Nauw kutje neuken schuddende borsten

nauw kutje neuken schuddende borsten

Buiten kwam een eerste lentezonnetje door de wolken en daarmee de eerste dag na een lang voorjaar of lang najaar dat mensen weer graag buiten waren.

Met dat idee was ik onderweg naar huis met het plan wat rosé en witte wijn te halen om die avond in de tuin gezellig van het nazonnetje, eventueel met een vuurkorfje, te gaan genieten.

Onderweg naar huis is een wat langere weg en ik besloot de eerste AH die ik zou tegen komen binnen te gaan, in dit geval was dat in Amsterdam Buitenveldert. Nu moet je misschien weten dat ik mijn hele leven al in Amsterdam woon, werk, plezier maak en ook de nodige vriendinnetjes heb gehad. En dan toch weer lopend in AH, op een tijdstip dat alle werkende vrouwen nog even snel boodschapjes doen om 's avonds wat makkelijks op tafel te kunnen zetten, daar een vrouw te zien lopen en te denken wat een lekker ding is dat zeg.

Vol, rond en romig. Strakke spijkerbroek aan met van die vormen waar je gelijk warm van wordt en je fantasie gelijk de vrije loop neemt. Een bescheiden hakje eronder wat dan weer lijkt of het een ingehouden buitenvelderts type is met wat kak en kapsones. Maar dan weer dat topje wat ze aan heeft dat weer spreekt, kortom een spannend tiepje. Mijn interesse was gewekt en met een omtrekkende beweging, eerst bij de wijn vandaan, maar met die kar kan je zonder schroom alle kanten op, en dan nonchalant de andere kant oplopen.

En dan natuurlijk het goede gangpad in. En ja hoor daar liep ze, ze stond net voor een schap om wat te pakken en ze moest wat hoger reiken waardoor ik een goed zicht had op haar borsten die als eerste opvielen. Zoals ik al zei rond en romig, nou dat waren ze zeker, ik schat toch wel een dubbele D cup mogelijk zelfs een E cup.

Jongens wat kon je daar mee spelen en lekker je harde lul tussen leggen en die dan maar lekker tussen die tieten heen en weer laten glijden. Ongemerkt stond ik in gedachte verzonken en mijn broek ging al strakker zitten. Iemand in de buurt die mijn naam noemde haalde me uit mijn gedachtes en ik voelde me een beetje betrapt, ik keek om me heen en het romige tiepje stond voor me een zei weer "hé Jesse ben jij dat", ik had even nodig om bij mijn positieven te komen en keek mijn oude vriendin Jacky recht in haar volle decolleté, ze leunde wat over haar kar en ik kan je verzekeren ze had een reu de l'amour waar inderdaad mijn volle paal makkelijk tussen gelegd kon worden.

Toen ik opkeek stond ze lachend voor me "wat leuk jou hier te treffen, woon je hier in de buurt". Nee, onderweg naar huis wat wijn bla bla bla. We stonden wat te keuvelen en weer dwaalden mijn gedachten af. De flashbacks kwamen vanzelf voorbij. Ze moet nu ongeveer 43 jaar zijn, wat is ze lekker, en wat heb we genoten van elkaar. Grote pronte borsten met grote donkere tepels, billen en dijen waar je graag aan voelde zo zacht en vol en als ik haar neukte als ze op haar knieën voor me zat hoorde je haar billen tegen mijn buik kletsen met het ritme waarmee mijn grote lul in haar nauwe kutje neukte.

Ik gaf routinematig antwoord op een aantal vragen, ja ik ben getrouwd, oh zei ze ik ook en heb 3 kinderen. Er was wel een chemie en spanning maar het was ook een beetje onwennig dus ik vroeg aan haar "kan ik je eens bellen, ik ben wat haastig nu en wil graag eens bijpraten". Leek haar wel leuk en dus gaf ze me haar telefoonnummer, wat ik gelijk in mijn telefoon zette, en we spraken af snel te bellen.

Snel haalde ik wat wijn, rekende af bij de kassa en was onderweg naar huis. De weg naar huis, de rest van de avond en daarna liet het me niet meer los. Zou ze het gewoon leuk vinden wat bij te praten of gaf ze een ander signaal met haar kleding, en de blik in haar decolleté. Naief was ze niet en ze wist donders goed dat mannen naar haar keken, ze is echt zo'n type dat mannen opvalt als ze ergens loopt. Ik besloot de volgende dag te bellen en op onderzoek uit te gaan.

De volgende morgen toen ik belde was ze al weer onderweg maar ze zou om een uur of 11 thuis zijn, ja kom maar dan ben ik thuis", en ze gaf me het adres. Daar aangekomen zwaaide de deur open en stond ze in volle glorie voor me, ze had een rokje aan met erg veel splitten en daarop een shirtje met een lage V-hals. Haar borsten leken nog wel groter dan ik me had voorgesteld, ik dacht ze heeft een push up bh aan met halve cups.

Het gangetje was wat nauwer zodat ik dicht langs haar naar binnen moest en als vanzelfsprekend zoenden we elkaar vluchtig, net genoeg om haar zachte borsten tegen mijn borst te voelen en te merken dat ze harde tepels had.

Zittend aan de eettafel in haar gezellige woning haalden we herinneringen over vroeger naar boven waarbij ze regelmatig moest lachen om de dingen die we hadden meegemaakt en leunde daarbij iets over tafel om mijn hand aan te raken.

Haar shirtje was laag uitgesneden en gunde mij dan ook regelmatig een rijke blik op haar volle borsten, ik kon nu duidelijk zien dat ze een bh aan had die haar borsten mooi etaleerde en god wat zou ik graag aan die harde tepels zuigen en mijn gezicht begraven tussen die memmen.

Na enige tijd excuseerde ze zich om naar de wc te gaan, "heb ik altijd met koffie, zei ze, moet ik van plassen", ze liep naar de wc en liet de deur op een kier staan, ik had goed zicht op de deur en zag haar rommelen in de wc, net niet voldoende om haar vormen te zien maar toch het idee dat ze daar met haar rok omhoog stond en haar slipje naar beneden deed deed me huiveren van genot.

Even later hoord ik haar plas in de pot kletteren, een plas die uit die geile kut van dat lekkere wijf kwam, dat moet er fraai uitzien. Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen.

Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen. Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil.

Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten. Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel.

Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku s t veilig is hier in huis. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje. M’n pik stoot op en neer in je natte kut. Van opwinding kan ik alleen maar kreunen en steunen, en jij doet niet veel anders.

Ik voel je kutje om mijn pik verstrakken en je hele lichaam schokt onder mijn handen. Supergeil, zo’n kreunend heet wijf aan je pik.

Rustig neuk ik je in je soepele kut. Ik wil hier lang van genieten, heb dit veel te lang gemist. Jouw kut krampt in en uit rond m’n lul, en voert me verder naar een hoogtepunt… Oh, ik ben zo geil dat ik daar niet langer tegen bestand ben…’Ahhh, Jolanda, ik ga spuiten in die zalige kut van je!

Je hand grijpt m’n lul en trekt me snel en vaardig af. Twee seconden later spat m’n sperma op je verlangende, zaadvragende tieten.. Jezus, wat geil is dit! Ik spuit een straal of vier van m’n warme spul op je lijf terwijl je me met geile ogen leegmelkt. Als het sperma tot de laatste druppel verspoten is, kom je recht staan en werpt je in m’n armen… Het sperma plakt onze lijven aan elkaar, maar daar zitten we allebei niet mee. Lief en geil kijk je me aan.

Zonder iets te zeggen begin ik je uitgebreid te zoenen, wat uitloopt op een inning gedeelde tongzoen. Heerlijk om zo samen na te genieten. Dan laten onze monden weer los. Nog nagenietend smeer ik wat achtergebleven sperma uit over mijn borsten en tepels. Die is na je orgasme flink in omvang afgenomen en hangt er nu maar wat zielig bij. Het is wel een lief gezicht, die zachte piemel languit op zijn dijbeen, meedeinend op het ritme van zijn baasjes ademhaling. Zal k hem weer even wakker maken?

Ik ga op mijn hurken voor je zitten en druk een vlinderlicht kusje op je pik. Meteen komt de rakker zijn kopje te voorschijn.

Eerst wat slaperig rekte hij zich langzaam uit, tot hij klaarwakker weer rechtop staat, als een gigantisch uitroepteken met een paarsrode punt erbovenop. Ik laat weer flink wat speeksel uit mijn mond lopen wrijf hem weer helemaal lekker in. Dat werkte de eerste keer ook prima en ook nu voel ik je pik nog harder worden onder mijn handen.

Zelf ben ik ook al weer zover. Nadat ik de eerste keer klaarkwam ben je immers heb je immers gewoon doorgeneukt om zelf te komen, en de aanblik van zo’n heerlijke zaadspuitende pik maakt me altijd bloedgeil. Ik wrijf mijn eigen sap wat over m’n lipjes uit, zodat ze van niet alleen van binnen maar ook van buiten goed gesmeerd zijn. Dan glijd je in een keer helemaal naar binnen. De gedachte alleen al maakt me nog natter dan ik al ben. Ik kom overeind, duw je benen weer tegen elkaar draai me om en ga wijdbeens boven je staan.

Met een hand hou ik je pik rechtovereind en laat me langzaam op je staaf zakken. Ik voel hem tegen mijn lipjes drukken en dan zonder problemen naar binnen glijden.

Ik laat me verder zakken en centimeter voor centimeter gaat hij steeds dieper mijn warme en natte grotje in, tot ik eindelijk bij je op schoot zit. Omdat ik met mijn rug naar je toe zit kan ik je gezicht niet zien, maar ik zie wel hoe je handen zich om mijn borsten klemmen en er lekker hard in knijpen. Door de kracht waarmee je dat doet worden mijn tepels nog donkerder dan ze al zijn, en priemen recht vooruit. Ik zet mijn rode pumps stevig op de grond en kom weer een stuk omhoog.

Ik voel hoe je gezwollen eikel in mijn kutje naar de uitgang glijdt… heerlijk. Op het moment dat hij naar buiten wil glippen, laat ik me met een plof weer vallen, zodat hij met een harde stoot weer helemaal naar binnen gaat.

Ik hoor je achter mijn rug kreunen en voel hoe je van genot in mijn tieten knijpt. Daar gaan we dus nog even mee door. Ik begin je zo lekker te bereiden terwijl jij relaxed in je stoel kunt zitten. Door de zwenkwieltjes rolt de stoel onder mijn rijkunst steeds iets naar achteren, totdat hij tegen de verwarming komt.

Een ritmisch gebonk klink door de kamer, elke keer als ik me op je pik laat vallen. Maar god nog aan toe wat is dat lekker. Je knijpt lekker hard in mijn borsten en mijn tepels, en zelf wrijf ik mijn klitje lekker op.

Met gesloten ogen genietend pomp ik mijn lijf op en neer over je harde paal. Als ik tussen twee stoten mijn ogen even opendoe om te zien hoe lekker je aan mijn tepels trekt, schrik ik me een ongeluk. Door het smalle raam dat over de volle hoogte naast de deur zit, zie ik Astrid naar ons staan kijken! Jij hebt niks in de gaten omdat je hoofd achter mijn rug verborgen zit en je gaat gewoon door je heupen naar boven te stoten als ik me laat zakken.

Hoelang staat dat sletje daar al naar ons te kijken? Als ze ziet dat ik haar gezien heb begint ze geil te glimlachen en komt ze binnen. Ik ben inmiddels zo botergeil dat het me allemaal geen moer meer kan schelen.

En geile Astrid neukt ook met iedere vent die ze tegenkomt, dus waarom zal ik het er niet een keer van nemen? Dat doe jij toch ook altijd? Neukt het eigenlijk lekker, zo over een kopieerapparaat heen gebogen? Dacht ze mij te betrappen, weet ik het ook van haar. Dat zal wel tegen vallen. De klant moet altijd tevreden zijn, denk erom! Ik schrik me lam als je ineens tegen iemand begint te praten terwijl ik mijn volle aandacht bij m’n harde pik heb die ongelooflijk lekker in je malse kut op en neer stoot.

Ik hou even op met stoten terwijl ik langs je heen kijk wie deze onverwachte bezoeker is. Meisje… jaar of 25… kort blond haar… in oude trui en spijkerbroek… op gympen… Uit jullie woordenwisseling vang ik wat flarden op. Astrid… video… neuken… kopieerapparaat… Eindelijk valt het kwartje: Maar nu in kleur en met geluid, en maar twee meter van me vandaan.

Een lekker ding is het zeker. We hervatten ons spelletje, en daar klinkt het gebonk tegen de verwarming weer door de kamer. Verlekkerd knijp ik weer in je tieten terwijl we doorneuken. Dan voel ik andere handen aan de mijne.

Ik voel me nu ook weer volkomen op m’n gemak en concentreer me op het vullen van je glibbernatte kutje met m’n harde paal. Omdat Astrid ook nog eens lekker met je speelt kreun je nog harder dan je al deed met mij alleen.

Ik voel je kut verkrampen op m’n lul.. Hijgend, kreunend en half gillend hoor ik je een langgerekt ‘jaaa’ produceren. Ik weet hoe laat het is en moedig je nog een beetje aan ‘Kom maar klaar lieve lekkere neukschat van me. Ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat meer in het vat zit en dat vereist vast wel een harde pik… Je valt terug op m’n schoot en laat je uitgeteld tegen m’n borst aanvallen.

Je hoofd komt naast het mijne te hangen en ik probeer je te kussen. Tegelijk krijg ik nu eindelijk een goed uitzicht op Astrid die met grote blauwe ogen naar ons tweeën kijkt.

Ik heb het er warm van gekregen. Ook haar gympen en spijkerbroek liggen daar een paar seconden later bij.

Enkel een lichtblauw bh-tje en prettig gevuld ook! Jij komt ook weer tot leven op m’n schoot en je klimt van me af.

Je pakt Astrid vast en geeft haar een kus op haar mond. Wie is deze lekkere pikmans? Lachend slaat ze die af, en pakt met haar hand m’n nog harde pik en schudt die op en neer alsof ze die een hand geeft.

Ze laat haar hand over heel m’n apparaat glijden en zegt waarderend ‘Mmm, prima lul, met heerlijke ballen. Genietend kneed ik erin… mmm, wat een lekker speelgoed heeft die Astrid. Wow, wat een heerlijke tieten heeft die meid… mooi stevig… niet te groot, maar een mooie handvol. Meteen begin ik te zuigen aan haar prachtige tepels terwijl ik Astrids hand om m’n lul voel klemmen en ze me zachtjes masseert.

Al snel hijgen en kreunen we tegen elkaar op. Als ik eventjes opkijk om Astrid in haar geile oogjes te kijken zie ik jou tegen het bureau staan terwijl je zachtjes je eigen kutje streelt. Even later zuigen we elk aan een tiet van Astrid. Haar ene hand trekt mijn lul af, de andere streelt jouw kutje. Heerlijk staan we op een kluitje en verwennen elkaar op alle plekjes waar we maar bij kunnen.

Wat een mazzelpik ben ik bedenk ik me. Zo heb je niks, en zo sta je met twee meiden te geilen. Voor ik nog langer door kan denken hoor ik het fluisterstemmetje van Astrid bij m’n oor: Astrid maakt zich van ons los en trekt snel haar stringetje uit.

Ze bukt voorover en houdt zich vast aan het bureau. Met gespreide benen wacht ze me op… Ik neem m’n plekje in achter haar en streel even tussen haar benen met m’n volle hand. Dat voelt al lekker vochtig aan zeg! Ik ruik aan m’n hand om haar geile kutlucht nog intenser te ruiken. Mmm… tijd voor actie! M’n gezwollen eikel zet ik tegen haar kutlipjes die gewillig wijken. Langzaam druk ik m’n lul naar binnen.

Ondertussen ben jij op het bureau geklommen en je zit met gespreide benen voor Astrid. Als ik een eerste kreuntje van jou hoor stoot ik zelf ook door… tot m’n ballen verdwijnt m’n pik in Astrids nauwe kut. Ik geef weer lekker toe aan m’n dierlijke driften en pomp m’n pik op en neer in Astrids natte kut. Dit is nog eens neuken! Ik tast naar haar schuddende tieten en knijp daar lekker in terwijl ik het geile zuigende geluid hoor van een in- en uitglijdende mannenlul in een vrouwenkut.

Tussen jullie twee vrouwen lijkt het ook wel goed te gaan, want jij kreunt volop dat Astrid een heerlijke kutjeslikker is. Als je met een hernieuwd langgerekt ‘Jaaa’ klaarkomt in Astrids mond, hou ik het ook niet meer. Net op tijd trek ik m’n pik terug uit Astrids hemelse kut en twee seconden later spat het sperma eruit… over haar billen, haar heupen, ja zelfs tot op haar rug spuit m’n lading geilheid eruit.

In lange slierten ligt m’n sperma op dat geile neuksletje en jij kijkt er met geile ogen naar. We wisselen een geile blik en geven daarna Astrid allebei een lekker natte kus.

Jij op haar voorhoofd, ik op haar bil. Je bazin zal jou zelf even schoonmaken. Snel weer op je buik, voor het te laat is. Niek lijkt het niet helemaal te snappen, maar dat komt vanzelf wel. Ik kom achter Astrid staan en buk ook. Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van Nieks sperma op te likken. Hier en daar lukt dat niet helemaal en moet ik een beetje met mijn vingers helpen.

Ik schraap een paar dikke klodders bij elkaar die gewoon aan mijn vingers blijven hangen. Als een haring hou ik ze omhoog, waarna ik ze lekker van mijn vingers afhap. Niek kan zijn ogen bijna niet geloven en begint van geiligheid weer aan zijn pik te trekken. Ja jongen, jij komt zo ook weer aan de beurt. We zullen je helemaal droog maken, dat er geen druppel meer uitkomt. Habraken Reiniging levert altijd grondig werk af, daar kom je nog wel achter. De laatste druppels op Astrids billen werk ik met mijn lippen naar binnen.

Inmiddels heb ik een aardige mond vol. Ik wrijf met een hand over Astrids rug en billen om het restant een beetje uit te smeren, dan pak ik haar bij een schouder en beduid haar om te draaien. Praten met volle mond gaat wat lastig! Astrid heeft het allang begrepen.

Voor ik klaar was met het opzuigen van alle sperma, had zij al een hand onder haar buik door gestoken om haar klitje een beetje te verwennen. Goed kijken hoor Niek, want dit zie je niet alle dagen’ zegt ze, voor ze haar hoofd achterover legt en haar mond wij open doet.

Dan hou ik mijn mond zo’n centimeter of twintig boven de hare en doe voorzichtig mijn lippen iets uit elkaar. En jawel hoor, daar komt de eerste dikke zaadklodder al aangeglibberd. Ik voel hem eerst tussen mijn lippen door langzaam weglopen en dan kan ik zelf ook de dikke witte sliert langzaam in Astrids mond zien zakken. Hij schiet los van mijn lippen en valt naar beneden, maar daar komt de tweede kwak al aan.

Zo laat ik langzaam al het sperma dat ik van Astrids rug en billen had verzameld in haar mond glijden. Als mijn mond bijna helemaal leeg hou ik het zelf ook niet meer uit en slik ik het laatste beetje lekker zelf door.

.

Amateur gratis squirt filmsnauw kutje neuken schuddende borsten

Buiten kwam een eerste lentezonnetje door de wolken en daarmee de eerste dag na een lang voorjaar of lang najaar dat mensen weer graag buiten waren. Met dat idee was ik onderweg naar huis met het plan wat rosé en witte wijn te halen om die avond in de tuin gezellig van het nazonnetje, eventueel met een vuurkorfje, te gaan genieten. Onderweg naar huis is een wat langere weg en ik besloot de eerste AH die ik zou tegen komen binnen te gaan, in dit geval was dat in Amsterdam Buitenveldert.

Nu moet je misschien weten dat ik mijn hele leven al in Amsterdam woon, werk, plezier maak en ook de nodige vriendinnetjes heb gehad.

En dan toch weer lopend in AH, op een tijdstip dat alle werkende vrouwen nog even snel boodschapjes doen om 's avonds wat makkelijks op tafel te kunnen zetten, daar een vrouw te zien lopen en te denken wat een lekker ding is dat zeg.

Vol, rond en romig. Strakke spijkerbroek aan met van die vormen waar je gelijk warm van wordt en je fantasie gelijk de vrije loop neemt. Een bescheiden hakje eronder wat dan weer lijkt of het een ingehouden buitenvelderts type is met wat kak en kapsones. Maar dan weer dat topje wat ze aan heeft dat weer spreekt, kortom een spannend tiepje.

Mijn interesse was gewekt en met een omtrekkende beweging, eerst bij de wijn vandaan, maar met die kar kan je zonder schroom alle kanten op, en dan nonchalant de andere kant oplopen.

En dan natuurlijk het goede gangpad in. En ja hoor daar liep ze, ze stond net voor een schap om wat te pakken en ze moest wat hoger reiken waardoor ik een goed zicht had op haar borsten die als eerste opvielen. Zoals ik al zei rond en romig, nou dat waren ze zeker, ik schat toch wel een dubbele D cup mogelijk zelfs een E cup.

Jongens wat kon je daar mee spelen en lekker je harde lul tussen leggen en die dan maar lekker tussen die tieten heen en weer laten glijden. Ongemerkt stond ik in gedachte verzonken en mijn broek ging al strakker zitten. Iemand in de buurt die mijn naam noemde haalde me uit mijn gedachtes en ik voelde me een beetje betrapt, ik keek om me heen en het romige tiepje stond voor me een zei weer "hé Jesse ben jij dat", ik had even nodig om bij mijn positieven te komen en keek mijn oude vriendin Jacky recht in haar volle decolleté, ze leunde wat over haar kar en ik kan je verzekeren ze had een reu de l'amour waar inderdaad mijn volle paal makkelijk tussen gelegd kon worden.

Toen ik opkeek stond ze lachend voor me "wat leuk jou hier te treffen, woon je hier in de buurt". Nee, onderweg naar huis wat wijn bla bla bla. We stonden wat te keuvelen en weer dwaalden mijn gedachten af. De flashbacks kwamen vanzelf voorbij. Ze moet nu ongeveer 43 jaar zijn, wat is ze lekker, en wat heb we genoten van elkaar.

Grote pronte borsten met grote donkere tepels, billen en dijen waar je graag aan voelde zo zacht en vol en als ik haar neukte als ze op haar knieën voor me zat hoorde je haar billen tegen mijn buik kletsen met het ritme waarmee mijn grote lul in haar nauwe kutje neukte.

Ik gaf routinematig antwoord op een aantal vragen, ja ik ben getrouwd, oh zei ze ik ook en heb 3 kinderen. Er was wel een chemie en spanning maar het was ook een beetje onwennig dus ik vroeg aan haar "kan ik je eens bellen, ik ben wat haastig nu en wil graag eens bijpraten". Leek haar wel leuk en dus gaf ze me haar telefoonnummer, wat ik gelijk in mijn telefoon zette, en we spraken af snel te bellen.

Snel haalde ik wat wijn, rekende af bij de kassa en was onderweg naar huis. De weg naar huis, de rest van de avond en daarna liet het me niet meer los. Zou ze het gewoon leuk vinden wat bij te praten of gaf ze een ander signaal met haar kleding, en de blik in haar decolleté. Naief was ze niet en ze wist donders goed dat mannen naar haar keken, ze is echt zo'n type dat mannen opvalt als ze ergens loopt.

Ik besloot de volgende dag te bellen en op onderzoek uit te gaan. De volgende morgen toen ik belde was ze al weer onderweg maar ze zou om een uur of 11 thuis zijn, ja kom maar dan ben ik thuis", en ze gaf me het adres.

Daar aangekomen zwaaide de deur open en stond ze in volle glorie voor me, ze had een rokje aan met erg veel splitten en daarop een shirtje met een lage V-hals. Haar borsten leken nog wel groter dan ik me had voorgesteld, ik dacht ze heeft een push up bh aan met halve cups.

Het gangetje was wat nauwer zodat ik dicht langs haar naar binnen moest en als vanzelfsprekend zoenden we elkaar vluchtig, net genoeg om haar zachte borsten tegen mijn borst te voelen en te merken dat ze harde tepels had. Zittend aan de eettafel in haar gezellige woning haalden we herinneringen over vroeger naar boven waarbij ze regelmatig moest lachen om de dingen die we hadden meegemaakt en leunde daarbij iets over tafel om mijn hand aan te raken. Haar shirtje was laag uitgesneden en gunde mij dan ook regelmatig een rijke blik op haar volle borsten, ik kon nu duidelijk zien dat ze een bh aan had die haar borsten mooi etaleerde en god wat zou ik graag aan die harde tepels zuigen en mijn gezicht begraven tussen die memmen.

Na enige tijd excuseerde ze zich om naar de wc te gaan, "heb ik altijd met koffie, zei ze, moet ik van plassen", ze liep naar de wc en liet de deur op een kier staan, ik had goed zicht op de deur en zag haar rommelen in de wc, net niet voldoende om haar vormen te zien maar toch het idee dat ze daar met haar rok omhoog stond en haar slipje naar beneden deed deed me huiveren van genot.

Even later hoord ik haar plas in de pot kletteren, een plas die uit die geile kut van dat lekkere wijf kwam, dat moet er fraai uitzien. Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen.

Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen.

Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil. Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten.

Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel. Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku s t veilig is hier in huis.

Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje. M’n pik stoot op en neer in je natte kut.

Van opwinding kan ik alleen maar kreunen en steunen, en jij doet niet veel anders. Ik voel je kutje om mijn pik verstrakken en je hele lichaam schokt onder mijn handen.

Supergeil, zo’n kreunend heet wijf aan je pik. Rustig neuk ik je in je soepele kut. Ik wil hier lang van genieten, heb dit veel te lang gemist. Jouw kut krampt in en uit rond m’n lul, en voert me verder naar een hoogtepunt… Oh, ik ben zo geil dat ik daar niet langer tegen bestand ben…’Ahhh, Jolanda, ik ga spuiten in die zalige kut van je!

Je hand grijpt m’n lul en trekt me snel en vaardig af. Twee seconden later spat m’n sperma op je verlangende, zaadvragende tieten.. Jezus, wat geil is dit! Ik spuit een straal of vier van m’n warme spul op je lijf terwijl je me met geile ogen leegmelkt.

Als het sperma tot de laatste druppel verspoten is, kom je recht staan en werpt je in m’n armen… Het sperma plakt onze lijven aan elkaar, maar daar zitten we allebei niet mee. Lief en geil kijk je me aan. Zonder iets te zeggen begin ik je uitgebreid te zoenen, wat uitloopt op een inning gedeelde tongzoen. Heerlijk om zo samen na te genieten. Dan laten onze monden weer los. Nog nagenietend smeer ik wat achtergebleven sperma uit over mijn borsten en tepels. Die is na je orgasme flink in omvang afgenomen en hangt er nu maar wat zielig bij.

Het is wel een lief gezicht, die zachte piemel languit op zijn dijbeen, meedeinend op het ritme van zijn baasjes ademhaling. Zal k hem weer even wakker maken? Ik ga op mijn hurken voor je zitten en druk een vlinderlicht kusje op je pik. Meteen komt de rakker zijn kopje te voorschijn. Eerst wat slaperig rekte hij zich langzaam uit, tot hij klaarwakker weer rechtop staat, als een gigantisch uitroepteken met een paarsrode punt erbovenop.

Ik laat weer flink wat speeksel uit mijn mond lopen wrijf hem weer helemaal lekker in. Dat werkte de eerste keer ook prima en ook nu voel ik je pik nog harder worden onder mijn handen. Zelf ben ik ook al weer zover. Nadat ik de eerste keer klaarkwam ben je immers heb je immers gewoon doorgeneukt om zelf te komen, en de aanblik van zo’n heerlijke zaadspuitende pik maakt me altijd bloedgeil. Ik wrijf mijn eigen sap wat over m’n lipjes uit, zodat ze van niet alleen van binnen maar ook van buiten goed gesmeerd zijn.

Dan glijd je in een keer helemaal naar binnen. De gedachte alleen al maakt me nog natter dan ik al ben. Ik kom overeind, duw je benen weer tegen elkaar draai me om en ga wijdbeens boven je staan. Met een hand hou ik je pik rechtovereind en laat me langzaam op je staaf zakken. Ik voel hem tegen mijn lipjes drukken en dan zonder problemen naar binnen glijden. Ik laat me verder zakken en centimeter voor centimeter gaat hij steeds dieper mijn warme en natte grotje in, tot ik eindelijk bij je op schoot zit.

Omdat ik met mijn rug naar je toe zit kan ik je gezicht niet zien, maar ik zie wel hoe je handen zich om mijn borsten klemmen en er lekker hard in knijpen. Door de kracht waarmee je dat doet worden mijn tepels nog donkerder dan ze al zijn, en priemen recht vooruit. Ik zet mijn rode pumps stevig op de grond en kom weer een stuk omhoog. Ik voel hoe je gezwollen eikel in mijn kutje naar de uitgang glijdt… heerlijk.

Op het moment dat hij naar buiten wil glippen, laat ik me met een plof weer vallen, zodat hij met een harde stoot weer helemaal naar binnen gaat. Ik hoor je achter mijn rug kreunen en voel hoe je van genot in mijn tieten knijpt. Daar gaan we dus nog even mee door. Ik begin je zo lekker te bereiden terwijl jij relaxed in je stoel kunt zitten.

Door de zwenkwieltjes rolt de stoel onder mijn rijkunst steeds iets naar achteren, totdat hij tegen de verwarming komt. Een ritmisch gebonk klink door de kamer, elke keer als ik me op je pik laat vallen. Maar god nog aan toe wat is dat lekker. Je knijpt lekker hard in mijn borsten en mijn tepels, en zelf wrijf ik mijn klitje lekker op.

Met gesloten ogen genietend pomp ik mijn lijf op en neer over je harde paal. Als ik tussen twee stoten mijn ogen even opendoe om te zien hoe lekker je aan mijn tepels trekt, schrik ik me een ongeluk. Door het smalle raam dat over de volle hoogte naast de deur zit, zie ik Astrid naar ons staan kijken! Jij hebt niks in de gaten omdat je hoofd achter mijn rug verborgen zit en je gaat gewoon door je heupen naar boven te stoten als ik me laat zakken. Hoelang staat dat sletje daar al naar ons te kijken?

Als ze ziet dat ik haar gezien heb begint ze geil te glimlachen en komt ze binnen. Ik ben inmiddels zo botergeil dat het me allemaal geen moer meer kan schelen. En geile Astrid neukt ook met iedere vent die ze tegenkomt, dus waarom zal ik het er niet een keer van nemen? Dat doe jij toch ook altijd? Neukt het eigenlijk lekker, zo over een kopieerapparaat heen gebogen?

Dacht ze mij te betrappen, weet ik het ook van haar. Dat zal wel tegen vallen. De klant moet altijd tevreden zijn, denk erom! Ik schrik me lam als je ineens tegen iemand begint te praten terwijl ik mijn volle aandacht bij m’n harde pik heb die ongelooflijk lekker in je malse kut op en neer stoot. Ik hou even op met stoten terwijl ik langs je heen kijk wie deze onverwachte bezoeker is.

Meisje… jaar of 25… kort blond haar… in oude trui en spijkerbroek… op gympen… Uit jullie woordenwisseling vang ik wat flarden op. Astrid… video… neuken… kopieerapparaat… Eindelijk valt het kwartje: Maar nu in kleur en met geluid, en maar twee meter van me vandaan.

Een lekker ding is het zeker. We hervatten ons spelletje, en daar klinkt het gebonk tegen de verwarming weer door de kamer. Verlekkerd knijp ik weer in je tieten terwijl we doorneuken. Dan voel ik andere handen aan de mijne. Ik voel me nu ook weer volkomen op m’n gemak en concentreer me op het vullen van je glibbernatte kutje met m’n harde paal. Omdat Astrid ook nog eens lekker met je speelt kreun je nog harder dan je al deed met mij alleen.

Ik voel je kut verkrampen op m’n lul.. Hijgend, kreunend en half gillend hoor ik je een langgerekt ‘jaaa’ produceren. Ik weet hoe laat het is en moedig je nog een beetje aan ‘Kom maar klaar lieve lekkere neukschat van me.

Ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat meer in het vat zit en dat vereist vast wel een harde pik… Je valt terug op m’n schoot en laat je uitgeteld tegen m’n borst aanvallen.

Je hoofd komt naast het mijne te hangen en ik probeer je te kussen. Tegelijk krijg ik nu eindelijk een goed uitzicht op Astrid die met grote blauwe ogen naar ons tweeën kijkt. Ik heb het er warm van gekregen. Ook haar gympen en spijkerbroek liggen daar een paar seconden later bij. Enkel een lichtblauw bh-tje en prettig gevuld ook! Jij komt ook weer tot leven op m’n schoot en je klimt van me af. Je pakt Astrid vast en geeft haar een kus op haar mond. Wie is deze lekkere pikmans?

Lachend slaat ze die af, en pakt met haar hand m’n nog harde pik en schudt die op en neer alsof ze die een hand geeft. Ze laat haar hand over heel m’n apparaat glijden en zegt waarderend ‘Mmm, prima lul, met heerlijke ballen. Genietend kneed ik erin… mmm, wat een lekker speelgoed heeft die Astrid. Wow, wat een heerlijke tieten heeft die meid… mooi stevig… niet te groot, maar een mooie handvol. Meteen begin ik te zuigen aan haar prachtige tepels terwijl ik Astrids hand om m’n lul voel klemmen en ze me zachtjes masseert.

Al snel hijgen en kreunen we tegen elkaar op. Als ik eventjes opkijk om Astrid in haar geile oogjes te kijken zie ik jou tegen het bureau staan terwijl je zachtjes je eigen kutje streelt. Even later zuigen we elk aan een tiet van Astrid. Haar ene hand trekt mijn lul af, de andere streelt jouw kutje. Heerlijk staan we op een kluitje en verwennen elkaar op alle plekjes waar we maar bij kunnen.

Wat een mazzelpik ben ik bedenk ik me. Zo heb je niks, en zo sta je met twee meiden te geilen. Voor ik nog langer door kan denken hoor ik het fluisterstemmetje van Astrid bij m’n oor: Astrid maakt zich van ons los en trekt snel haar stringetje uit.

Ze bukt voorover en houdt zich vast aan het bureau. Met gespreide benen wacht ze me op… Ik neem m’n plekje in achter haar en streel even tussen haar benen met m’n volle hand. Dat voelt al lekker vochtig aan zeg! Ik ruik aan m’n hand om haar geile kutlucht nog intenser te ruiken. Mmm… tijd voor actie! M’n gezwollen eikel zet ik tegen haar kutlipjes die gewillig wijken. Langzaam druk ik m’n lul naar binnen.

Ondertussen ben jij op het bureau geklommen en je zit met gespreide benen voor Astrid. Als ik een eerste kreuntje van jou hoor stoot ik zelf ook door… tot m’n ballen verdwijnt m’n pik in Astrids nauwe kut. Ik geef weer lekker toe aan m’n dierlijke driften en pomp m’n pik op en neer in Astrids natte kut. Dit is nog eens neuken!

Ik tast naar haar schuddende tieten en knijp daar lekker in terwijl ik het geile zuigende geluid hoor van een in- en uitglijdende mannenlul in een vrouwenkut.

Tussen jullie twee vrouwen lijkt het ook wel goed te gaan, want jij kreunt volop dat Astrid een heerlijke kutjeslikker is. Als je met een hernieuwd langgerekt ‘Jaaa’ klaarkomt in Astrids mond, hou ik het ook niet meer. Net op tijd trek ik m’n pik terug uit Astrids hemelse kut en twee seconden later spat het sperma eruit… over haar billen, haar heupen, ja zelfs tot op haar rug spuit m’n lading geilheid eruit.

In lange slierten ligt m’n sperma op dat geile neuksletje en jij kijkt er met geile ogen naar. We wisselen een geile blik en geven daarna Astrid allebei een lekker natte kus. Jij op haar voorhoofd, ik op haar bil. Je bazin zal jou zelf even schoonmaken. Snel weer op je buik, voor het te laat is. Niek lijkt het niet helemaal te snappen, maar dat komt vanzelf wel. Ik kom achter Astrid staan en buk ook.

Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van Nieks sperma op te likken. Hier en daar lukt dat niet helemaal en moet ik een beetje met mijn vingers helpen. Ik schraap een paar dikke klodders bij elkaar die gewoon aan mijn vingers blijven hangen. Als een haring hou ik ze omhoog, waarna ik ze lekker van mijn vingers afhap. Niek kan zijn ogen bijna niet geloven en begint van geiligheid weer aan zijn pik te trekken.

Ja jongen, jij komt zo ook weer aan de beurt. We zullen je helemaal droog maken, dat er geen druppel meer uitkomt. Habraken Reiniging levert altijd grondig werk af, daar kom je nog wel achter. De laatste druppels op Astrids billen werk ik met mijn lippen naar binnen. Inmiddels heb ik een aardige mond vol.

Ik wrijf met een hand over Astrids rug en billen om het restant een beetje uit te smeren, dan pak ik haar bij een schouder en beduid haar om te draaien. Praten met volle mond gaat wat lastig! Astrid heeft het allang begrepen. Voor ik klaar was met het opzuigen van alle sperma, had zij al een hand onder haar buik door gestoken om haar klitje een beetje te verwennen. Goed kijken hoor Niek, want dit zie je niet alle dagen’ zegt ze, voor ze haar hoofd achterover legt en haar mond wij open doet.

Dan hou ik mijn mond zo’n centimeter of twintig boven de hare en doe voorzichtig mijn lippen iets uit elkaar. En jawel hoor, daar komt de eerste dikke zaadklodder al aangeglibberd.

Ik voel hem eerst tussen mijn lippen door langzaam weglopen en dan kan ik zelf ook de dikke witte sliert langzaam in Astrids mond zien zakken. Hij schiet los van mijn lippen en valt naar beneden, maar daar komt de tweede kwak al aan. Zo laat ik langzaam al het sperma dat ik van Astrids rug en billen had verzameld in haar mond glijden.

Als mijn mond bijna helemaal leeg hou ik het zelf ook niet meer uit en slik ik het laatste beetje lekker zelf door.

.

Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen.

Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen.

Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil. Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten. Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel.

Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku s t veilig is hier in huis. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje.

Ik zag hoe ze haar ogen sloot toen ik de warmte van haar spleetje voelde en plotseling voelde dat het wel erg warm en nat was en haar zachte brutale lipjes voelde. Jezus, dat wijf heeft geen slipje aan, ze wil geneukt worden ze is gewoon subtiel bezig mij te verleiden met dat goddelijke lijf van haar. Dit wetend werd ik brutaler en ging op zoek naar haar klitje tussen die geile lippen en gleed langzaam en heel zacht langs haar kittelaar, ik voelde een siddering door haar lichaam gaan en ze kreunde zachtjes, "ooooh yes, dit is wat ik wil, doe je vinger maar in mijn kutje", ik bleef haar een beetje pesten door heel zacht aan haar klitje te komen, haar kutje was zo nat dat ik er makkelijk langs en overheen gleed zomder haar bijna aan te raken.

Ze tilde een been op en zetten deze op de bank naast me hierdoor had ik vol zicht op een mooie venusheuvel met een plukje haar en een zachte roze geschoren poesje dat glinsterde van nat geil kutvocht.

Ze leunde wat achterover op de tafel zodat ik makkelijk met mijn vingers in haar kutje kon en ze genoot zichtbaar. Hoelang zou ze niet geneukt zijn, is haar kutje klein, lekker, groot hoe zou ze smaken, ik bedacht me geen moment en bukte voor haar geile kut en opende haar schaamlippen, daar zag ik haar gezwollen klitje en blies er een beetje tegen, een instant uugggh gaf aan dat ze dit wel lekker vond, afwisselend een beetje blazen en likken langs haar lippen, haar aarsje en haar klitje maakte haar steeds geiler en geiler.

Ik stond op en boog over haar heen en met haar kutvocht nog aan mijn mond zoende ik haar intens en vurig. Ze genoot hier voelbaar van en wild liet ze haar tong in mijn mond heen en weer dansen, onderwijl kreunend van genot en mij het gevoel gevend dat ze genomen wou worden.

Tijdens het zoenen probeerde ik haar tieten uit haar shirtje te halen en voor ik het wist zat ze op de tafel met die enorme tieten uit haar shirtje, haar ogen dicht en met haar hoofd achterover leunend op haar handen op de tafel. Met dat ene been nog steeds op de bank en dat andere been wat opgetrokken keek ik vol bewondering naar dit heerlijke schepsel en knoopte langzaam mijn broek open, het koste me niet veel moeite mijn keiharde stijve lul vrij te krijgen en ik zag een paar glinsterende druppeltjes aan mijn eikel hangen.

Ze was inmiddels bij haar positieven gekomen en keek vol bewondering naar mijn harde stijve paal, "je wordt nog steeds geil van me he schatje, wil je me neuken, wil je in die geile kut van je vroegere vriendinnetje" en langzaam begon ze over mijn gezwollen eikel te wrijven.

Af en toe gleed ze over mijn lul naar mijn kloten en kneep er zachtjes in, net hard genoeg om te voelen dat ze kneep maar toch net lekker, ze wist wel wat een man geil maakt, los van dat lijf, die grote tieten en die kut van haar was dit erg lekker. Hierdoor werd ik wel zo geil dat ik wou neuken, maar genieten wou ik ook en vrouwen kunnen vaker klaarkomen dan mannen. Ik duwde mijn harde erectie naar haar kutje en ze liet me mijn eikel aan de ingang van haar natte kutje voelen.

Ze zette haar handen achter zich op tafel en ik deed mijn armen onder haar knieholte, zachtjes duwde ik mijn lul haar kutje in en ze kreunde van genot en mompelde "oh wat geil, ik word geneukt, ja ik ga geneukt worden door die harde grote lul van je, duw hem er maar helemaal in, neuk me maar, neem me". Beetje bij beetje ging ik steeds verder en elke keer dat ik uit haar kutje kwam was er meer van mijn lul nat en vochtig van haar kutsappen.

Toen ik er helemaal inzat tot aan de wortel haalde ik hem eruit en ramde vol in haar kut. Erin, eruit al kijkend naar haar schuddende grote tieten en haar benen over mijn armen bungelend werden we steeds geiler en geiler. Ze liet zich achterover op tafel vallen en strekte haar armen uit, haar billen meer over de rand van de tafel schuivend gaf ze me nog meer ruimte haar vol en hard te neuken, schuddend, kreunend en met haar heupen draaiend lag ze daar in volle glorie op tafel en terwijl ik genoot van de aanblik zag ik hoe ze in haar handtas rommelde en er een spiegeltje uithaalde.

Haar fantasie sloeg op hol en maakte haar wild. Schokkend, kronkelend, kermend van genot lag ze haar op tafel te genieten van mijn harde lul die steeds harder ging kloppen en ook wou spuiten.

Nee, ik zou nog even wachten, mijn beurt om haar te nemen en die kut vol te spuiten kwam zo. Ik bleef haar zachtjes neuken om haar kut nat te houden en langzaam kwam ze weer helemaal bij haar positieven. Ik hielp haar overeind en draaide haar om, ik deed haar rok omhoog en zag nu voor het eerst haar grote volle kont met die twee zwarte strepen van haar jarretel over haar billen.

Ze stak haar billen naar achter en boog over de tafel, "neem me maar schatje, steek je lekkere lul maar in die kut, dat wil je toch, je wilt toch ook klaarkomen in die geile hoerige kut van me".

Ik plaagde haar door mijn eikel tegen haar aarsje aan te duwen. Ik bleef zachtjes duwen en zag mijn eikel in haar kontgaatje verdwijnen, mijn lul nog nat genoeg van haar kutsap en het ging niet echt moeilijk.

Stukje bij beetje ging ik verder en masseerde onderwijl haar tieten en kneep in haar grote tepels die inmiddels keihard waren. Elke keer dat ik wat harder in haar tepels kneep ging ik een stukje verder in haar kont, niet eruit maar verder erin, tot ik er helemaal inzat.

Toen zette ik haar rechtop en zei "kijk met je spiegel hoe ik in je kont zit". Ze pakte haar spiegel en zag dat mijn hele lul in haar aarsje zat, "Je neukt mijn kont, je bent de eerste, doe maar voorzichtig, ja doe maar, neuk mijn kont maar". Haar nauwe aarsje maakte me gek en met haar andere hand ging ze zichzelf vingeren.

En terwijl we nu hevig neukend tegen haar tafel stonden te neuken, zij haar eigen kutje vingerde en ik haar tieten kneedde en masseerde en ze omhoog duwde zodat ze zelf aan haar tepels kon likken, zag ik wat activiteit aan de overkant bij de buren. Het viel me nu pas op dat de buurman aan de overkant waarschijnlijk al de hele tijd stond te kijken, hij stond wat voorover door een spleet in de vitrage te kijken en zich daar af te trekken.

Nu ze wist dat hij er stond werd ze nog geiler en schudde zelf wild zelf haar tieten om de buurman op te winden, en terwijl ik haar neukte zagen we de buurman zijn schroom verliezen en nu vol voor het raam aan de overkant staan trekken.

Ik neukte haar wild en hard en elke keer dat mijn paal in haar kont ging, deinden haar borsten op en neer en kirde en kreunde ze, "ja ram hem erin, neuk me spreidt die billen uit elkaar en neuk me" onderwijl keek ze indringend naar de buurman en tuiten haar lippen naar hem, ze stak haar vingers in haar natte kut en likte demonstratief haar vingers af voor de buurman die steeds verder vooroverboog, we zagen samen de buurman schokken en grote witte klodders op het raam belanden.

Dit wond Jacky zo op dat ze met haar volle gewicht haar billen over mijn lul duwde "oh kijk hij komt, hij komt op mijn tieten, ohh jaa buur kom maar spuit mijn tieten maar vol smeer ze maar helemaal vol met je hete geil, spuit je geile lul maar helemaal leeg op mijn tieten". Godverdomme wat een geil heet wijf zeg, ze wordt bekeken en denkt dat het geil van haar tieten druipt en ik neuk haar kont, klets, klets weer tegen die grote billen. Ik wrijf mijn eigen sap wat over m’n lipjes uit, zodat ze van niet alleen van binnen maar ook van buiten goed gesmeerd zijn.

Dan glijd je in een keer helemaal naar binnen. De gedachte alleen al maakt me nog natter dan ik al ben. Ik kom overeind, duw je benen weer tegen elkaar draai me om en ga wijdbeens boven je staan. Met een hand hou ik je pik rechtovereind en laat me langzaam op je staaf zakken.

Ik voel hem tegen mijn lipjes drukken en dan zonder problemen naar binnen glijden. Ik laat me verder zakken en centimeter voor centimeter gaat hij steeds dieper mijn warme en natte grotje in, tot ik eindelijk bij je op schoot zit. Omdat ik met mijn rug naar je toe zit kan ik je gezicht niet zien, maar ik zie wel hoe je handen zich om mijn borsten klemmen en er lekker hard in knijpen.

Door de kracht waarmee je dat doet worden mijn tepels nog donkerder dan ze al zijn, en priemen recht vooruit. Ik zet mijn rode pumps stevig op de grond en kom weer een stuk omhoog.

Ik voel hoe je gezwollen eikel in mijn kutje naar de uitgang glijdt… heerlijk. Op het moment dat hij naar buiten wil glippen, laat ik me met een plof weer vallen, zodat hij met een harde stoot weer helemaal naar binnen gaat. Ik hoor je achter mijn rug kreunen en voel hoe je van genot in mijn tieten knijpt. Daar gaan we dus nog even mee door.

Ik begin je zo lekker te bereiden terwijl jij relaxed in je stoel kunt zitten. Door de zwenkwieltjes rolt de stoel onder mijn rijkunst steeds iets naar achteren, totdat hij tegen de verwarming komt. Een ritmisch gebonk klink door de kamer, elke keer als ik me op je pik laat vallen. Maar god nog aan toe wat is dat lekker. Je knijpt lekker hard in mijn borsten en mijn tepels, en zelf wrijf ik mijn klitje lekker op. Met gesloten ogen genietend pomp ik mijn lijf op en neer over je harde paal.

Als ik tussen twee stoten mijn ogen even opendoe om te zien hoe lekker je aan mijn tepels trekt, schrik ik me een ongeluk. Door het smalle raam dat over de volle hoogte naast de deur zit, zie ik Astrid naar ons staan kijken!

Jij hebt niks in de gaten omdat je hoofd achter mijn rug verborgen zit en je gaat gewoon door je heupen naar boven te stoten als ik me laat zakken. Hoelang staat dat sletje daar al naar ons te kijken?

Als ze ziet dat ik haar gezien heb begint ze geil te glimlachen en komt ze binnen. Ik ben inmiddels zo botergeil dat het me allemaal geen moer meer kan schelen. En geile Astrid neukt ook met iedere vent die ze tegenkomt, dus waarom zal ik het er niet een keer van nemen? Dat doe jij toch ook altijd? Neukt het eigenlijk lekker, zo over een kopieerapparaat heen gebogen? Dacht ze mij te betrappen, weet ik het ook van haar. Dat zal wel tegen vallen. De klant moet altijd tevreden zijn, denk erom! Ik schrik me lam als je ineens tegen iemand begint te praten terwijl ik mijn volle aandacht bij m’n harde pik heb die ongelooflijk lekker in je malse kut op en neer stoot.

Ik hou even op met stoten terwijl ik langs je heen kijk wie deze onverwachte bezoeker is. Meisje… jaar of 25… kort blond haar… in oude trui en spijkerbroek… op gympen… Uit jullie woordenwisseling vang ik wat flarden op. Astrid… video… neuken… kopieerapparaat… Eindelijk valt het kwartje: Maar nu in kleur en met geluid, en maar twee meter van me vandaan.

Een lekker ding is het zeker. We hervatten ons spelletje, en daar klinkt het gebonk tegen de verwarming weer door de kamer. Verlekkerd knijp ik weer in je tieten terwijl we doorneuken. Dan voel ik andere handen aan de mijne. Ik voel me nu ook weer volkomen op m’n gemak en concentreer me op het vullen van je glibbernatte kutje met m’n harde paal. Omdat Astrid ook nog eens lekker met je speelt kreun je nog harder dan je al deed met mij alleen. Ik voel je kut verkrampen op m’n lul..

Hijgend, kreunend en half gillend hoor ik je een langgerekt ‘jaaa’ produceren. Ik weet hoe laat het is en moedig je nog een beetje aan ‘Kom maar klaar lieve lekkere neukschat van me. Ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat meer in het vat zit en dat vereist vast wel een harde pik… Je valt terug op m’n schoot en laat je uitgeteld tegen m’n borst aanvallen. Je hoofd komt naast het mijne te hangen en ik probeer je te kussen.

Tegelijk krijg ik nu eindelijk een goed uitzicht op Astrid die met grote blauwe ogen naar ons tweeën kijkt. Ik heb het er warm van gekregen. Ook haar gympen en spijkerbroek liggen daar een paar seconden later bij.

Enkel een lichtblauw bh-tje en prettig gevuld ook! Jij komt ook weer tot leven op m’n schoot en je klimt van me af. Je pakt Astrid vast en geeft haar een kus op haar mond.

Wie is deze lekkere pikmans? Lachend slaat ze die af, en pakt met haar hand m’n nog harde pik en schudt die op en neer alsof ze die een hand geeft. Ze laat haar hand over heel m’n apparaat glijden en zegt waarderend ‘Mmm, prima lul, met heerlijke ballen. Genietend kneed ik erin… mmm, wat een lekker speelgoed heeft die Astrid.

Wow, wat een heerlijke tieten heeft die meid… mooi stevig… niet te groot, maar een mooie handvol. Meteen begin ik te zuigen aan haar prachtige tepels terwijl ik Astrids hand om m’n lul voel klemmen en ze me zachtjes masseert. Al snel hijgen en kreunen we tegen elkaar op.

Als ik eventjes opkijk om Astrid in haar geile oogjes te kijken zie ik jou tegen het bureau staan terwijl je zachtjes je eigen kutje streelt. Even later zuigen we elk aan een tiet van Astrid. Haar ene hand trekt mijn lul af, de andere streelt jouw kutje.

Heerlijk staan we op een kluitje en verwennen elkaar op alle plekjes waar we maar bij kunnen. Wat een mazzelpik ben ik bedenk ik me.

Zo heb je niks, en zo sta je met twee meiden te geilen. Voor ik nog langer door kan denken hoor ik het fluisterstemmetje van Astrid bij m’n oor: Astrid maakt zich van ons los en trekt snel haar stringetje uit.

Ze bukt voorover en houdt zich vast aan het bureau. Met gespreide benen wacht ze me op… Ik neem m’n plekje in achter haar en streel even tussen haar benen met m’n volle hand. Dat voelt al lekker vochtig aan zeg! Ik ruik aan m’n hand om haar geile kutlucht nog intenser te ruiken. Mmm… tijd voor actie! M’n gezwollen eikel zet ik tegen haar kutlipjes die gewillig wijken. Langzaam druk ik m’n lul naar binnen.

Ondertussen ben jij op het bureau geklommen en je zit met gespreide benen voor Astrid. Als ik een eerste kreuntje van jou hoor stoot ik zelf ook door… tot m’n ballen verdwijnt m’n pik in Astrids nauwe kut.

Ik geef weer lekker toe aan m’n dierlijke driften en pomp m’n pik op en neer in Astrids natte kut. Dit is nog eens neuken! Ik tast naar haar schuddende tieten en knijp daar lekker in terwijl ik het geile zuigende geluid hoor van een in- en uitglijdende mannenlul in een vrouwenkut. Tussen jullie twee vrouwen lijkt het ook wel goed te gaan, want jij kreunt volop dat Astrid een heerlijke kutjeslikker is. Als je met een hernieuwd langgerekt ‘Jaaa’ klaarkomt in Astrids mond, hou ik het ook niet meer.

Net op tijd trek ik m’n pik terug uit Astrids hemelse kut en twee seconden later spat het sperma eruit… over haar billen, haar heupen, ja zelfs tot op haar rug spuit m’n lading geilheid eruit. In lange slierten ligt m’n sperma op dat geile neuksletje en jij kijkt er met geile ogen naar. We wisselen een geile blik en geven daarna Astrid allebei een lekker natte kus. Jij op haar voorhoofd, ik op haar bil.

Je bazin zal jou zelf even schoonmaken. Snel weer op je buik, voor het te laat is. Niek lijkt het niet helemaal te snappen, maar dat komt vanzelf wel. Ik kom achter Astrid staan en buk ook. Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van Nieks sperma op te likken. Hier en daar lukt dat niet helemaal en moet ik een beetje met mijn vingers helpen. Ik schraap een paar dikke klodders bij elkaar die gewoon aan mijn vingers blijven hangen.

Als een haring hou ik ze omhoog, waarna ik ze lekker van mijn vingers afhap. Niek kan zijn ogen bijna niet geloven en begint van geiligheid weer aan zijn pik te trekken. Ja jongen, jij komt zo ook weer aan de beurt. We zullen je helemaal droog maken, dat er geen druppel meer uitkomt.

Habraken Reiniging levert altijd grondig werk af, daar kom je nog wel achter. De laatste druppels op Astrids billen werk ik met mijn lippen naar binnen. Inmiddels heb ik een aardige mond vol. Ik wrijf met een hand over Astrids rug en billen om het restant een beetje uit te smeren, dan pak ik haar bij een schouder en beduid haar om te draaien.

Praten met volle mond gaat wat lastig! Astrid heeft het allang begrepen. Voor ik klaar was met het opzuigen van alle sperma, had zij al een hand onder haar buik door gestoken om haar klitje een beetje te verwennen.

Goed kijken hoor Niek, want dit zie je niet alle dagen’ zegt ze, voor ze haar hoofd achterover legt en haar mond wij open doet. Dan hou ik mijn mond zo’n centimeter of twintig boven de hare en doe voorzichtig mijn lippen iets uit elkaar. En jawel hoor, daar komt de eerste dikke zaadklodder al aangeglibberd. Ik voel hem eerst tussen mijn lippen door langzaam weglopen en dan kan ik zelf ook de dikke witte sliert langzaam in Astrids mond zien zakken.

Hij schiet los van mijn lippen en valt naar beneden, maar daar komt de tweede kwak al aan. Zo laat ik langzaam al het sperma dat ik van Astrids rug en billen had verzameld in haar mond glijden. Als mijn mond bijna helemaal leeg hou ik het zelf ook niet meer uit en slik ik het laatste beetje lekker zelf door.

Nog nasmakkend zeg ik ‘Zo zeg, dat is pas lekker. Daar moet ik echt nog meer van hebben vanavond, veel meer. Maar laat Niek nou maar eens zien wat je van me hebt gekregen. Terwijl hij weer steeds sneller aan zijn pik begint te sjorren ziet hij in het kuiltje van Astrids tong een flinke kwak wit sperma liggen… ‘Ziet dat er even lekker uit hè?

Als ik zie dat er een klodder van haar tong afglijdt, uit haar mondhoek over haar kin, ga ik verder tegen haar: Jij smaakt lekker zeg, dat spul is van een goed jaar hoor. De klodder bij haar mondhoek zit er nog. Ik buig me naar haar toe en zuig hem met mijn lippen op. Ja, dat smaakt echt goed. Ik laat mijn mond naar die van Astrid gaan een we beginnen aan een zalige tongzoen, waarbij we beide het sperma bij de ander proeven.

Terwijl ik mijn tong door haar mond laat dartelen voel ik hoe ze me bij mijn borsten pakt die nog steeds een beetje kleverig zijn van Nieks eerste lading. Ze pakt een tepel beet en draait er voorzichtig aan, kennelijk niet helemaal zeker of ik dat wel lekker vind. Ze moest eens weten! Ik kreun aanmoedigend en laat ondertussen een hand tussen haar benen verdwijnen, op zoek naar haar sappige speeltje. Ze doet uitnodigend haar benen uit elkaar en knijpt tegelijkertijd harder in mijn tepels.

Ik hou van hard. Ik voel een scheut van pijnlijk genot door mijn lichaam schieten, van mijn tepels recht naar mijn kutje, dat steeds natter wordt. Als ze ook nog hard aan mijn tepels trekt zodat mijn borsten als punten vooruit staan druk ik twee vingers hard bij haar poesje naar binnen. Handje geven Ik kan Niek niet zien, omdat Astrid en ik elkaar nog steeds staan te tongen, maar ik kan hem achter me horen hijgen en rukken. Het moet dan ook een geil gezicht zijn, twee meiden die zo lekker bezig zijn: Astrids hardhandige behandeling van mijn tieten mist de uitwerking niet en laat haar zelf trouwens ook niet onberoerd.

Ik voel haar sap langs mijn vingers stromen. Ik begin stevig in haar pruim te wroeten en steek er nog een paar vingers bij. Ik steek mijn hele hand tot aan mijn duim naar binnen en rek haar kutspieren helemaal op.

Als antwoord pak ze mijn tieten met haar volle hand beet en zet ze haar nagels diep in het zachte vlees. Ze drukt haar heupen wat naar voren tegen mijn hand en laat ondertussen haar nagels over mijn borsten glijden, naar de tepels. Die zijn natuurlijk keihard en als ze haar nagels erin zet voelt het bijna of ze uit elkaar zullen spatten.
Amateur hoeren alkmaar extreem hard neuken


De flashbacks kwamen vanzelf voorbij. Ze moet nu ongeveer 43 jaar zijn, wat is ze lekker, en wat heb we genoten van elkaar. Grote pronte borsten met grote donkere tepels, billen en dijen waar je graag aan voelde zo zacht en vol en als ik haar neukte als ze op haar knieën voor me zat hoorde je haar billen tegen mijn buik kletsen met het ritme waarmee mijn grote lul in haar nauwe kutje neukte.

Ik gaf routinematig antwoord op een aantal vragen, ja ik ben getrouwd, oh zei ze ik ook en heb 3 kinderen. Er was wel een chemie en spanning maar het was ook een beetje onwennig dus ik vroeg aan haar "kan ik je eens bellen, ik ben wat haastig nu en wil graag eens bijpraten". Leek haar wel leuk en dus gaf ze me haar telefoonnummer, wat ik gelijk in mijn telefoon zette, en we spraken af snel te bellen. Snel haalde ik wat wijn, rekende af bij de kassa en was onderweg naar huis.

De weg naar huis, de rest van de avond en daarna liet het me niet meer los. Zou ze het gewoon leuk vinden wat bij te praten of gaf ze een ander signaal met haar kleding, en de blik in haar decolleté. Naief was ze niet en ze wist donders goed dat mannen naar haar keken, ze is echt zo'n type dat mannen opvalt als ze ergens loopt. Ik besloot de volgende dag te bellen en op onderzoek uit te gaan.

De volgende morgen toen ik belde was ze al weer onderweg maar ze zou om een uur of 11 thuis zijn, ja kom maar dan ben ik thuis", en ze gaf me het adres. Daar aangekomen zwaaide de deur open en stond ze in volle glorie voor me, ze had een rokje aan met erg veel splitten en daarop een shirtje met een lage V-hals. Haar borsten leken nog wel groter dan ik me had voorgesteld, ik dacht ze heeft een push up bh aan met halve cups.

Het gangetje was wat nauwer zodat ik dicht langs haar naar binnen moest en als vanzelfsprekend zoenden we elkaar vluchtig, net genoeg om haar zachte borsten tegen mijn borst te voelen en te merken dat ze harde tepels had. Zittend aan de eettafel in haar gezellige woning haalden we herinneringen over vroeger naar boven waarbij ze regelmatig moest lachen om de dingen die we hadden meegemaakt en leunde daarbij iets over tafel om mijn hand aan te raken. Haar shirtje was laag uitgesneden en gunde mij dan ook regelmatig een rijke blik op haar volle borsten, ik kon nu duidelijk zien dat ze een bh aan had die haar borsten mooi etaleerde en god wat zou ik graag aan die harde tepels zuigen en mijn gezicht begraven tussen die memmen.

Na enige tijd excuseerde ze zich om naar de wc te gaan, "heb ik altijd met koffie, zei ze, moet ik van plassen", ze liep naar de wc en liet de deur op een kier staan, ik had goed zicht op de deur en zag haar rommelen in de wc, net niet voldoende om haar vormen te zien maar toch het idee dat ze daar met haar rok omhoog stond en haar slipje naar beneden deed deed me huiveren van genot.

Even later hoord ik haar plas in de pot kletteren, een plas die uit die geile kut van dat lekkere wijf kwam, dat moet er fraai uitzien. Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen.

Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen.

Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil. Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten. Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel.

Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku s t veilig is hier in huis. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje. Ik zag hoe ze haar ogen sloot toen ik de warmte van haar spleetje voelde en plotseling voelde dat het wel erg warm en nat was en haar zachte brutale lipjes voelde.

Jezus, dat wijf heeft geen slipje aan, ze wil geneukt worden ze is gewoon subtiel bezig mij te verleiden met dat goddelijke lijf van haar.

Dit wetend werd ik brutaler en ging op zoek naar haar klitje tussen die geile lippen en gleed langzaam en heel zacht langs haar kittelaar, ik voelde een siddering door haar lichaam gaan en ze kreunde zachtjes, "ooooh yes, dit is wat ik wil, doe je vinger maar in mijn kutje", ik bleef haar een beetje pesten door heel zacht aan haar klitje te komen, haar kutje was zo nat dat ik er makkelijk langs en overheen gleed zomder haar bijna aan te raken. Ze tilde een been op en zetten deze op de bank naast me hierdoor had ik vol zicht op een mooie venusheuvel met een plukje haar en een zachte roze geschoren poesje dat glinsterde van nat geil kutvocht.

Ze leunde wat achterover op de tafel zodat ik makkelijk met mijn vingers in haar kutje kon en ze genoot zichtbaar. Hoelang zou ze niet geneukt zijn, is haar kutje klein, lekker, groot hoe zou ze smaken, ik bedacht me geen moment en bukte voor haar geile kut en opende haar schaamlippen, daar zag ik haar gezwollen klitje en blies er een beetje tegen, een instant uugggh gaf aan dat ze dit wel lekker vond, afwisselend een beetje blazen en likken langs haar lippen, haar aarsje en haar klitje maakte haar steeds geiler en geiler.

Ik stond op en boog over haar heen en met haar kutvocht nog aan mijn mond zoende ik haar intens en vurig. Ze genoot hier voelbaar van en wild liet ze haar tong in mijn mond heen en weer dansen, onderwijl kreunend van genot en mij het gevoel gevend dat ze genomen wou worden. Tijdens het zoenen probeerde ik haar tieten uit haar shirtje te halen en voor ik het wist zat ze op de tafel met die enorme tieten uit haar shirtje, haar ogen dicht en met haar hoofd achterover leunend op haar handen op de tafel.

Met dat ene been nog steeds op de bank en dat andere been wat opgetrokken keek ik vol bewondering naar dit heerlijke schepsel en knoopte langzaam mijn broek open, het koste me niet veel moeite mijn keiharde stijve lul vrij te krijgen en ik zag een paar glinsterende druppeltjes aan mijn eikel hangen. Ze was inmiddels bij haar positieven gekomen en keek vol bewondering naar mijn harde stijve paal, "je wordt nog steeds geil van me he schatje, wil je me neuken, wil je in die geile kut van je vroegere vriendinnetje" en langzaam begon ze over mijn gezwollen eikel te wrijven.

Af en toe gleed ze over mijn lul naar mijn kloten en kneep er zachtjes in, net hard genoeg om te voelen dat ze kneep maar toch net lekker, ze wist wel wat een man geil maakt, los van dat lijf, die grote tieten en die kut van haar was dit erg lekker. Hierdoor werd ik wel zo geil dat ik wou neuken, maar genieten wou ik ook en vrouwen kunnen vaker klaarkomen dan mannen. Ik duwde mijn harde erectie naar haar kutje en ze liet me mijn eikel aan de ingang van haar natte kutje voelen.

Ze zette haar handen achter zich op tafel en ik deed mijn armen onder haar knieholte, zachtjes duwde ik mijn lul haar kutje in en ze kreunde van genot en mompelde "oh wat geil, ik word geneukt, ja ik ga geneukt worden door die harde grote lul van je, duw hem er maar helemaal in, neuk me maar, neem me".

Beetje bij beetje ging ik steeds verder en elke keer dat ik uit haar kutje kwam was er meer van mijn lul nat en vochtig van haar kutsappen. Toen ik er helemaal inzat tot aan de wortel haalde ik hem eruit en ramde vol in haar kut. Erin, eruit al kijkend naar haar schuddende grote tieten en haar benen over mijn armen bungelend werden we steeds geiler en geiler.

Ze liet zich achterover op tafel vallen en strekte haar armen uit, haar billen meer over de rand van de tafel schuivend gaf ze me nog meer ruimte haar vol en hard te neuken, schuddend, kreunend en met haar heupen draaiend lag ze daar in volle glorie op tafel en terwijl ik genoot van de aanblik zag ik hoe ze in haar handtas rommelde en er een spiegeltje uithaalde.

Ik wrijf mijn eigen sap wat over m’n lipjes uit, zodat ze van niet alleen van binnen maar ook van buiten goed gesmeerd zijn. Dan glijd je in een keer helemaal naar binnen.

De gedachte alleen al maakt me nog natter dan ik al ben. Ik kom overeind, duw je benen weer tegen elkaar draai me om en ga wijdbeens boven je staan. Met een hand hou ik je pik rechtovereind en laat me langzaam op je staaf zakken. Ik voel hem tegen mijn lipjes drukken en dan zonder problemen naar binnen glijden. Ik laat me verder zakken en centimeter voor centimeter gaat hij steeds dieper mijn warme en natte grotje in, tot ik eindelijk bij je op schoot zit.

Omdat ik met mijn rug naar je toe zit kan ik je gezicht niet zien, maar ik zie wel hoe je handen zich om mijn borsten klemmen en er lekker hard in knijpen. Door de kracht waarmee je dat doet worden mijn tepels nog donkerder dan ze al zijn, en priemen recht vooruit. Ik zet mijn rode pumps stevig op de grond en kom weer een stuk omhoog.

Ik voel hoe je gezwollen eikel in mijn kutje naar de uitgang glijdt… heerlijk. Op het moment dat hij naar buiten wil glippen, laat ik me met een plof weer vallen, zodat hij met een harde stoot weer helemaal naar binnen gaat. Ik hoor je achter mijn rug kreunen en voel hoe je van genot in mijn tieten knijpt. Daar gaan we dus nog even mee door. Ik begin je zo lekker te bereiden terwijl jij relaxed in je stoel kunt zitten. Door de zwenkwieltjes rolt de stoel onder mijn rijkunst steeds iets naar achteren, totdat hij tegen de verwarming komt.

Een ritmisch gebonk klink door de kamer, elke keer als ik me op je pik laat vallen. Maar god nog aan toe wat is dat lekker. Je knijpt lekker hard in mijn borsten en mijn tepels, en zelf wrijf ik mijn klitje lekker op. Met gesloten ogen genietend pomp ik mijn lijf op en neer over je harde paal. Als ik tussen twee stoten mijn ogen even opendoe om te zien hoe lekker je aan mijn tepels trekt, schrik ik me een ongeluk. Door het smalle raam dat over de volle hoogte naast de deur zit, zie ik Astrid naar ons staan kijken!

Jij hebt niks in de gaten omdat je hoofd achter mijn rug verborgen zit en je gaat gewoon door je heupen naar boven te stoten als ik me laat zakken. Hoelang staat dat sletje daar al naar ons te kijken?

Als ze ziet dat ik haar gezien heb begint ze geil te glimlachen en komt ze binnen. Ik ben inmiddels zo botergeil dat het me allemaal geen moer meer kan schelen. En geile Astrid neukt ook met iedere vent die ze tegenkomt, dus waarom zal ik het er niet een keer van nemen? Dat doe jij toch ook altijd? Neukt het eigenlijk lekker, zo over een kopieerapparaat heen gebogen?

Dacht ze mij te betrappen, weet ik het ook van haar. Dat zal wel tegen vallen. De klant moet altijd tevreden zijn, denk erom! Ik schrik me lam als je ineens tegen iemand begint te praten terwijl ik mijn volle aandacht bij m’n harde pik heb die ongelooflijk lekker in je malse kut op en neer stoot.

Ik hou even op met stoten terwijl ik langs je heen kijk wie deze onverwachte bezoeker is. Meisje… jaar of 25… kort blond haar… in oude trui en spijkerbroek… op gympen… Uit jullie woordenwisseling vang ik wat flarden op. Astrid… video… neuken… kopieerapparaat… Eindelijk valt het kwartje: Maar nu in kleur en met geluid, en maar twee meter van me vandaan. Een lekker ding is het zeker. We hervatten ons spelletje, en daar klinkt het gebonk tegen de verwarming weer door de kamer.

Verlekkerd knijp ik weer in je tieten terwijl we doorneuken. Dan voel ik andere handen aan de mijne. Ik voel me nu ook weer volkomen op m’n gemak en concentreer me op het vullen van je glibbernatte kutje met m’n harde paal. Omdat Astrid ook nog eens lekker met je speelt kreun je nog harder dan je al deed met mij alleen.

Ik voel je kut verkrampen op m’n lul.. Hijgend, kreunend en half gillend hoor ik je een langgerekt ‘jaaa’ produceren. Ik weet hoe laat het is en moedig je nog een beetje aan ‘Kom maar klaar lieve lekkere neukschat van me. Ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat meer in het vat zit en dat vereist vast wel een harde pik… Je valt terug op m’n schoot en laat je uitgeteld tegen m’n borst aanvallen. Je hoofd komt naast het mijne te hangen en ik probeer je te kussen. Tegelijk krijg ik nu eindelijk een goed uitzicht op Astrid die met grote blauwe ogen naar ons tweeën kijkt.

Ik heb het er warm van gekregen. Ook haar gympen en spijkerbroek liggen daar een paar seconden later bij. Enkel een lichtblauw bh-tje en prettig gevuld ook!

Jij komt ook weer tot leven op m’n schoot en je klimt van me af. Je pakt Astrid vast en geeft haar een kus op haar mond. Wie is deze lekkere pikmans? Lachend slaat ze die af, en pakt met haar hand m’n nog harde pik en schudt die op en neer alsof ze die een hand geeft. Ze laat haar hand over heel m’n apparaat glijden en zegt waarderend ‘Mmm, prima lul, met heerlijke ballen. Genietend kneed ik erin… mmm, wat een lekker speelgoed heeft die Astrid.

Wow, wat een heerlijke tieten heeft die meid… mooi stevig… niet te groot, maar een mooie handvol. Meteen begin ik te zuigen aan haar prachtige tepels terwijl ik Astrids hand om m’n lul voel klemmen en ze me zachtjes masseert. Al snel hijgen en kreunen we tegen elkaar op. Als ik eventjes opkijk om Astrid in haar geile oogjes te kijken zie ik jou tegen het bureau staan terwijl je zachtjes je eigen kutje streelt. Even later zuigen we elk aan een tiet van Astrid. Haar ene hand trekt mijn lul af, de andere streelt jouw kutje.

Heerlijk staan we op een kluitje en verwennen elkaar op alle plekjes waar we maar bij kunnen. Wat een mazzelpik ben ik bedenk ik me. Zo heb je niks, en zo sta je met twee meiden te geilen. Voor ik nog langer door kan denken hoor ik het fluisterstemmetje van Astrid bij m’n oor: Astrid maakt zich van ons los en trekt snel haar stringetje uit.

Ze bukt voorover en houdt zich vast aan het bureau. Met gespreide benen wacht ze me op… Ik neem m’n plekje in achter haar en streel even tussen haar benen met m’n volle hand.

Dat voelt al lekker vochtig aan zeg! Ik ruik aan m’n hand om haar geile kutlucht nog intenser te ruiken. Mmm… tijd voor actie! M’n gezwollen eikel zet ik tegen haar kutlipjes die gewillig wijken. Langzaam druk ik m’n lul naar binnen. Ondertussen ben jij op het bureau geklommen en je zit met gespreide benen voor Astrid. Als ik een eerste kreuntje van jou hoor stoot ik zelf ook door… tot m’n ballen verdwijnt m’n pik in Astrids nauwe kut.

Ik geef weer lekker toe aan m’n dierlijke driften en pomp m’n pik op en neer in Astrids natte kut. Dit is nog eens neuken! Ik tast naar haar schuddende tieten en knijp daar lekker in terwijl ik het geile zuigende geluid hoor van een in- en uitglijdende mannenlul in een vrouwenkut. Tussen jullie twee vrouwen lijkt het ook wel goed te gaan, want jij kreunt volop dat Astrid een heerlijke kutjeslikker is.

Als je met een hernieuwd langgerekt ‘Jaaa’ klaarkomt in Astrids mond, hou ik het ook niet meer. Net op tijd trek ik m’n pik terug uit Astrids hemelse kut en twee seconden later spat het sperma eruit… over haar billen, haar heupen, ja zelfs tot op haar rug spuit m’n lading geilheid eruit.

In lange slierten ligt m’n sperma op dat geile neuksletje en jij kijkt er met geile ogen naar. We wisselen een geile blik en geven daarna Astrid allebei een lekker natte kus. Jij op haar voorhoofd, ik op haar bil.

Je bazin zal jou zelf even schoonmaken. Snel weer op je buik, voor het te laat is. Niek lijkt het niet helemaal te snappen, maar dat komt vanzelf wel. Ik kom achter Astrid staan en buk ook. Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van Nieks sperma op te likken. Hier en daar lukt dat niet helemaal en moet ik een beetje met mijn vingers helpen. Ik schraap een paar dikke klodders bij elkaar die gewoon aan mijn vingers blijven hangen.

Als een haring hou ik ze omhoog, waarna ik ze lekker van mijn vingers afhap. Niek kan zijn ogen bijna niet geloven en begint van geiligheid weer aan zijn pik te trekken. Ja jongen, jij komt zo ook weer aan de beurt. We zullen je helemaal droog maken, dat er geen druppel meer uitkomt. Habraken Reiniging levert altijd grondig werk af, daar kom je nog wel achter.

De laatste druppels op Astrids billen werk ik met mijn lippen naar binnen. Inmiddels heb ik een aardige mond vol. Ik wrijf met een hand over Astrids rug en billen om het restant een beetje uit te smeren, dan pak ik haar bij een schouder en beduid haar om te draaien. Praten met volle mond gaat wat lastig! Astrid heeft het allang begrepen. Voor ik klaar was met het opzuigen van alle sperma, had zij al een hand onder haar buik door gestoken om haar klitje een beetje te verwennen.

Goed kijken hoor Niek, want dit zie je niet alle dagen’ zegt ze, voor ze haar hoofd achterover legt en haar mond wij open doet. Dan hou ik mijn mond zo’n centimeter of twintig boven de hare en doe voorzichtig mijn lippen iets uit elkaar. En jawel hoor, daar komt de eerste dikke zaadklodder al aangeglibberd.

Ik voel hem eerst tussen mijn lippen door langzaam weglopen en dan kan ik zelf ook de dikke witte sliert langzaam in Astrids mond zien zakken. Hij schiet los van mijn lippen en valt naar beneden, maar daar komt de tweede kwak al aan. Zo laat ik langzaam al het sperma dat ik van Astrids rug en billen had verzameld in haar mond glijden. Als mijn mond bijna helemaal leeg hou ik het zelf ook niet meer uit en slik ik het laatste beetje lekker zelf door. Nog nasmakkend zeg ik ‘Zo zeg, dat is pas lekker.

Daar moet ik echt nog meer van hebben vanavond, veel meer. Maar laat Niek nou maar eens zien wat je van me hebt gekregen. Terwijl hij weer steeds sneller aan zijn pik begint te sjorren ziet hij in het kuiltje van Astrids tong een flinke kwak wit sperma liggen… ‘Ziet dat er even lekker uit hè?

Als ik zie dat er een klodder van haar tong afglijdt, uit haar mondhoek over haar kin, ga ik verder tegen haar: Jij smaakt lekker zeg, dat spul is van een goed jaar hoor. De klodder bij haar mondhoek zit er nog. Ik buig me naar haar toe en zuig hem met mijn lippen op. Ja, dat smaakt echt goed.

Ik laat mijn mond naar die van Astrid gaan een we beginnen aan een zalige tongzoen, waarbij we beide het sperma bij de ander proeven. Terwijl ik mijn tong door haar mond laat dartelen voel ik hoe ze me bij mijn borsten pakt die nog steeds een beetje kleverig zijn van Nieks eerste lading. Ze pakt een tepel beet en draait er voorzichtig aan, kennelijk niet helemaal zeker of ik dat wel lekker vind. Ze moest eens weten! Ik kreun aanmoedigend en laat ondertussen een hand tussen haar benen verdwijnen, op zoek naar haar sappige speeltje.

Ze doet uitnodigend haar benen uit elkaar en knijpt tegelijkertijd harder in mijn tepels. Ik hou van hard. Ik voel een scheut van pijnlijk genot door mijn lichaam schieten, van mijn tepels recht naar mijn kutje, dat steeds natter wordt.

Als ze ook nog hard aan mijn tepels trekt zodat mijn borsten als punten vooruit staan druk ik twee vingers hard bij haar poesje naar binnen. Handje geven Ik kan Niek niet zien, omdat Astrid en ik elkaar nog steeds staan te tongen, maar ik kan hem achter me horen hijgen en rukken. Het moet dan ook een geil gezicht zijn, twee meiden die zo lekker bezig zijn: Astrids hardhandige behandeling van mijn tieten mist de uitwerking niet en laat haar zelf trouwens ook niet onberoerd.

Ik voel haar sap langs mijn vingers stromen. Ik begin stevig in haar pruim te wroeten en steek er nog een paar vingers bij. Ik steek mijn hele hand tot aan mijn duim naar binnen en rek haar kutspieren helemaal op. Als antwoord pak ze mijn tieten met haar volle hand beet en zet ze haar nagels diep in het zachte vlees. Ze drukt haar heupen wat naar voren tegen mijn hand en laat ondertussen haar nagels over mijn borsten glijden, naar de tepels.

Die zijn natuurlijk keihard en als ze haar nagels erin zet voelt het bijna of ze uit elkaar zullen spatten.

Neuken zonder condoom prive gratis gsm


Daar aangekomen zwaaide de deur open en stond ze in volle glorie voor me, ze had een rokje aan met erg veel splitten en daarop een shirtje met een lage V-hals. Haar borsten leken nog wel groter dan ik me had voorgesteld, ik dacht ze heeft een push up bh aan met halve cups. Het gangetje was wat nauwer zodat ik dicht langs haar naar binnen moest en als vanzelfsprekend zoenden we elkaar vluchtig, net genoeg om haar zachte borsten tegen mijn borst te voelen en te merken dat ze harde tepels had.

Zittend aan de eettafel in haar gezellige woning haalden we herinneringen over vroeger naar boven waarbij ze regelmatig moest lachen om de dingen die we hadden meegemaakt en leunde daarbij iets over tafel om mijn hand aan te raken. Haar shirtje was laag uitgesneden en gunde mij dan ook regelmatig een rijke blik op haar volle borsten, ik kon nu duidelijk zien dat ze een bh aan had die haar borsten mooi etaleerde en god wat zou ik graag aan die harde tepels zuigen en mijn gezicht begraven tussen die memmen.

Na enige tijd excuseerde ze zich om naar de wc te gaan, "heb ik altijd met koffie, zei ze, moet ik van plassen", ze liep naar de wc en liet de deur op een kier staan, ik had goed zicht op de deur en zag haar rommelen in de wc, net niet voldoende om haar vormen te zien maar toch het idee dat ze daar met haar rok omhoog stond en haar slipje naar beneden deed deed me huiveren van genot.

Even later hoord ik haar plas in de pot kletteren, een plas die uit die geile kut van dat lekkere wijf kwam, dat moet er fraai uitzien. Voor ze klaar was riep ze naar me, schenk jij nog even koffie in? Wat onwennig in de keuken schonk ik de koffie in en zocht naar de suiker, net toen ik me omdraaide om te vragen waar de suiker stond kwam ze de wc uit, haar rokje recht trekkend gaf me net de gelegenheid om te zien dat ze kousen en een jarretel droeg, en zag ik nog net een glimp van haar blanke dijen.

Het contrast tussen haar zwarte kousen en het blanke vlees maakte me gek, met een dikke harde paal stond ik tegen de aanrecht. Ze kwam achter me staan om het keukenkastje open te doen en daarbij stond ze vol met haar borsten tegen mijn rug, haar harde tepels priemde tussen mijn schouderbladen en ik voelde de hitte van haar venusheuvel door mijn broek tegen mijn billen. Jezus dacht ik, ik ben niet de enige die geil is, zij is bloedgeil.

Hoe zit het met het huishouden hier, kinderen, man etc. Jacky kwam aan mijn kant van de tafel en ging uitdagend op de hoek van de tafel zitten. Haar rok viel op een van de splitten open en ik kon nu duidelijk de rand van haar zwarte kousen zien en hoe haar jarretel over haar dijen spande, en ze wipte langzaam heen en weer op de hoek van de tafel. Dit werd me teveel, wetend dat ze zich zat op te geilen naast me met haar kut en aarsje langs de rand van de tafel en mij onderhand aankijkend met grote geile zaadvragende oogjes, zal ze wel weten de de ku s t veilig is hier in huis.

Voorzichtig legde ik mijn hand op haar been en gleed langzaam omhoog naar haar slipje. Ik zag hoe ze haar ogen sloot toen ik de warmte van haar spleetje voelde en plotseling voelde dat het wel erg warm en nat was en haar zachte brutale lipjes voelde. Jezus, dat wijf heeft geen slipje aan, ze wil geneukt worden ze is gewoon subtiel bezig mij te verleiden met dat goddelijke lijf van haar. Dit wetend werd ik brutaler en ging op zoek naar haar klitje tussen die geile lippen en gleed langzaam en heel zacht langs haar kittelaar, ik voelde een siddering door haar lichaam gaan en ze kreunde zachtjes, "ooooh yes, dit is wat ik wil, doe je vinger maar in mijn kutje", ik bleef haar een beetje pesten door heel zacht aan haar klitje te komen, haar kutje was zo nat dat ik er makkelijk langs en overheen gleed zomder haar bijna aan te raken.

Ze tilde een been op en zetten deze op de bank naast me hierdoor had ik vol zicht op een mooie venusheuvel met een plukje haar en een zachte roze geschoren poesje dat glinsterde van nat geil kutvocht. Ze leunde wat achterover op de tafel zodat ik makkelijk met mijn vingers in haar kutje kon en ze genoot zichtbaar.

Hoelang zou ze niet geneukt zijn, is haar kutje klein, lekker, groot hoe zou ze smaken, ik bedacht me geen moment en bukte voor haar geile kut en opende haar schaamlippen, daar zag ik haar gezwollen klitje en blies er een beetje tegen, een instant uugggh gaf aan dat ze dit wel lekker vond, afwisselend een beetje blazen en likken langs haar lippen, haar aarsje en haar klitje maakte haar steeds geiler en geiler.

Ik stond op en boog over haar heen en met haar kutvocht nog aan mijn mond zoende ik haar intens en vurig. Ze genoot hier voelbaar van en wild liet ze haar tong in mijn mond heen en weer dansen, onderwijl kreunend van genot en mij het gevoel gevend dat ze genomen wou worden. Tijdens het zoenen probeerde ik haar tieten uit haar shirtje te halen en voor ik het wist zat ze op de tafel met die enorme tieten uit haar shirtje, haar ogen dicht en met haar hoofd achterover leunend op haar handen op de tafel.

Met dat ene been nog steeds op de bank en dat andere been wat opgetrokken keek ik vol bewondering naar dit heerlijke schepsel en knoopte langzaam mijn broek open, het koste me niet veel moeite mijn keiharde stijve lul vrij te krijgen en ik zag een paar glinsterende druppeltjes aan mijn eikel hangen. Ze was inmiddels bij haar positieven gekomen en keek vol bewondering naar mijn harde stijve paal, "je wordt nog steeds geil van me he schatje, wil je me neuken, wil je in die geile kut van je vroegere vriendinnetje" en langzaam begon ze over mijn gezwollen eikel te wrijven.

Af en toe gleed ze over mijn lul naar mijn kloten en kneep er zachtjes in, net hard genoeg om te voelen dat ze kneep maar toch net lekker, ze wist wel wat een man geil maakt, los van dat lijf, die grote tieten en die kut van haar was dit erg lekker. Hierdoor werd ik wel zo geil dat ik wou neuken, maar genieten wou ik ook en vrouwen kunnen vaker klaarkomen dan mannen.

Ik duwde mijn harde erectie naar haar kutje en ze liet me mijn eikel aan de ingang van haar natte kutje voelen. Ze zette haar handen achter zich op tafel en ik deed mijn armen onder haar knieholte, zachtjes duwde ik mijn lul haar kutje in en ze kreunde van genot en mompelde "oh wat geil, ik word geneukt, ja ik ga geneukt worden door die harde grote lul van je, duw hem er maar helemaal in, neuk me maar, neem me".

Beetje bij beetje ging ik steeds verder en elke keer dat ik uit haar kutje kwam was er meer van mijn lul nat en vochtig van haar kutsappen. Toen ik er helemaal inzat tot aan de wortel haalde ik hem eruit en ramde vol in haar kut. Erin, eruit al kijkend naar haar schuddende grote tieten en haar benen over mijn armen bungelend werden we steeds geiler en geiler. Ze liet zich achterover op tafel vallen en strekte haar armen uit, haar billen meer over de rand van de tafel schuivend gaf ze me nog meer ruimte haar vol en hard te neuken, schuddend, kreunend en met haar heupen draaiend lag ze daar in volle glorie op tafel en terwijl ik genoot van de aanblik zag ik hoe ze in haar handtas rommelde en er een spiegeltje uithaalde.

Haar fantasie sloeg op hol en maakte haar wild. Schokkend, kronkelend, kermend van genot lag ze haar op tafel te genieten van mijn harde lul die steeds harder ging kloppen en ook wou spuiten. Nee, ik zou nog even wachten, mijn beurt om haar te nemen en die kut vol te spuiten kwam zo.

Ik bleef haar zachtjes neuken om haar kut nat te houden en langzaam kwam ze weer helemaal bij haar positieven. Ik hielp haar overeind en draaide haar om, ik deed haar rok omhoog en zag nu voor het eerst haar grote volle kont met die twee zwarte strepen van haar jarretel over haar billen. Ze stak haar billen naar achter en boog over de tafel, "neem me maar schatje, steek je lekkere lul maar in die kut, dat wil je toch, je wilt toch ook klaarkomen in die geile hoerige kut van me".

Ik plaagde haar door mijn eikel tegen haar aarsje aan te duwen. Ik bleef zachtjes duwen en zag mijn eikel in haar kontgaatje verdwijnen, mijn lul nog nat genoeg van haar kutsap en het ging niet echt moeilijk. Stukje bij beetje ging ik verder en masseerde onderwijl haar tieten en kneep in haar grote tepels die inmiddels keihard waren. Elke keer dat ik wat harder in haar tepels kneep ging ik een stukje verder in haar kont, niet eruit maar verder erin, tot ik er helemaal inzat.

Toen zette ik haar rechtop en zei "kijk met je spiegel hoe ik in je kont zit". Ze pakte haar spiegel en zag dat mijn hele lul in haar aarsje zat, "Je neukt mijn kont, je bent de eerste, doe maar voorzichtig, ja doe maar, neuk mijn kont maar".

Met gesloten ogen genietend pomp ik mijn lijf op en neer over je harde paal. Als ik tussen twee stoten mijn ogen even opendoe om te zien hoe lekker je aan mijn tepels trekt, schrik ik me een ongeluk.

Door het smalle raam dat over de volle hoogte naast de deur zit, zie ik Astrid naar ons staan kijken! Jij hebt niks in de gaten omdat je hoofd achter mijn rug verborgen zit en je gaat gewoon door je heupen naar boven te stoten als ik me laat zakken.

Hoelang staat dat sletje daar al naar ons te kijken? Als ze ziet dat ik haar gezien heb begint ze geil te glimlachen en komt ze binnen. Ik ben inmiddels zo botergeil dat het me allemaal geen moer meer kan schelen. En geile Astrid neukt ook met iedere vent die ze tegenkomt, dus waarom zal ik het er niet een keer van nemen? Dat doe jij toch ook altijd? Neukt het eigenlijk lekker, zo over een kopieerapparaat heen gebogen? Dacht ze mij te betrappen, weet ik het ook van haar.

Dat zal wel tegen vallen. De klant moet altijd tevreden zijn, denk erom! Ik schrik me lam als je ineens tegen iemand begint te praten terwijl ik mijn volle aandacht bij m’n harde pik heb die ongelooflijk lekker in je malse kut op en neer stoot.

Ik hou even op met stoten terwijl ik langs je heen kijk wie deze onverwachte bezoeker is. Meisje… jaar of 25… kort blond haar… in oude trui en spijkerbroek… op gympen… Uit jullie woordenwisseling vang ik wat flarden op. Astrid… video… neuken… kopieerapparaat… Eindelijk valt het kwartje: Maar nu in kleur en met geluid, en maar twee meter van me vandaan. Een lekker ding is het zeker. We hervatten ons spelletje, en daar klinkt het gebonk tegen de verwarming weer door de kamer.

Verlekkerd knijp ik weer in je tieten terwijl we doorneuken. Dan voel ik andere handen aan de mijne. Ik voel me nu ook weer volkomen op m’n gemak en concentreer me op het vullen van je glibbernatte kutje met m’n harde paal. Omdat Astrid ook nog eens lekker met je speelt kreun je nog harder dan je al deed met mij alleen. Ik voel je kut verkrampen op m’n lul..

Hijgend, kreunend en half gillend hoor ik je een langgerekt ‘jaaa’ produceren. Ik weet hoe laat het is en moedig je nog een beetje aan ‘Kom maar klaar lieve lekkere neukschat van me.

Ik heb zo’n vermoeden dat er nog wat meer in het vat zit en dat vereist vast wel een harde pik… Je valt terug op m’n schoot en laat je uitgeteld tegen m’n borst aanvallen. Je hoofd komt naast het mijne te hangen en ik probeer je te kussen.

Tegelijk krijg ik nu eindelijk een goed uitzicht op Astrid die met grote blauwe ogen naar ons tweeën kijkt. Ik heb het er warm van gekregen. Ook haar gympen en spijkerbroek liggen daar een paar seconden later bij. Enkel een lichtblauw bh-tje en prettig gevuld ook! Jij komt ook weer tot leven op m’n schoot en je klimt van me af. Je pakt Astrid vast en geeft haar een kus op haar mond. Wie is deze lekkere pikmans? Lachend slaat ze die af, en pakt met haar hand m’n nog harde pik en schudt die op en neer alsof ze die een hand geeft.

Ze laat haar hand over heel m’n apparaat glijden en zegt waarderend ‘Mmm, prima lul, met heerlijke ballen. Genietend kneed ik erin… mmm, wat een lekker speelgoed heeft die Astrid. Wow, wat een heerlijke tieten heeft die meid… mooi stevig… niet te groot, maar een mooie handvol. Meteen begin ik te zuigen aan haar prachtige tepels terwijl ik Astrids hand om m’n lul voel klemmen en ze me zachtjes masseert.

Al snel hijgen en kreunen we tegen elkaar op. Als ik eventjes opkijk om Astrid in haar geile oogjes te kijken zie ik jou tegen het bureau staan terwijl je zachtjes je eigen kutje streelt. Even later zuigen we elk aan een tiet van Astrid. Haar ene hand trekt mijn lul af, de andere streelt jouw kutje. Heerlijk staan we op een kluitje en verwennen elkaar op alle plekjes waar we maar bij kunnen.

Wat een mazzelpik ben ik bedenk ik me. Zo heb je niks, en zo sta je met twee meiden te geilen. Voor ik nog langer door kan denken hoor ik het fluisterstemmetje van Astrid bij m’n oor: Astrid maakt zich van ons los en trekt snel haar stringetje uit. Ze bukt voorover en houdt zich vast aan het bureau. Met gespreide benen wacht ze me op… Ik neem m’n plekje in achter haar en streel even tussen haar benen met m’n volle hand.

Dat voelt al lekker vochtig aan zeg! Ik ruik aan m’n hand om haar geile kutlucht nog intenser te ruiken. Mmm… tijd voor actie! M’n gezwollen eikel zet ik tegen haar kutlipjes die gewillig wijken.

Langzaam druk ik m’n lul naar binnen. Ondertussen ben jij op het bureau geklommen en je zit met gespreide benen voor Astrid.

Als ik een eerste kreuntje van jou hoor stoot ik zelf ook door… tot m’n ballen verdwijnt m’n pik in Astrids nauwe kut. Ik geef weer lekker toe aan m’n dierlijke driften en pomp m’n pik op en neer in Astrids natte kut. Dit is nog eens neuken! Ik tast naar haar schuddende tieten en knijp daar lekker in terwijl ik het geile zuigende geluid hoor van een in- en uitglijdende mannenlul in een vrouwenkut. Tussen jullie twee vrouwen lijkt het ook wel goed te gaan, want jij kreunt volop dat Astrid een heerlijke kutjeslikker is.

Als je met een hernieuwd langgerekt ‘Jaaa’ klaarkomt in Astrids mond, hou ik het ook niet meer. Net op tijd trek ik m’n pik terug uit Astrids hemelse kut en twee seconden later spat het sperma eruit… over haar billen, haar heupen, ja zelfs tot op haar rug spuit m’n lading geilheid eruit. In lange slierten ligt m’n sperma op dat geile neuksletje en jij kijkt er met geile ogen naar.

We wisselen een geile blik en geven daarna Astrid allebei een lekker natte kus. Jij op haar voorhoofd, ik op haar bil. Je bazin zal jou zelf even schoonmaken. Snel weer op je buik, voor het te laat is. Niek lijkt het niet helemaal te snappen, maar dat komt vanzelf wel. Ik kom achter Astrid staan en buk ook. Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van Nieks sperma op te likken.

Hier en daar lukt dat niet helemaal en moet ik een beetje met mijn vingers helpen. Ik schraap een paar dikke klodders bij elkaar die gewoon aan mijn vingers blijven hangen. Als een haring hou ik ze omhoog, waarna ik ze lekker van mijn vingers afhap.

Niek kan zijn ogen bijna niet geloven en begint van geiligheid weer aan zijn pik te trekken. Ja jongen, jij komt zo ook weer aan de beurt. We zullen je helemaal droog maken, dat er geen druppel meer uitkomt. Habraken Reiniging levert altijd grondig werk af, daar kom je nog wel achter. De laatste druppels op Astrids billen werk ik met mijn lippen naar binnen. Inmiddels heb ik een aardige mond vol. Ik wrijf met een hand over Astrids rug en billen om het restant een beetje uit te smeren, dan pak ik haar bij een schouder en beduid haar om te draaien.

Praten met volle mond gaat wat lastig! Astrid heeft het allang begrepen. Voor ik klaar was met het opzuigen van alle sperma, had zij al een hand onder haar buik door gestoken om haar klitje een beetje te verwennen. Goed kijken hoor Niek, want dit zie je niet alle dagen’ zegt ze, voor ze haar hoofd achterover legt en haar mond wij open doet. Dan hou ik mijn mond zo’n centimeter of twintig boven de hare en doe voorzichtig mijn lippen iets uit elkaar.

En jawel hoor, daar komt de eerste dikke zaadklodder al aangeglibberd. Ik voel hem eerst tussen mijn lippen door langzaam weglopen en dan kan ik zelf ook de dikke witte sliert langzaam in Astrids mond zien zakken. Hij schiet los van mijn lippen en valt naar beneden, maar daar komt de tweede kwak al aan.

Zo laat ik langzaam al het sperma dat ik van Astrids rug en billen had verzameld in haar mond glijden. Als mijn mond bijna helemaal leeg hou ik het zelf ook niet meer uit en slik ik het laatste beetje lekker zelf door. Nog nasmakkend zeg ik ‘Zo zeg, dat is pas lekker. Daar moet ik echt nog meer van hebben vanavond, veel meer. Maar laat Niek nou maar eens zien wat je van me hebt gekregen. Terwijl hij weer steeds sneller aan zijn pik begint te sjorren ziet hij in het kuiltje van Astrids tong een flinke kwak wit sperma liggen… ‘Ziet dat er even lekker uit hè?

Als ik zie dat er een klodder van haar tong afglijdt, uit haar mondhoek over haar kin, ga ik verder tegen haar: Jij smaakt lekker zeg, dat spul is van een goed jaar hoor. De klodder bij haar mondhoek zit er nog. Ik buig me naar haar toe en zuig hem met mijn lippen op. Ja, dat smaakt echt goed. Ik laat mijn mond naar die van Astrid gaan een we beginnen aan een zalige tongzoen, waarbij we beide het sperma bij de ander proeven. Terwijl ik mijn tong door haar mond laat dartelen voel ik hoe ze me bij mijn borsten pakt die nog steeds een beetje kleverig zijn van Nieks eerste lading.

Ze pakt een tepel beet en draait er voorzichtig aan, kennelijk niet helemaal zeker of ik dat wel lekker vind. Ze moest eens weten!

Ik kreun aanmoedigend en laat ondertussen een hand tussen haar benen verdwijnen, op zoek naar haar sappige speeltje. Ze doet uitnodigend haar benen uit elkaar en knijpt tegelijkertijd harder in mijn tepels. Ik hou van hard. Ik voel een scheut van pijnlijk genot door mijn lichaam schieten, van mijn tepels recht naar mijn kutje, dat steeds natter wordt. Als ze ook nog hard aan mijn tepels trekt zodat mijn borsten als punten vooruit staan druk ik twee vingers hard bij haar poesje naar binnen.

Handje geven Ik kan Niek niet zien, omdat Astrid en ik elkaar nog steeds staan te tongen, maar ik kan hem achter me horen hijgen en rukken. Het moet dan ook een geil gezicht zijn, twee meiden die zo lekker bezig zijn: Astrids hardhandige behandeling van mijn tieten mist de uitwerking niet en laat haar zelf trouwens ook niet onberoerd. Ik voel haar sap langs mijn vingers stromen. Ik begin stevig in haar pruim te wroeten en steek er nog een paar vingers bij. Ik steek mijn hele hand tot aan mijn duim naar binnen en rek haar kutspieren helemaal op.

Als antwoord pak ze mijn tieten met haar volle hand beet en zet ze haar nagels diep in het zachte vlees. Ze drukt haar heupen wat naar voren tegen mijn hand en laat ondertussen haar nagels over mijn borsten glijden, naar de tepels. Die zijn natuurlijk keihard en als ze haar nagels erin zet voelt het bijna of ze uit elkaar zullen spatten. Dan leg ik mijn duim tegen mijn handpalm aan en stoot dan weer hard naar voren. Hoewel haar kut heerlijk slijmerig is en goed opgerekt, blijft mijn hand toch bij de knokkels steken.

Ik wring wat heen en weer en hoor haar kreunen. Als dank pakt ze mijn tieten van onderaf beet en probeert ze als een tube leeg te knijpen. Het is maar goed dat de dopjes er nog opzitten, als zijn ze dan ook diep paarsrood en gloeien ze als kooltjes.

Ik druk door en dan schiet mijn hele hand in haar spleet. Het voelt heerlijk als mijn hand tot aan mijn pols helemaal in die warme, zachte en natte grot verdwijnt. Ik hou het zelf bijna net meer uit en grijp met mijn vrije hand tussen mijn benen. Daar glibberen mijn vingers als vanzelf mijn eigen kutje in. Ik zet een voet op de stoel naast me, zodat ik mezelf beter kan vingeren. Maar eerst is Astrid aan de beurt. Al ronddraaiend ga ik voorzichtig met mijn hand heen en weer.

Ze heeft haar ogen wijdopen gesperd en schud haar hoofd wild heen en weer. Dan begin ik haar genadeloos klaar te pompen terwijl ik kijk hoe mijn hele hand met een zuigend geluid haar slettenkut in- en uit sopt.

Het resultaat laat maar even op zich wachten. Ik voel haar kutspieren om mijn hand samentrekken als ze begint te gillen: Achteringang ‘Zo lekkere snol van me,’ zeg ik terwijl haar kut een slurpend geluid maakt als ik mijn hand eruit trek. Met de hand die nat is van mijn eigen sap streel ik over de rode striemen op mijn borsten en voel ik aan mijn gloeiende tepels. Ik voel meteen mijn kutje reageren.