Hele natte kut mastuberende jongens

hele natte kut mastuberende jongens

...

Afgetrokken lul erotische massage schijndel

Dus wij als meiden mogen van jullie per ongeluk zoals net bij mij, met ons benen uit elkaar liggen en jullie mogen dan kijken? Zijn vriendin werd een beetje rood.

Hebben wij even pech! Patricia stuwde de druk op met de mededeling “dat we toch niet zo lang konden genieten omdat iedereen straks toch weg moest. Dus zoveel kon het geen kwaad” daarbij haar benen als voorbeeld onschuldig iets uit elkaar te doen”. Je zag de heren alle moeite doen om hun vriendinnen te motiveren om ook hun broekje uit te krijgen.

Ik greep in om de meisje de kans te geven om zelf hun beslissing te nemen en zei tegen je jongens” De dames moeten dat zelf bepalen en willen. Niets mag je forceren. Dan is het niet meer leuk. Maar ze hoeven hun broekje natuurlijk niet uit te doen. Het is net zo spannend met een broekje aan” in feite doelend op het idee om zo toch hun benen uit elkaar te zien.

Dat sprak de jongens ook aan, wetend dat ze wel een blote kut van Patricia zouden zien en hun vriendin het niet verplicht werd. In feite niet meer dan een bikinibroekje werd het nu. Hm zei Patricia, nu mogen we dus officieel naar elkaar kijken!

Spontaan trokken de jongens ook hun broek uit. We zagen hun boxers. Stopte even en vervolgde “ik heb geen boxer aan, dus als ik mijn broek uitdoe dan zit ik in mijn blote kont” Nu was het Patricia die alleen “juist” zei tot grote vreugde van nu ook beide meiden.

Ik kon niet sneller denken dan Patricia handelde en die al begonnen was met mijn knoop los te maken. Ik liet het begaan. Mijn broek kreeg ze toch niet uit. Nou, in kan ik geen grotere fout maken met 3 meiden om je heen die plotseling in actie kwamen. Het z’n 3e en onder aanmoediging van 2 heren werd vakkundig mijn broek uitgetrokken.

Daar zat ik dan. De meiden kijkend naar mijn lul en de jongens naar de kont en kut van Patricia die wijdbeens voor hun gezicht op haar knieën gebogen zat. Patricia liet ze goed kijken en ik liet mijn hand tussen de benen van Patricia glijden wetend dat 4 ogen mijn hand volgden. Ik voelde de lipjes van Patricia tegen mijn hand en merkte dat Patricia wilde gaan zitten of liggen dus op hetzelfde moment dat Patricia zich omdraaide liet ik mijn vinger diep in haar natte kutje glijden en zag dat de 4 ogen onafgebroken op de kut van Patricia en mijn hand gericht bleven.

We lagen met onze armen onder onze hoofden. Om maar zoveel mogelijk te kunnen zien. Patricia nu met haar benen erg wijd. Haar hoofd op mijn buik, vlak bij mijn lul. Ze voelde de jeugd kijken. Ik zag de meisjes ook hun benen nu voorzichtig openlijk wijd doen terwijl ze veelvuldig naar ons keken. Wij zagen de jongens ook naar elkaar kijken, opgezweept door spanningen. Plotseling ging Patricia tegen mijn lul blazen. Een beetje luidruchtig om de aandacht te trekken.

Met ingehouden adem vroegen de 4 ogen zich vragen af wat Patricia van plan was. Patricia begon de meiden en mannen uit te dagen.

Patricia begon weer met nieuwe energie. De meisjes zaten nog steeds met hun benen ook helemaal wijd, ze zagen dat ik tussen hun benen keek. Ik gaf een knipoog. Patricia lag nog steeds met haar hoofd op mijn buik en begon te spelen met de haren op mijn benen. Met de haren op mijn dijbenen.

Patricia keek de meisjes recht aan toen je begon te spelen met mijn ballen. Het 1e meisje taste al eens in haar kruis. We zagen de mannen nu ook hun dames strelen, ondertussen kijkend naar Patricia en mij, in afwachting op hun geluk.

Patricia begon nat te worden wist ik. Patricia lag nog steeds vol wijd met haar benen. De jongens en meiden konden haar lipjes zien. Ook haar kontje als ze haar benen iets optrok. Patricia sloeg nu hele stappen over.

Het duurde nu te lang. De meiden en jongens zagen hoe Patricia mijn lul in haar mond nam en me aftrekkend begon te pijpen. Patricia’s hand gleed richting haar kutje. Het 1e meisje trok het 2e meisje mee en ging vlak bij ons zitten om maar niets te missen van ons. Hun blijkbaar eerste ervaring met sex met anderen. De jongens volgden nu zwijgzaam. Patricia zorgde ervoor dat ze bij het optrekken van haar benen en het weer neerzette, haar benen aan weerszijde van het 1e meisje geplaatst kreeg.

Het meisje zat nu in feite tussen haar benen! We waren nu educatief opvoedkundig bezig om deze jonge mensen te leren hoe je sex op eenvoudig spannende wijze met elkaar kan hebben. Ik begon neukbewegingen te maken en wat harder te kreunen en meteen Patricia te strelen. Een liefdevol pakket in 1. Patricia hield tussendoor haar lippen met haar vingers helemaal uit elkaar zodat de meiden en mannen alles goed zagen.

Ze legde haar klitje bloot. Dan haalde Patricia mijn stijve lul uit haar mond en trok mijn lul helemaal hard zodat hij vol omhoog stond in haar hand om vervolgens kijkend naar de jeugd hem weer vol in haar mond te nemen. Ik zag nu de jongens hun handen in het broekje van hun vriendinnen doen. Beide meisjes keken elkaar aan en trokken ook hun broekjes uit en deden hun benen uit elkaar. Wij zagen beiden nu hun kutjes.

Het raadsel op het terras was opgelost. De jongens deden ook hun broek uit en 2 stijve lullen kwamen naar voren. Pijpend met mijn lul in haar mond gaf Patricia een teken dat beide meiden hetzelfde moeten doen. We zagen nu 2 jonge meisjes hun vriend pijpen. Iedereen keek nu afwisselend naar elkaar. De spanning was nu maximaal. De eerst jongen kwam al pijpend klaar.

Nummer 2 volgde al snel. Er zat zaad op de gezichten van de meiden dus Patricia pakje wat doekjes uit haar tas en gaf ze die. Daarna ging Patricia op de grond zitten en trok mij overeind.

We wisten dat er wat ging plaatsvinden, Patricia kennende. Patricia keek de meiden aan en vroeg aan ze “zullen wij nu, voor onze mannen, zelf onze kutjes vingeren? Ook wil ik jullie zien klaarkomen hoor meiden. Wie gaat het eerst beginnen? Patricia begon uit zichzelf haar kutje te strelen, met haar vingers open te maken, haar klit bloot te leggen en met haar vingers haar klit te masseren. Doodstil zat iedereen te kijken naar Patricia.

Hier gaan de meiden van leren wist ik. Patricia ging met haar vingers dieper en sneller in haar kutje, de andere hand ging stug door met vingeren. Met een verwrongen hoerige glimlach en draaiende ogen keek ze steeds een van de meisjes of jongens langdurig aan terwijl ze met zichzelf speelde. Zo geil werd ze! Patricia likte tussendoor haar vingers opzichtig af. De jongens zaten weer met een stijve. Iedereen zag dat Patricia zich snel naar een hoogtepunt ging brengen onder het toeziend oog van iedereen.

Dit was Patricia’s vak. Dit kon ze als geen ander. Voorzichtig hield ze even in en bekeer haar natte vingers. De jongens hielden hun adem weer in. Patricia deed haar vingers weer in haar kutje, haalde ze er nat uit en bood haar natte vingers aan een van de jongens aan die direct de vingers in zijn mond nam.

Patricia vingerde zich weer en bood haar vingers op deze manier ook aan de andere 3 aan die gretig haar vingers ook schoonlikten. Patricia maakte aanstalte om klaar te komen en ik legde mijn handen op haar buik en kuste liefdevol haar mond. Patricia, een mooie volwassen vrouw keek nog eenmaal naar de prille jonge dames en kwam ingehouden gillend, kreunend en hijgend voor hun openstaande ogen klaar. Ze ging door en niet lang daarna volgde weer een langgerekt nat orgasme, letterlijk ademloos gadegeslagen door de jeugd.

Het 1e meisje zat nog op haar knieën terwijl ze bij het 2e orgasme van Patricia zich al zat te vingeren. Ik keer ernaar en gaf haar een glimlach. Dat motiveerde meer en ook haar vriend zat nu met heel andere ogen naar zijn plotseling volwassen vriendin te kijken. Haar ogen draaide in haar hoofd. Het was haar vriendin die haar haren en haar buik streelde en lieve dingen fluisterde. Kwam klaar onder de ogen van anderen. Het meisje schaamde zich niet en liet zich gaan.

Keer op keer klaarkomend op haar vingers totdat ze met een trillende hand stopte. Haar vriendin pakte haar hand en reikte die nu spontaan aan Patricia en mij. We proefden haar en keken het net klaargekomen meisje langdurig aan. Het 2e meisje was al begonnen. Maar zij gaf de voorkeur om met haar billen naar ons toe, haar kont omhoog en borsten op de grond zichzelf zo te vingeren.

Haar vriendin gaf stil uitleg. Zo vingert ze zich altijd tot grote verbazing van haar vriend die dit niet eens wist. Wel legde hij zijn hand op haar billen, boog zich voorover en begon tussen haar billen haar kontje te likken.

Ze genoot van deze openlijke spontane vriendschap en haar hand ging sneller over haar klit. We zagen haar vriend haar kontje likken en zijn pink en ringvinger in haar masturberende kut verdwijnen. Plotseling schoot ze omhoog en een forse straal helder kutsap schoot uit haar kut. Rillend bleef ze even klaarkomen om toen ook op haar buik te zakken.

Heerlijk om dit zo mee te mogen maken. Ondertussen zagen we allemaal dat Patricia nog steeds met haar kutje bezig was. De jeugd kwam ogen tekort. Steeds nieuwe dingen en ervaringen. Het 1e meisje zat pal voor me. We keken elkaar vaak aan.

Ik zag dat ook de jongens aan het aftrekken waren. Ze moesten dus weer klaarkomen. Patricia zag dat het 1e meisje voor mij zat. Kansspelberekening bij Patricia die, hoe kan het anders in een kleine kring, de hand nam van het 2e meisje en die legde over de lul van het vriendje van het 1e meisje. Patricia pakte de lul van haar vriend en het 1e meisje pakte eindelijk na een hele middag uitdagen mijn lul vast.

Het 2e meisje zat ingetogen het vriendje van haar vriendin af te trekken. Patricia bleef haar vriendje niet aftrekken maar haar mond gleed over zijn lul en begon hem te pijpen.

De twee meiden keken naar elkaar en het 1e meisje volgde Patricia’s voorbeeld. Ik voelde nu haar mond over mijn lul heen. Haar handen mijn ballen masseren. Voor de jongens werd het teveel en kwamen luid grommend tegelijk klaar in de monden van de dames.

Het 1e meisje zag hun klaarkomen in de mond van haar vriendin en die van Patricia, keek toen haar vriendje aan die knikte. Alle 4 kwamen nu naderbij, kijkend hoe het 1e meisje zich op mijn lul liet zakken. Allemaal zagen ze hoe het lieve kutje van het meisje zich opende toen ze heel langzaam zich liet zakken over mijn lul. Het meisje, draaide zich om en keek iedereen een voor een aan totdat mijn lul helemaal in het meisje zat.

De anderen streelde bij deze langzame actie haar arm en rug. Het 1e meisje ging bewegen. Iedereen zag mijn lul diep in haar kutje glijden en er drijfnat weer uit te komen.

Steeds harder en harder kwam ze over mijn lul. Toen kwam ze klaar. Mijn lul staalhard in haar kutje. Soms tegen haar baarmoeder. Het meisje neukte in het bijzijn van anderen zich voor het eerst in het leven klaar op een andere vent. Haar eigen vriend die erbij was en haar streelde terwijl zij gillend klaarkwam.

Wat was het meisje nat. Ze liet zich om mijn borst vallen. Ze zagen hoe haar kutje nog om mijn lul zat. Haar kontje was geil zichtbaar. Patricia maakte van deze gelegenheid gebruik haar kontje te likken. Ik hield het meisje stevig tegen mijn borst gedrukt en met open mond waren we aan het tongzoenen. Patricia wenkte de jongelui en met hun 4en likte ze ondertussen om beurten het kontje van het meisje.

Mijn lul zat nog steeds staalhard in haar kutje. Haar mond hing open en het speeksel liep mijn mond in toen ze weer een nat orgasme kreeg. Een orgasme gestimuleerd door haar aan haar kontje likkende vrienden en met een lul in haar kutje. Zachtjes duwde ik haar van me af. Ik wilde niet en wilde absoluut zeker niet klaarkomen in het meisje. Dat vond ik niet verantwoord. Dat kutje behoorde haar vriendje toe. Patricia kwam naar me toe, keek iedereen aan en ging weer wijdbeens liggen met mijn lul in haar mond.

Ik zag 8 handen en 40 vingers Patricia in elk gaatje opvullen terwijl ze me pijpte. Ze was vol met vingers. Als spinnenpoten gingen de vingers over haar klit. Patricia pijpte me naar een orgasme. Ik gaf het aan. Iedereen keek nu naar de pijpende Patricia waarvan ze wisten dat ik in haar mond ging spuiten. Ik kwam maar Patricia haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de meisjes toen 6 stralen sperma mijn zak verlieten.

Straal naar straal vlogen op Patricia’s gezicht en droop ervan af. Door de nog steeds in haar kut zittende vingers begon Patricia op de vingers te neuken. Ze liet het zaad op haar gezicht zitten. Vingers werden weer geactiveerd en al snel kwam Patricia weer klaar.

Nat, snuivend en kreunend op de vingers van onze jonge complotgenoten. We gingen zitten en genoten van ons spel. De vriend van het 1e meisje gaf me een hand. Patricia zat nog met het zaad op haar gezicht. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Zoon komt tweemaal klaar in zijn stiefmoeder. Rijpe mama nog steeds gevoelig voor complimentjes. Een gulle pijpbeurt van zijn stiefmoeder. Degelijke Darla neukt de vriend van haar dochter. Mooie mama onweerstaanbaar voor stiefzoon.

Mama heeft het recept tegen een griepje. A Mother Teaches Lovemaking. Je kan mama ook gewoon vragen. Stiefmoeder Freya is een creampie liefhebber. Moeder kan niet van haar gespierde zoon afblijven. Pa is vreemdgegaan, dus waarom neuk je mij niet? Mama voelt ineens een stijve leuter in haar rug prikken. Papa's piemel voldoet niet meer, dus zoon springt bij. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:


hele natte kut mastuberende jongens

...

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Opgewonden moeder betrapt rukkende zoon ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Gemene mama verandert ineens in een goedkope vunzige hoer. Mama heeft nu meteen een harde lul nodig. Aleen thuis met stiefmoeder.

Moeder en zoon POV sex. Mama grijpt in als haar zoon roekeloos aan zijn pik trekt. Mama grijpt haar lummelende zoon bij de kloten. Adorable mature mom cum covered by two sons. Chubby chick heeft ook een paar dikke prammen. In de gekste standjes beft hij de kale kut en laat hij zi De lekkerste geile jongens sexfilmpjes vind je hier!

De geilste geile jongens gratis sex filmpjes vind je hier! Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens Geile nymfomane cheerleader pijpt twee lullen en word gen Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Gulzig pijpt de oudere geile dame de jonge stijve lul en Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut.

Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten. Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e Een striptease en de kale kut masturberen.

Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Geile stiefmoeder neukt haar lekkere stiefzoon. Op een hete middag verwent ze haar geile poesje.

Glimmend van de olie pijpt beft en neukt dit geile stel. De grote lul van de loodgieter word gepijpt en neukt de g De grote lul van de jongeman krijgt een pijp beurt en neu Een witte pik tussen haar geile ebony billen. Nu haar man van huis is laat ze een zwarte gigolo komen d In de sauna neukt de jongeman de geile oma. Dit geile tiener meisje kijkt in de camera tijdens het pi Geile Latina babe smult van grote lul. Geile blonde sloerie vingert haar kale poesje.

De dikke buurvrouw in sexy lingerie pijpt de jongen en la De hang tieten van de milf schudden als de grote zwarte l De jongen laat zich door de geile huisvrouw pijpen en neu Tijdens het scharen krijgen de lesbische meiden een orgasme.

Zijn lange stijve lul neukt twee bisex meiden. Dit geile stel laat de blondine de grote lul gedwongen pi Langzaam trekt de geile huisvrouw laat ze de tieten neuke In de auto laat de milf zich beffen en neuken door twee j


Buitensex drenthe mooie billen sex


Adorable mature mom cum covered by two sons. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Zoon komt tweemaal klaar in zijn stiefmoeder. Rijpe mama nog steeds gevoelig voor complimentjes.

Een gulle pijpbeurt van zijn stiefmoeder. Degelijke Darla neukt de vriend van haar dochter. Mooie mama onweerstaanbaar voor stiefzoon. Mama heeft het recept tegen een griepje. A Mother Teaches Lovemaking.

Je kan mama ook gewoon vragen. Top Porno Sites Geile Gratis Porno Mature Amateur Sex Sharky Porn Videos Sex Thuis met Vrouw Gratis Seks Videos Eerste Keer Anal Dansk Porno Films Deutsche Pornos Gratis Naakt amateur meisje Maria uit Rusland 7m: Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Voyeur naakt video met blonde meisje in bibliotheek 19m: Sexy kont van meisje op webcam 7m: Aziatische meisje maakt anale seks met dildo 4m: Sex met een prachtige Russische blonde meisje 9m: Een sexy blonde met grote tieten is masturberen voor de webcam 14m: Een van de jongens zag dat ik, met Patricia lachend het over hun hadden.

In aanvang een kwaad en agressief kijkend iets en van zichzelf wetend ook onbeduidend. Lang geleden waren zelfs wij jong en wellicht exact zo. Naarmate het drankverbruik aan dat tafeltje nu ook de oplopende luidruchtigheid en vooral bij de jongens, het overdreven lachen. Ze wilden dus indruk maken bij hun vriendinnen. Ik had het geluk dat er op jeugdige leeftijd veel en vooral in het bijzijn van vrienden gefluisterd moet worden zodat ben hen steeds wel iemand scheef op de stoel zat.

Ook het meisje tegenover ons. Dan weer links hangend en dan weer rechts. Bij het overhangen tijdens het fluisteren zagen zowel Patricia als ik haar broekje steeds wanneer ze haar benen iets uit elkaar deed. Ik werd er door Patricia op geattendeerd maar zag het ook al. De meiden gaven aan naast elkaar te willen zitten dus 1 ridder maakte plaats.

Het meisje tegenover ons trok haar knieën op en zette haar voeten op de stoel met haar armen om haar knieën geslagen. Geen van beide heren zagen hun wens uitkomen omdat ze er te dicht opzaten, dit in tegenstelling tot ons. Patricia wees me weer op het aanzicht met de melding dat ze een goed gevuld broekje had. Ik vroeg aan Patricia wat de reden was. Een niet geschoren kutje of een volle kut. Patricia en ik gingen daarover zacht pratend over in discussie. Even samen afwegen wat het zou kunnen zijn.

Het meisje zag Patricia naar haar benen kijken en zette meteen haar voeten op de grond. Niet lang daarna zette ze haar voeten weer op de stoel en we keken weer tegen het broekje aan.

Het meisje zag zowel Patricia als mij gewoon kijken naar haar broekje. Ik zei tegen Patricia dat als je goed kijkt je de vorm van haar lipjes toch wel ziet zitten! We hadden de aandacht van het meisje. De jongens waren met elkaar aan het praten en hadden, behalve dan wel voor het bier verminderde aandacht voor de meiden. Ook de meiden spraken met elkaar, soms fluisterend. Het andere meisje keek ook naar ons.

Er waren dus signalen aan haar doorgegeven dachten we. Het 1e meisje bleef met haar voeten op de stoel zitten, armen om haar knieën. Het 2e meisje schoof haar stoel meer naar haar vriendin maar ook in de zon en deed haar ogen dicht.

Ik pakte Patricia´s been vast en ze draaide haar stoel een beetje anders. Ik wist wat ze ging doen. Ook de ogen van mijn vrouw gingen dicht maar door mijn hand gingen haar benen iets open. We zaten nu samen te praten zonder naar de 2 meiden te kijken en steeds een beetje verder deed ik al wrijvend de benen van Patricia uit elkaar. Beide meiden moeten nu toch best een redelijk zicht hebben op het broekje van Patricia. Ik gaf Patricia haar glas wijn, nam een slok en gaf het glas weer aan mij. Ik zette nu het glas voor Patricia een beetje te ver weg.

Patricia dacht na over de opmerkingen en begon te lachen. Nee, nu niet, eerst even naar het toilet zei ze en liep weg. De 2 meisjes zagen haar vertrekken en het 1e meisje deed haar benen nu iets wijders door haar armen iets losser om de knieën te houden.

Ook ik had een heerlijk speels uitzicht. Het 2e meisje ging een beetje met haar benen wiebelen zodat de soms ook haar benen wijd deed. Ze deed exact wat ik bij Patricia ook wilde. Het glas onschuldig pakken en dan je benen even extra wijd. Heerlijk om ook haar broekje zo duidelijk te zien. Patricia kwam weer terug en ging zitten en gaf me onopvallend een doekje. Het doekje bleek haar string te zijn.

Na even met gesloten benen te hebben gezeten voelde ik Patricia haar benen wijder doen. En weer keek ze niet naar de meiden. De meiden wel naar haar. Na 5 onopvallende minuten pakte Patricia haar glas, dat te ver weg stond om snel te pakken. Patricia moest dus ver voorover hellen om erbij te kunnen. Om het laatste stukje te overbruggen deed ze haar benen nu echt wijd en de 2 meiden keken recht tegen haar blote kutje aan.

Je zag nu meerdere bewegingen bij de meiden. Ze hadden het duidelijk gezien. Patricia deed alsof er niets aan de hand was en al pratend zette ze haar glas weer terug en weer met haar benen extra wijd, oplettend dat anderen het niet zagen. De meisjes glimlachten nu naar ons ten teken dat ze het gezien hadden. Ook de meisjes speelden het spel mee en op allerlei manieren werd er gesproken en gingen nu ook hun benen soms erg ver uit elkaar.

Patricia zat lekker op haar stoel, nu iets meer onderuit. Meer met haar benen onder tafel maar door de afstand bleef alles zichtbaar voor de meisjes. Toen begon Patricia, knikkend naar beneden mij iets duidelijk te maken. Patricia liet haar vingers op haar schoot liggen, trok met haar vingertoppen haar rokje op en hield de omgeving in de gaten terwijl ze zo openlijk zichtbaar voor de meisjes begon met het vingeren van haar kut.

Eerst oppervlakkig maar nu de meisjes aankijkend met haar vinger gewoon door haar kutje. Zo spannend en geil was het voor ons om de reacties steeds te zien. Patricia keek om zich heen. Patricia keek de meisjes aan, deed haar benen nu echt wijd en liet de meisje zien dat ze aan het masturberen was. De meisjes keken ademloos toe toen Patricia haar vinger uit haar kutje haalde en lachend haar natte vinger in mijn mond stak.

Wauw sprak ik wat luider. Wat is dat lekker! De meisjes begrepen het dus. Er was geen verbeelding meer voor nodig. Ik zei tegen Patricia dat we eens moesten kijken tot hoever de meisjes wilden gaan.

Het ons bekende meertje was vlakbij dus…… “Eens kijken” zei Patricia en keek vragend om haar heen. Toen stapte ze naar het tafeltje van de jongelui en vroeg aan hun of ze wisten waar hier in de buurt een meertje was. Daar wilden ze namelijk naar toe.

Ondertussen deed Patricia net alsof er iets onder de neus van het 1e meisje zat en haalde het zgn. Het meisje rook het geil op haar vingers. De jongens zagen Patricia naast hun staan en met hun 2en door elkaar pratend wezen ze Patricia de weg. Nou, dat wisten ze wel. Het was wel moeilijk uit te leggen maar oké. Dank jullie wel” Willen jullie nog iets van ons drinken?

Ze kregen hun drankje, wij rekenden af, groette de jongelui en vertrokken, wetend dat de ogen van de jongens op de billen van Patricia rusten. Ik legde mijn hand op haar billen en trok met mijn vingers de rokrand iets omhoog zodat, wie keek, de blote kont van Patricia zag. We kwamen aan op ons door ook de jongens aangewezen plek en zochten een plaatsje aan de rand bij de struiken.

Door de warmte was het niet echt druk dus enige privé beschutting hadden we wel. Ongestoord neuken was niet mogelijk maar voor de rest zou het zeer goed kunnen. Kwestie van strategisch opstellen. Of we zijn oud en traag of de jongelui hadden geen dorst of zin meer in het terras maar nagenoeg gelijk met ons kwamen ze aan. Nu waren het de jongens die even uit beleefdheid kwamen vroegen of ze het goed hadden aangegeven.

Nou dat hadden ze duidelijk gedaan zei mijn vrouw. Ze bleven nog dingen vragen zoals “of we in de buurt wonen? Of we hier vaker kwamen” en meer van dat soort zaken. Patricia merkte dat wanneer de ene praatte de andere naar haar borsten keek.

De meiden riepen hun mannen terug. Patricia haakte meteen in en vroeg aan de meiden of ze anders zin hadden om bij ons te komen zitten. De meiden kwamen schoorvoetend naar ons toe. Ook zij stelden zich voor. Ik keek de meiden aan en zei tegen Patricia dat we geen handdoeken bij ons hebben dus het wordt in het gras liggen meid.

Door het zien van het kontje van Patricia en de recent gemaakte opmerkingen begon het macho gedrag natuurlijk z’n kop op te steken. Niemand ziet jullie hier, dus je kan zelfs in je blote kont vervolgde een jongen. Dat hebben we vaker gezien. Niemand stoort zich eraan. Toen ging ze gekleed en wel op de grond zitten. De heren niet gek, positioneerden zich zo dat ze hoopten dat ze tussen de benen van Patricia konden kijken.

In een halve cirkel zaten de 4 voor ons. Slechts de 2 meiden wisten dat Patricia zonder string zat. Wonderwel bleven alle 4 rechtop zitten hopend op meer maar je kan nu eenmaal niet, opvoedkundig verantwoord meteen met open benen voor 4 jongelui zitten.

Daar had Lloyd iets op gevonden merkte Patricia. Mogelijk Peter die op de zaak was”. Hij pakte zijn telefoon en keek naar zijn zgn. Opzichtig gaf hij de telefoon aan Patricia maar wel meteen zichzelf wegdraaiend om iets te pakken. Wat kon ik anders dan onschuldig mijn benen uit elkaar te doen om de telefoon te pakken. En dan ook eigenlijk meer dan ik bewust was.

Ik voelde 8 ogen mijn baarmoeder inglijden. Toen zat ik weer recht maar wel zo dat ik mijn benen niet helemaal gesloten had. Te “geconcentreerd” zat ik een zgn. Het leven blijft theater. De jongelui keken hun ogen uit en wij maar, als oude mensen niets in de gaten hebben.

Een van de meisjes ging op haar rug liggen, de 2e volgde. Nu zaten wij recht vanwege het soms zgn.

hele natte kut mastuberende jongens