Natte kut spuitende tepels

natte kut spuitende tepels

Negerin prive sex ogloszenia rotterdam


natte kut spuitende tepels

Grote spuitende lul erotische massage noord brabant


Jouw gratis sex films! Puntige tepels en een nat pruimpje in haar pyamabroek ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Zij toont haar extreem natte kutje op de webcam.

Soppen op een natte kut. Mature latina vingert haar natte doos naar een hoogtepunt. Blonde tiener vingert zichzelf een zeiknatte broek. Granny drukt een dildo en harde pik in haar pruim. De grote spuit kut van Marysol. Caroline kijkt in de spiegel naar haar natte kutje en begint te vingeren. Jana sopt haar kleddernatte kut tijdens private chat. Sletje laat haar botergeile kutje squirten.

Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Cowgirl op een grote plastic dildo. Hallo, er zit een haar in m'n kut. Dat ze een klein buikje had was normaal want ze had vier kinderen gebaard 2 jongens,één van 36,de andere was er 34 en 2 meisjes ééntje van 32 en de jongste was 24,de meisjes waren beiden verrukkelijke blonde stoten met grote borsten.

Na de dood van hun vader zo'n 4 jaar geleden,liepen ze altijd in de meest gewaagde kleding,T-shirts waardoor je hun bh-loze borsten kon zien en korte rokjes tot net onder hun mik.

Alle kinderen waren gehuwd,enkel Debby de oudste van de meisjes was een half jaar geleden gescheiden en woonde terug bij Karin. Karin had nooit haar borsten geaccentueerd maar dat ze goed voorzien was daar had ik het met een buurman al eens over gehad en nu kon ik ze van dichtbij bewonderen. De geweldige bollen hingen weliswaar wat naar beneden maar haar tjoepen priemden toch fier omhoog tegen de lichte stof van de kamerjas. Ik voelde mijn pik verstijven,mijn eikel drukte tegen de stof van mijn short.

Karin vroeg of ik iets wilde drinken en ik vroeg of ze een biertje in huis had,ze stapte naar de koelkast die ingebouwd was in de kast naast de afwasbak,opende de deur,bukte zich en trok de groentenbak open,de kamerjas viel open en ik keek recht op het blanke vlees van haar rechter mem.

Doordat ik de ganse week niet geneukt had voelde ik mijn voorloop omhoog borrelen,mijn geilheid werd nog erger toen ze zich naar mij toe boog en me het blikje bier gaf. Mijn ogen werden als het ware naar de beide voor mijn gezicht hangende vleesbollen getrokken. We hadden dikwijls met mekaar op straat gesproken maar ze was altijd een beetje terughoudend geweest,nooit had ik bij haar iets kunnen bemerken dat ze meer zou gewild hebben dan alleen maar praten en nu stond ze me daar op te geilen,ik voelde mijn short nat worden.

Eigenlijk wist ik niet goed wat te doen met deze situatie,Karin was een gereserveerde vrouw,zou ze willen of niet. Om mijn gedachten te verzetten dronk ik van het biertje en werkte verder. Mijn lul bleef stijf staan verlangend naar kut. De klus was geklaard,ik stond recht,raapte mijn gereedschap bijeen en deed het in de werk-koffer. Ik leunde tegen de afwasbak en dronk van mijn biertje,Karin die op de keukenstoel was gaan zitten stond recht en kwam met waggelende borsten naar mij. Karin was ongeveer een tiental centimeter groter dan ik,maar je kunt elke vrouw neuken als je haar plat legt,dacht ik.

Ze keek naar de ferme bult in mijn short,mijn dikke zwans bonkte onophoudelijk van de grote goesting. Ze keek me met haar geile grijs-groene ogen aan en ik voelde haar beide handen in mijn zij,langzaam stroopte ze mijn short naar beneden en keek omlaag” wouwww wat een flinke”lispelde ze en ze zakte omlaag. Met één hand woog ze mijn zak en met haar andere hand begon ze me traag af te trekken,toen ze mijn voorloop zag opborrelen pakte ze mijn lul met beide handen vast,trok mijn eikel met haar duimen open en likte het vocht uit mijn pisgaatje.

Ze trok de revers van haar kamerjas open,een prachtig stel borsten werden voor mijn ogen blootgelegd,enkele donkerbruine haarsprieten tussen haar borsten en op de tepelhoven,grote roze tepelhoven van circa 6 cm prijkten op de vleesbollen,de tepels ter grootte van het sopje van een pink stonden keihard.

Karin pakte ze met beide handen vast,duwde ze omhoog en klemde mijn lul ertussen. Ze begon haar borsten op en neer te bewegen tot ik bijna kwam”veel te snel”mompelde ze,boog haar hoofd voorover maar was te laat om haar mond over mijn pik te brengen. Mijn eerste witte kwak vloog in haar gezicht,ze schrok er even van,sloot haar ogen en gewillig onderging ze mijn spermadoop.

Grote kwakken spatten op haar gezicht en drupten van haar wangen op haar borsten en de laatste druppels liepen over mijn eikel en zakten tussen haar borsten. Karin likte het sperma op die over haar mond naar beneden gleed,dan de witte kwakken op haar borsten en likte mijn lul die nog half rechtop stond schoon.

Karin liet haar borsten los,stond recht pakte mijn hand vast en zei”kom we gaan naar boven”. In de slaapkamer zei ze dat ik mijn ogen even moest sluiten en enkele seconden later riep ze “oke”,ik opende mijn ogen,ze lag dwars over het bed met haar benen opgetrokken en uitnodigend opengevouwen,haar borsten waren naast haar lichaam gezakt. Ik keek recht op haar behaarde driehoek,haar schaambult leek op een oude ragebol,een mengeling van donkerbruine en grijze haren die naar alle kanten wezen en tussen de weelderige beharing zag ik haar roze schaamlippen blinken.

Met een verlegen gezicht vroeg ze “wil je me likken Rob”,ik had al mooiere voorstellen gehad maar was zo geil dat ik toch mijn hoofd tussen haar benen stak. Met beide handen veegde ik het schaamhaar opzij dat haar spleet bedekte,tussen de bolle malse buitenste schaamlippen zaten de roze kleine schaamlippen een beetje teruggetrokken in de openstaande met wit slijm bedekte holte.

De sensuele geur prikkelde me enorm en ik bracht mijn mond op haar kut”oh Rob oh ja”kirde ze als ik haar begon te likken. Ik liet mijn tong langs alle kanten haar kut uitschrapen tot ik iets hard tegen mijn tong voelde,ik trok me even terug en keek,een dikke grote roze blinkende kittelaar, waar tevoren niets van te merken was,stond te schokken wachtend tot hij afgezogen werd.

Meteen nam ik het kleine worstje tussen mijn lippen en liet mijn tong erover flitsen”oh Robbbbbbbb ik Ik kroop tussen haar benen en mikte mijn dikke eikel tussen haar behaarde schaamlippen,zachtjes drukte ik hem naar binnen,haar ogen puilden bijna uit”oh..

Langzaam schoof ik mijn stijve vlezige apparaat in haar,een kutje kon ik het niet meer noemen want het werd door mijn dikke leuter open gesperd. Het was duidelijk dat het lang geleden was dat er nog een stevig stuk mannenvlees in haar buikje gedrongen was,haar spleetje spande danig rond mijn staaf.

Langzaam dreef ik het tempo op waardoor haar buikje en haar borsten begonnen te wiegen op de cadans van mijn gebeuk. Karin haar tepels werden nog stijver en haar kutje dreef van het geile warme sap”oh Rob oh Rob ik ga Ik voelde dat haar sappen zich rond mijn lul verspreidden en door de warmte ervan spoot ik haar buikje vol.

Uitgeteld legde ik me naast haar. Toen ze bekomen was zei ze”Rob Haar dochter, begod ik had er niet meer aan gedacht en zei “ja ik wil wel blijven maar jouw dochter dan”,Karin stelde me gerust dat haar dochter Debby na het werk met een vriendin zou gaan stappen en er daarna bij haar zou blijven slapen.

Tot in de vroege ochtend kon ik blijven want tegen een uur of elf zou Debby naar huis komen.

natte kut spuitende tepels