Neuken met een slappe lul meesteres thuis

neuken met een slappe lul meesteres thuis

..

Sex filim gratis kale kutjes kijken

Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken.

Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten.

Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken. In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje.

Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte. Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken.

Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme. Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega.

We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft. Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap.

Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar. Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt.

De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen. Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen.

Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden. Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen.

Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen.

Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond. De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. De dames blijven staan en ik ook. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen.

Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. De winkel blijkt echt een winkel: De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden. Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank.

Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: Ik kies de dildo met schroefdraad. Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: Ik durf simpelweg niet te kiezen. De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan. Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij.

Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door. Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek. De vierde keuze is weer eenvoudig: Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende.

Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen.

Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen. Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel.

Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug.

De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek. Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde. Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek.

Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee. Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag. De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen.

Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen. Deze heeft een grote klit met een piercing erdoor en lange, hangende schaamlippen die zich vochtig openen, als ze haar benen volledig spreidt.

Wanneer ik mijn mond langzaam richting de kut van de dame begeef komt haar geur mij tegemoet: De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me enorm aangetrokken voelde tot haar geur en dan ook een aantal malen met mijn neus langs haar poes gesnuffeld heb, voordat ik mijn tong aan het werk heb gezet.

Dit was overigens een klusje van niets: Wat voor mij een enorm bijkomend voordeel was van het klaarkomen van de dame is dat zij dit met veel vochtverlies deed. Waar ik als fervent liefhebber van de ejaculatie van het vrouwelijk schoon kan genieten, van alles wat aan sappen uit een kutje kan komen, werd ik nu op mijn wenken bediend. Ik heb genoten van haar sappen en alles keurig tot mij genomen door haar, na haar orgasme, helemaal schoon te likken.

Ondanks het feit dat ik een ontzettende harde paal heb staan wordt mij wederom door Patty en ook door de dame geen gelegenheid gegeven om ook te mogen klaar komen, integendeel, nadat ik de dame klaar en schoon heb gelikt draagt Patty mij op me te gaan aankleden en de tassen in de auto te zetten. Vlak voor middernacht komen we thuis aan en ik kan nog maar aan 1 ding denken: Als ik de tassen uit de auto heb gehaald en naar de slaapkamer heb gebracht, voeg ik me bij Patty in de keuken.

Deze zit stilletjes aan een wijntje te nippen en ik vraag haar wat er scheelt. Ik word even stil van haar overdenking en vraag haar wat ze ermee bedoelt. Ik antwoord haar dat ik moet wennen aan het idee dat ik mezelf helemaal overgeef aan haar en dat mijn vertrouwen in deze dient te groeien, niet in haar als mens, maar in haar als mijn Meesteres.

Ik beken eerlijk dat ik haar geweldig vond smaken, maar breng enige nuance aan in mijn lofzang door te vertellen dat zij nog lekkerder is. Patty lacht en zegt dat er grenzen zijn en dat zij die bepaalt. Ik geef te kennen dat ik vermoed dat dit wel ff werk is en dat dit tot morgen zal moeten wachten, aangezien de nacht ingegaan is en ik morgen echt naar de zaak moet.

Als ik gehoorzaam de trap oploop volgt Patty mij op de voet. Ik neem de doos van de sexsling mee de zolder op en pak het uit. Het blijkt inderdaad een fluitje van een cent: Als het ding hangt vind ik het een raar gezicht, Patty is echter meteen in haar nopjes: Het wijst allemaal vanzelf: Tevens is dit de versie waarbij er banden zijn gemaakt aan de touwen, waarmee het ding hangt.

Zodra ik naakt ben vraag ik Patty hoe ze wilt dat ik ga liggen. Het ding geeft geen krimp en is duidelijk sterk genoeg, zo blijkt. Patty bindt mijn enkels aan de buitenste, hoogste banden vast, zodat mijn benen recht omhoog wijzen en mijn handen worden achter mijn hoofd vast gemaakt. Zodra alles vast zit voel ik me erg kwetsbaar: Binnen een minuutje is ze weer terug en heeft ze enkele van de aangekochte spullen bij zich, al kan ik niet zien welke, aangezien mijn hoofd naar achter hangt.

Al snel wordt duidelijk dat ze het latex masker heeft meegenomen, want ik krijg deze om en zie direct niets meer. Dan voel ik een koud glad puntje tegen mijn aars, dat door Patty voorzichtig een stukje naar binnen geduwd wordt. Als het ding eenmaal in mij zit draait Patty eraan en verdwijnt er weer een stukje in mij.

Deze handeling doet ze een aantal keren en ik heb het gevoel dat ik helemaal gevuld ben van onderen. Als mijn gehijg overgaat in gekreun stopt Patty en laat het ding zitten. Bij de gedachte aan de catsuit, die Patty gekocht heeft wordt mijn pik nog harder en als ik ook nog eens erbij verzin dat ze de nieuwe pumps eronder draagt begint mijn pik te kloppen. Ik kan bijna niet meer van vermoeidheid en geilheid en kreun en hijg dat het een lievenlust is. Vragen om klaar te mogen komen heeft bij Patty tegenwoordig geen zin meer aangezien zij erop kickt mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, dus dit laat ik achterwege, maar ik hoop dat het snel mag.

Patty neemt me bij mijn hoofd en geeft er een duwtje tegen, zodat ik roteer aan het plafond, waarop ze me bij mijn benen weer opvangt. Zachtjes draait ze de anaalschroef nog iets dieper en ik voel nu dat het ding mijn prostaat prikkelt.

Daarbij krijg ik de indruk dat Patty dit ook doorheeft aangezien ze nu de schroef telkens een klein stukje naar links draait en vervolgens weer naar rechts, waardoor het ding een beetje naar binnen gaat en vervolgens weer naar buiten , en op deze wijze telkens mijn prostaat gestimuleerd wordt.

Ik lig te hijgen en kreunen, alsof ik geneukt word, wat in feite ook het geval is. Patty stopt en draait mij weer rond en vangt me nu op aan mijn hoofd: Dan voel ik dat Patty een stukje textiel over mijn hoofd trekt en ruik ik wederom de geur van de dame: Het word mij echt te veel: Dit is dan ook wat gebeurd: Patty draait enkele malen de schroef in en uit mijn aars: Patty laat het gebeuren, straft mij niet omdat ik geen toestemming heb gevraagd maar wrijft mijn zaad uit over mijn lichaam.

Als ze hier mee klaar is verwijderd ze de onderbroek van mijn hoofd, gevolgd door het latex masker en houdt mij toch nog even haar vochtige hand voor, waar ik nog wat zaadresten aflik. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Hij hoorde de prepaid telefoon overgaan in zijn binnenzak en toen hij op het schermpje keek zag direct dat het zijn date was, die waarschijnlijk buiten het restaurant stond te bellen, terwijl het stoom uit haar oren kwam.

Vrouw zoekt man xvera Oudere cuckold kijkt hoe zijn vrouw wordt geneukt Hoi ik ben Willemijn een nog vlotte dame van 52, ik ben nu   een paar jaar alleen en dat bevalt me prima. Alle anderen mochten ze echt zijn, wat ik betwijfel sorry. Ze liep naar me toe en ik zei haar kom mijn auto staat daar. Bevestig je e-mail adres. Ik zette mijn auto neer en we liepen samen naar de rand van het bos.

Vrouw zoekt man nmthea7 emailtjou. Ik sprong in mijn auto en reed er snel heen. Oudere gasten neuken met jonge vrouwen Het was een getrouwde vrouw uit deurne. Jonge knaap neukt oude buurvrouw. Tering wat werd ik hier geil van. Oudere man neukt zijn jonge vrouw Tags bank bed beffen bikini blond bloot brunette buiten dildo donker haar erotisch geil grote borsten grote tieten hoge hakken jarretels kleine tieten knap kontje lang haar lekker lekker kontje lesbisch lingerie masturberen milf mooi mooie tieten naakt neuken panty's pijpen pornovideo rood haar seks sex sexy slank strand topless trio vrouw vrouwen zwarte lingerie zwembad.

De buurvrouw stond achter hem en liet haar handen richting zijn kruis gaan terwijl ze in zijn oor fluisterde: Brenda34 34 Knipoog Flirt.neuken met een slappe lul meesteres thuis

..


Het was niet moeilijk voor me om haar regels te onthouden, want het waren er maar vier: Wat de Meesteres zegt, wordt zonder vragen of treuzelen uitgevoerd. Het enige op de wereld dat ertoe doet is Meesteres Vera. Als ik alleen of met Meesteres Vera in het huis ben, dan ben ik naakt. Toen ik een keer de regels van Meesteres Vera overtrad, kreeg ik zo een gevoelig lesje dat me dat nooit meer zal overkomen.

Het was minder dan een week geleden dat ik bij haar was ingetrokken. Meesteres Vera zat op de sofa, keek televisie en genoot van een cocktail die ik voor haar gemaakt had. Ik zat op de vloer haar teennagels te lakken toen de telefoon overging. Ze gaf me een subtiel knikje, om aan te geven dat ik de telefoon op moest nemen.

Ik liep naar de andere kamer, nam de hoorn op en werd aan de andere kant van de lijn toegesproken door haar zus. Ze keek me zo streng aan, dat ik me heel klein voelde. Ze pakte me de hoorn af en zei: Ik moet eerst even iets afhandelen. Kan ik je straks even terugbellen? Ik heb als jonge man heel wat gevochten, maar niemand heeft me ooit zo hard geslagen als Meesteres Vera.

Toen begon ze me met haar vlakke hand links en rechts in mijn gezicht te slaan. In het begin zag ik sterretjes, maar later alleen nog maar duisternis. Toen ik weer bijkwam, lag ik als een bloederig hoopje op de vloer. Mijn linkeroog was bont en blauw en ik kreeg het bijna niet open. Mijn rechteroog was er nog slechter aan toe en dat kreeg ik helemaal niet open. Toen ik naar de andere kamer gestrompeld was, zag ik Meesteres Vera daar geriefelijk op de sofa liggen. Ze keek me aan en sprak me op normale toon toe.

Ik heb ook het gevoel dat het een heel leven geleden is. Meesteres Vera vindt het leuk om zich te vermaken door me te pesten en te plagen. Op een keer mocht ik van haar een maand lang mijn pik niet aanraken helemaal niet. Ik mocht hem niet eens vasthouden om te pissen, dus toen maakte ik er een gewoonte van om naar de douche in de kelder te gaan. Daar kon ik de hele vloer, de muren en mezelf onderpissen en daarna mezelf en de douche schoonmaken.

Een andere keer heeft ze me een hele dag lang ieder uur laten klaarkomen - vierentwintig keer in totaal. Tegen het einde van de dag zag mijn pik er pimpelpaars uit, maar Meesteres Vera was genadig voor me. Ze ging voor me zitten kijken hoe ik mijn pik voor haar aftrok en spoorde me aan om voor haar klaar te komen. Zo werd mijn vierentwintigste orgasme van die dag een ongelofelijke, enerverende ervaring. Meesteres Vera vindt het ook leuk om me af en toe met haar mee uit te nemen.

Op een avond nam ze me mee naar een nachtclub, zo een exclusieve tent met neonlicht, een Europese DJ en een rij mensen die bij de ingang staan te wachten in de hoop dat ze langs de fluwelen koorden mogen. Meesteres Vera had zwarte pumps aan, een zwarte leren minirok en een wit mouwloos topje dat haar buik bloot liet. Ze had me een spijkerbroek aangetrokken, een wit T-shirt en een hondenband rond mijn nek. Ze maakte een riem aan de hondenband vast en nam me mee naar het begin van de rij, langs honderden mensen die stonden te wachten.

De portier wilde iets tegen Meesteres Vera zeggen, maar toen keek ze hem zo streng aan, dat hij het fluwelen koord opzij schoof en ons binnenliet. Toen we eenmaal binnen waren, liet Meesteres Vera me de hele tijd die hondenband aan houden. Op een gegeven moment nam ze me mee naar een achterkamertje waar twee mannen op haar zaten te wachten. Het waren dat soort mannen die de nachtclubs afstruinen, hun kans afwachten en ten slotte met de mooiste vrouw van allemaal naar huis gaan voor een nummertje.

Typische Alfamannetjes, maar die avond waren ze kansloos. Ze liet hen voor haar dansen terwijl ze op een van de pluchen stoelen zat, met mij op mijn handen en knieen naast zich. De mannen dansten uitdagend voor haar en daarna liet ze hen zich voor haar uitkleden en zei ze tegen hen dat ze met hun lichamen tegen elkaar aan moesten wrijven.

De mannen aarzelden even, maar toen wierp Meesteres Vera hen zo een blik toe dat ze wisten dat ze de machtige Godin moesten gehoorzamen. Toen deed Meesteres Vera haar benen uit elkaar en schoof ze haar rok een beetje op.

Ze gebaarde een van de mannen om haar kutje te likken terwijl de andere man aan haar perfecte borsten zoog. Nadat Meesteres Vera voor de vijfde of zesde keer was klaargekomen, keken de mannen haar vol verwachting aan. Meesteres Vera vertelde de mannen dat ze hen niet meer nodig had, maar dat ze haar toestemming hadden om naar huis te gaan en zich ter ere van haar te masturberen.

Een van de mannen wilde iets zeggen, maar daar kreeg hij de kans niet voor, want Meesteres Vera stond op, greep hem hardhandig in zijn nekvel en smeet hem met geweld tegen de grond.

Toen zei ze tegen de andere man: Ga onder de douche staan, masturbeer je voor me en kom harder klaar dan je ooit klaargekomen bent. Toen knielde ze neer en zei tegen de man op de vloer: Toen ze de uitsmijter zag, greep ze hem in zijn kruis en trok eraan. Daarna greep ze hem beet en kuste hem lang en hard. Toen hij weer op adem was, leek hij iets te willen zeggen, maar Meesteres Vera legde haar vinger op haar lippen en verdween met mij de duisternis in.

Een andere keer nam Meesteres Vera me mee uit winkelen. Deze keer droeg ze me op om te allen tijde precies drie meter achter haar te blijven, geen woord te zeggen en de hele tijd nergens anders naar te kijken dan naar haar kont. Meesteres Vera heeft een glorieuze kont. Het winkelcentrum was overvol en op een gegeven moment botste ik tegen een man aan die in de tegenovergestelde richting liep.

Ik begon me te verontschuldigen, maar toen herinnerde ik me dat Meesteres Vera me gezegd had dat ik niets mocht zeggen. Voordat ik het wist duwde de man me tegen mijn borst en zei: Ze greep de man bij zijn pols en draaide eraan, zodat de grote man op zijn knieen ging. Meesteres Vera boog zich voorover en zei: Hij is mijn eigendom.

Ik werd overvallen door ontzag en liefde en begon te huilen omdat ze me zo goed beschermd had. Meesteres Vera keek me aan en glimlachte. Toen kuste ze mijn tranen droog, nam me bij mijn hand en hield me de rest van het winkeluitje bij zich aan haar zijde. Ik weet zeker dat mijn voeten de rest van de dag de grond niet meer geraakt hebben, omdat ik het gevoel had dat ik zweefde. Deze herinneringen dwaalden door mijn hoofd toen ik op de vloer zat te wachten totdat de ultieme Godin thuiskwam.

Terwijl ik dacht aan Meesteres Vera die mij volledig bezit, aan de absolute macht die ze heeft over mij en over iedere man die ze tegenkomt, begon mijn pik te sidderen, op en neer te wippen en te druipen. Op de hardhouten vloer voor me begon zich een plasje te vormen, een plasje dat ik vast en zeker op zou moeten ruimen als Meesteres Vera weer thuis was.

De enige vraag was of ik dat plasje met een mop zou mogen schoonvegen of dat ik het met mijn tong zou moeten oplikken. Precies op dat moment ging de deur open en stapte Meesteres Vera het huis binnen.

Mijn hart begon te bonzen en mijn pik sidderde niet meer, maar begon wild op en neer te wippen, zoals een hond met zijn staart kwispelt als zijn baasje thuiskomt. En inderdaad, Meesteres Vera is mijn baasje en ik ben haar huisdier. Ze keek me aan, glimlachte en deed een stap naar voren om me over mijn bol te aaien.

Alleen al dit lichamelijke contact met Meesteres Vera liet me de rillingen over mijn rug lopen en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam.

Toen ze het plasje voorvocht op de vloer zag, begon ze zachtjes te lachen. Ze zei tegen me: En trouwens, ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Zorg er maar voor dat de vloer er straks piekfijn uitziet. Meesteres Vera keek me weer aan en gaf me een miniem knikje. Dat knikje zou door anderen niet opgemerkt zijn, maar in de afgelopen achttien maanden had ik geleerd om de wensen en behoeften van Meesteres Vera te herkennen en eraan te voldoen. Ik ging op mijn handen en knieen zitten en wachtte totdat ze op mijn rug was gaan zitten.

Toen kroop ik met Meesteres Vera op mijn rug naar de trap. Toen we bij de trap aangekomen waren, klom ze van mijn rug af en gaf ze me een knikje, om aan te geven dat ik op moest staan, haar op moest tillen en haar de trap op moest dragen.

Toen we boven waren aangekomen, zette ik haar voorzichtig neer en ging toen weer op mijn handen en knieen zitten, zodat ik haar op mijn rug naar haar slaapkamer kon rijden. Ik stopte pas weer toen ik bij het voeteneind van haar bed was aangekomen. Meesteres Vera bleef op me zitten terwijl ze haar pumps uittrok. Toen die uit waren, stond ze op. Dat was voor mij het teken om plat op mijn buik te gaan liggen.

Meesteres Vera ging op mijn rug staan, draaide zich om en ging op haar bed zitten. Pas daarna nam ik mijn normale positie in: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen. Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand?

Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen. Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken.

Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend.

Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje. Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen.

Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes. Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene.

Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten. Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt.

Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën.

Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe. Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht.

Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme.

Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd.

Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is.

Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus.

Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte. Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken.

Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme. Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega.

We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap. Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar. Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af.

Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt. De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd.

Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen. Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen. Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden.

Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen.

Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen. Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond.

De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. De dames blijven staan en ik ook. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen.

Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. De winkel blijkt echt een winkel: De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden. Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank.

Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: Ik kies de dildo met schroefdraad. Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: Ik durf simpelweg niet te kiezen. De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan.

Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij. Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door. Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek. De vierde keuze is weer eenvoudig: Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende.

Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen. Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen. Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel.

Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug.

De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek. Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde. Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek.

Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee. Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag.

De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen. Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen. Deze heeft een grote klit met een piercing erdoor en lange, hangende schaamlippen die zich vochtig openen, als ze haar benen volledig spreidt. Wanneer ik mijn mond langzaam richting de kut van de dame begeef komt haar geur mij tegemoet: De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me enorm aangetrokken voelde tot haar geur en dan ook een aantal malen met mijn neus langs haar poes gesnuffeld heb, voordat ik mijn tong aan het werk heb gezet.Spullen voor sex thuisontvangst overijssel


Mijn hart begon te bonzen en mijn pik sidderde niet meer, maar begon wild op en neer te wippen, zoals een hond met zijn staart kwispelt als zijn baasje thuiskomt. En inderdaad, Meesteres Vera is mijn baasje en ik ben haar huisdier. Ze keek me aan, glimlachte en deed een stap naar voren om me over mijn bol te aaien. Alleen al dit lichamelijke contact met Meesteres Vera liet me de rillingen over mijn rug lopen en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam.

Toen ze het plasje voorvocht op de vloer zag, begon ze zachtjes te lachen. Ze zei tegen me: En trouwens, ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Zorg er maar voor dat de vloer er straks piekfijn uitziet. Meesteres Vera keek me weer aan en gaf me een miniem knikje. Dat knikje zou door anderen niet opgemerkt zijn, maar in de afgelopen achttien maanden had ik geleerd om de wensen en behoeften van Meesteres Vera te herkennen en eraan te voldoen.

Ik ging op mijn handen en knieen zitten en wachtte totdat ze op mijn rug was gaan zitten. Toen kroop ik met Meesteres Vera op mijn rug naar de trap. Toen we bij de trap aangekomen waren, klom ze van mijn rug af en gaf ze me een knikje, om aan te geven dat ik op moest staan, haar op moest tillen en haar de trap op moest dragen.

Toen we boven waren aangekomen, zette ik haar voorzichtig neer en ging toen weer op mijn handen en knieen zitten, zodat ik haar op mijn rug naar haar slaapkamer kon rijden. Ik stopte pas weer toen ik bij het voeteneind van haar bed was aangekomen. Meesteres Vera bleef op me zitten terwijl ze haar pumps uittrok. Toen die uit waren, stond ze op. Dat was voor mij het teken om plat op mijn buik te gaan liggen. Meesteres Vera ging op mijn rug staan, draaide zich om en ging op haar bed zitten. Pas daarna nam ik mijn normale positie in: Ze gaf me mijn volgende opdracht: Je hebt dertig seconden.

Ik was binnen twintig seconden aangekleed en terug in haar kamer. Meesteres Vera zat volledig gekleed op de rand van haar bed. Alleen haar voeten waren bloot en ze zat met haar benen gekruist. Ik ging in de houding staan en voelde haar blik over mijn lijf gaan. Daardoor voelde ik me niets meer dan een onderdeel van haar bezit, wat ik ook precies was. Ten slotte sprak Meesteres Vera me toe, op haar commanderende stemtoon: Maar toen ze me op die toon toesprak, voelde ik pas echt de volledige omvang van haar macht.

Ik had haar met die stem zelfbewuste mannen binnen een paar seconden in tranen zien laten uitbarsten, en nu concentreerde ze haar energie op mij. Zonder na te denken begon ik mijn kleren voor haar uit te trekken.

Mijn erectie was nooit weg geweest, maar nu begon hij in afwachting van mijn volgende opdracht helemaal te razen. Laat me maar eens zien hoe erg je me aanbidt. Meesteres Vera had me lang geleden geleerd hoe ik me precies moest masturberen e hoe ik het zo lang mogelijk kon uitstellen, mezelf keer op keer naar de rand van een orgasme kon brengen zonder er ooit een keer overheen te gaan.

Ik hield mijn ogen op haar voeten gericht. Ik heb nooit zo op voeten gekickt, maar de voeten van Meesteres Vera zijn toonbeelden van perfectie, net als iedere andere centimeter van haar lichaam.

Ik heb ontelbare uren doorgebracht met het wrijven, kussen en verwennen van haar heerlijke voeten en ik heb aan haar tenen gezogen wanneer ze dat wilde. Ik bleef mezelf wrijven en rukken totdat ik bijna klaarkwam. In de achttien maanden dat ik mijn Meesteres dien heb ik geleerd om aan de rand van een orgasme te blijven, het volle gewicht van het dreigende orgasme te voelen, maar mezelf niet toe te staan om klaar te komen.

In deze staat van opwinding rukte ik er lustig op los, in de wetenschap dat ik mijn Meesteres niet zou teleurstellen. Meesteres Vera nam weer het woord: Meesteres Vera heeft diepe, donkerbruine ogen.

In haar ogen kun je verdwalen en dat heb ik ook vaak gedaan. Ze heeft volle roze lippen, perfecte tanden en hoge jukbeenderen, de belichaming van een tijdloos, klassiek toonbeeld van schoonheid en perfectie. Haar gezicht wordt omlijst door haar lange, golvende, zijdezachte haar, op het eerste gezicht bruin, maar in het zonlicht goud. Op het moment dat ik oogcontact met haar maakte, kreeg ik het overrompelende gevoel dit ik verdronk en verdwaald raakte in mijn Meesteres.

Het gevoel dat ik de eerste keer had dat ik haar zag, datzelfde gevoel heb ik sindsdien iedere keer weer. Perfectie is een veel te simpel woord om de schoonheid van mijn Meesteres te beschrijven. Ze is een Godin, een muze, en de ultieme verwerkelijking van wat iedere dichter, schilder en musicus ooit op papier, canvas of in geluid heeft willen bevatten.

Mijn pik begon te vibreren en te sidderen en ik moest mijn hand weghalen uit angst dat ik klaar zou komen.

Meesteres Vera glimlachte naar me en gaf aan dat ze heel tevreden was met mijn zelfbeheersing, en dat ik weer moest beginnen om me voor haar af te trekken. Toen ik me weer begon af te trekken, beloonde ze me met het ultieme geschenk van een blik op haar gezicht. Keer na keer leidde Meesteres Vera me naar de rand van een orgasme. Na een uur of nog wel langer voor mijn Meesteres gerukt te hebben en tientallen keren bijna klaar te zijn gekomen, was mijn pik opgezwollen tot proporties die de afmetingen van mijn normale erectie ruimschoots overtroffen.

Mijn ballen waren strak en zwaar. Mijn hart ging als een razende tekeer en mijn gezicht droop van het zweet. Uiteindelijk, na wat wel een eeuwigheid leek, fluisterde Meesteres Vera me toe: Straal na straal sperma barstte uit mijn pik. Ik slaakte een diepe, lange kreun van genot en verlichting en mijn pik bleef maar trillen en spuiten.

Na ongeveer dertig seconden was mijn pik helemaal leeg. Toen Meesteres Vera me een knikje had gegeven, haastte ik me naar de badkamer om spullen te halen waarmee ik de rotzooi die ik gemaakt had schoon kon maken.

Ik ging terug naar de slaapkamer en maakte die vlekkeloos schoon. Zo gaat er een hele poos voorbij misschien wel een uur totdat ik Patty de trap hoor opkomen. Ik besluit om maar niet op de grond te blijven zitten en met veel moeite vanwege de handboeien krabbel ik overeind en ga in de positie staan waarin Patty mij heeft achtergelaten.

Ik hoor Patty wat op en neer lopen en het duurt nog een tijdje voordat ik de sleutel in het slot hoor draaien en de deur opengaat. Patty doet nu slechts de kastverlichting aan en de ruimte word hierdoor half verlicht. Vervolgens stapt ze de ruimte binnen met in 1 hand een krukje en in de andere hand een dienblad met een fles en glazen. Het dienblad wordt door haar op de grond gezet en zelf neemt ze plaats op het krukje met haar rug tegen een gespiegelde kastdeur, pal onder het licht.

Patty is blootsvoets en draagt een lange zijden badjas. Ze neemt een wijnglas van het dienblad en schenkt zichzelf een glas wijn in waar ze, terwijl ze haar benen over elkaar slaat, langzaam van begint te nippen.

Ik durf niets te zeggen, ik weet ook niet wat ik moet zeggen, ik wacht slechts af. Na enkele minuten, die een eeuwigheid lijken te duren, kijkt Patty me aan: Dan opent ze haar mond en vraagt: Ik zeg alleen maar: Wil jij je schikken naar mijn wensen en altijd gewoon uitvoeren wat ik wil, zoals gisteren en vandaag, of wil je een beetje aan blijven modderen in de halve sub-dom relatie, die we normaal gesproken hebben?

Deze laatste opmerking van Patty vind ik lastig om te verwerken, aangezien ikzelf de mening ben toegedaan dat ik haar genot voorop stel. Mijn grenzen zijn de grenzen die we hanteren en jij schikt je daar gewoon naar: Ik leg Patty uit dat ik haar ook vertrouw en dat ik er tevens op vertrouw dat ze niets met me doet wat onze relatie zou schaden, maar ik geef haar ook te kennen dat ik in het dagelijks leven niet ondergeschikt kan zijn aan haar, dat mijn karakter dat niet toestaat.

Patty is het hier mee eens en zegt: Ik zeg haar dat ik dit wil doen voor haar, met een uitgangspunt: Indien je van mij verwacht dat ik handelingen verricht bij een andere vrouw, of dit nu een dominante of onderdanige is dan doe ik dit voor jou, zonder dat daar een andere man bij is, of aan te pas komt.

Patty geeft direct te kennen hetzelfde te vinden, dus dat dit geen punt is, om wel nog te vragen wat te doen als onze hulp in de toekomst door iemand gewenst is, terwijl er wel een man bij betrokken is. Ik antwoord dat dit dan in overleg gaat, waar Patty mee instemt. Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks. Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken.

Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in. Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas.

Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt. Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir. Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel.

Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden. Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen. Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen. Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken.

Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast. Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen.

Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken. Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige.

Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen. Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen.

Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling. Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis. Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen.

Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken. Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt.

Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond. Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer.

Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw.

Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af.

Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer. De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen.

Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen. Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven. Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen.

Al strelend door haar krullen val ik in slaap. Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat. Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door.

Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben. Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd.

Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen.

Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie.

Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Brenda34 34 Knipoog Flirt. Zittend op haar knietjes geeft ze de stijve lul een pijp Maar gelukkig zei ze niets en drukte mijn penis zo in haar naar binnen. Inge Verstelde nog even de stoel naar ligstand en nu kon ik heerlijk diep en hard deze onwijs lekker kut neuekn zoals ik dat al vanaf het begin had gewild.

Oudere Duitse vrouw verrast door geile blondine Ga graag ergens naar toe ,maa Het jonge meisje en de oudere vrouw De Ebony heeft moeite geneukt te worden door de grote neg Ik snap niet dat mannen daar zo op kunnen afknappen hoor op vrouwen met kleine tietjes.

Thuis Sitemap Pijn in onderbuik na seks Erotische massage purmerend Seks artikelen Allergisch voor sperma Naaktmodel foto s Romantische erotiek. Rijpe vrouwen fotos De Ebony heeft moeite geneukt te worden door de grote neg Omasex met 2 jonge kerels. Ode aan alle geile oude vrouwen.

Gratis porno films kijken Mijn geile verhaal Neuken in de bus Hollandse kutjes Vernedering porno Slappe penis tijdens sex Ze liep naar me toe en ik zei haar kom mijn auto staat daar. Mijn zoon woont nog thuis.

neuken met een slappe lul meesteres thuis

Gangbang brabant dildo in je kut


Toen deed Meesteres Vera haar benen uit elkaar en schoof ze haar rok een beetje op. Ze gebaarde een van de mannen om haar kutje te likken terwijl de andere man aan haar perfecte borsten zoog. Nadat Meesteres Vera voor de vijfde of zesde keer was klaargekomen, keken de mannen haar vol verwachting aan. Meesteres Vera vertelde de mannen dat ze hen niet meer nodig had, maar dat ze haar toestemming hadden om naar huis te gaan en zich ter ere van haar te masturberen.

Een van de mannen wilde iets zeggen, maar daar kreeg hij de kans niet voor, want Meesteres Vera stond op, greep hem hardhandig in zijn nekvel en smeet hem met geweld tegen de grond.

Toen zei ze tegen de andere man: Ga onder de douche staan, masturbeer je voor me en kom harder klaar dan je ooit klaargekomen bent. Toen knielde ze neer en zei tegen de man op de vloer: Toen ze de uitsmijter zag, greep ze hem in zijn kruis en trok eraan. Daarna greep ze hem beet en kuste hem lang en hard. Toen hij weer op adem was, leek hij iets te willen zeggen, maar Meesteres Vera legde haar vinger op haar lippen en verdween met mij de duisternis in.

Een andere keer nam Meesteres Vera me mee uit winkelen. Deze keer droeg ze me op om te allen tijde precies drie meter achter haar te blijven, geen woord te zeggen en de hele tijd nergens anders naar te kijken dan naar haar kont. Meesteres Vera heeft een glorieuze kont.

Het winkelcentrum was overvol en op een gegeven moment botste ik tegen een man aan die in de tegenovergestelde richting liep. Ik begon me te verontschuldigen, maar toen herinnerde ik me dat Meesteres Vera me gezegd had dat ik niets mocht zeggen.

Voordat ik het wist duwde de man me tegen mijn borst en zei: Ze greep de man bij zijn pols en draaide eraan, zodat de grote man op zijn knieen ging. Meesteres Vera boog zich voorover en zei: Hij is mijn eigendom.

Ik werd overvallen door ontzag en liefde en begon te huilen omdat ze me zo goed beschermd had. Meesteres Vera keek me aan en glimlachte. Toen kuste ze mijn tranen droog, nam me bij mijn hand en hield me de rest van het winkeluitje bij zich aan haar zijde. Ik weet zeker dat mijn voeten de rest van de dag de grond niet meer geraakt hebben, omdat ik het gevoel had dat ik zweefde. Deze herinneringen dwaalden door mijn hoofd toen ik op de vloer zat te wachten totdat de ultieme Godin thuiskwam. Terwijl ik dacht aan Meesteres Vera die mij volledig bezit, aan de absolute macht die ze heeft over mij en over iedere man die ze tegenkomt, begon mijn pik te sidderen, op en neer te wippen en te druipen.

Op de hardhouten vloer voor me begon zich een plasje te vormen, een plasje dat ik vast en zeker op zou moeten ruimen als Meesteres Vera weer thuis was. De enige vraag was of ik dat plasje met een mop zou mogen schoonvegen of dat ik het met mijn tong zou moeten oplikken. Precies op dat moment ging de deur open en stapte Meesteres Vera het huis binnen. Mijn hart begon te bonzen en mijn pik sidderde niet meer, maar begon wild op en neer te wippen, zoals een hond met zijn staart kwispelt als zijn baasje thuiskomt.

En inderdaad, Meesteres Vera is mijn baasje en ik ben haar huisdier. Ze keek me aan, glimlachte en deed een stap naar voren om me over mijn bol te aaien. Alleen al dit lichamelijke contact met Meesteres Vera liet me de rillingen over mijn rug lopen en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam.

Toen ze het plasje voorvocht op de vloer zag, begon ze zachtjes te lachen. Ze zei tegen me: En trouwens, ik heb het heerlijk naar mijn zin gehad. Zorg er maar voor dat de vloer er straks piekfijn uitziet. Meesteres Vera keek me weer aan en gaf me een miniem knikje. Dat knikje zou door anderen niet opgemerkt zijn, maar in de afgelopen achttien maanden had ik geleerd om de wensen en behoeften van Meesteres Vera te herkennen en eraan te voldoen.

Ik ging op mijn handen en knieen zitten en wachtte totdat ze op mijn rug was gaan zitten. Toen kroop ik met Meesteres Vera op mijn rug naar de trap.

Toen we bij de trap aangekomen waren, klom ze van mijn rug af en gaf ze me een knikje, om aan te geven dat ik op moest staan, haar op moest tillen en haar de trap op moest dragen. Toen we boven waren aangekomen, zette ik haar voorzichtig neer en ging toen weer op mijn handen en knieen zitten, zodat ik haar op mijn rug naar haar slaapkamer kon rijden.

Ik stopte pas weer toen ik bij het voeteneind van haar bed was aangekomen. Meesteres Vera bleef op me zitten terwijl ze haar pumps uittrok. Toen die uit waren, stond ze op. Dat was voor mij het teken om plat op mijn buik te gaan liggen. Meesteres Vera ging op mijn rug staan, draaide zich om en ging op haar bed zitten. Pas daarna nam ik mijn normale positie in: Ze gaf me mijn volgende opdracht: Je hebt dertig seconden. Ik was binnen twintig seconden aangekleed en terug in haar kamer.

Meesteres Vera zat volledig gekleed op de rand van haar bed. Alleen haar voeten waren bloot en ze zat met haar benen gekruist. Ik ging in de houding staan en voelde haar blik over mijn lijf gaan.

Daardoor voelde ik me niets meer dan een onderdeel van haar bezit, wat ik ook precies was. Ten slotte sprak Meesteres Vera me toe, op haar commanderende stemtoon: Maar toen ze me op die toon toesprak, voelde ik pas echt de volledige omvang van haar macht.

Ik had haar met die stem zelfbewuste mannen binnen een paar seconden in tranen zien laten uitbarsten, en nu concentreerde ze haar energie op mij. Zonder na te denken begon ik mijn kleren voor haar uit te trekken.

Mijn erectie was nooit weg geweest, maar nu begon hij in afwachting van mijn volgende opdracht helemaal te razen. Laat me maar eens zien hoe erg je me aanbidt. Meesteres Vera had me lang geleden geleerd hoe ik me precies moest masturberen e hoe ik het zo lang mogelijk kon uitstellen, mezelf keer op keer naar de rand van een orgasme kon brengen zonder er ooit een keer overheen te gaan.

Ik hield mijn ogen op haar voeten gericht. Ik heb nooit zo op voeten gekickt, maar de voeten van Meesteres Vera zijn toonbeelden van perfectie, net als iedere andere centimeter van haar lichaam.

Ik heb ontelbare uren doorgebracht met het wrijven, kussen en verwennen van haar heerlijke voeten en ik heb aan haar tenen gezogen wanneer ze dat wilde. Ik bleef mezelf wrijven en rukken totdat ik bijna klaarkwam. In de achttien maanden dat ik mijn Meesteres dien heb ik geleerd om aan de rand van een orgasme te blijven, het volle gewicht van het dreigende orgasme te voelen, maar mezelf niet toe te staan om klaar te komen.

In deze staat van opwinding rukte ik er lustig op los, in de wetenschap dat ik mijn Meesteres niet zou teleurstellen.

Meesteres Vera nam weer het woord: Meesteres Vera heeft diepe, donkerbruine ogen. In haar ogen kun je verdwalen en dat heb ik ook vaak gedaan. Ze heeft volle roze lippen, perfecte tanden en hoge jukbeenderen, de belichaming van een tijdloos, klassiek toonbeeld van schoonheid en perfectie. Haar gezicht wordt omlijst door haar lange, golvende, zijdezachte haar, op het eerste gezicht bruin, maar in het zonlicht goud. Op het moment dat ik oogcontact met haar maakte, kreeg ik het overrompelende gevoel dit ik verdronk en verdwaald raakte in mijn Meesteres.

Het gevoel dat ik de eerste keer had dat ik haar zag, datzelfde gevoel heb ik sindsdien iedere keer weer. Perfectie is een veel te simpel woord om de schoonheid van mijn Meesteres te beschrijven. Ze is een Godin, een muze, en de ultieme verwerkelijking van wat iedere dichter, schilder en musicus ooit op papier, canvas of in geluid heeft willen bevatten.

Mijn pik begon te vibreren en te sidderen en ik moest mijn hand weghalen uit angst dat ik klaar zou komen. Meesteres Vera glimlachte naar me en gaf aan dat ze heel tevreden was met mijn zelfbeheersing, en dat ik weer moest beginnen om me voor haar af te trekken.

Toen ik me weer begon af te trekken, beloonde ze me met het ultieme geschenk van een blik op haar gezicht. Keer na keer leidde Meesteres Vera me naar de rand van een orgasme. Na een uur of nog wel langer voor mijn Meesteres gerukt te hebben en tientallen keren bijna klaar te zijn gekomen, was mijn pik opgezwollen tot proporties die de afmetingen van mijn normale erectie ruimschoots overtroffen. Mijn ballen waren strak en zwaar. Mijn hart ging als een razende tekeer en mijn gezicht droop van het zweet.

Uiteindelijk, na wat wel een eeuwigheid leek, fluisterde Meesteres Vera me toe: Straal na straal sperma barstte uit mijn pik. Ik slaakte een diepe, lange kreun van genot en verlichting en mijn pik bleef maar trillen en spuiten. Na ongeveer dertig seconden was mijn pik helemaal leeg. Toen Meesteres Vera me een knikje had gegeven, haastte ik me naar de badkamer om spullen te halen waarmee ik de rotzooi die ik gemaakt had schoon kon maken. Ik ging terug naar de slaapkamer en maakte die vlekkeloos schoon.

Ondertussen was mijn pik gekrompen en slap geworden. Meesteres Vera sprak me weer toe: Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt. Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer.

Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken.

Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten. Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend.

Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet. Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje.

Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik.

Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen.

Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit. Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes.

Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda.

Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën.

Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe. Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken.

Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje.

Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe.

Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd.

Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten.

Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen.

Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme.

Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega. We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap. Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar.

Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt.

De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen. Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen.

Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden. Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken.

Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen. Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen.

Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond.

De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. De dames blijven staan en ik ook. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen. Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. De winkel blijkt echt een winkel: De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden.

Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank. Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: Ik kies de dildo met schroefdraad.

Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: Ik durf simpelweg niet te kiezen. De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan.

Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij. Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door.

Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek. De vierde keuze is weer eenvoudig: Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende.

Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen. Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen. Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel.

Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug. De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek. Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde.

Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek. Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee.

Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag. De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen. Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen.

Deze heeft een grote klit met een piercing erdoor en lange, hangende schaamlippen die zich vochtig openen, als ze haar benen volledig spreidt. Wanneer ik mijn mond langzaam richting de kut van de dame begeef komt haar geur mij tegemoet: De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me enorm aangetrokken voelde tot haar geur en dan ook een aantal malen met mijn neus langs haar poes gesnuffeld heb, voordat ik mijn tong aan het werk heb gezet.

Dit was overigens een klusje van niets: Wat voor mij een enorm bijkomend voordeel was van het klaarkomen van de dame is dat zij dit met veel vochtverlies deed.

neuken met een slappe lul meesteres thuis