échte werk op voorhand zal moeten voorbereiden. Een Nederlandse escortdame vertelt over haar kerstplannen. Ons huis is sfeervol, zeer gezellig en hygiënisch. Een uurtje, een dag, een hele zakenreis, Omschrijving Beste stoute, stoere of verlegen mannen.

..


Langzaam begon ik mijn weg omhoog te kussen vanaf haar borst naar haar nek. Ik stopte even, en likte zachtjes over de zachte, geurige huid, net onder haar kin. Toen gleden mijn lippen over fe rand van haar kin heen en kwamen terecht op haar volle lippen. Onze lippen vonden elkaar, onze lichamen tezamen gedrukt, het was heel erotisch.

Tijdens deze wriemelende hartstochtelijke omhelzing, voelde ik plotseling het puntje van mijn grote opgezwollen piemel tegen haar zachte, vlezige harige gleuf aan komen.

Slechts een paar centimeter was ik verwijderd van de mysteries van haar intiemste plekje. Toen, terwijl ik een stralende gloed voelde schijnen uit haar vochtige liefdesspleet, kantelde ze voorzichtig haar heupen en ze drukte zichzelf heel zachtjes tegen mij aan. Het onvermijdelijk kon niet langer uitgesteld worden, en langzaam gleed mijn kloppende erectie over de glibberige vagina van mijn mooie buurvrouw Carolien. Snakkend naar adem, voelde ik zweetdruppels op mijn voorhoofd parelen. Ik voelde mij koortsachtig heet en verward.

Ze had toch gezegd dat dit verkeerd was? We stonden op het punt om overspel te plegen. Het was een zonde en helemaal verkeerd, dat had ik wel begrepen. Maar ik wist geen manier te bedenken om nu te stoppen. We waren al te ver gegaan. Er was niets meer dat ik eraan kon doen. Ik vond haar lippen weer, ik kuste haar begerig, diep en lang. Terwijl ze mij terug kuste, duwde ik mijn kloppende piemel naar voren, tegen haar gloeiende kut aan. Dit kan niet waar zijn, dacht ik terwijl mijn piemel langzaam dieper gleed.

Het gevoel was onbeschrijfelijk lekker. Zelfs als ik als straf naar de hel zou moeten, dan zou het toch nog de moeite waard zijn. Ik neukte onze lieve, prachtige buurvrouw!! Het was alsof mijn piemel omhuld werd door een zijdezachte mantel die liefdevol kneep en molk.

Ongelofelijk, het werd steeds warmer en natter naarmate mijn erectie dieper en dieper doordrong in de geheime intimiteit van haar vagina. Dit was de meest geweldige ervaring die een puberjongen zich wensen kon. Het lichamelijke genot was al onvergelijkbaar, maar het feit dat een volwassen getrouwde vrouw mijn bereidwillige partner was, dat was nog het meest opwindend voor mij.

Ik had al heel lang de liefde met haar willen bedrijven, maar ik zou het nooit hebben gedaan zonder haar medewerking. Nu was ze meer dan een buurvrouw geworden, zij was nu mijn zielsverwant. Mijn piemel gleed moeiteloos in haar hete oventje, de geboorteplek van baby Alyssa. Het voelde echt hemels. Het bedrijven van liefde met de buurvrouw was onvergelijkbaar met wat dan ook, nooit zou ik in staat zijn om zulke intense liefde te bedrijven met een andere vrouw.

Overweldigd door al die heerlijke gevoelens, trok ik aarzelend mijn kloppende piemel een beetje terug en duwde hem vervolgens weer dieper in haar vurige schede. Het gevoel van die vochtige, warme kringspier rondom mijn erectie stuurde vonken door mijn piemel en door mijn hersenpan.

De heerlijke tintelingen in mijn lendenen waren haast te intens om het uit te kunnen houden. Ik realiseerde me dat de buurvrouw zich net zo opgewonden moest voelen want ze kromde haar heupen en ze trok mij diep in haar zinderende kut. Ik voelde haar blote borsten tegen mijn borst. Ik werd nat van de melk die er nog steeds uit druppelde. Ik stootte dieper, en ik voelde mijn piemel tegen haar baarmoederhals stoten, op hetzelfde moment dat mijn schaambeen het hare raakte.

Het was net alsof we voor elkaar gemaakt waren, want alles paste perfect. De passie stroomde door ons beiden en groeide uit tot volledige extase, terwijl de spanning in onze lendenen het kookpunt bereikte. Mijn piemel explodeerde heftig, en zond van een enorme straal heet sperma diep in de vagina van de buurvrouw. Keer op keer voelde ik hoe zijn piemel een spurt van mijn zaad diep in haar hunkerende kut spoot. Het voelde hemels en grote golven van genot klotsten door mijn lichaam. Tenslotte zakte mijn mosterlijke erectie in elkaar en uitgeput door de fysieke en emotionele inspanning, viel ik boven op haar.

Geen van beiden zeiden we iets, we lagen tegen elkaar aan gedrukt en begonnen elkaar te zoenen en liefdevol te strelen en te aaien. Terwijl wij elkaar aaiden, merkte ik tot mijn verrassing dat mijn piemel maar half slap was geworden. Na een paar momenten begon ik mijn piemel weer in en uit haar kut te bewegen.

Caroline begon gretig mijn stoten te beantwoorden en binnen enkele ogenblikken waren we alweer aan het neuken. Onze lichamen bewogen zich in een steeds sneller wordend ritme. Onze opgekropte passie won het nu en plotseling gedroegen we ons naar elkaar als twee krabbende, bijtende dieren.

Alsof we er maar niet genoeg van konden krijgen, vochten we beiden voor de verlossing uit ons brandende, schrijnende verlangen. Onze heupen sloegen luid tegen elkaar. Het slurpen van haar kut was duidelijk hoorbaar boven het geklater van de regen op het dak, maar we neukten nog steeds door.

Eindelijk, na zo'n twintig of dertig minuten van die diepe neukstoten, voelde ik haar hard kronkelen en draaien onder mij, en ze spoorde mij aan om haar sneller en harder te neuken. Haar kut sloot zich rond mijn piemel, ze kneep zo hard als ze kon. Op hetzelfde moment verlichtte een felle bliksemflits de kamer. Verschrikt door het verblindende licht, voelde ik hoe mijn piemel opnieuw begon te spuiten in die heerlijke kut van de buurvrouw.

Het hele huis schudde door de donder die volgde die bliksemschicht. Dit moet een droom zijn, dacht ik. Maar het was geen droom. Het was echt waar. Ik had de buurvrouw geneukt. Ik had geproefd van de verboden vrucht, en er was nu geen weg terug meer.

Maar een blik op mijn horloge, leerde mij dat het al negen uur was. Waar was de tijd gebleven? Gedurende enkele minuten durfde ik me niet te bewegen. Ik was bang dat Carloline boos op mij zou zijn.

Misschien zou ze mij hierom gaan haten. Om dat te weten, moest ik er achter komen hoe ze zich voelde, naar mij toe. Ze zal me zeker haten, dacht ik. Ik probeerde me voor te stellen wat ze dacht over mij. Wat ging er door haar hoofd? Dacht ze soms dat ik een duivel was, om wat ik had gedaan met haar? Wat ik had gedaan was heel verkeerd, dat had ze zelf gezegd. Maar het was zo goddeloos heerlijk geweest.

Ik had nog nooit zo iets beleefd! Het maakte me niet uit wat ze dacht, ze was mijn minnares geweest voor één avond. Ik was nu haar minnaar en dat zou altijd zo blijven, ongeacht haar gevoelens voor mij. Mijn hart schoot in zijn keel. Ik was bang om te bewegen en zij leek mijn aanwezigheid volkomen te negeren. Dus ze haat me nu, dacht ik. Ze dacht na en nam veel tijd om te reageren.

Dit is allemaal zo verkeerd. Dat is verkeerd", zei ze zacht. We mogen dit niet doen. Ik hoorde haar snikken terwijl haar lichaam zachtjes schokte. Wensend dat ik iets kon doen om haar pijn te verlichten, streelde ik over haar mooie grote borsten. Alleen maar U en ik? Toen voelde ik iets nats op mijn handen en ik realiseerde me dat haar borsten weer waren begonnen te lekken.

Alleen al de gedachte aan haar grote, roomwitte borsten en hun heerlijke inhoud, maakte dat mijn piemel alweer begon te steigeren. We moeten hiermee stoppen voordat het helemaal uit de hand loopt en alles mis gaat. We moeten ermee stoppen. Je zult er de rest van je leven spijt van krijgen. Wat voor verschil zal het nou maken, als we het nog een keertje doen?

Alleen U en ik, één keertje maar! Geen van ons tweeën bewoog. We lagen daar maar. Toen gaf ze zich eindelijk over, en ik voelde haar lichaam zich tegen mij aan vlijen. Ze keek in mijn ogen met zoveel passie dat mijn hart begon te smelten. Ik staarde diep in haar ogen, en zag rimpels rond haar ogen die ik nooit had opgemerkt. Er zaten donkere kringen onder haar ogen. Ik had haar nog nooit zo moe en verslagen gezien.

Maar, zo moe en verslagen als ze was en zonder make-up, vond ik haar heel erg mooi. Turend in haar grote ogen, werd ik langzaam naar beneden gezogen in een diepe, wervelende draaikolk. Ik voelde mijn liefde voor haar zich uitstorten in de bodemloze diepte van haar ziel, terwijl onze ogen aan elkaar genageld bleven. Zij staarde aandachtig in mijn ogen, en langzaam hief ze haar handen op.

Toen drukte ze haar handen tegen mijn wangen, en hield mijn hoofd stevig vast. Zweer dat we het hierna nooit meer zullen doen. Zweer dat het Goddeloze kwaad dat we hebben geschapen, vanavond zal sterven en nooit meer herboren zal worden! Maar dit moet de laatste keer zijn dat we het laten gebeuren. Het mag nooit, nooit meer gebeuren!

Met haar armen om mijn nek, knabbelde ze zachtjes op mijn oor en ik boog mij voorover en deed haar peignoir uit elkaar, onthulde haar blote lichaam eronder. Ik had haar nog nooit volledig naakt gezien en het ontnam me bijna de adem. Ze had inderdaad een fabelachtig mooi lichaam, al haar stralende schoonheden waren nu te zien.

Mijn ogen gleden over haar lichaam, ik zag dat haar grote, roomwitte borsten nog steeds melk lekten. Maar zo mooi en vol als haar borsten ook waren, ik kon mijn ogen niet afhouden van het in bont gehuld mysterie van haar zacht gewelfde onderbuik. Daar beneden lag de ingang tot haar ziel verborgen onder een zachte, krullende bos schaamhaar. Daar beneden was de plaats van de oorsprong van het leven.

Die diepe, donkere, geheime plaats die voor mij zo streng verboden was. Ik liet me vallen op mijn knieën, en zachtjes duwde ik haar lange, mooie benen uit elkaar. Toen haar perfect gevormde dijen zich spreidden, zag ik de geheime, verborgen kern van haar liefde en ik verwonderde me over de dikke, zware lippen van stevig vlees aan weerszijden van haar geheime grotje. Ik kon het niet laten. Ik bukte me en duwde mijn gezicht in de warme nattigheid.

Ik genoot van de goddeloos penetrante muskusgeur van haar vrouwelijkheid, die rijpe ongewassen geur vulde mijn neus, spannend en uitdagend om haar verleidelijke vrouwelijkheid te verslinden.

Overweldigd door de geur en de smaak begroef ik mijn gezicht in haar kut, gretig likte ik aan haar zachte, zoutige snee. Likkend en snakkend naar adem zocht ik naar haar clitoris. Al snel vond mijn tong haar klitje en ik likte er overheen. Ik voelde hoe ze haar rug hol spande en haar kut omhoog duwde tegen mijn gezicht. Terwijl mijn tong over het knobbeltje gleed, hoorde ik haar hevig kreunen van goedkeuring.

Haar kut was best enorm groot, dacht ik, terwijl ik hem verkende met mijn mond. Zeker twee keer zo groot als het kutje van Dorien, een meisje op school, waar ik wel eens seks mee had gehad. Ik voelde de spieren in de dijen van onze buurvrouw zich spannen, telkens als ik zoog en daarna haar opgezwollen clitoris weer losliet.

Ik voelde dat zij nu snel haar orgasme naderde, en ik bewoog mijn tong sneller en sneller. Toen ze hevig begon te kronkelen onder mijn aanval, nam ik haar klitje voorzichtig tussen mijn tanden. Ik hield hem vast tussen mijn tanden, en likte eraan met mijn tong. En toen ze haar hoogtepunt bereikte, zag ik met verbazing twee straaltjes melk spontaan uit haar harde, vooruitstekende tepels spuiten. Zelfs in mijn wildste dromen had dit nooit kunnen gebeuren.

Ik kon het gewoon niet geloven, Ik bleef maar zuigen en happen naar haar clitoris totdat haar spieren zich eindelijk ontspanden en haar lichaam slap achterover viel op de leunstoel. Toen stopte ik en kroop omhoog op haar en mijn piemel gleed in haar hete, natte kut.

Begerig zoog ik aan haar tepel, en werd beloond met een klein mondjevol van haar romige, rijke melk. Plotseling voelde ik mij jaloers op baby Alyssa.

Zij had alle moedermelk gekregen die ze wilde en na deze keer zou ik het nooit meer kunnen krijgen. Hongerig slurpte ik van haar melk, en bleef zuigen aan haar borst totdat de melk stopte. Ik duwde mijn lichaam omhoog van de hare, en mijn piemel floepte uit haar druipende vagina.

Voorzichtig kroop ik van haar af. Haastig schoof ik mijn piemel weer in haar hunkerende kut, en grommend schoof ik mijn piemel tot aan de bodem in haar schede. Toen trok ik plotseling mijn piemel helemaal er uit.

Ik had het gevoel alsof ik aan het verdrinken was in deze overvloed, ze kon maar niet genoeg van mij krijgen en ik vroeg mij af hoe ik het brandende verlangen van de buurvrouw moest blussen. Ik neukte haar met ruwe, diepe stoten. Mijn penis werd een dikke, zware cilinder van keiharde spieren.

Mijn zwaar geaderde erectie ploegde in haar onverzadigbare kut. In en uit, in en uit, ik stootte in haar, opnieuw en opnieuw. Nadat ik haar zo een tijdlang had geneukt met tomeloze energie, werd ik eindelijk beloond toen voelde haar lichaam onder mij schudden en schokken terwijl ze haar hoogtepunt bereikte. Ik wist niet hoe lang geleden mijn vorige orgasme was geweest, maar opeens voelde ik mijn tweede orgasme aankomen, en onvermoeibaar bleef ik doorgaan met neuken.

Ik had nog nooit zo'n energie en uithoudingsvermogen, zo'n kracht gevoeld. Onvermoeibaar, gleed mijn piemel in en uit haar trillende en knijpende kut.

Eindelijk, na haar vierde of vijfde orgasme, voelde ik het sperma in mijn ballen beginnen te borrelen. Ik wilde haar brandend hete krater blussen met mijn zaad. Ik wilde haar vullen, haar zwanger maken met mijn kind. Haar bezitten op alle mogelijke manieren. Haar geest, haar lichaam. Haar bevruchten met mijn zaad. Toen voelde ik mijn piemel ontploffen in haar knijpende, melkende kut. Zinderend genot, zo zuiver en intens dat het pijn deed, barstte los in mijn hersenen vulden mij met tegelijkertijd met extase en pijn.

Ik voelde mij alsof ik stierf en naar de hemel ging. Mijn hele lichaam ag te schokken en stuiptrekkend en deponeerde ik de allerlaatste stroperige druppel in haar alles opslorpende kut. Eindelijk had ze totaal geen kracht meer over en ze stortte in. Een blik van verbijstering gleed over haar gezicht. Toen glimlachte ze naar mij. Het was een gelukzalige, tevreden glimlach.

Ze gaf mij een zachte, liefdevolle kus op mijn lippen. Ik liet niet los, ik wilde haar in mijn armen houden. Hans kan ieder moment hier zijn. Eenmaal thuis zag ik mijn moeder bij het aanrecht staan met haar rug naar hem toe. En lust je een glas warme melk? Mijn moeder glimlachte ineens samenzweerderig. Toen zag ik haar een vette knipoog geven. Ik kon het bijna niet geloven, kennelijk vermoedde mijn moeder dat er iets tussen mij en de buurvrouw gebeurd was!

Grijnzend hief ik mijn hand op en stak mijn duim omhoog. Maar ze ging er niet verder over door, en ik ook niet, vanzelfsprekend. Elke week ging ik daarna wel een paar keer onze buurvrouw helpen met haar kleine klusjes, hoewel haar borsten al waren opgehouden om melk te produceren.

Maar haar kutje moest nog regelmatig geblust worden dus als ik vroeg uit school kwam, ging ik graag bij haar op de thee. Dit ging wekenlang zo door, totdat mijn moeder op zekere dag mij apart nam om mij te waarschuwen. Hij denkt dat jij bezig bent zijn vrouw te verleiden. Ze kan gewoon niet genoeg krijgen van dit ding hier. We hebben wel een heleboel andere dingen gedaan, maar nooit met elkaar geslapen.

Slapen, dat doet ze alleen met haar man. Maar dat is dan ook het enige wat ze nog met hem doet. Maar wat is het probleem? Het begon op toen ik bij haar ging logeren omdat buurman Hans op zakenreis moest.

Ze had pijn in haar benen en vroeg mij om ze even te masseren. Wat moest ik doen? Ik deed maar gewoon hetzelfde wat jij altijd deed voor haar, en na een tijdje vroeg ze me of ik haar wilde helpen met haar borsten leeg te drinken.

En van het een kwam het ander en nu doe ik het elke week wel met haar. Ze is er heel erg goed in. Er was niet veel wat buurman Hans kon doen. Ze vertelde mij dat het wel OK was, maar dat wij beter een beetje voorzichtiger zodenu moeten zijn. Misschien moet je het een tijdje rustig aan doen met Carolien.

Maar ik had nu dus een probleem met buurman Hans. Gelukkig zijn er nog andere getrouwde vrouwen waar ik terecht kan. Je hebt toch Dorien, jouw vriendinnetje van school? Je valt toch niet op getrouwde vrouwen?

Toen drong het tot me dat volwassen vrouwen veel meer ervaring hebben. En toen begon ik acht te slaan op getrouwde vrouwen, meestal vriendinnen van jou. Toen ik opkeek zag ik haar verwonderd staren naar mij en ze zag er geschrokken uit. Maar het idee dat haar zoontje en haar buurvrouw Carolien iets met elkaar hadden, wond haar duidelijk op.

Hoeveel getrouwde vrouwen heb je al verleid? Want sommigen ervan zijn Uw vriendinnen. Wie nog meer dan? Welke vriendinnen van mij heb je nog meer geneukt? Bijvoorbeeld Eddie's moeder, tante Ankie, toen wij met zijn drieën op vakantie waren in de Ardennen. Tante Ankie flirtte steeds een beetje. Ik had nooit gedacht dat ik haar zou kunnen verleiden. Ankie is een heel lieve vrouw en ik was in het water gevallen.

Toen ik het heel erg koud had, mocht ik bij haar in haar tent slapen. En van het een kwam het ander. Ik heb haar die vakantie elke dag wel een keer geneukt! Dus ik kuste haar. Ik merkte dat mijn moeders ademhaling onregelmatig was.

Ze was al jaren bevriend met tante Ankie en ze had zoiets nooit verwacht. Ik besefte dat ze een vreemde trots voelde over mijn successen als minnaar. Ze was best wel trots dat ik haar vriendinnen had geneukt. Voor de eerste keer besefte ze dat er dingen waren die ze niet wist over haar eigen zoon. Ze keek mij ondeugend aan en vroeg: Kom op, vertel me! Dat is best vaak gebeurd.

En Jannie, die andere vriendin van U, en.. En ze viel bijna van haar stokje toen ik zei: Ze wist best dat Wilma een zwak voor mij had, maar Mams had nooit gedacht dat er zoiets zou kunnen gebeuren.

Over een paar dagen kom ik terug dan zal ik ook laten zien waar je eindigt als je niet voldoet aan mijn verlangens. Maaike hoorde hoe hij haar handtas leeg schudde. Jules verwijderde de blinddoek bij Maaike. Ze keek in het gezicht van Jules die er niet onaardig uitzag, een vriendelijk gezicht had hij met zachte trekken, donkerblond krullend haar, hij was slank en had een kont om op te vreten vond Maaike. Maaike knikte, ze was in de war, ze wist niet wat haar te wachten stond.

Je kunt je werk blijven doen, als je maar regelmatig tot mij beschikking staat. Leven weer oppakken Maaike merkte toen ze naar de inhoud van haar handtas keek dat haar paspoort en rijbewijs waren verdwenen, meegenomen door Jules. Ze twijfelde of ze toch maar naar de politie moest gaan maar besloot het uiteindelijk niet te doen. De onheilspellende woorden die hij op het eind had gesproken maakte haar angstig.

Hij wist haar naam, hij had haar misschien weken in de gaten gehouden en wat Jules al wel niet meer over haar te weten was gekomen, haar werk en haar familie. Dus Maaike besloot zich te schikken in haar lot. Diep in zichzelf moest ze ook toegeven dat ze het ook spannend vond. Ze probeerde haar leven na de verkrachting weer op te pakken. Ze ging weer aan het werk en deed wat ze moest doen in huis.

In haar gedachten kwam die avond nog regelmatig terug en werd ze weer opgewonden. Soms gingen haar handen naar haar kutje en wreef ze zich daar. Het lukte haar goed om weer normaal te functioneren. Van Jules hoorde ze niks, tot ze een keer een vrij dikke envelop vond bij de post. In de envelop zag ze de foto’s die Jules gemaakt had, erbij gevoegd zat een papier waarop gedetailleerd opstond wat ze de laatste tijd had gedaan.

Ook stond er een internetadres op. Ze startte haar computer op en bezocht de website die Jules genoemd had. Daar schrok ze wel van, open en bloot zag ze zichzelf op de webpagina’s en op het eind stond in dik gedrukte letters “Binnenkort meer”. In de brief stond terloops vermeld dat ze een webcam moest kopen als ze die nog niet had en zich opgeven bij een webcamsite. Ze moest zorgen dat ze regelmatig aanwezig was op deze site, ook een rekeningnummer stond erbij wat Maaike moest opgeven bij de website.

En hij had een aantal niet verhullende foto’s uitgezocht die Maaike bij de advertentie moest plaatsen. Jules wilde geld verdienen aan Maaike en daar was hij mee gestart. Webcammeisje Maaike moest binnen 2 dagen online zijn en Jules zou dat controleren. Maaike bezocht de website meldde zich aan, precies zoals Jules het had voorgeschreven.

Na wat bevestigingen te hebben verzonden kreeg ze groen licht van de site om te starten. Ze had al wat gekeken op de site hoe de andere meiden het deden. Ze had sexy kleding aan en ging voor haar cam zitten. Daar kwam de eerste al. Snel ging Maaike in een sexy pose voor de webcam zitten. Wat zou je met mij willen doen? Terwijl ze haar borsten streelde, ging ze verder met haar geile gesprek.

Ik zou langzaam je corset beginnen uit te trekken. Nadat ik langzaam alle knoopjes heb losgemaakt. Ik gooi je corset aan de kant, terwijl onze tongen elkaar lekker opzoeken. Ik maak hem langzaam los”, zegt Maaike, terwijl ze opstaat en haar slipje op erotische maar vooral uiterst geile wijze uittrekt.

Ze draait haar kontje richting webcam en wrijft erover, waarna ze zich weer terugdraait en over haar poesje begint te strelen. Ze gaat weer zitten en streelt zichzelf over haar gehele lijf. Haar handen wrijven heerlijk over haar mooi gevormde billen en werken zich langzaam omhoog langs haar slanke heupen, waarna ze haar tieten begint te strelen.

In die blik van haar zitten zaadvragende ogen. Maaike probeert het zo goed mogelijk te doen. Maar de chatter vindt het nog niet geil genoeg. Maaike doet haar benen wijder uit elkaar en streelt tussen haar lipjes door. Lekker likken aan mijn natte kutje? Al snel komt iemand anders online. Naast de webcam ligt een handdoek, met daarbij een mooie vleeskleurige vibrator.

Ze streelt zachtjes langs haar klitje met het geile apparaat, waarna ze hem langzaam in en uit haar natte schede beweegt, ondertussen kreunend van geilheid. Ze trekt de vibrator uit haar kutje, kruipt richting webcam en begint nu de vibrator lustig te pijpen. Maaike neemt het apparaat tussen haar borsten en ze knijpt ze sensueel samen. Haar kutje maakt de vibrator nat van het kutvocht. Ze gaat achterover liggen en speelt met haar heerlijke lijf. Haar handen strelen haar huid.

De dildo verdwijnt diep in haar kutje en gaat er heerlijk in en uit. Nee klinkt het opeens ze herkent de stem van Jules. Morgen om vier uur kom ik je ophalen en zal ik je laten zien waar je terecht komt als je niet meer zo gehoorzaam bent. Dan kun je binnenkort met het echte werk beginnen. Tot morgen en ga zo door. Ze krijgt die avond nog wat bezoekers en probeert deze zoveel mogelijk te geven. Hou vol schatje, nog even. Oh, spuit jij ook maar liefje”, kreunt ze hitsig.

Haar vingers wrijven sensueel langs haar klitje terwijl de vibrator haar helemaal opvult. Maaike vindt het allemaal heel opwindend ook al wordt ze gedwongen er toe. Tochtje met Jules De volgende dag regelde Maaike dat ze wat eerder weg kon van kantoor. Ze haastte zich naar huis en schrikt als Jules daar al op haar bank zit te wachten. Jules reageert heel kwaad. Ze doet snel wat haar gezegd wordt. Jules gooit Maaike op de bank, doet ruw haar slipje opzij, maakt zijn broek en haalt zijn harde staaf eruit en neukt haar hard en bruusk.

Al snel spuit hij Maaike vol. Maaike loopt snel mee bang en angstig. Jules loopt naar de klerenkast en haalt er een groot aantal kledingstukken uit. Maaike rent snel naar de keuken om het gevraagde te halen. De kledingstukken die op bed gegooid zijn verdwijnen allemaal in de vuilniszak, al haar slipjes, broeken, sommige rokjes en jurken. Maaike staat te trillen op haar benen als Jules zijn mes weer tevoorschijn haalt, hij gaat naar haar bovenbeen en snijdt het slipje door.

Met Maaike’s bh gebeurd hetzelfde. Jules werpt haar een bloes toe. Jules gooit haar een rokje toe als Maaike, ook daar zet Jules het mes in zodat eraan beide zijkanten een split ontstaat. Dan pakt Jules Maaike weer stevig vast, hard grijpt zijn hand naar haar kut en, “dat streepje haal je ook weg, ik wil een kale kut, gesnopen”.

Maaike knikt gauw instemmend. Dan gaan Maaike en Jules naar haar auto. Maaike moet rijden en Jules wijst de weg. Het begint al wat schemerig te worden. We moeten naar Utrecht, na een klein uur rijden komen ze aan op de Europalaan, de tippelzone. Ze komt door het rennen wat ongelukkig aangelopen, wat ook niet meevalt met hoge hakken. Ze blijkt Sabrina te heten. Jules doet haar lange zwarte jas open waar ze alleen een bh en een ceintuur onder heeft. Op haar buik en bovenbeen heeft ze littekens, dan haalt Jules haar linker borst uit haar bh.

Maaike schrikt als ze Sabrina’s borst ziet, ze heeft geen tepel meer. Nou aan je werk, slet’. Jules slaat Sabrina hard op haar billen.

Maaike en Jules rijden terug, onderweg begint Jules met Maaike’s poesje te spelen. Maaike moet na een tijdje moeite doen om op de weg te letten. Ze voelt dat ze steeds natter wordt. Opeens zegt Jules sla hier maar af, we leggen nog één bezoekje af zodat je beseft dat ik niet alleen ben.

Vrienden Ze stopten voor een huis en Jules nam Maaike mee naar binnen. Het huis was luxueus ingericht en had meerdere kamers en nog een verdieping. Iets wat Maaike niet verwacht had en hij tongzoent ook heerlijk. Langzaam duwt Jules Maaike op haar rug op de bank, Maaike is verrast over de stemmingswisselingen van Jules en laat de zachte Jules over zich heen komen.

Jules trekt met een beweging de knoop uit haar blouse, Zijn harde lul legt hij tussen Maaike’s borsten, die pakt hij met zijn handen en duwt haar tieten tegen zijn paal, zacht neukt Jules Maaike tussen haar tieten, als zijn eikel Maaike’s mond nadert geeft ze er een likje aan.

Jules vingert met één hand onophoudelijk haar kutje. Maaike is door al het gevinger al een hele tijd in hoge staat van opwinding, het begon al in de auto. Steeds hongeriger likt ze de lul van Jules. Dan doet Jules haar benen wijd en geeft haar een flinke neukbeurt. Maaike kreunt dat ze heerlijk geneukt wil worden. Ze komt dan ook snel, ze schreeuwt het uit van genot Het duurt niet lang meer of Jules komt klaar zijn zaad spuit hij in haar gezicht. En lachje verschijnt op zijn gezicht, hij heeft een echt geil sletje opgedaan.

Nu het goed aanpakken en ze verdient geld als water voor hem. Ze is gemaakt voor seks. Opeens gaat de deur van de kamer open, Maaike ziet een kale man en een man met een bril binnenkomen.

Ze betasten Maaike, voelen aan haar tieten en haar kont hun handen gaan door haar natte kutje. Bijna automatisch opent ze haar mond en begint te pijpen. Ook de Kale heeft zich uitgekleed en neukt Maaike vanachter in haar kut. Maaike vindt het ondanks dat ze gedwongen wordt heel lekker. Iets wat ze van zichzelf niet goed begrijpt. Het heeft iets met de spanning te maken die ze voelt sinds Jules bij haar thuis binnendrong.

Ze merkt dat Brillemans niet ver meer van een orgasme is, hij pakt haar hoofd en duwt deze stevig op zijn lul. Maaike komt klaar, haar kutje knijpt in de lul van de Kale. Ze zou het willen uitschreeuwen van genot maar kan dit niet door de lul van Brillemans in haar mond.

Mompelend en kreunend krijgt Maaike haar orgasme. De greep van Brillemans verslapt en hij haalt zijn lul uit haar mond, het sperma druipt uit Maaike’s mond, de hoeveelheid is enorm.

De Kale duwt haar over de leuning van de bank. Maaike merkt dat hij haar in haar kontje wil nemen maar dat wil ze niet. Ze probeert van de leuning af te komen. Jules en Brillemans zien dat en willen haar tegenhouden. Maaike slaat en probeert naar achteren te schoppen wat maar ten dele lukt. Ze verzet zich heftig.

Brillemans en Jules grijpen haar stevig vast, ze kan geen kant meer uit. De Kale zet door wat hij van plan was, dat blijkbaar maagdelijke kontje te neuken. Langzaam dringt zijn harde paal in Maaike die het uitgilt van pijn en van machteloosheid begint te huilen. Jules maant haar tot kalmte en geeft haar een paar harde klappen in het gezicht.

Brillemans stopt zijn lul weer in haar mond waardoor Maaike gedwongen wordt om stil te zijn. De Kale knijpt hard in haar tepels terwijl hij nu hard in Maaike’s kontje beukt. Afwisselend moet Maaike Brillemans en Jules pijpen. De drie mannen draaien haar op haar rug op de bank en spuiten haar vol met sperma. Uitgeput en pijnlijk blijft Maaike liggen. De mannen nemen even een pauze en gaan bij de computer staan Jules laat zien op een bankrekening hoeveel er binnengekomen is van de webcamsite.

De beide mannen fluiten van de hoeveelheid geld. Maaike gluurt vanuit haar ooghoeken op het scherm dan verschijnen er foto’s van haar ouders op het beeldscherm. Maaike weet nu dat Jules haar volledig in zijn macht heeft, en dat is ook precies de bedoeling van Jules die in de gaten heeft dat ze meekijkt.

Jules zet een statief met videocamera neer. De mannen bouwen de kamer snel om naar een studio met goede belichting. Maaike krijgt wat te drinken ze voelt nog helemaal kleverig van al het zaad. Maar de avond en nacht zijn nog niet ten einde.

Brillemans en de Kale warmen haar weer op voor de videocamera. Zo maak jezelf maar eens klaar. Gedwee doet Maaike wat haar gezegd wordt.. Jules maakt er een video-opname van. Even later komen de Kale en Brillemans erbij die haar in alle mogelijk standjes nemen en gaatjes.

Jules zorgt er wel voor dat hun gezichten niet beeld komen, alleen de lullen, Maaikes kut, kont en mond. Het eindshot is dat het zaad van het lichaam van Maaike afdruipt. Jules lijkt tevreden te zijn hier kan ik wel wat van maken en het wordt bij je website geplaatst. Zodat bezoekers weten dat je voor alles, met de nadruk op alles in bent.

Het is inmiddels vijf uur in de ochtend. Maaikes hele lichaam doet pijn van de hete nacht. Veel tijd om te slapen heeft ze niet meer. Kantoor Jules zet haar voor haar huis af en geeft zijn mobiele nummer. Ik zal zorgen dat je veilig bent,”zegt Jules heel aardig. Dan rijdt hij snel weg. Vermoeid en pijnlijk loopt Maaike de trap. Haar kontje doet zeer, niet alleen de Kale heeft haar daar genomen, later ook Brillemans en Jules.

Maaike kleedt zich uit en kruipt naakt in bed. Over twee uur loopt haar wekker weer af. Uitgeput viel Maaike in slaap om al snel weer wakker te worden met een gebroken lichaam. Ze besloot zich ziek te melden die dag en aandacht aan haarzelf te besteden. Eerst nam ze een heerlijk warm bad wat haar lichaam goed deed. Ook deed ze wat Jules gezegd had ze haalde haar streepje weg en had nu een kaal kutje. Ze keek in haar kledingkast maar veel hing daar niet meer in omdat Jules daar zo rigoreus tekeer in was gegaan.

Ze besloot naar de Christine Le Duc in de binnenstad te rijden om wat hoerige stelletjes te kopen. Met enige schroom maar ook met een spannend gevoel stapte ze de zaak binnen. Ze zag veel keus en kocht wat weinig verhullende jurkjes en lingerie, geen strings want dat mocht niet van Jules. Het was wel een aanslag op haar bankrekening maar het moest.

Thuis ging ze nog even achter de pc om op internet wat te kopen, ook daar bestelde ze wat korte rokjes en jurkjes met zeer lage decolletés, en sommige jurkjes en rokjes zijn doorschijnend zodat je alles kunt zien. Maaike had in ieder geval weer wat om aan te trekken maar het was zeer afwijkend van wat voor kleding ze eerst droeg.

Die was een stuk degelijker dan wat ze nu had om aan te trekken Ze zag op tegen morgen als ze weer naar kantoor moest gaan. Die avond ging ze nog achter de webcam, wat inmiddels een dagelijkse routine was. Soms zag ze aan de namen dat ze een aantal vaste klanten had. Ze zorgde wel dat ze allemaal tevreden waren hoewel enkelen soms extreme wensen hadden waar ze niet altijd op in ging.

Na een aantal uur besloot Maaike naar bed te gaan. De volgende dag reed Maaike nerveus naar kantoor. Daar aan gekomen zag ze mannelijke en vrouwelijke collega’s naar haar kijken. De meeste mannen met een geile blik in hun ogen. Maaike had een doorzichtig jurkje aan, van onder gelukkig voor Maaike ondoorzichtig.

Als Maaike geen bh aan had gedaan hadden de mannen haar borsten en tepels zeer goed kunnen bekijken. De vrouwen hadden een wat afkeurende blik in hun ogen. Sommige mannelijke collega’s complimenteerde Maaike met haar nieuwe stijl. Ze verslonden haar, wat een durf om je zo te kleden, vonden ze. De vrouwen vonden het hoerig en Maaike wist ook wel dat ze daarin gelijk hadden.

Ze was nu eigendom van Jules en hij gebruikte haar als liefdesspeelgoed voor mannen. Tijdens het eten in de middagpauze kwamen mannen dicht tegen Maaike aanstaan. Sommigen stootte haar per ongeluk aan. Andere mannelijke collega’s waren wat brutaler en regelmatig voelde Maaike in de drukte van het personeelsrestaurant een hand over haar kontje gaan.

Of een man die toevallig net voor haar moest zijn om wat te pakken en haar borsten daarbij aanraakten. Maaike vond diep in haar hart dit wel lekker. Door één man die later ook aan haar tafeltje kwam zitten werd ze meer in verlegenheid gebracht. John zoals deze collega heette zei tegen Maaike dat ze een leuke website had, ik ben wel benieuwd wat er binnenkort meer op komt te staan.

Snel haastte zich terug naar haar afdeling en toog weer aan het werk. Ze merkte dat meer mannen haar website gezien hadden want haar werkmailbox stroomde vol. Toen ze in de kelder in het archief moest zijn kwam ze John daar weer tegen. Hij hield haar staande en probeerde meer. Hij duwde ze zijn lichaam tegen haar aan. Maaike voelde zijn harde bobbel in zijn broek tegen haar kruis aandrukken.

Hij merkte al gauw dat ze geen slip aanhad. Maaike gaf hem een knietje alleen als je ervoor betaald en vluchtte terug naar haar werkplek. Maaike besloot Jules in te lichten en belde hem op. Jules luisterde naar Maaike’s verhaal en zei als ze nog meer problemen met John, hij daar verder wel voor zou zorgen dat het afgelopen was.

Eerste klant Toen Maaike naar buiten liep stond Jules haar al op te wachten. Eerst wilde hij weten wie John was die net naar buiten kwam. Maaike wees John aan en Jules ging op hem af. Jules vroeg recht op de man af of hij Maaike wilde neuken.

John wist even niet goed te antwoorden met al zijn collega’s die het kantoor uitstroomde op weg naar huis en moeder de vrouw. Voorzichtig knikte hij van ja. Nou zei Jules voor vijfenzeventig euro mag je haar hier op de parkeerplaats pakken en je hebt een half uur. Ik blijf op veilige afstand wachten, zei Jules.

John stemde in en betaalde aan Jules, hij geilde al heel lang op Maaike. Jules liep naar Maaike en zei wees maar lief voor hem, een half uur. John kwam de auto in en Maaike gaf hem een tongzoen”Hoi Schatje gebruik me maar lekker”, zegt ze. John deed haar schouderbandjes naar beneden en deed haar bh uit en begon aan haar tepels te zuigen. Maaike maakte zijn broek open en haalde zijn al keiharde lul eruit. De taal die ze uitsprak wond haarzelf ook op.

De twee gingen in standje negenenzestig liggen en Maaike deed met haar mond snel een condoom om John’s lul terwijl ze door hem gebefd werd. Maaike nam afwisselend zijn lul in haar mond en zoog op zijn ballen.

Hiervan werd John zo geil dat hij zei: Kom op me zitten, neukteefje. Met haar vingers opende ze haar lipjes, die glinsteren van het vocht, langzaam liet ze haar kutje zakken op de spies van John. Die dit schouwspel met genoegen lag te bekijken.

John had niet verwacht dat die Maaike zo’n geile slet was, voorheen zag ze er zo degelijk uit. Diep nam Maaike John’s harde genotstaaf in haar kut. Langzaam bereed ze haar geile collega als een volleerd amazone.

Haar tieten wipten bij iedere stoot op en neer. Beiden voerden het tempo op, gehijg en gekreun vulden de auto. John voelde hoe het kutje van Maaike begon samen te trekken, doordat geknijp in zijn lul hield hij het niet meer en hij spoot haar vol.

Maaike schreeuwde al een tijd het uit van genot. Ze bleven nog even liggen in de auto en dan tikte Jules tegen de ruit. John fatsoeneerde zijn kleding wat en stapte uit. Maaike hoorde hoe Jules aan hem vroeg hoe het was. Jules knikte instemmend en zei tegen John dat hij Maaike’s eerste klant was. John ging voldaan naar huis.

Jules wenkte dat Maaike uit de auto mag komen om zich wat te fatsoeneren, toen ze haar bh wilde aantrekken hield hij haar tegen. Jules liep mee naar de voordeur incasseerde het geld en wachtte dan in de auto. Als het te lang duurde hoorde Maaike aan de claxon dat ze af moest ronden. Als ze alle klanten hebben bezocht is Maaike doodmoe haar kutje voelt rauw.

Jules zei tegen haar dat ze daar wel aan went. Jules vind ook dat ze minder moet gaan werken op kantoor want hij heeft ook overdag klanten voor haar. Maaike wist genoeg ze moest haar kantoorbaan opgeven maar voor het eerst was het geen bevel van Jules maar een opmerking. Jules had een topper in zijn stal gehaald of eerder gedwongen. Baan opzeggen De volgende dag maakte Maaike een afspraak bij de directeur van het bedrijf waar ze werkte.

Ze kon die middag al terecht. Dit keer droeg Maaike een topje met een decolleté die tot haar navel, je kon haar tepelhoven zien zitten. Het rokje was zo kort dat de onderkant van haar billen zichtbaar waren. De secretaresse van het bedrijf keek afkeurend naar Maaike. Zo gekleed kwam je toch niet op gesprek. Maar Maaike trok zich er steeds minder van aan.

Ze realiseerde zich wel dat ze nu financieel afhankelijk werd van Jules en die had nog niks gezegd over wat ze zou krijgen. Eerst ging Maaike het gesprek aan met de directeur, een vriendelijke man van tegen de zestig, die vooral vaderlijk overkwam en zijn schaapjes op het droge had.

Hij stond ervan te kijken dat Maaike haar baan opzegde. Het speet hem zeer om een gewaardeerde kracht zoals Maaike te laten gaan. Maaike was erg actief in het bedrijf. De directeur vroeg nog wat Maaike nou ging doen maar daar liet Maaike zich maar niet echt over uit. Vaderlijk maar ook wat bezorgd sloeg de directeur zijn arm om haar schouder en wenste Maaike alle goeds. In de ogen van Maaike welde tranen op.

Ze mocht die man wel, een jaar geleden was hij diep bedroefd geweest toen zijn vrouw aan een hersentumor overleed. Toch bleef hij iedereen in het bedrijf inspireren. Maaike voelde dat alles wat hij zei ook echt gemeend was. Het was een aardige vent die ondanks het vele geld wat hij verdiende, gewoon gebleven was. Zij maakte een sprong in het diepe. De directeur regelde dat ze nog een maand salaris kreeg toen hij dat zei hield Maaike het niet meer droog en de directeur troostte haar.

Met een handdruk en een schouderklopje van hem namen ze afscheid. Trainingcentrum Jules vertelde Maaike dat hij haar zo compleet mogelijk wilde maken, op alle maar dan ook alle gebieden inzetbaar. Ik heb thuis iemand uitgenodigd die dat precies kan uitzoeken. Ze reden naar Jules thuis en in de kamer wachtte een dame van ongeveer midden veertig schatte Maaike.

Ze was helemaal in het rood leer gekleed, een bustier, een half lange rok en laarzen. Ze zag er goed verzorgd uit. Jules ging wat achteraf zitten en bediende de videocamera’s die er stonden. De vrouw stelde zich voor als Sharon, maar voegde er gelijk aan toe voor jou ben ik Mevrouw. Sharon pakte Maaike’s handen vast en draaide haar tegen de muur.

Maaike kon niet meer weg. Sharon had de armen van Maaike vast en kwam dichterbij. Maaike deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Eerst wat aarzelend maar na enkele momenten begon Maaike ook hartstochtelijk terug te zoenen.

Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen. Sharon ging al snel op zoek naar haar lekkere borstjes.

Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Sharon speelde er zachtjes mee. Maaike liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. In een paar snelle bewegingen had Sharon Maaike uit de kleren. Sharon's mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen. Haar rechterhand wreef tussen Maaikes benen. Maaike begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Met haar middelvinger begon Sharon in het natte kutje van Maaike te spelen.

Maaikes kittelaar was dik en gezwollen en binnen een minuut kwam Maaike klaar. Ze schokte met haar hele lichaam. Sharon bleef met haar spelen en Maaike was totaal van de wereld. Het zoenen verhevigde weer. Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar. Sharon corrigeerde Maaike mevrouw voor jou, niet vergeten. Trek die netkousen maar aan en voor rest blijf je naakt dan gaan we nu aan de thee. Maaike ging met haar rug naar Sharon staan.

Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Sharon. Sharon keek verlekkerd naar dat strakke kontje. Daar stond Maaike helemaal naakt, terwijl Sharon nog geheel gekleed was.

Ga maar zitten op de bank en je benen wijd, zei Sharon. Terwijl Sharon van het uitzicht genoot op het malse kutje, dronk Maaike haar thee nog wat nagenietend van het orgasme wat Sharon haar gegeven had. Voor het eerst ging Maaikes hand op ontdekkingsreis.

Deze bewoog zich naar de bustier en de borsten van Sharon. Straks gaan we spelen, maar ik wil je eerst inspecteren. Mooi zei Sharon je gaatjes zijn goed toegankelijk. Er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. In haar linkertepel zat een piercing, een ringetje.

Maaike begon er voorzichtig mee te spelen. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepel liet Sharon niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Maaike door haar haar.

Sharon deed haar rok iets omhoog en haar benen omwijd. Sharon pakte Maaikes hoofd en duwde deze tegen haar kut. Maaike wist niet of ze daar aan toe was, maar ze had geen keus.

Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Sharon naar binnen te gaan. Het zuigen van Maaike’s mond op haar schaamlippen brachten Sharon in beroering.

Maaike proefde de zoute sensatie van een kut.


Meiden vingeren prive ontvangst nijmegen

  • Deze vond ze heerlijk zitten en gaf haar een goed en prettig gevoel. Thuis gekomen maakte Ruth verdere afspraken. Dat zul je bij mij ook blijven.
  • Dik meisje neuken penis zuigen
  • Geile carolien bengelende tieten
  • Met enige schroom maar ook met een spannend gevoel stapte ze de zaak binnen. Over het geheel genomen was hij een netjes uitziende man, beleefd maar heel gereserveerd en niet erg spraakzaam. Voorzichtig knikte hij van ja.
  • Kleine lul sex seks marktNeuken op z n hondjes multimassage


Dat vond Maaike wel leuk. Ze had haar geheime fantasieën en vond het geweldig als mannen een stijve pik van haar kregen als ze naar haar keken. Op dit moment had ze geen relatie maar ze had er al enkele achter de rug. Maaike is zo’n type als het lekkere buurmeisje.

Maaike wist ook wel dat als ze topless lag te zonnen in haar tuin dat sommige buurmannen een glimp van haar lichaam wilde opvangen. Dat vond ze ook niet erg, bekeken worden. Maar de laatste dagen was anders of was het al langer, misschien al weken. Het begon als ’s morgens als ze naar haar werk ging. Het voelde als ze gevolgd werd, de laatste dagen blikte ze regelmatig in haar achteruitkijkspiegel maar Maaike had nog niets opgemerkt.

Dagen gingen voorbij maar ze bleef het gevoel houden. Wel kreeg ze de bevestiging dat ze gevolgd werd, door een auto. Indringer Op een avond kwam Maaike wat later thuis van haar werk, ze had een representatieve functie dus ze zorgde altijd dat ze er goed uitzag ook had ze een voorkeur voor satijnen lingerie. Deze vond ze heerlijk zitten en gaf haar een goed en prettig gevoel.

Vandaag had ze een rokje aan wat iets boven de knie kwam, een blauwe viscose blouse en schoenen met een kleine hak. Haar haar golfde tot op haar schouders en ze had haar auto geparkeerd en was op weg naar haar voordeur niemand in de straat.

Het was ook rot weer echt Hollands met van die miezerige regen. Ze stak haar sleutel in het slot en deed de voordeur open, ze bukte om de post op te rapen, ze kwam net overeind toen ze een flinke duw kreeg en in de houdgreep werd genomen van achteren. Een mes werd op haar keel gezet. Ze ademde gejaagd niet wetende wat haar overkwam. Ze voelde het koude lemmet van het mes tegen haar keel.

Haar belager liet het mes zakken en het eerste knoopje van haar blouse viel zacht tikkend op de grond, het mes ging lager totdat alle knopen eraf waren. Haar belager rukte haar blouse open. Maaike droeg onder haar blouse een korset met jarretels waardoor haar borsten opgepusht werden.

Ze hoorden haar belager goedkeurend mompelen. Ondanks haar netelige situatie waarin Maaike zich bevond voelde ze dat haar tepels hard werden, ze kon het niet tegenhouden. Haar belager legde een hand op haar borst en masseerde deze zacht. Maaike wist niet wat haar overkwam, ze wilde dit helmaal niet maar toch gingen gevoelens door haar lichaam die ze niet kon controleren. Maar niet alleen Maaike werd opgewonden, ze voelde zijn harde paal tegen haar billen drukken en hij reed tegen haar aan.

Maaike werd voortgeduwd ze verbaasde zich erover hoe goed haar belager de weg in haar huis kende. Was hij hier eerder geweest? De belager nam haar mee naar de slaapkamer, hij scheurde haar blouse in stukken en met één van de repen blinddoekte hij haar. Maaike werd ruw op bed gegooid, haar belager had nog geen woord gesproken.

Ondanks haar situatie voelde Maaike zich gespannen en vocht nog steeds tegen dat opgewonden gevoel wat bezit van haar nam. Haar kutje voelde warm en vochtig. Ze voelde hoe de hand van haar belager dat ook merkte. Toen sprak haar belager. Maaike’s hersenen draaide op volle toeren, ze probeerde te bevatten wat hij bedoelde maar daar zou ze later pas achter komen. Met alleen nog haar korset en kousen aan was ze een willoos slachtoffer voor haar belager.

Ze hoorde hoe hij zijn rits openmaakte en voelde zijn harde pik voor haar mond. Ze wist wat hij van haar verlangde. Met veel passie begon ze hem te pijpen, ze voelde hoe hij haar mond begon te neuken. Ze zoog aan zijn paal.

Maaike deed haar uiterste best om het haar belager zo prettig mogelijk te maken, deels uit angst maar ook omdat ze ervan genoot. Dat maakte het ook zo moeilijk. Haar lichaam schreeuwde om gevuld te worden door zijn harde paal terwijl ze toch verkracht werd.

Ze wist ook dat dit één van haar geheime fantasieën was dus besloot ze zich over te geven. Dat had nog meer uitwerking op haar lichaam, ze werd nu echt drijfnat. De belager greep haar ruw bij haar haren en trok haar omhoog.

Hij dwong haar op haar handen en knieën te zitten. Ze kreeg een paar harde klappen op haar billen. Toen voelde ze waar ze zo naar verlangde in het geheim, zijn harde lul stootte hij ruw in haar drijfnatte kut. Ze kon het toen ook niet meer tegen houden, een harde kreun van genot ontsnapte uit haar mond. Ze voelde de harde stoten, genotscheuten schoten door haar hete kut. Ze begon te hijgen en te kreunen.

Ze voelde hoe haar belager hard in haar bengelende tieten kneep waar haar harde tepels trots op priemde. Harder en feller stootte de man in haar kutje een orgasme welde in haar op, een heerlijk gevoel overspoelde Maaike.

De man was er ook bijna hij draaide haar om en spoot zijn warme zaad over haar tieten. Hij pakte haar bij de handen en liet haar liggen ze hoorde hoe hij foto’s van haar nam, hij commandeerde dat ze verschillende houdingen aan moest nemen. Toen bleef het stil, Maaike dacht dat haar verkrachter weg was gegaan. Maar ze hoorde zijn voetstappen weer op de trap, ze kreeg wat te drinken. Opeens begon hij te spreken: Ik heb veel tijd in je geïnvesteerd en ik heb net gemerkt dat je een lekkere geile slet bent.

Dat zul je bij mij ook blijven. Je mag hier blijven wonen, probeer niet naar de politie te gaan of anderen te waarschuwen want je roept dan een hoop onheil over je uit. Over een paar dagen kom ik terug dan zal ik ook laten zien waar je eindigt als je niet voldoet aan mijn verlangens. Maaike hoorde hoe hij haar handtas leeg schudde. Jules verwijderde de blinddoek bij Maaike. Ze keek in het gezicht van Jules die er niet onaardig uitzag, een vriendelijk gezicht had hij met zachte trekken, donkerblond krullend haar, hij was slank en had een kont om op te vreten vond Maaike.

Maaike knikte, ze was in de war, ze wist niet wat haar te wachten stond. Je kunt je werk blijven doen, als je maar regelmatig tot mij beschikking staat. Leven weer oppakken Maaike merkte toen ze naar de inhoud van haar handtas keek dat haar paspoort en rijbewijs waren verdwenen, meegenomen door Jules. Ze twijfelde of ze toch maar naar de politie moest gaan maar besloot het uiteindelijk niet te doen.

De onheilspellende woorden die hij op het eind had gesproken maakte haar angstig. Hij wist haar naam, hij had haar misschien weken in de gaten gehouden en wat Jules al wel niet meer over haar te weten was gekomen, haar werk en haar familie.

Dus Maaike besloot zich te schikken in haar lot. Diep in zichzelf moest ze ook toegeven dat ze het ook spannend vond. Ze probeerde haar leven na de verkrachting weer op te pakken. Ze ging weer aan het werk en deed wat ze moest doen in huis. In haar gedachten kwam die avond nog regelmatig terug en werd ze weer opgewonden. Soms gingen haar handen naar haar kutje en wreef ze zich daar.

Het lukte haar goed om weer normaal te functioneren. Van Jules hoorde ze niks, tot ze een keer een vrij dikke envelop vond bij de post. In de envelop zag ze de foto’s die Jules gemaakt had, erbij gevoegd zat een papier waarop gedetailleerd opstond wat ze de laatste tijd had gedaan. Ook stond er een internetadres op. Ze startte haar computer op en bezocht de website die Jules genoemd had. Daar schrok ze wel van, open en bloot zag ze zichzelf op de webpagina’s en op het eind stond in dik gedrukte letters “Binnenkort meer”.

In de brief stond terloops vermeld dat ze een webcam moest kopen als ze die nog niet had en zich opgeven bij een webcamsite. Ze moest zorgen dat ze regelmatig aanwezig was op deze site, ook een rekeningnummer stond erbij wat Maaike moest opgeven bij de website. En hij had een aantal niet verhullende foto’s uitgezocht die Maaike bij de advertentie moest plaatsen.

Jules wilde geld verdienen aan Maaike en daar was hij mee gestart. Webcammeisje Maaike moest binnen 2 dagen online zijn en Jules zou dat controleren. Maaike bezocht de website meldde zich aan, precies zoals Jules het had voorgeschreven.

Na wat bevestigingen te hebben verzonden kreeg ze groen licht van de site om te starten. Ze had al wat gekeken op de site hoe de andere meiden het deden. Ze had sexy kleding aan en ging voor haar cam zitten. Daar kwam de eerste al. Snel ging Maaike in een sexy pose voor de webcam zitten. Wat zou je met mij willen doen? Terwijl ze haar borsten streelde, ging ze verder met haar geile gesprek. Ik zou langzaam je corset beginnen uit te trekken. Nadat ik langzaam alle knoopjes heb losgemaakt.

Ik gooi je corset aan de kant, terwijl onze tongen elkaar lekker opzoeken. Ik maak hem langzaam los”, zegt Maaike, terwijl ze opstaat en haar slipje op erotische maar vooral uiterst geile wijze uittrekt.

Ze draait haar kontje richting webcam en wrijft erover, waarna ze zich weer terugdraait en over haar poesje begint te strelen. Ze gaat weer zitten en streelt zichzelf over haar gehele lijf.

Haar handen wrijven heerlijk over haar mooi gevormde billen en werken zich langzaam omhoog langs haar slanke heupen, waarna ze haar tieten begint te strelen. In die blik van haar zitten zaadvragende ogen. Maaike probeert het zo goed mogelijk te doen. Maar de chatter vindt het nog niet geil genoeg. Maaike doet haar benen wijder uit elkaar en streelt tussen haar lipjes door. Lekker likken aan mijn natte kutje?

Al snel komt iemand anders online. Naast de webcam ligt een handdoek, met daarbij een mooie vleeskleurige vibrator. Ze streelt zachtjes langs haar klitje met het geile apparaat, waarna ze hem langzaam in en uit haar natte schede beweegt, ondertussen kreunend van geilheid. Ze trekt de vibrator uit haar kutje, kruipt richting webcam en begint nu de vibrator lustig te pijpen. Maaike neemt het apparaat tussen haar borsten en ze knijpt ze sensueel samen.

Haar kutje maakt de vibrator nat van het kutvocht. Ze gaat achterover liggen en speelt met haar heerlijke lijf. Haar handen strelen haar huid. De dildo verdwijnt diep in haar kutje en gaat er heerlijk in en uit.

Nee klinkt het opeens ze herkent de stem van Jules. Morgen om vier uur kom ik je ophalen en zal ik je laten zien waar je terecht komt als je niet meer zo gehoorzaam bent.

Dan kun je binnenkort met het echte werk beginnen. Tot morgen en ga zo door. Ze krijgt die avond nog wat bezoekers en probeert deze zoveel mogelijk te geven.

Hou vol schatje, nog even. Oh, spuit jij ook maar liefje”, kreunt ze hitsig. Haar vingers wrijven sensueel langs haar klitje terwijl de vibrator haar helemaal opvult. Maaike vindt het allemaal heel opwindend ook al wordt ze gedwongen er toe. Tochtje met Jules De volgende dag regelde Maaike dat ze wat eerder weg kon van kantoor. Ze haastte zich naar huis en schrikt als Jules daar al op haar bank zit te wachten.

Jules reageert heel kwaad. Ze doet snel wat haar gezegd wordt. Jules gooit Maaike op de bank, doet ruw haar slipje opzij, maakt zijn broek en haalt zijn harde staaf eruit en neukt haar hard en bruusk.

Al snel spuit hij Maaike vol. Maaike loopt snel mee bang en angstig. Jules loopt naar de klerenkast en haalt er een groot aantal kledingstukken uit. Maaike rent snel naar de keuken om het gevraagde te halen.

De kledingstukken die op bed gegooid zijn verdwijnen allemaal in de vuilniszak, al haar slipjes, broeken, sommige rokjes en jurken. Maaike staat te trillen op haar benen als Jules zijn mes weer tevoorschijn haalt, hij gaat naar haar bovenbeen en snijdt het slipje door.

Met Maaike’s bh gebeurd hetzelfde. Jules werpt haar een bloes toe. Jules gooit haar een rokje toe als Maaike, ook daar zet Jules het mes in zodat eraan beide zijkanten een split ontstaat. Dan pakt Jules Maaike weer stevig vast, hard grijpt zijn hand naar haar kut en, “dat streepje haal je ook weg, ik wil een kale kut, gesnopen”. Maaike knikt gauw instemmend. Dan gaan Maaike en Jules naar haar auto. Maaike moet rijden en Jules wijst de weg. Het begint al wat schemerig te worden.

We moeten naar Utrecht, na een klein uur rijden komen ze aan op de Europalaan, de tippelzone. Ze komt door het rennen wat ongelukkig aangelopen, wat ook niet meevalt met hoge hakken. Ze blijkt Sabrina te heten. Jules doet haar lange zwarte jas open waar ze alleen een bh en een ceintuur onder heeft. Op haar buik en bovenbeen heeft ze littekens, dan haalt Jules haar linker borst uit haar bh. Maaike schrikt als ze Sabrina’s borst ziet, ze heeft geen tepel meer. Nou aan je werk, slet’. Jules slaat Sabrina hard op haar billen.

Maaike en Jules rijden terug, onderweg begint Jules met Maaike’s poesje te spelen. Maaike moet na een tijdje moeite doen om op de weg te letten. Ze voelt dat ze steeds natter wordt. Opeens zegt Jules sla hier maar af, we leggen nog één bezoekje af zodat je beseft dat ik niet alleen ben. Vrienden Ze stopten voor een huis en Jules nam Maaike mee naar binnen. Het huis was luxueus ingericht en had meerdere kamers en nog een verdieping.

Iets wat Maaike niet verwacht had en hij tongzoent ook heerlijk. Langzaam duwt Jules Maaike op haar rug op de bank, Maaike is verrast over de stemmingswisselingen van Jules en laat de zachte Jules over zich heen komen. Jules trekt met een beweging de knoop uit haar blouse, Zijn harde lul legt hij tussen Maaike’s borsten, die pakt hij met zijn handen en duwt haar tieten tegen zijn paal, zacht neukt Jules Maaike tussen haar tieten, als zijn eikel Maaike’s mond nadert geeft ze er een likje aan.

Jules vingert met één hand onophoudelijk haar kutje. Maaike is door al het gevinger al een hele tijd in hoge staat van opwinding, het begon al in de auto. Steeds hongeriger likt ze de lul van Jules. Dan doet Jules haar benen wijd en geeft haar een flinke neukbeurt. Maaike kreunt dat ze heerlijk geneukt wil worden. Ze komt dan ook snel, ze schreeuwt het uit van genot Het duurt niet lang meer of Jules komt klaar zijn zaad spuit hij in haar gezicht. En lachje verschijnt op zijn gezicht, hij heeft een echt geil sletje opgedaan.

Nu het goed aanpakken en ze verdient geld als water voor hem. Ze is gemaakt voor seks. Opeens gaat de deur van de kamer open, Maaike ziet een kale man en een man met een bril binnenkomen. Ze betasten Maaike, voelen aan haar tieten en haar kont hun handen gaan door haar natte kutje. Bijna automatisch opent ze haar mond en begint te pijpen. Ook de Kale heeft zich uitgekleed en neukt Maaike vanachter in haar kut. Maaike vindt het ondanks dat ze gedwongen wordt heel lekker.

Iets wat ze van zichzelf niet goed begrijpt. Het heeft iets met de spanning te maken die ze voelt sinds Jules bij haar thuis binnendrong.

Ze merkt dat Brillemans niet ver meer van een orgasme is, hij pakt haar hoofd en duwt deze stevig op zijn lul. Maaike komt klaar, haar kutje knijpt in de lul van de Kale. Ze zou het willen uitschreeuwen van genot maar kan dit niet door de lul van Brillemans in haar mond. Mompelend en kreunend krijgt Maaike haar orgasme.

De greep van Brillemans verslapt en hij haalt zijn lul uit haar mond, het sperma druipt uit Maaike’s mond, de hoeveelheid is enorm. De Kale duwt haar over de leuning van de bank. Maaike merkt dat hij haar in haar kontje wil nemen maar dat wil ze niet. Ze probeert van de leuning af te komen. Jules en Brillemans zien dat en willen haar tegenhouden. Maaike slaat en probeert naar achteren te schoppen wat maar ten dele lukt.

Ze verzet zich heftig. Brillemans en Jules grijpen haar stevig vast, ze kan geen kant meer uit. De Kale zet door wat hij van plan was, dat blijkbaar maagdelijke kontje te neuken. Langzaam dringt zijn harde paal in Maaike die het uitgilt van pijn en van machteloosheid begint te huilen.

Jules maant haar tot kalmte en geeft haar een paar harde klappen in het gezicht. Brillemans stopt zijn lul weer in haar mond waardoor Maaike gedwongen wordt om stil te zijn.

De Kale knijpt hard in haar tepels terwijl hij nu hard in Maaike’s kontje beukt. Afwisselend moet Maaike Brillemans en Jules pijpen. De drie mannen draaien haar op haar rug op de bank en spuiten haar vol met sperma. Uitgeput en pijnlijk blijft Maaike liggen. De mannen nemen even een pauze en gaan bij de computer staan Jules laat zien op een bankrekening hoeveel er binnengekomen is van de webcamsite. De beide mannen fluiten van de hoeveelheid geld. Maaike gluurt vanuit haar ooghoeken op het scherm dan verschijnen er foto’s van haar ouders op het beeldscherm.

Maaike weet nu dat Jules haar volledig in zijn macht heeft, en dat is ook precies de bedoeling van Jules die in de gaten heeft dat ze meekijkt.

Jules zet een statief met videocamera neer. De mannen bouwen de kamer snel om naar een studio met goede belichting. Maaike krijgt wat te drinken ze voelt nog helemaal kleverig van al het zaad. Maar de avond en nacht zijn nog niet ten einde. Brillemans en de Kale warmen haar weer op voor de videocamera. Zo maak jezelf maar eens klaar.

Gedwee doet Maaike wat haar gezegd wordt.. Jules maakt er een video-opname van. Even later komen de Kale en Brillemans erbij die haar in alle mogelijk standjes nemen en gaatjes. Jules zorgt er wel voor dat hun gezichten niet beeld komen, alleen de lullen, Maaikes kut, kont en mond.

Het eindshot is dat het zaad van het lichaam van Maaike afdruipt. Jules lijkt tevreden te zijn hier kan ik wel wat van maken en het wordt bij je website geplaatst. Zodat bezoekers weten dat je voor alles, met de nadruk op alles in bent. Het is inmiddels vijf uur in de ochtend. Maaikes hele lichaam doet pijn van de hete nacht. Veel tijd om te slapen heeft ze niet meer.

Kantoor Jules zet haar voor haar huis af en geeft zijn mobiele nummer. Ik zal zorgen dat je veilig bent,”zegt Jules heel aardig. Dan rijdt hij snel weg. Vermoeid en pijnlijk loopt Maaike de trap. Haar kontje doet zeer, niet alleen de Kale heeft haar daar genomen, later ook Brillemans en Jules. Maaike kleedt zich uit en kruipt naakt in bed. Over twee uur loopt haar wekker weer af.

Uitgeput viel Maaike in slaap om al snel weer wakker te worden met een gebroken lichaam. Ze besloot zich ziek te melden die dag en aandacht aan haarzelf te besteden.

Eerst nam ze een heerlijk warm bad wat haar lichaam goed deed. Ook deed ze wat Jules gezegd had ze haalde haar streepje weg en had nu een kaal kutje. Ze keek in haar kledingkast maar veel hing daar niet meer in omdat Jules daar zo rigoreus tekeer in was gegaan.

Ze besloot naar de Christine Le Duc in de binnenstad te rijden om wat hoerige stelletjes te kopen. Met enige schroom maar ook met een spannend gevoel stapte ze de zaak binnen. Ze zag veel keus en kocht wat weinig verhullende jurkjes en lingerie, geen strings want dat mocht niet van Jules.

Het was wel een aanslag op haar bankrekening maar het moest. Thuis ging ze nog even achter de pc om op internet wat te kopen, ook daar bestelde ze wat korte rokjes en jurkjes met zeer lage decolletés, en sommige jurkjes en rokjes zijn doorschijnend zodat je alles kunt zien. Maaike had in ieder geval weer wat om aan te trekken maar het was zeer afwijkend van wat voor kleding ze eerst droeg.

Die was een stuk degelijker dan wat ze nu had om aan te trekken Ze zag op tegen morgen als ze weer naar kantoor moest gaan. Die avond ging ze nog achter de webcam, wat inmiddels een dagelijkse routine was.

Soms zag ze aan de namen dat ze een aantal vaste klanten had. Ze zorgde wel dat ze allemaal tevreden waren hoewel enkelen soms extreme wensen hadden waar ze niet altijd op in ging. Na een aantal uur besloot Maaike naar bed te gaan. De volgende dag reed Maaike nerveus naar kantoor. Daar aan gekomen zag ze mannelijke en vrouwelijke collega’s naar haar kijken.

De meeste mannen met een geile blik in hun ogen. Maaike had een doorzichtig jurkje aan, van onder gelukkig voor Maaike ondoorzichtig. Als Maaike geen bh aan had gedaan hadden de mannen haar borsten en tepels zeer goed kunnen bekijken. De vrouwen hadden een wat afkeurende blik in hun ogen. Sommige mannelijke collega’s complimenteerde Maaike met haar nieuwe stijl.

Ze verslonden haar, wat een durf om je zo te kleden, vonden ze. De vrouwen vonden het hoerig en Maaike wist ook wel dat ze daarin gelijk hadden. Ze was nu eigendom van Jules en hij gebruikte haar als liefdesspeelgoed voor mannen. Tijdens het eten in de middagpauze kwamen mannen dicht tegen Maaike aanstaan. Sommigen stootte haar per ongeluk aan. Andere mannelijke collega’s waren wat brutaler en regelmatig voelde Maaike in de drukte van het personeelsrestaurant een hand over haar kontje gaan.

Of een man die toevallig net voor haar moest zijn om wat te pakken en haar borsten daarbij aanraakten. Maaike vond diep in haar hart dit wel lekker. Door één man die later ook aan haar tafeltje kwam zitten werd ze meer in verlegenheid gebracht. John zoals deze collega heette zei tegen Maaike dat ze een leuke website had, ik ben wel benieuwd wat er binnenkort meer op komt te staan. Snel haastte zich terug naar haar afdeling en toog weer aan het werk. Ze merkte dat meer mannen haar website gezien hadden want haar werkmailbox stroomde vol.

Toen ze in de kelder in het archief moest zijn kwam ze John daar weer tegen. Hij hield haar staande en probeerde meer. Hij duwde ze zijn lichaam tegen haar aan. Maaike voelde zijn harde bobbel in zijn broek tegen haar kruis aandrukken. Hij merkte al gauw dat ze geen slip aanhad. Maaike gaf hem een knietje alleen als je ervoor betaald en vluchtte terug naar haar werkplek.

Maaike besloot Jules in te lichten en belde hem op. Jules luisterde naar Maaike’s verhaal en zei als ze nog meer problemen met John, hij daar verder wel voor zou zorgen dat het afgelopen was. Eerste klant Toen Maaike naar buiten liep stond Jules haar al op te wachten. Eerst wilde hij weten wie John was die net naar buiten kwam.

Maaike wees John aan en Jules ging op hem af. Jules vroeg recht op de man af of hij Maaike wilde neuken. John wist even niet goed te antwoorden met al zijn collega’s die het kantoor uitstroomde op weg naar huis en moeder de vrouw. Voorzichtig knikte hij van ja. Nou zei Jules voor vijfenzeventig euro mag je haar hier op de parkeerplaats pakken en je hebt een half uur.

Ik blijf op veilige afstand wachten, zei Jules. John stemde in en betaalde aan Jules, hij geilde al heel lang op Maaike. Jules liep naar Maaike en zei wees maar lief voor hem, een half uur. John kwam de auto in en Maaike gaf hem een tongzoen”Hoi Schatje gebruik me maar lekker”, zegt ze. John deed haar schouderbandjes naar beneden en deed haar bh uit en begon aan haar tepels te zuigen.

Maaike maakte zijn broek open en haalde zijn al keiharde lul eruit. De taal die ze uitsprak wond haarzelf ook op. De twee gingen in standje negenenzestig liggen en Maaike deed met haar mond snel een condoom om John’s lul terwijl ze door hem gebefd werd. Maaike nam afwisselend zijn lul in haar mond en zoog op zijn ballen. Hiervan werd John zo geil dat hij zei: Kom op me zitten, neukteefje.

Met haar vingers opende ze haar lipjes, die glinsteren van het vocht, langzaam liet ze haar kutje zakken op de spies van John.

Die dit schouwspel met genoegen lag te bekijken. John had niet verwacht dat die Maaike zo’n geile slet was, voorheen zag ze er zo degelijk uit.

Diep nam Maaike John’s harde genotstaaf in haar kut. Langzaam bereed ze haar geile collega als een volleerd amazone. Haar tieten wipten bij iedere stoot op en neer. Beiden voerden het tempo op, gehijg en gekreun vulden de auto. John voelde hoe het kutje van Maaike begon samen te trekken, doordat geknijp in zijn lul hield hij het niet meer en hij spoot haar vol.

Maaike schreeuwde al een tijd het uit van genot. Ze bleven nog even liggen in de auto en dan tikte Jules tegen de ruit. John fatsoeneerde zijn kleding wat en stapte uit. Maaike hoorde hoe Jules aan hem vroeg hoe het was. Jules knikte instemmend en zei tegen John dat hij Maaike’s eerste klant was.

John ging voldaan naar huis. Jules wenkte dat Maaike uit de auto mag komen om zich wat te fatsoeneren, toen ze haar bh wilde aantrekken hield hij haar tegen. Jules liep mee naar de voordeur incasseerde het geld en wachtte dan in de auto. Als het te lang duurde hoorde Maaike aan de claxon dat ze af moest ronden. Als ze alle klanten hebben bezocht is Maaike doodmoe haar kutje voelt rauw. Jules zei tegen haar dat ze daar wel aan went.

Jules vind ook dat ze minder moet gaan werken op kantoor want hij heeft ook overdag klanten voor haar. Maaike wist genoeg ze moest haar kantoorbaan opgeven maar voor het eerst was het geen bevel van Jules maar een opmerking. Jules had een topper in zijn stal gehaald of eerder gedwongen. Baan opzeggen De volgende dag maakte Maaike een afspraak bij de directeur van het bedrijf waar ze werkte. Ze kon die middag al terecht. Dit keer droeg Maaike een topje met een decolleté die tot haar navel, je kon haar tepelhoven zien zitten.

Het rokje was zo kort dat de onderkant van haar billen zichtbaar waren. De secretaresse van het bedrijf keek afkeurend naar Maaike. Zo gekleed kwam je toch niet op gesprek.

Maar Maaike trok zich er steeds minder van aan. Terwijl moeder haar benen zachtjes begon te masseren, sloot Caroline haar ogen en zei dat het heel heerlijk voelde voor haar.

Na een tijdje dommelde ze in, met haar benen waren een beetje gespreid op mijn schoot en ik kon stiekem het kruis van haar slipje zien. Ik werd daar zenuwachtig van, maar na een tijdje werd Caroline gelukkig weer wakker en ze bedankte mijn moeder en zei dat het echt goed geholpen had. Moeder zei dat ze het geen enkel probleem vond en dat ze altijd terug mocht komen voor een massage, als ze dacht dat ze dat nodig had.

De weken daarna masseerde zij Caroline's benen bijna elke dag, en telkens weer kreeg ik een erectie van het kijken naar dat slipje, als Caroline haar benen spreidde. Intussen begon de buurvrouw steeds vaker over haar man Hans te mopperen, en ze gaf aan dat haar man haar nooit meer aanraakte en dat ze daar heel ongelukkig van aan het worden was. Op een maandagochtend kwam de buurvrouw in tranen bij ons.

Hans was voor zijn vakbond op reis gegaan buiten de stad, en hij wilde niet dat zij met hem meeging. Mams zei dat ze zolang wel bij ons kon komen logeren, maar Caroline aarzelde. Toen zei mijn moeder: Hij kan best in jouw logeerkamer slapen, dan hoef je alleen maar te roepen als er iets aan de hand is. Ik stemde toe en daarna belde ze nog haar man Hans op, om te vragen of hij het wel goed vond, maar die vond het echt een prima idee. Toen wij die avond gegeten hadden, ging ik naar Caroline.

Haar huis was precies zo gebouwd als het onze, een keuken, een eetkamer en een woonkamer beneden en drie slaapkamers en een badkamer boven. Caroline liet mij de logeerkamer zien waar ik kon slapen. Het was vlak naast haar slaapkamer. Die avond keken wij samen naar de TV. Sterker nog, hij heeft mij helemaal niet meer aangeraakt, sinds ik zwanger ben!

Ze lachte, en ze noemde mij een kleine fantast. Ik begrijp hem helemaal niet! Kort na middernacht hoorde ik een zacht gesnik en gehuil uit Caroline's slaapkamer komen. Ik stond op en klopte vlug op haar slaapkamerdeur. Ga jij maar vlug weer slapen. Ik merkte al snel dat Caroline niet veel aan had, alleen maar een wijd nachthemd en een dun slipje. Ik begon een erectie te krijgen, toen ik haar kuiten ging masseren.

Na een paar minuten veerde ze plotseling overeind en ze zei verschrikt: Ze schoof haar nachthemd omhoog en legde mijn hand op haar bolle buik en ja, ik voelde haar baby inderdaad heel zachtjes tegen haar buikwand aanduwen.

Snel trok ik mijn hand weer van haar buik af en ik begon haar dijbenen te masseren. Ik boog me voorover en gaf een kusje op Caroline's grote ronde buik. En ik kuste haar blote buik opnieuw, vlak onder haar navel. Ik dacht te horen dat Caroline iets sneller ging ademhalen.

Toen schoten mij haar klachten over buurman Hans weer te binnen en ik legde mijn hand voorzichtig op haar slipje. Caroline zei er niets van, maar ze zuchtte wel heel diep. Ik ging met mijn hand ietsje lager en streelde langs de pijpen van haar slipje, tot tussen haar benen. Caroline deed haar benen wat verder uit elkaar, wat ik opvatte als goedkeuring voor wat ik aan het doen was.

Het moedigde me aan om de volgende stap te zetten. Ik trok haar slipje een beetje opzij en streelde langs de zijkant van haar schaamlippen. Voorzichtig deed ik haar slipje naar beneden, en ging door met het masseren van haar dijen.

Elke keer als mijn hand omhoog ging, raakte ik heel even aan haar behaarde schaamlippen. Toen ik haar klitje aanraakte, dacht ik dat Caroline uit bed wilde springen. Ik legde mijn hoofd op haar kussen, maar ging intussen gewoon door met het strelen van haar kutje. Mijn erectie was enorm stijf geworden en ik ik voelde haar handen friemelen aan mijn pyjamabroek. Ze graaide door mijn gulp naar binnen, en haalde mijn kloppende erectie te voorschijn. Ze nam hem in haar hand en begon mijn opgezwollen piemel heel voorzichtig te masseren.

Nog nooit had ik zo iets heerlijks gevoeld! Terwijl ik haar kutje zachtjes bleef vingeren, kneep zij steeds steviger in mijn erectie en ze bewoog haar hand langzaam op en neer. Ineens kwam ik klaar, ik spoot mijn zaad tegen het blote dijbeen van Caroline. Maar ik ging nog steeds door met het strelen van haar kutje, en even later begon Caroline met snelle schokken haar heupen te bewegen.

Het bed kraakte en piepte helemaal door haar bewegingen. Het geluid van haar dijen die tegen mijn hand aan ketsten, vervulde de kamer. Oh, al mijn dromen gingen in vervulling! Ik vingerde onze mooie buurvrouw Caroline! Ik legde mijn andere hand op haar heerlijke borsten en ze begon te kreunen dat ze ging klaarkomen.

Daarna vertelde ze mij dat we niet mochten neuken, dat was te gevaarlijk voor de baby. Dus begon ik over Caroline's volle borsten te strelen, en de donkerbruine tepels, die parmantig naar voren staken. Het gevoel van die grote gerimpelde tepels was zo ongelofelijk opwindend. Nog een hele tijd lagen we zo naast elkaar, een beetje te zoenen en praten. Ze vertelde mij dat Hans en zij nooit meer met elkaar vrijden omdat hij te druk was met onderwijs geven aan de universiteit en met het organiseren van zijn vakbond.

Ik vertelde haar dat ik haar net zo vaak met haar wilde vrijen, als ze maar wilde. En bovendien ben ik getrouwd, en jouw moeder is ook nog mijn beste vriendin. Nee, wij kunnen echt niet samen vrijen, want jouw moeder zou vast heel teleurgesteld zijn als ze te weten kwam, dat ik haar zoontje heb verleid. Ik protesteerde hevig en zei dat mijn Mama en haar Hans het nooit te weten zouden hoeven te komen. Caroline aarzelde en gaf een klein beetje toe.

Zolang Hans weg was, deze week dus, zouden we nog doorgaan met deze kleine pleziertjes, zoals zij het noemde, maar ze voegde er wel aan toe: Jij bent te jong, en ik ben nog nooit vreemd gegaan. Maar ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen als daarnet met jou, door de lieve manier waarop jij het bij mij deed. Het voelde zo heerlijk, en zo goed, en diep van binnen vind ik het heel erg jammer, dat dit zo verkeerd is.

Ik zei maar niets en zij legde haar hand weer op mijn piemel en kneep er eens lekker in. Al snel begon zij haar hand op en neer te bewegen op mijn schacht. Ik kneedde nu haar grote volle tieten, terwijl zij met haar andere hand zichzelf driftig vingerde. Na een paar minuten begon ze ineens heel hard te gillen: Een paar weken later kwam de bevalling. Een gezonde baby, die Alyssa heette. Toen ze de volgende dag terug kwam uit het ziekenhuis, gingen mijn moeder en ik bij haar op kraambezoek, om de baby te kijken en we kregen thee met een koekje van de kraamverpleegster.

Ook de dagen daarna ging mijn moeder elke middag, en ik ging vaak met haar mee, om een kopje thee met de buurvrouw te drinken. Ik keek naar haar figuur, en bloosde. Haar lichaam zag er nog veel aantrekkelijker uit, nu ze haar dikke buik kwijt was. Ook waren haar borsten nu nog groter dan toen ze in verwachting was van Alyssa. Van andere jongens had ik wel eens gehoord over zwangere vrouwen en dat ze hun baby's voeden aan de borst.

Ze hadden me verteld dat hun borsten dan gigantisch groot worden en helemaal vol zitten met melk en dat soort dingen. Ook had ik gehoord dat als een baby niet wil zuigen op zijn moeders tieten, dat die dan heel pijnlijk worden en dat er allerlei ontstekingen kunnen ontstaan.

Op een keer moest mijn moeder naar de kapper, dus ging ik alleen bij haar op theevisite. De baby begon te huilen, en Caroline zei dat het tijd was om hem te voeden. Ze ging naar de babykamer, nam Alyssa uit haar wiegje, en legde haar aan de borst om haar te voeden.

Na een tijdje had de baby genoeg, en ze weigerde de tepel aan te nemen. De moedermelk droop langs haar kinnetje. Blozend stond ik op en begon mijn broek recht te trekken. In mijn opgewonden toestand leken haar borsten enorm groot te zijn onder haar katoenen badjas. Ze zei niets, maar ze keek even naar de bobbel in mijn broek die steeds groter begon te wordenworden. Ik slikte en probeerde mijn ogen van haar grote, gezwollen borsten af te trekken.

Ik kon geen woord uitbrengen. Van schaamte kon ik geen woorden vinden. Ik wist niet wat ik moest zeggen of doen.

De lucht was vervuld van de schone, frisse geur van shampoo. Het zoete boeket van haar pas gewassen lichaam vulde mijn neusgaten en wekte herinneringen op aan mijn jeugd. Die aangename geuren opsnuivend, staarde ik naar de blote borst van de buurvrouw.

Niet in staat om mijn ogen te geloven, zag ik hoe ze die grote, uitpuilende tepel tegen mijn wang wreef. Toen zag ik een kleine straaltje witte melk eruit lekken. Gefascineerd staarde ik toe hoe het straaltje moedermelk maar door bleef sijpelen en langs de bolle onderkant van die grote borst druppelde. Toen raakte haar grote tepel mijn trillende lippen aan.

Ik had nog nooit zo'n enorme opwinding gevoeld. Mijn hele lichaam werd tintelend en elektrisch opgeladen, terwijl ik mijn mond opendeed en haar rimpelige tepel tussen mijn lippen gleed.

Ik verroerde me niet maar begon heel voorzichtig te zuigen op haar tepel. Maar toen realiseerde ik mij weer wat ze van mij wilde, en ik begon stevig te zuigen aan haar grote, opgezwollen tiet.

Eerst kwam er alleen een beetje dunne, waterige vloeistof uit. Het leek niet erg op melk, en ik vroeg me al af of ik het soms verkeerd deed. Maar toen schrok ik plotseling want er begonnen dikke stralen melk te spuiten uit haar tepel. Caroline glimlachte goedkeurend naar mij, terwijl haar zoete vette melk begon te stromen. Diep in mijn geheugen doken vergeten herinneringen op aan mijn eigen kindertijd.

Ik werd weer een kleine baby, zuigend aan mijn moeders borst, terwijl Caroline's vette melk in mijn mond spoot. Maar mijn opwinding ging niet over.

Zo snel slikkend als ik kon, kon ik de stroom van de schuimige, witte melk toch niet bijhouden. Het droop gewoon langs mijn kin. Terwijl ik zoog, voelde ik de zwaarte van haar borst tegen mijn lippen duwen. Ik kon niet genoeg krijgen van haar honingzoete, kostbare melk, ik wilde meer en meer, onbewust stak ik mijn hand uit en kneep in haar borst en begon zacht, maar stevig, te melken. Terwijl ik zo zoog, voelde ik de zwelling van haar borst langzaam afnemen en haar lichaam begon zich te ontspannen.

Na een aantal minuten vertraagde de waterval tot een klein straaltje en daarna stopte het helemaal. Ik voelde ik haar lichaam plotseling verschuiven en haar tepel floepte uit mijn mond. Zachtjes likte ik met mijn tong eventjes over haar tepel en ik voelde haar lichaam trillen als reactie. Terwijl mijn tong nog wat speelde met haar tepel, hoorde ik haar zachtjes kreunen en spinnen, zoals een poes.

Toen, zonder enige waarschuwing, voelde ik haar hand op mijn buik zakken. Ik wist niet of het per ongeluk was of met opzet, maar haar hand rustte boven op mijn kloppende erectie.

Mijn hart stond stil toen ik voelde dat ze zocht naar mijn mannelijkheid. Was ze dat bewust aan het doen of was het gewoon een reflex? Hoe dan ook, ze had haar hand al aan de trekker en ik wist dat het niet lang zou duren voordat mijn pistool af zou gaan. Ik voelde me totaal uitgeput en was bijna niet in staat om op te staan.

Met grote moeite raapte ik mezelf bij elkaar en vertrok naar huis. Een paar weken lang gebeurde er niets bijzonders meer. De buurvrouw was helemaal hersteld en ze deed weer alles weer net als vroeger. Het was intussen al herfst geworden en mijn moeder zei dat de buurvrouw had gevraagd of ik tijd had om een klein klusje voor haar te doen. Ik ging achterom en liep bij de buurvrouw naar binnen.

De kamer was een beetje donker. Rondkijkend, zag ik dat het vuur in de open haard brandde. Het verspreidde een zachte, warme gloed in de kamer. Mijn ogen moesten even wennen aan het donker. Enkele momenten liet ik mijn ogen langzaam de kamer doorzoeken. Toen zag hij ik onze buurvrouw Caroline zitten in de grote leunstoel bij het haardvuur.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag hoe ze haar grote, volle borsten zachtjes masseerde, terwijl een kopje thee zat te drinken. Onmiddellijk voelde ik mijn erectie omhoog komen. Caroline leek mij niet gehoord te hebben en ze zat met haar peignoir wijd opengeslagen, zodat haar grote, opgezwollen borsten helemaal bloot waren. Mijn ogen werden helemaal dronken van genot, terwijl ik toe keek hoe haar vingers speelden met de grote, gerimpelde tepels. Het duurde maar een paar seconden en mijn erectie werd zo hard als een rots.

Totaal verbijsterd, zag ik haar hand langzaam naar beneden glijden, van haar borsten af en tussen haar benen. Door de manier waarop zat, kon ik niet goed zien wat ze aan het doen was, maar toen ze haar hoofd achterover kantelde en haar ogen sloot, kon ik me wel voorstellen waar haar hand mee bezig was. Haar bewegingen werd steeds levendiger. Haar benen gleden verder en verder uit elkaar en ze begon zachte kreungeluiden te maken.

Haar ademhaling werd onregelmatig en hijgend terwijl haar hand sneller en sneller bewoog. Plotseling werd ik mij bewust van de verleidelijke geur van haar betoverende parfum, en ik liep langzaam op haar toe. Minuten lang zaten wij innig bij elkaar in het halfdonker, zonder iets te zeggen. Maar mijn melkproductie is nog niet gestopt en mijn borsten doen zo'n pijn. Zou je mij willen helpen?

Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, en duwde mijn gezicht tegen haar opgezwollen borst aan. Zoals een biggetje naar voeding zoekt bij de zeug, zo zocht ik snuffelend naar haar tepel. Bijna onmiddellijk vond ik een harde, opgezwollen tepel die vooruitstak uit haar volle borst en ik legde mijn lippen er omheen. Gulzig begon ik te zuigen.

In eerste instantie kwam er slechts een piepklein straaltje uit haar tepel. Maar toen ik harder ging zuigen, voelde ik de stroom toenemen en al snel werd ik beloond met een mondvol zoete, romige melk. Gulzig zwolg ik in die heerlijke zoete smaak. Terwijl ik zoog aan haar borst, knoopte zij mijn broek open en stak haar hand er in. Mijn piemel begon meteen hevig te kloppen. In mijn koortsachtige toestand, wist ik niet of mijn piemel bedoelde of de manier waarop ik zoog aan haar tiet.

Alles gebeurde te snel om het goed te kunnen begrijpen. Ik werd overweldigd door emoties die gierden door mijn hoofd. Het was gewoon ongelofelijk. Ik zat op schoot bij onze lieve buurvrouw, zoog aan haar borst en zij masseerde zachtjes mijn stijve piemel. Dit kon niet echt waar zijn. Dit moest wel een droom zijn, maar ik wist best dat het echt gebeurde! Langzaam nam de melkstroom uit haar borst af totdat ten slotte de stroom volledig stopte. Om die andere borst te bereiken, moest ik helemaal over haar heen leunen.

Het was wel een beetje onhandig. Ik lag nu met mijn benen tussen de hare en mijn knoertharde piemel duwde tegen haar stevige dijbeen. Zij trok mijn hoofd tegen zich aan en al snel zoog ik aan haar andere borst. Alleen al het gevoel van haar zachte dijbeen tegen blote mijn piemel bracht mij bijna tot een orgasme, maar ik kon gewoon niet stoppen met het wrijven van mijn piemel tegen haar been.

Net als eerder begon de melkstroom traag, maar al snel vulden dikke stralen in mijn mond met de heerlijke, vrouwelijke smaak van haar warme, zoete melk. Mijn hoofd tolde van genot en plezier en ik legde mijn handen op haar grote, soepele borst, en kneep er zachtjes in, om nog meer van haar heerlijke room uit haar borst te melken. Toen voelde ik haar beenspieren zich spannen, terwijl ze probeerde om anders te gaan liggen.

Teleurgesteld, omdat ik dacht dat het nu afgelopen was, ontspande ik mijzelf en gaf mee. Maar toen, in een flits, realiseerde ik me dat ik nu helemaal bovenop haar lag, precies tussen haar welgevormde benen! Terwijl ik boven op haar lag, drukte mijn maag op het zachte, harige bontplekje op haar onderbuik.

Ik voelde elk van haar krullende, schaamhaartjes individueel kietelen tegen mijn blote buik. Er zat niets tussen mij en de buurvrouw! Mijn eigen blote huid lag tegen haar blote huid!

Ik kon het niet geloven, maar haar peignoir moest helemaal open zijn gegaan toen ze achterover was gaan liggen. De rillingen liepen over mijn lichaam. Gedreven door lust schoof ik mijn buik over de hare en voelde een vuurpijl van opwinding in mijn brein. Ik voelde dat zij mij dichter tegen zich aan trok. Oh, Tommie, schat," kreunde ze zacht.

Verdronken in emoties die ik nog nooit eerder had gevoeld, liet ik haar tepel uit mijn mond glijden.

Langzaam begon ik mijn weg omhoog te kussen vanaf haar borst naar haar nek. Ik stopte even, en likte zachtjes over de zachte, geurige huid, net onder haar kin. Toen gleden mijn lippen over fe rand van haar kin heen en kwamen terecht op haar volle lippen.

Onze lippen vonden elkaar, onze lichamen tezamen gedrukt, het was heel erotisch. Tijdens deze wriemelende hartstochtelijke omhelzing, voelde ik plotseling het puntje van mijn grote opgezwollen piemel tegen haar zachte, vlezige harige gleuf aan komen. Slechts een paar centimeter was ik verwijderd van de mysteries van haar intiemste plekje. Toen, terwijl ik een stralende gloed voelde schijnen uit haar vochtige liefdesspleet, kantelde ze voorzichtig haar heupen en ze drukte zichzelf heel zachtjes tegen mij aan.

Het onvermijdelijk kon niet langer uitgesteld worden, en langzaam gleed mijn kloppende erectie over de glibberige vagina van mijn mooie buurvrouw Carolien. Snakkend naar adem, voelde ik zweetdruppels op mijn voorhoofd parelen.

Ik voelde mij koortsachtig heet en verward. Ze had toch gezegd dat dit verkeerd was? We stonden op het punt om overspel te plegen. Het was een zonde en helemaal verkeerd, dat had ik wel begrepen. Maar ik wist geen manier te bedenken om nu te stoppen.

We waren al te ver gegaan. Er was niets meer dat ik eraan kon doen. Ik vond haar lippen weer, ik kuste haar begerig, diep en lang. Terwijl ze mij terug kuste, duwde ik mijn kloppende piemel naar voren, tegen haar gloeiende kut aan. Dit kan niet waar zijn, dacht ik terwijl mijn piemel langzaam dieper gleed. Het gevoel was onbeschrijfelijk lekker. Zelfs als ik als straf naar de hel zou moeten, dan zou het toch nog de moeite waard zijn.

Ik neukte onze lieve, prachtige buurvrouw!! Het was alsof mijn piemel omhuld werd door een zijdezachte mantel die liefdevol kneep en molk. Ongelofelijk, het werd steeds warmer en natter naarmate mijn erectie dieper en dieper doordrong in de geheime intimiteit van haar vagina. Dit was de meest geweldige ervaring die een puberjongen zich wensen kon. Het lichamelijke genot was al onvergelijkbaar, maar het feit dat een volwassen getrouwde vrouw mijn bereidwillige partner was, dat was nog het meest opwindend voor mij.

Ik had al heel lang de liefde met haar willen bedrijven, maar ik zou het nooit hebben gedaan zonder haar medewerking. Nu was ze meer dan een buurvrouw geworden, zij was nu mijn zielsverwant. Mijn piemel gleed moeiteloos in haar hete oventje, de geboorteplek van baby Alyssa.

Het voelde echt hemels. Het bedrijven van liefde met de buurvrouw was onvergelijkbaar met wat dan ook, nooit zou ik in staat zijn om zulke intense liefde te bedrijven met een andere vrouw. Overweldigd door al die heerlijke gevoelens, trok ik aarzelend mijn kloppende piemel een beetje terug en duwde hem vervolgens weer dieper in haar vurige schede.

Het gevoel van die vochtige, warme kringspier rondom mijn erectie stuurde vonken door mijn piemel en door mijn hersenpan. De heerlijke tintelingen in mijn lendenen waren haast te intens om het uit te kunnen houden. Ik realiseerde me dat de buurvrouw zich net zo opgewonden moest voelen want ze kromde haar heupen en ze trok mij diep in haar zinderende kut.

Ik voelde haar blote borsten tegen mijn borst. Ik werd nat van de melk die er nog steeds uit druppelde. Ik stootte dieper, en ik voelde mijn piemel tegen haar baarmoederhals stoten, op hetzelfde moment dat mijn schaambeen het hare raakte.

Het was net alsof we voor elkaar gemaakt waren, want alles paste perfect. De passie stroomde door ons beiden en groeide uit tot volledige extase, terwijl de spanning in onze lendenen het kookpunt bereikte. Mijn piemel explodeerde heftig, en zond van een enorme straal heet sperma diep in de vagina van de buurvrouw.

geile carolien bengelende tieten