Gratis gsm stijve klit

gratis  gsm stijve klit

Petra kwam binnen op ons appartement met een leuk luchtig rokje aan en een groen bloesje. Ze had duidelijk geen BH aangetrokken, haar kleine stijve tepels kon je zo door de stof zien. Eenmaal de deur dicht was tilde ze haar rokje op en ik zag haar mooi kale kutje. Ik tilde dus ook mijn rokje op en toonde haar het mijne, we hadden ons dus beiden aan de afspraak gehouden.

We gaven elkaar een innige tongkus en ik streelde even haar kutje. Petra was al een beetje nat en ik kon haar half stijve klitje al duidelijk voelen, ze was dus al een beetje geil. Tussen haar lipjes had ze een koordje weggestopt, zij had dus haar regels of geisha balletjes in. Maar omdat ze nat was kon dit alleen het laatste zijn, bovendien had ze anders niet voorgesteld om samen te gaan shoppen. Ik liet niets merken van mijn ontdekking en we vertrokken direct daarna, anders zouden we er toch het huis niet meer uit geraken.

We sloten het appartement af en kozen voor mijn wagen, ik nam speciaal het binnenbaantje waar ik laatst zo een zalig gevoel had met de geisha balletjes in op de terugweg van Petra. Ik zag ze haar ogen sluiten, ze moet nu hetzelfde zalige gevoel hebben in haar kutje maar ze zei niets. Aangekomen zijn er ook nog een paar verkeersdrempels aan de parking. Ik besloot deze ook niet te traag te nemen, ze kan er maar van genieten dacht ik zo bij mezelf.

Op de dak parking aangekomen parkeerde ik mijn wagen bij de ingang achteraan. Ik opende de deur van de wagen en bij het uitstappen voelde ik een licht briesje tussen mijn benen. Zo werd ik er nogmaals aan herinnerd dat ik mijn slipje had thuisgelaten. We gingen met de roltrap naar beneden en ik was toch blij dat ik niet voor een kort rokje had gekozen, wie weet wat zou men anders van beneden kunnen zien… Eenmaal binnen moet ik toch bekennen dat het een raar gevoel gaf om zo zonder slipje rond te lopen tussen al deze onbekende mensen.

We beslisten om eerst schoenen te kopen. Lekker spannend, zo schoenen passen zonder slipje vond Petra. We hadden al wat rondgekeken, maar vonden zo direct onze zin niet tot we bij Tims aankwamen. Hier vonden we wat we zochten, mooie witte open zomerschoentjes.

Toen Petra het gekozen paar aan het passen was en ze het riempje sloot gunde ze me stiekem een blik op haar kale poesje. Het was redelijk druk in de winkel, en bovendien kan men van in de gang de ronde zetel zien waarop zij zat. Ze heeft toch wat exhibitionistische neigingen zou ik zo denken… Zij is echt een geil ding, en ze gaat blijkbaar geen spannende uitdaging uit de weg. Ik wou dat ik ook zo was, ik zou dit namelijk absoluut niet durven, ik had nu al zo een raar gevoel in mijn buik door zonder slipje tussen al deze mensen te lopen.

Ik paste ook een paar zomerschoentjes maar deed dan gehurkt zodat niemand mijn geheim zou kunnen ontdekken. Petra moest hierom lachen en vond dit maar flauw.

We kochten beiden de nieuwe schoentjes en gingen op kledingjacht. Rokjes, jurkjes, blouses, topjes en andere leuke zomeritems hadden onze aandacht. In de Esprit winkel vond ik een mooi rokje, en wou dit passen. Er was veel volk aan de pashokjes, en ik had flink wat overtuigingskracht van Petra nodig om binnen te gaan. Je weet nooit wat er kan gebeuren tijdens het passen, tenslotte sta je in zo een pashokje alleen met een lapje stof verwijderd van alle mensen en als je dan geen slipje aan hebt… Er moet maar een kind zijn dat tegen het gordijntje loopt en je staat daar in je nakie!

Eenmaal in het pashokje wou ik het wel spannend houden en besloot mijn huidige rokje uit te doen om mijn nieuwe te kunnen passen, ik zou ze ook over elkaar kunnen aandoen en dan het andere verwijderen, maar dat is niet zo spannend en dat zou Petra zeker niet leuk vinden. Ik keek of de gordijnen goed gesloten waren en doe mijn rokje uit, ik stond nu in mijn blote kutje in het pashokje. Op dit moment kwam Petra even gluren en gooide mij en kusje. Ik paste het nieuwe korte rokje en ging naar buiten om even te showen.

De verkoopster keek mij aandachtig aan en ging even met haar vinger tussen mijn lichaam en het rokje. Het rokje was iets te groot, hing dus nogal laag en ze stak haar vinger nog juist ertussen onder mijn navel. Er ging een genotscheut door mijn kutje en ik kleurde helemaal rood, maar probeerde dit zo goed mogelijk te verbergen. Ik denk dat ze niets gevoeld had, zo diep kwam haar vinger nu ook weer niet, maar zo een vreemde vinger aan de bovenzijde van mijn licht behaarde venusheuvel gaf wel een raar gevoel.

Ze stelde voor om een maatje kleiner te halen en ik ging weer in het hokje en wachtte ongeduldig op de verkoopster. Ik kon mijn rokje nog niet uitdoen, aangezien ik hier anders in mijn blote kutje zou staan. En ja, daar was de verkoopster weer met een maatje kleiner. Ze sloot het gordijntje weer en ik paste het rokje, dit was effectief veel beter en ik liet het nog even aan Petra en de verkoopster zien.

Ik ging weer in het hokje en kleedde mij weer uit, wat ik niet gemerkt had was dat het gordijn aan de andere kant van het hokje op een kiertje stond en dat een niet echt knappe veertiger met een licht grijzende baard mij zat te begluren. Ik had mijn originele rokje weer aan als ik in de spiegel het kiertje pas opmerkte en ook de smile van mijn gluurder. Ik stapte naar buiten , hij knipoogde naar mij en stak zijn duim op om te zeggen dat hij het leuk vond wat hij gezien had.

Ik kleurde weer volledig rood en spurtte naar de kassa om af te rekenen. Ik vertelde Petra wat er gebeurd was, maar zij had de man al zien gluren en vond dit lekker spannend. Zij had hem zelfs aan zijn broek zien tasten, waarschijnlijk had hij een erectie gekregen van mij te begluren.

Dan gingen dan samen naar de Vero Moda winkel en daar vond Petra een leuke jurk. Ze besloot dit te passen. Er was meteen een pashokje vrij en ze stapte naar binnen. Ze hing het gordijntje aan de haak zodat het hokje volledig dicht was. Ik besloot dus maar langs boven het gordijn mee te gluren dacht ik bij mezelf. Ik zag hoe zij haar rokje en bloesje uitdeed om het jurkje te passen.

Aangezien ze ook geen BH aan had stond ze daar nu volledig naakt in het hokje, ik genoot met volle teugen van het mooie slanke lichaam te kunnen aanschouwen zo op een openbare plaats.

Ik ben gewoon jaloers van haar mooie lichaam, met haar kale poesje en mooie B-cup. Ze streelde zich sensueel via haar borsten zo naar haar kutje toe en wreef zelfs even met haar middenvinger tussen haar kale lipjes waardoor het koordje er nu volledig uit hing. Met haar natte vinger wees ze in mijn richting, ik opende mijn mond en likte er even aan. Wat smaakte ze weer lekker geil. Ik was super nat geworden van dit alles, zo erg zelfs dat ik een druppeltje geil tussen mijn billen naar beneden voelde lopen.

Ze kleedde zich weer aan en rekende af in de winkel. We wilden samen iets gaan drinken, maar gingen eerst even naar het toilet om ons kutje af te drogen, we zouden namelijk niet graag een natte vlek op ons rokje hebben van neer te zitten.

Op het toilet moet ik vaststellen dat ik nog maar zelden zo nat ben geweest in mijn leven. Ik wrijf met het wc papiertje mijn bil droog en ook tussen mijn lipjes waar ik mijn supergevoelige klitje tegenkom. Ik wrijf er even extra over en kreun licht, maar durf niet verder te gaan. Ik ben tenslotte op een openbaar toilet van een shopping center…. Ik heb het niet meer en zeg, Mieke doe de kap af en maak me los!! Nee zegt ze , je gaat zo genieten.

Ik geloof dat er een man bij haar is op de bank. Ik trek wild tevergeefs aan de boeien en beweeg wild mijn hoofd om de kap af te schudden. Ik hoor zacht fluisteren dat ze er lekker geil uit ziet, ze vraagt hem zich uit te kleden. Ik hoor hem uit de kleren gaan. Oh wat een heerlijke grote lul schat roept ze, groter dan van Lex mmmm. Hij zegt, kom schatje verwen hem dan maar eens lekker in je mondje.

Wacht even dan zegt Mieke, eerst de kap van Lex afnemen. Langzaam trekt ze hem omhoog. Dan zie ik Pim naakt op de bank met een mega erectie. Oh mijn God roep ik. Pim wat doe jij nou? Pim gaat mij lekker verwennen schatje zegt Mieke en jij mag toe kijken hoe. Je kijkt toch zo graag geile pornofilmpjes waarin vrouwen zoals ik geneukt worden. Ze doet haar rokje en bloesje uit. Mooie benen, een sexy slipje met bijbehorende push-up bh.

Haar kruisje is al behoorlijk nat. Ik kijk heel beteuterd maar krijg toch een flinke erectie. Ik kan niet anders dan gedwongen toe kijken hoe mijn sexy vrouw en Pim elkaar stevig en lang tongen!! Ze zegt, lieve schat , jij mag zien hoe Pim en ik elkaar heel lekker gaan verwennen.

Ze zit naast hem, neemt zijn mega lul in haar hand en trekt hem langzaam. Zijn velletje helemaal terug zodat zijn grote paarse glanzende eikel goed zichtbaar wordt.

Dan bukt ze en sluit haar lippen om de eikel, Ik zie haar de eikel tongen en zuigen. Pim streelt haar bovenbenen, trekt het broekspijpje opzij en gaat met zijn vingers haar slipje in. Ze spreidt haar benen wat en ik zie hem met twee vingers haar klit en kutlippen vingeren. Met zijn andere hand trekt hij de push-up wat naar beneden. Haar borsten springen er bevrijd uit. De grote tepels zijn hard geworden van het geile spel.

Pim rolt ze tussen duim en wijsvinger. Dan zie ik drie vingers in en uit haar natte kut gaan. Pim duwt haar omhoog. Doet met een hand haar slipje opzij en trekt haar zo op zijn schoot. Ik zie hoe de dikke lange pik langs het broekspijpje in haar natte kut gaat. Ze berijd hem langzaam en ik zie hoe hij telkens diep tussen haar benen en kutlippen haar buik ingaat.

De bewegingen worden steeds feller. Pim maakt haar bh los en uit. Hij kneed met twee handen haar borsten en harde tepels. Ze fluistert, lieve Pim ik ga klaar komen. Wild schokkend op zijn schoot komt ze kreunend klaar. Ze komt omhoog en de harde natte lul floept uit haar druipende kut. Komt naar mij, duwt haar kutlippen opzij en zo tegen mijn mond. Lik me schat zegt ze!! Ik ben ondanks alles toch erg geil geworden van hun spel en tong haar klit, telkens even in haar hete natte kut.

Pim Ligt zich te trekken. Mijn lul is ook keihard en Mieke streelt mijn blote eikel en mijn volle balzak. Dan bukt ze en neemt hem in haar mond. Kom maar lekker klaar schatje. Ik kom heel snel en ze slikt mijn warme zaad zomaar door. Zuigt en likt mijn lul helemaal schoon! Heeft ze nog nooit gedaan!! Pim wenkt dan Mieke.

Hij trekt haar boven op hem en duwt zijn lul tussen haar gespreide benen diep in haar kut. Kom schat ik ga je vol spuiten en hij begint haar fel te neuken. Even later begint hij te grommen en komt heftig klaar. Ze tongen elkaar en dan rolt Mieke van hem af.

Het zaad loopt uit haar kut langs haar bovenbenen. Ze pakt een doekje en veegt haar benen en kut schoon. Ook de lul van Pim. Mijn lul is geslonken na de pijpbeurt. Ze zitten naakt op de bank te tongen, strelen en drinken wat. Een handboei los en ik krijg ook een drankje. Dan geeft Pim aan Mieke een dvd. We hebben een grote smart tv aan de muur. Mieke start de film. Bij de intro een mooie naakte vrouw, ongeveer net zo oud als Mieke. Dan verschijnen er ook twee mannen in beeld , iets jonger en natuurlijk ook naakt.

Alles op een uitgebreide seks zolder zo lijkt het. De vrouw gaat zitten op een bank tussen de mannen. Die beginnen haar op te geilen. Zij heeft de twee lullen stijf getrokken. Mega lullen, beiden besneden. De ene gaat op zijn knieën, duwt haar benen wijd uit elkaar, vingert haar kut en beft haar klit.

De andere knielt op de bank naast haar en duwt zijn lul in haar gulzige mond. Ze trilt van geiligheid en wordt super op gegeild. Mieke en Pim kijken geil naar de film. Hij vingert Mieke en zij speelt met zijn lul. Mijn lul ook weer pijnlijk hard. Pim fluistert Mieke wat in haar oor.

Ze kijkt heel verbaast maar knikt ja en neemt even zijn lul in haar mond. Dan doet Pim iets op zijn gsm. Even later een piepje. Pim kijkt op zijn gsm en fluister Mieke weer wat in. Uit de tas van Pim haalt ze een doos.

Daar uit een sexy lingerie setje. Wow, zwart broekje met wijde pijpjes en afgezet met kant. Zelfde kleur doorzichtige nylons en bh met openingen in de cups. Ze trekt alles aan. De nylons driekwart over haar bovenbenen met brede elastische band zodat ze blijven zitten en niet zakken als ze beweegt. Dan de mooie met kant afgezette bh. Haar borsten deels met harde tepels door openingen in de cups geil prangend. Ik heb haar nog nooit zo gezien. Zo verschrikkelijk geil om haar zo te zien.

Ik heb het niet meer en vraag Mieke bijna smekend of ik los mag. Nee lieve Lex, je mag straks lekker blijven toekijken naar ons. De kap gaat weer over mijn hoofd. Intussen op de film word er nog stevig geneukt door het mooie trio.. Dan lijkt het erop dat de voordeur beneden zachtjes geopend word. Zal wel verbeelding zijn denk ik. De film draait nog steeds en ik hoor dat de vrouw in een sandwich verwend word. Kan alleen niet zien in welke gaatjes en hoe ze geneukt wordt.

Wel dat Mieke het geil vind om ze zo bezig te zien. Dan hoor ik dat de slaapkamerdeur open gaat, Dus toch de voordeur gehoord. He Bart hoor ik Pim zeggen. Het is zijn vriend waar hij soms mee optrekt. Wat krijgen we nou vraag ik. Merk je vanzelf Lex zegt Pim. Jemig zegt Mieke, ook al groter dan die van Lex. Bart is dus kennelijk ook naakt. Bart dit is Mieke waarover ik je vertelde, Bart geeft haar een hand.

Aangenaam Mieke, ik ben dus Bart. En die daar is dus jouw vent. Ja Bart zegt Pim. Mieke wilde een cuckold, dus krijgt ze die van ons haha. Mooie vrouw ben je zegt Bart. Leuk setje heb je aan. Hou je ook van een spannend geil spelletje schatje? Ja zegt Mieke, ik laat me graag verrassen door jou en Pim. De film spreekt jou aan Mieke? Jazeker wel, erg geil. Dat heb ik zo nog nooit gedaan. Kom maar eens hier schatje. Ze loopt op hem af , staat voor hem, hij voelt gelijk haar kut in haar slip.

Wow zegt hij, je al bent flink geil voel ik. Eerst maar eens de kap van onze cuckold vriend afdoen. Mieke ontdoet mij ervan. Bart opent zijn meegenomen tas. Pakt een stuk touw en begint de borsten die uit de bh prangen strak te ombinden. Erg geil om te zien hoe groot de tepels dan geworden zijn en haar borsten als ronde ballen. Hij neemt twee klemmen uit de tas en zet die op de harde tepels. Zo Mieke je bent nu ons eigen geile sletje begrepen?

Ero massage heerlen dikke behaarde kut


gratis  gsm stijve klit

Petra kwam binnen op ons appartement met een leuk luchtig rokje aan en een groen bloesje. Ze had duidelijk geen BH aangetrokken, haar kleine stijve tepels kon je zo door de stof zien. Eenmaal de deur dicht was tilde ze haar rokje op en ik zag haar mooi kale kutje. Ik tilde dus ook mijn rokje op en toonde haar het mijne, we hadden ons dus beiden aan de afspraak gehouden.

We gaven elkaar een innige tongkus en ik streelde even haar kutje. Petra was al een beetje nat en ik kon haar half stijve klitje al duidelijk voelen, ze was dus al een beetje geil. Tussen haar lipjes had ze een koordje weggestopt, zij had dus haar regels of geisha balletjes in. Maar omdat ze nat was kon dit alleen het laatste zijn, bovendien had ze anders niet voorgesteld om samen te gaan shoppen.

Ik liet niets merken van mijn ontdekking en we vertrokken direct daarna, anders zouden we er toch het huis niet meer uit geraken. We sloten het appartement af en kozen voor mijn wagen, ik nam speciaal het binnenbaantje waar ik laatst zo een zalig gevoel had met de geisha balletjes in op de terugweg van Petra. Ik zag ze haar ogen sluiten, ze moet nu hetzelfde zalige gevoel hebben in haar kutje maar ze zei niets.

Aangekomen zijn er ook nog een paar verkeersdrempels aan de parking. Ik besloot deze ook niet te traag te nemen, ze kan er maar van genieten dacht ik zo bij mezelf.

Op de dak parking aangekomen parkeerde ik mijn wagen bij de ingang achteraan. Ik opende de deur van de wagen en bij het uitstappen voelde ik een licht briesje tussen mijn benen. Zo werd ik er nogmaals aan herinnerd dat ik mijn slipje had thuisgelaten. We gingen met de roltrap naar beneden en ik was toch blij dat ik niet voor een kort rokje had gekozen, wie weet wat zou men anders van beneden kunnen zien… Eenmaal binnen moet ik toch bekennen dat het een raar gevoel gaf om zo zonder slipje rond te lopen tussen al deze onbekende mensen.

We beslisten om eerst schoenen te kopen. Lekker spannend, zo schoenen passen zonder slipje vond Petra. We hadden al wat rondgekeken, maar vonden zo direct onze zin niet tot we bij Tims aankwamen. Hier vonden we wat we zochten, mooie witte open zomerschoentjes. Toen Petra het gekozen paar aan het passen was en ze het riempje sloot gunde ze me stiekem een blik op haar kale poesje.

Het was redelijk druk in de winkel, en bovendien kan men van in de gang de ronde zetel zien waarop zij zat. Ze heeft toch wat exhibitionistische neigingen zou ik zo denken… Zij is echt een geil ding, en ze gaat blijkbaar geen spannende uitdaging uit de weg.

Ik wou dat ik ook zo was, ik zou dit namelijk absoluut niet durven, ik had nu al zo een raar gevoel in mijn buik door zonder slipje tussen al deze mensen te lopen. Ik paste ook een paar zomerschoentjes maar deed dan gehurkt zodat niemand mijn geheim zou kunnen ontdekken.

Petra moest hierom lachen en vond dit maar flauw. We kochten beiden de nieuwe schoentjes en gingen op kledingjacht. Rokjes, jurkjes, blouses, topjes en andere leuke zomeritems hadden onze aandacht.

In de Esprit winkel vond ik een mooi rokje, en wou dit passen. Er was veel volk aan de pashokjes, en ik had flink wat overtuigingskracht van Petra nodig om binnen te gaan.

Je weet nooit wat er kan gebeuren tijdens het passen, tenslotte sta je in zo een pashokje alleen met een lapje stof verwijderd van alle mensen en als je dan geen slipje aan hebt… Er moet maar een kind zijn dat tegen het gordijntje loopt en je staat daar in je nakie! Eenmaal in het pashokje wou ik het wel spannend houden en besloot mijn huidige rokje uit te doen om mijn nieuwe te kunnen passen, ik zou ze ook over elkaar kunnen aandoen en dan het andere verwijderen, maar dat is niet zo spannend en dat zou Petra zeker niet leuk vinden.

Ik keek of de gordijnen goed gesloten waren en doe mijn rokje uit, ik stond nu in mijn blote kutje in het pashokje. Op dit moment kwam Petra even gluren en gooide mij en kusje. Ik paste het nieuwe korte rokje en ging naar buiten om even te showen. De verkoopster keek mij aandachtig aan en ging even met haar vinger tussen mijn lichaam en het rokje.

Het rokje was iets te groot, hing dus nogal laag en ze stak haar vinger nog juist ertussen onder mijn navel.

Er ging een genotscheut door mijn kutje en ik kleurde helemaal rood, maar probeerde dit zo goed mogelijk te verbergen. Ik denk dat ze niets gevoeld had, zo diep kwam haar vinger nu ook weer niet, maar zo een vreemde vinger aan de bovenzijde van mijn licht behaarde venusheuvel gaf wel een raar gevoel.

Ze stelde voor om een maatje kleiner te halen en ik ging weer in het hokje en wachtte ongeduldig op de verkoopster. Ik kon mijn rokje nog niet uitdoen, aangezien ik hier anders in mijn blote kutje zou staan. En ja, daar was de verkoopster weer met een maatje kleiner. Ze sloot het gordijntje weer en ik paste het rokje, dit was effectief veel beter en ik liet het nog even aan Petra en de verkoopster zien. Ik ging weer in het hokje en kleedde mij weer uit, wat ik niet gemerkt had was dat het gordijn aan de andere kant van het hokje op een kiertje stond en dat een niet echt knappe veertiger met een licht grijzende baard mij zat te begluren.

Ik had mijn originele rokje weer aan als ik in de spiegel het kiertje pas opmerkte en ook de smile van mijn gluurder. Ik stapte naar buiten , hij knipoogde naar mij en stak zijn duim op om te zeggen dat hij het leuk vond wat hij gezien had. Ik kleurde weer volledig rood en spurtte naar de kassa om af te rekenen. Ik vertelde Petra wat er gebeurd was, maar zij had de man al zien gluren en vond dit lekker spannend. Zij had hem zelfs aan zijn broek zien tasten, waarschijnlijk had hij een erectie gekregen van mij te begluren.

Dan gingen dan samen naar de Vero Moda winkel en daar vond Petra een leuke jurk. Ze besloot dit te passen. Er was meteen een pashokje vrij en ze stapte naar binnen. Ze hing het gordijntje aan de haak zodat het hokje volledig dicht was. Ik besloot dus maar langs boven het gordijn mee te gluren dacht ik bij mezelf. Ik zag hoe zij haar rokje en bloesje uitdeed om het jurkje te passen. Aangezien ze ook geen BH aan had stond ze daar nu volledig naakt in het hokje, ik genoot met volle teugen van het mooie slanke lichaam te kunnen aanschouwen zo op een openbare plaats.

Ik ben gewoon jaloers van haar mooie lichaam, met haar kale poesje en mooie B-cup. Ze streelde zich sensueel via haar borsten zo naar haar kutje toe en wreef zelfs even met haar middenvinger tussen haar kale lipjes waardoor het koordje er nu volledig uit hing.

Met haar natte vinger wees ze in mijn richting, ik opende mijn mond en likte er even aan. Wat smaakte ze weer lekker geil. Ik was super nat geworden van dit alles, zo erg zelfs dat ik een druppeltje geil tussen mijn billen naar beneden voelde lopen.

Ze kleedde zich weer aan en rekende af in de winkel. We wilden samen iets gaan drinken, maar gingen eerst even naar het toilet om ons kutje af te drogen, we zouden namelijk niet graag een natte vlek op ons rokje hebben van neer te zitten. Op het toilet moet ik vaststellen dat ik nog maar zelden zo nat ben geweest in mijn leven. Ik wrijf met het wc papiertje mijn bil droog en ook tussen mijn lipjes waar ik mijn supergevoelige klitje tegenkom.

Ik wrijf er even extra over en kreun licht, maar durf niet verder te gaan. Ik ben tenslotte op een openbaar toilet van een shopping center….

Ik heb het niet meer en zeg, Mieke doe de kap af en maak me los!! Nee zegt ze , je gaat zo genieten. Ik geloof dat er een man bij haar is op de bank. Ik trek wild tevergeefs aan de boeien en beweeg wild mijn hoofd om de kap af te schudden.

Ik hoor zacht fluisteren dat ze er lekker geil uit ziet, ze vraagt hem zich uit te kleden. Ik hoor hem uit de kleren gaan. Oh wat een heerlijke grote lul schat roept ze, groter dan van Lex mmmm. Hij zegt, kom schatje verwen hem dan maar eens lekker in je mondje. Wacht even dan zegt Mieke, eerst de kap van Lex afnemen. Langzaam trekt ze hem omhoog. Dan zie ik Pim naakt op de bank met een mega erectie. Oh mijn God roep ik. Pim wat doe jij nou? Pim gaat mij lekker verwennen schatje zegt Mieke en jij mag toe kijken hoe.

Je kijkt toch zo graag geile pornofilmpjes waarin vrouwen zoals ik geneukt worden. Ze doet haar rokje en bloesje uit. Mooie benen, een sexy slipje met bijbehorende push-up bh. Haar kruisje is al behoorlijk nat. Ik kijk heel beteuterd maar krijg toch een flinke erectie. Ik kan niet anders dan gedwongen toe kijken hoe mijn sexy vrouw en Pim elkaar stevig en lang tongen!! Ze zegt, lieve schat , jij mag zien hoe Pim en ik elkaar heel lekker gaan verwennen.

Ze zit naast hem, neemt zijn mega lul in haar hand en trekt hem langzaam. Zijn velletje helemaal terug zodat zijn grote paarse glanzende eikel goed zichtbaar wordt. Dan bukt ze en sluit haar lippen om de eikel, Ik zie haar de eikel tongen en zuigen.

Pim streelt haar bovenbenen, trekt het broekspijpje opzij en gaat met zijn vingers haar slipje in. Ze spreidt haar benen wat en ik zie hem met twee vingers haar klit en kutlippen vingeren.

Met zijn andere hand trekt hij de push-up wat naar beneden. Haar borsten springen er bevrijd uit. De grote tepels zijn hard geworden van het geile spel.

Pim rolt ze tussen duim en wijsvinger. Dan zie ik drie vingers in en uit haar natte kut gaan. Pim duwt haar omhoog. Doet met een hand haar slipje opzij en trekt haar zo op zijn schoot. Ik zie hoe de dikke lange pik langs het broekspijpje in haar natte kut gaat. Ze berijd hem langzaam en ik zie hoe hij telkens diep tussen haar benen en kutlippen haar buik ingaat.

De bewegingen worden steeds feller. Pim maakt haar bh los en uit. Hij kneed met twee handen haar borsten en harde tepels. Ze fluistert, lieve Pim ik ga klaar komen. Wild schokkend op zijn schoot komt ze kreunend klaar. Ze komt omhoog en de harde natte lul floept uit haar druipende kut. Komt naar mij, duwt haar kutlippen opzij en zo tegen mijn mond.

Lik me schat zegt ze!! Ik ben ondanks alles toch erg geil geworden van hun spel en tong haar klit, telkens even in haar hete natte kut. Pim Ligt zich te trekken. Mijn lul is ook keihard en Mieke streelt mijn blote eikel en mijn volle balzak. Dan bukt ze en neemt hem in haar mond. Kom maar lekker klaar schatje. Ik kom heel snel en ze slikt mijn warme zaad zomaar door.

Zuigt en likt mijn lul helemaal schoon! Heeft ze nog nooit gedaan!! Pim wenkt dan Mieke. Hij trekt haar boven op hem en duwt zijn lul tussen haar gespreide benen diep in haar kut. Kom schat ik ga je vol spuiten en hij begint haar fel te neuken. Even later begint hij te grommen en komt heftig klaar. Ze tongen elkaar en dan rolt Mieke van hem af. Het zaad loopt uit haar kut langs haar bovenbenen. Ze pakt een doekje en veegt haar benen en kut schoon. Ook de lul van Pim.

Mijn lul is geslonken na de pijpbeurt. Ze zitten naakt op de bank te tongen, strelen en drinken wat. Een handboei los en ik krijg ook een drankje. Dan geeft Pim aan Mieke een dvd. We hebben een grote smart tv aan de muur. Mieke start de film. Bij de intro een mooie naakte vrouw, ongeveer net zo oud als Mieke. Dan verschijnen er ook twee mannen in beeld , iets jonger en natuurlijk ook naakt.

Alles op een uitgebreide seks zolder zo lijkt het. De vrouw gaat zitten op een bank tussen de mannen. Die beginnen haar op te geilen. Zij heeft de twee lullen stijf getrokken. Mega lullen, beiden besneden. De ene gaat op zijn knieën, duwt haar benen wijd uit elkaar, vingert haar kut en beft haar klit. De andere knielt op de bank naast haar en duwt zijn lul in haar gulzige mond. Ze trilt van geiligheid en wordt super op gegeild.

Mieke en Pim kijken geil naar de film. Hij vingert Mieke en zij speelt met zijn lul. Mijn lul ook weer pijnlijk hard. Pim fluistert Mieke wat in haar oor. Ze kijkt heel verbaast maar knikt ja en neemt even zijn lul in haar mond.

Dan doet Pim iets op zijn gsm. Even later een piepje. Pim kijkt op zijn gsm en fluister Mieke weer wat in. Uit de tas van Pim haalt ze een doos. Daar uit een sexy lingerie setje. Wow, zwart broekje met wijde pijpjes en afgezet met kant. Zelfde kleur doorzichtige nylons en bh met openingen in de cups.

Ze trekt alles aan. De nylons driekwart over haar bovenbenen met brede elastische band zodat ze blijven zitten en niet zakken als ze beweegt. Dan de mooie met kant afgezette bh. Haar borsten deels met harde tepels door openingen in de cups geil prangend. Ik heb haar nog nooit zo gezien. Zo verschrikkelijk geil om haar zo te zien. Ik heb het niet meer en vraag Mieke bijna smekend of ik los mag.

Nee lieve Lex, je mag straks lekker blijven toekijken naar ons. De kap gaat weer over mijn hoofd. Intussen op de film word er nog stevig geneukt door het mooie trio..

Dan lijkt het erop dat de voordeur beneden zachtjes geopend word. Zal wel verbeelding zijn denk ik. De film draait nog steeds en ik hoor dat de vrouw in een sandwich verwend word. Kan alleen niet zien in welke gaatjes en hoe ze geneukt wordt. Wel dat Mieke het geil vind om ze zo bezig te zien. Dan hoor ik dat de slaapkamerdeur open gaat, Dus toch de voordeur gehoord.

He Bart hoor ik Pim zeggen. Het is zijn vriend waar hij soms mee optrekt. Wat krijgen we nou vraag ik. Merk je vanzelf Lex zegt Pim. Jemig zegt Mieke, ook al groter dan die van Lex. Bart is dus kennelijk ook naakt. Bart dit is Mieke waarover ik je vertelde, Bart geeft haar een hand. Aangenaam Mieke, ik ben dus Bart. En die daar is dus jouw vent. Ja Bart zegt Pim. Mieke wilde een cuckold, dus krijgt ze die van ons haha. Mooie vrouw ben je zegt Bart. Leuk setje heb je aan. Hou je ook van een spannend geil spelletje schatje?

Ja zegt Mieke, ik laat me graag verrassen door jou en Pim. De film spreekt jou aan Mieke? Jazeker wel, erg geil. Dat heb ik zo nog nooit gedaan. Kom maar eens hier schatje. Ze loopt op hem af , staat voor hem, hij voelt gelijk haar kut in haar slip. Wow zegt hij, je al bent flink geil voel ik. Eerst maar eens de kap van onze cuckold vriend afdoen. Mieke ontdoet mij ervan. Bart opent zijn meegenomen tas. Pakt een stuk touw en begint de borsten die uit de bh prangen strak te ombinden.

Erg geil om te zien hoe groot de tepels dan geworden zijn en haar borsten als ronde ballen. Hij neemt twee klemmen uit de tas en zet die op de harde tepels. Zo Mieke je bent nu ons eigen geile sletje begrepen?
Maar al zou zij in Nederland zijn, dan had het nog geen zin. Tenslotte was ook hij op vakantie, met zijn gezin, en zat hij in Frankrijk. Het leek wel alsof ze het hadden uitgekozen, tegelijkertijd op vakantie, maar dat was echt toeval geweest. Gelukkig bestond er nog zoiets als de mobiele telefoon. Dagelijks ontving ze van die heerlijke smsjes van hem waarin hij haar vertelde wat hij allemaal met haar zou doen als ze elkaar weer terug zouden zien.

Net op dat moment klonk het geluidje van haar gsm, dat haar vertelde dat er weer een smsje voor haar was. Met een grote glimlach op haar gezicht las ze wat Renzo haar te vertellen had: Je opgezette lippen, je klitje, je tepels, aan alles? Stelde me net voor dat je de krant staat te lezen, iets voorover gebogen, met je zwarte kousen en pumps aan onder je ochtendjas en dat ik weer binnenkom en onder je openvallende ochtendjas je natte lippen en spleetje lik”.

Ze voelde gewoon hoe haar kutje begon te druipen van geiligheid. Ze smste hem meteen terug. Meteen kwam zijn antwoord eraan. Grijnzend stuurde ze terug: Pas als je niet meer op je benen kan staan van de orgasmen leg ik je op de tafel en neuk ik je. En zijn smsje zei “Telegraaf en Parool met bijlagen”. Geile scheuten schoten door haar buik heen naar haar zeiknatte kutje. De tepels van haar massieve tieten waren stijf en pijnlijk, nu duidelijk zichtbaar door de stof van haar bikinitopje.

Ze moest gewoon klaarkomen. Ze keek om zich heen en zwaaide naar haar kids en man in het zwembad. Ze wees in de richting van hun huisje om aan te geven dat ze even weg was. Ze pakte haar telefoon en sleutels en liep gehaast naar hun vakantiewoning toe. Binnen leunde ze opgelucht tegen de dichte deur aan, en rukte het bovenstukje van haar bikini los. Kreunend greep ze de harde bruine spenen van haar borsten beet en trok eraan, bewoog ze tussen haar vingers, speelde ermee terwijl haar heupen al automatisch neukbewegingen maakten.

Ze liep verder de gang door naar de huiskamer terwijl ze ondertussen de bikinistring van haar enorme wulpse kont aftrok. Ze liet zich op de bank in de huiskamer vallen terwijl haar handen over haar lichaam naar haar kutje toegleden. Ze spreidde haar dijen flink wijd en liet haar vingers genietend door het natte spleetje van haar kale kutje glijden. Het drong tot haar hete hersenen door dat ze open en bloot zichtbaar was voor het huisje dat recht tegenover hen stond, maar verwierp deze gedachte al meteen omdat deze mensen toch niet thuis zouden zijn.

Die waren altijd voor dag en dauw al vertrokken. Haar vingers zochten haar stijve klitje op. Ze had geen probleem om die te vinden. Stijf en erect als een klein tepeltje stond hij tussen haar lipjes naar voren te priemen. Nog harder kreunde ze. Ik ben zo geil. Jij maakt me zo geil”, moppelde ze. Ze stak haar natte vinger genietend in haar mond en proefde haar eigen geiligheid. Je proeft zo lekker. Haar handen gleden weer genietend over haar stijve tepels, en terwijl één hand achterbleef om met haar borsten te spelen, gleed de andere door naar haar zeiknatte sidderende grotje.

Haar vingers gleden door haar spleetje haar kutje binnen. Ze voelde hoe haar dijen zich spanden. Dieper en dieper schoven haar vingers naar binnen. Met gesloten ogen lag ze te genieten terwijl de rillingen van passie al sterker door haar lichaam heen schoten. Je mag ze ook zuigen.

Ja, oh ja, lik ze maar. Ja ja ja lekker, oh , god, heerlijk. Het geile vocht stroomde rond haar pompende vingers naar buiten. Ze wou het zo lang mogelijk rekken. Zo veel mogelijk genieten voordat ze klaarkwam. Ze streelde het vochtige hete vlees van haar binnenste schaamlipjes en trok haar kut helemaal open voor denkbeeldige mannenogen en vingers en mond die haar zouden verwennen.

Steek die tong erin en vreet me uit. Oh god, oh ja oh help me. Laat me dan toch klaarkomen! Een kwartiertje later kwam Nancy opeens naar onze tafel toegelopen en zei dat er telefoon voor mij was. Ik was heel verbaasd; buiten mijn vrouw wist eigenlijk niemand dat ik hier was en als zij het was zou ze me zeker op mijn gsm hebben gebeld.

Ik volgde haar wiegende kontje was het mijn verbeelding of zag ik onder dat rokje van haar dit keer helemaal geen slipje of string?

Toen ik binnenkwam ging alles heel snel. Ik ritste mijn broek los en trok mijn harde stijve leuter te voorschijn. Met al die geile praat van haar was ik er niet zeker van of mijn 19 cm voor dit hete teefje zouden volstaan maar aan haar gretige ogen zag ik dat wat ze zag haar wel aanstond. Aan de toon van haar stem te horen voelde ik dat ze blijkbaar niet kon wachten om een lul in haar reetje te krijgen en met veel plezier zei ik dat indien zij er voor te vinden was ik haar graag in al haar drie openingen wou neuken.

Mijn andere hand ging gretig op zoek naar haar tieten. Ik kon mijn oren niet geloven wat een grove taal er uit die mooie mond van haar kwam, maar ik besefte maar al te goed dat ik hier te maken had met een vrouw voor wie sex een doel op zich was.

Ze zakte nog even door haar knieën en pijpte mijn lul een half minuutje zalig. Daarna verdween ze naar het café. Alles samen had ons voorspel geen drie minuten geduurd. Een paar minuten later ging ik ook weer naar de café en ging weer bij mijn vrienden zitten.

De tijd kroop voorbij maar tegen één uur was het café op enkele mannen na leeg. Ook mijn vrienden maakten aanstalten om naar huis te gaan maar ik treuzelde nog wat tot we de laatsten waren. Nancy zei dat ze wou sluiten en vroeg ons om buiten te gaan. Ik ging als laatste de deur uit en fluisterde in het naar buiten gaan dat ik dadelijk weer terug was. Met een pik als een vlaggenmast liep ik naar buiten , nam afscheid van mijn vrienden en deed alsof ik met de wagen wou vertrekken.

Na een paar minuten stapte ik weer uit, liep snel naar de cafédeur en stapte snel weer naar binnen. Nancy had intussen de rolluiken al neergelaten. En daar stond ze: Naast haar op de biljart stond al een potje vaseline klaar: Snel trok ik mijn broek naar beneden en uit en liep ik met een wiebelende stijve knots naar dit sletje toe.

Ze wou meteen naar beneden duiken om me te pijpen, maar ik wou haar zelf eerst zo snel mogelijk laten klaarkomen. Ik tilde haar op en legde haar op haar rug op de biljarttafel met haar fraaie blote benen over de rand. Ik twijfelde nog even of ik mijn leuter toch direct in haar zou steken, maar ik besloot niet het risico te lopen om zelf binnen de kortste keren klaar te komen.

Ik spreidde haar benen zo ver mogelijk en stak mijn hoofd gulzig ertussen. Ze bleef zichzelf verder vingeren, maar ik stak mijn tong meteen bij haar vingers en ging op zoek naar haar klitje. Lang duurde het zoeken niet want haar klitje leek de afmetingen van een kleine pink te hebben. Met mijn tong en tanden begon ik het te bewerken en haar kreunen ging over in steunen en zuchten. Ondertussen was ik erin geslaagd het potje vaseline te openen, stopte er de vingers van mijn rechterhand in en ging op zoek naar haar poepgaatje.

Toen ik mijn ingevette wijsvinger zonder aarzelen haar darm inschoof liet ze duidelijk verstaan dat ze hier zat op te wachten. Toen ik er nog een tweede vinger bijschoof werd het haar teveel en kwam ze bijna jammerend klaar. Gulzig slurpte ik haar kutsap op en likte haar kutje en haar bilnaad tot aan haar aarsgaatje droog. Ik gaf haar niet de kans lang na te genieten van haar orgasme. Ik trok haar van de biljarttafel, draaide haar met haar rug naar me toe en deed haar voorover buigen tot ze met haar schouders en hoofd op de tafel lag.

Haar stijfgetepelde tieten hingen omlaag tegen de rand van de tafel en haar kontje stak nu uitdagend achteruit. Haar kutje droop intussen weer van haar overvloedige kutsappen. Haar kontroosje stond uitnodigend open en dat was lang niet alleen van mijn gevinger van zonet. Nancy was duidelijk een liefhebster van kontneuken. Ik geloofde mijn oren niet: Snel smeerde ik mijn kloppende leuter overvloedig in met vaseline en rekte haar poepgaatje met twee vingers nog even op.

Ongeduldig duwde ze haar kont naar achteren en bijna als vanzelf schoof mijn stijve lat centimeter voor centimeter haar darmen in. Ik genoot van het trage dieper schuiven van mijn lul in haar toch wel nauwe darmkanaal. Het schuiven verliep wel nauw en heet, maar zonder de minste tegenstand: Nancy had een zalig kontje dat gemaakt was om te neuken.

Even later zat mijn 19 cm lange lul tot aan mijn zak in haar reetje en hevig ademend hielden we ons even rustig om te genieten van elkaars hitte en het gevoel van vol en vast te zitten. Gretig zocht haar hand achteruit tot ze mijn zak en ballen te pakken had die ze met haar lange nagels begon te kriebelen. Ik moest nu alle moeite van de wereld doen om haar niet voluit beginnen te sodemieteren, maar ik wou nog even genieten van het trage verkennen van haar kontgleuf.

Zachtjes trok ik mijn pik terug uit haar kont en voelde hoe haar nauwe darm de voorhuid weer over mijn eikel schoof.
Gangbang vrijdag sexfeest limburg