Kaal kutje likken meesteres car

..

Beffende meiden escort dames brabant

Je trekt de outfit aan en gaat met je gezicht , gericht naar de voordeur, op je knieen wachten, je handen gevouwd in je nek, je spreekt geen woord tot je daar toestemming voor krijgt en ondergaat dit alles zonder tegenstribbelen.

Wanneer je echter niet meer zou kunnen geldt slecht één woord als stopwoord, namelijk: Anakwaboe Volg deze aanwijzigen tot op de letter en je zal een aangename avond hebben, anders. De bewuste zaterdag ging m’n wekker om 8uur af, m’n ogen stonden meteen wijd open met in gedachte wat er gebeuren ging die dag.

Ik sprong m’n bed uit werkte enkele boterhammen binnen en begon aan m’n verzorging. Het bad liet ik vollopen met lekker heet water afgewerkt met een heerlijk geurende olie.

Na een tijd geweekt te hebben en me goed gewassen te hebben begon de scheerbeurt. Mijn penis en balzak werd kaal geschoren en nog eens goed geïnspecteerd of er toch nergens een verloren gewaand haartje te vinden was en toen kwam de twijfel, “volledig geschoren” stond in de mail: Ik nam het zekere voor het onzekere en besloot dat alles eraf ging, behalve m’n hoofdhaar.

Door dat lange hete weekbad ging dat allemaal erg vlot en na een goed half uur was er op m’n hele lijf geen haartje meer te bekennen. Ik bekeek mezelf in de spiegel en zag dat het goed was. Het maatpak werd uit de kast gehaald, een das zorgvuldig gekozen en eindelijk rond twee uur dacht ik dat ik er klaar voor was , besprenkelde me overvloedig met parfum en hees me in m’n pak. Zo stond ik een tijdje voor de spiegel, mezelf moed insprekend en ging toen, geheel glimmend naar de auto.

Ik verplaatste me naar het afgesproken adres, pikte onderweg nog een mooi boeket bloemen mee en parkeerde de wagen op een goede honderd meter van het afgesproken huis. Nog 8 minuten wachten, want er stond wederom erg duidelijk dat ik noch te vroeg, noch te laat mocht zijn; Ik bestudeerde het huis en aan de omheining te zien, was dit 18eeuwse landhuis omringt door een gigantische tuin.

Eindelijk was het zo ver, 14u57, spoot nog gauw wat deodorant op m’n alweer bezweet lichaam, nam de bloemen op en verliet de auto. Met het hart luid kloppend in m’n keel stapte ik de treden van het huis op en belde 3 maal vlot achter elkaar. Enkele seconden wachten, en daar werd de deur opengebuzt. Met bezwete hand opende ik de deur en betrad een pratige hal, aan weerszijde begon een reusachtige trap die in het midden samenkwam in een trapbalkon. Mooi in het midden stond de vooraf aangekondigde lederen zetel, in glanzend rood leder, met daarop een plastiek tas.

Ik keek om me heen en zag niemand dus stapte ik met knikkende knieen naar de zak en bekeek de inhoud ervan. In het besef dat er nu geen weg terug meer was begon ik aan mijn opdracht.

Ik ontdeed me van m’n kledij en plooide deze netjes op, haalde de outfit uit de zak en stopte het opgevouwde kostuum en m’n schoenen er netjes in. Het boeket legde ik op de plastik zak, dit zou m’n Meesteres zeker tevreden stemmen. Ik deed de boeien om m’n nek, polsen en enkels en ging op de plaats zitten die me vooraf was opgelegd.

Ik zakte door m’n knieen en nam plaats op de grond, met de billen op de voeten, dan pas ging de blinddoek om en werd ik door volledige duisternis omgeven. Zo zat ik enkele minuten, waren het er 5 of misschien 10, wie zal het zeggen.

Voor mij leek het allesinds een eeuwigheid. Daar hoorde ik plots de bel één maal rinkelen, gevold door een buz, de deur ging open en naaldhakken kwamen dichterbij, een streling over m’n borstkas, onmiddellijk gevolgd door een klap in m’n gezicht, daarna verlieten de voetstappen de kamer. Een minuut of twee later opnieuw.

De deurbel, gepraat, duidelijk 2 vrouwenstemmen, de deur gaat open en de stemmen verstommen. Ik voelde dat de vrouw achter me m’n haar ruw vast nam en me hard naar achter trok. De haren werden gelost en onder een vernederend gelach verlieten de twee vrouwen ook de kamer. Nu bleef het zeker een halfuur stil tot er achter me plots een deur openging en ik wederom voetstappen in mijn richting hoorde komen.

Met een luide klik werd er een ketting rond m’n halsband vastgeklikt en zei een stem dat ik moest volgen, als een hond, op handen en knieen dus. Na enkele tientalle meters gekropen te hebben kwamen we bij de zoveelste deur, deze ging open en meteen voelde ik de frisse buitenlucht.

Zonder ook maar iets te zien liep ik nu buiten, op handen en knieen, enkel gekleed in mijn slavenoutfit. Met een korte ruk aan de halsband werd me duidelijk gemaakt dat ik moest stoppen. De ketting rond de nek werd losgemaakt en mijn armen werden boven mijn hoofd vastgemaakt aan een soort metalen staaf gevolgd door de benen, die, na gespreid te worden, ook aan iets werden vastgeklikt, eindelijk ging de blindoek af.

Na de gewenning aan het licht deed ik m’n ogen open en wat ik toen zag overtrof m’n stoutste fantasieen.

Ik bevond me in een prachtige tuin langs een zwembad en voor me, gezeten op strandstoelen zaten vier jonge vrouwen, naar mijn schatting geen van hen ouder dan 20 jaar. Eén van hen herkende ik direct als Meesteres Tiffany, ze was gekleed in een rood latex corset met witte veters op de rug, witte pumps tot over haar knieen en haar voorheen blonde krullen in een strakke dot.

Langs haar zat een Aziatische schone, een stuk kleiner, hooguit een meter 50, Haar lippen en lange nagels vuurrood geverfd en haar goddelijke lijf als gegoten in een zwart latex catsuit.

In haar hand een lange zweep met meerdere punten. Wat ik daarlangs zag zitten deed me toch even met de ogen knipperen , een blonde tweeling, van zeker een meter 80, in identieke kledij. Hoge zwarte naaldhakken van zeker 15 cm, wit zwart geruit rokje, en slechts een bh, waarin hun welgevormde boezem uitstak, en naar mijn schatting waren dit beiden zeker 90 D. Evenmin ga je stijf worden zonder daar toestemming voor gekregen te hebben, begrepen? Uit een grote metalen kist haalde ze een paar tepelklemmen, en zette deze op m’n tepels, zonder me maar een blik te gunnen.

De pijn overtrof echter niet de geilheid en Meesteres Aiki trad terug op de voorgrond. Met de zweep die ze in haar hand had zei ze dat ik moest meetellen in hoeveel slagen ze de klemmen er af sloeg. Alsof ze het expres deed raakte ze regelmatig mijn kin met een scherpe pijn tot gevolg.

Ik telde mee, 1 Meesteres, 2 Meestres,3…, tot Bij de tiende slag sloeg ze eindelijk de linkerklem af, wat een pijn. Ik kon een kleine kreet niet stilhouden en dit was natuurlijk niet de afspraak.

Meesteres Tifanny ging op haar beurt naar de koffer en haalde er een rode mondgag uit. Meesteres Aiki ging nu verder terwijl ik ook meetelde en na 15 slagen ging door een keiharde slag de rechterklem los. De Dames hadden blijkbaar genoeg van me en besloten even te gaan zwemmen.

De pakjes werden uitgedaan en naakt sprongen ze met hun viertjes in het zwembad, terwijl ik daar nog steeds gegagd ophing. Zo speelden ze een dik kwartier in het water en fluisterden ze elkaar geregeld vanalles toe waarnaar ze me aankeken en in de lach schoten. De tweeling kwam als eerst het zwembad uit en kwam op een strandstoel vlak voor me zitten.

Ze begonnen elkaar te kussen en de handen vonden snel elkaars kutje. Natuurlijke reactie, een stijve als een paard. Dit was natuurlijk wat ze gehoopt hadden en de anderen werden er bij geroepen. Meesteres Tifanny kwam naar me toe, maakte m’n mondgag los met een ruk, waarvoor ik ze natuurlijk bedankte gevolgd door m’n handen en voeten. De andere jonge dames lagen wijdbeens op me te wachten en ik kreeg het bevel ieder 5 minuten te likken, zittend om handen en knieen.

Meesteres Aiki, wachte me als eerste op en ik begon haar kale kutje, met diepe stoten te likken , ze genoot blijkbaar erg en duwde m’n gezicht dieper en dieper tussen haar dijen. Zonder enige waarschuwing werd er plots iets in mn reet geduwd.

Het bleek een dildo van 3x20 cm. Meesteres Mona vertelde er bij dat iedere keer ik stijf zou worden hij werd vervangen door iets groter. Na een goede 5 minuten duwde Meetsres Aiki me met haar voet van me weg, ik viel achterover, recht op m’n kont, waardoor die dildo natuurlijk extra diep ging.

Toen was het de beurt aan de tweeling, ze eisten dat ik ze samen bevredigden en ze gingen wijdbeens langs elkaar liggen. Wat zag dit er heerlijk uit. Afwisselend met tong en vingers bevredigde ik ze samen en kreeg te horen dat ik het goed deed en dat zij me zo meteen ook eens lekker zouden verwennen.

Dit was genoeg om opnieuw stijf te worden en dit was niemand ontgaan. Meesteres Aiki ging op haar beurt naar de koffer en nam er een vrij dikke paarse dildo uit, ik schat 4. Gelukkig werd op deze wel vaseline gesmeerd en ik kreeg de opdracht op handen knieen meesteres Tiffany te likken.

De kleine dildo werd in één keer uit mn kontje gehaald en m’n kontgaatje werd ook ingesmeerd. Terwijl mn tong de kale kut van Meesteres Tiffany beroerde werd de dikke paarse dildo dieper en dieper in m’n reet geduw, tot aan mn darmwand en hij uiteindelijk niet meer verder kon.

Met die dikke dildo in m’n reet likte ik verder en hoorde de Meesteressen me vernederend uitlachen. Plots een lichtflits, Blijkbaar waren ze foto’s van het spektakel aan het nemen en geheel in de war keek ik hen aan, dit was niet de bedoeling. Meesteres Aiki zag m’n verwarring en sprak me toe.

De anderen kwamen niet meer bij van plezier en stonden als het ware in de rij voor de volgende beurt. Na de behandeling nog drie keer herhaald te hebben en iedereen leeggepist was kreeg ik het bevel op de knieen voor hen te gaan zitten.

Meesteres Tiffany sprak me toe en zei “ Hoerensletje, hoe zie jij er wel uit, je stinkt, bekijk je zelf nu eens , helemaal onder de pis, een dikke dildo in je reet, ben je niet beschaamd over jezelf. Ga vlug onder de douche staan en meld je terug aan voor je Meesteressen”. Ze greep de dildo vast en trok hem zachtje uit mijn kont, eindelijk!. Het zwembad had een buitendouche en ik douchte me weer proper. Onder de douche bekroop me de gedachte hoe ver deze meiden met me gingen gaan, zodadelijk gingen ze misschien nog op me kakken.

De eerlijkheid gebied me om te zeggen dat ik ze samenkneep, ik was bang voor wat misschien nog komen zou en dacht aan het stopwoord wat ze me gegeven hadden, zou ik het gebruiken , wat zou er dan gebeuren? Luna had het contract getekend. Voorlopig kon ze met haar moeder er blijven wonen, maar ze wilde haar moeder er niet in betrekken en ze moest dus nu al gaan liegen, een leugentje om mama niet helemaal te laten instorten.

Ze was er ruim op tijd en ze was vrolijk, de problemen waren opgelost dankzij haar snelle reactie. Ze belde aan en Sidney opende de deur. Sidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan? Ze moest er immers nog geiler uit zien, bij het hoerige af, vond Sidney……en hij was de baas, zie contract.

Bij de kapper liet hij er een paar blauwe haar stukjes in zetten. Lisetje maakte haar benen vast en draaide toen de beugels uit elkaar zodat Luna nog net niet in spreidstand zat.

Lisetje kwam met het pistool, die ze al voorzien had van een chip. Marion nam het van haar aan en zette het injectie wapen op haar kutje boven het klitje. Sidney rekende af, drieduizend rekende ze ervoor, werd ook steeds duurder, maar dat moest Luna weer allemaal terug verdienen. Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan? Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee!

Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw.

Jij lijkt me niet een drugs gebruikster zoals die andere hoeren van hem? Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo.

Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer.

De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis. Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam.

De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren. Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur. Ze was dus lesbisch. Jeanette had haar tong al een beetje tussen de frisse kut lipjes van Luna gedrukt voorzichtig en bewerkte haar klitje.

Luna twijfelde nog even. Ze had nog nooit een kut…maar uiteindelijk begon ze maar wat te likken, het vocht wat ze naar binnen kreeg, viel haar qua smaak mee. Ze hoorde de Meesteres zachtjes kreunen en kreeg zelf ook een lekker gevoel in haar lijf. Ze probeerde stil te zijn, want ze wist niet of ze, ‘’huh....
Coevorden sex marktplaats in natura