Oma is zo geil neuken in haar slaap

oma is zo geil neuken in haar slaap

..

Boerin neuken nuru massage noord holland

Ongelooflijk bekijk zelf de film! Haar echtgenoot werkt buiten de deur en geeft haar bijzonder weinig aandacht. Op een Zondagmorgen verassen haar zoons Dora op bed en plagen haar wat. Ze beginnen wat te kriebelen en te voelen en voor ze het weten loopt het uit de hand en is het spelletje omgeslagen in geile incest seks. Aan elke borst een zoon terwijl ze hun moeder lekker geil vingeren en betasten!

Dora is helemaal in haar nopjes met deze aandacht en geniet met volle teugen van de hete verassing! Op een gegeven moment rollen ze dora om en wordt ze hard doggystyle geneukt, terwijl ze haar andere zoon pijpt! Dit moet je zien om te geloven! Dora wil zichzelf klaar rijden op de pik van haar zoon en het zaad proeven van de ander! Haar ouder hebben het in de eerste instantie niet eens door en Eef staat ijskoud haar ouder te begluren hoe haar vader met diepe halen in moeders kutje neukt!

Eef wordt vanzelf opgewonden en besluit erbij te gaan liggen. Dan wordt haar aanwezigheid opgemerkt en verdwalen de handen! Voor ze het weet is ze haar vader aan het afzuigen en likt haar moeder der kutje! Hmmm wat een genot! Moeder pakt snel de camera, want dit zijn pas leuke familie kiekjes! Wat een geile boelbij deze familie. Wil jij zien hoe haar vader eerst moeder neukt en later zijn zaad in de kont van zijn dochter spuit?

Ze zitten lekker te borrelen en de alcohol stijgt naar hun hoofd. Opa bekend dat hij altijd geile gedachten over merel heeft en dat hij haar eigelijk wel een keer zou willen "voelen" Merel vind het wel een spannede gedachte en begint haar opa uit te dagen. Hmmm en ik zou het lekker vinden om mijn opa's pik een keer diep in mijn kontje te willen voelen! Haar opa vraagt met een bibberende stem of ze dat echt meent. Ja natuurlijk zegt merel, dan is het ons geheimpje! Opa begint haar intens te zoenen en houd merel stevig vast.

Zijn handen gaan omlaag en voelen haar warme borsten, en dan nog iets lager en daar treft hij een kletsnatte tienerkut aan! Haar opa en oma zijn nudisten en lopen de hele dag naakt in huis. Ook voelen ze regelmatig aan elkaar en geilen elkaar de hele dag door op. Silvia besluit ook haar kleren uit te trekken en loopt ook naakt rond. Opa slaat per ongeluk zijn kleindachter op haar kont als ze bukt, meer uit gewoonte dan met voorbedachte rade!

Silvia hupt op en zegt: Stoute opa, nou moet ik je terug pakken en grijpt naar opa's pik en geeft er een ruk aan. Opa's pik is direct stijf en grapt: Als je hem hard maakt, dan maak je hem ook weer slap!

Oma komt om de hoek en zegt: Dus wie a zegt, moet b zeggen ook! Ze pijpt haar broer wakker. Opa Neukt Kleindochter Extreme incest films! Vader neukt zijn kleine meisje! Vader neukt dronken dochter! Het grote familie geheim. Zusje wordt onder dwang geneukt Moeder Neukt Zoon Broer lokt zusje in de kelder Opa is dol op zijn kleindochters.

Irma ligt op bed te slapen en wordt wakker gemaakt door haar vader. Ze is de avond ervoor flink doorgezakt en is ver weg in dromenland.

Ze heeft heerlijke dromen en kreunt als haar vader haar wakker probeert te schudden. In haar slaap grijpt ze haar vader bij zijn kruis en maakt zijn rits open. Irma's vader kijkt verbaasd als ze gretig aan zijn pik begint te zuigen en opeens wordt Irma wakker. Wat doe ik nou? Niks aan de hand schatje, zegt haar vader, je mag gerust doorgaan hoor.

Irma voelt het vocht tussen haar benen lopen en bedenkt zich geen twee keer. Voor ze het weet trekt haat vader haar slipje uit en begint ze met vole diepe teugen aan haar vaders harde lul te zuigen.

Wil jij zien en horen hoe Irma door haar vader geneukt wordt? Al jaren was ik getrouwd met een zeer mooie meid die mij ook op seks gebied alles wilde geven waar ik om vroeg. Zo deed ze niet moeilijk over oraal vaginaal en anaal maar des ondanks kon ik het niet laten af en toe het ook nog eens buiten de deur te doen.

Ook maakte het me dan niets uit met wie en van welke leeftijd want het ging daarbij doodgewoon om het neuken met een lekkere geile slet. Maar ja je weet wel hoe het gaat ze kwam er achter en daar stond ik dan, op straat zonder plek om te slapen. Mijn ouders waren het zat mijn shit steeds op te ruimen dus van die kant hoefde ik geen medelijde meer te verwachten en mijn vrienden, ach mijn vrienden.

Dus zo was het vrijdag avond en met mijn laaste optie in mijn hand belde ik naar mijn 67 jarige oma. Natuurlijk jongen je bent van harte welkom ik laat de deur voor je open en dan zie ik je weldra verschijnen.

Daar stond ik dan een half uur later, oke het was niet de ideale slaap plek, ik had liever een lekker jong ding gescoord om nog even lekker over heen te gaan, maar ik kon teminsten warm slapen.

Binnen was het donker en met mijn koffer in de hand liep ik door naar de kamer al waar oma me nu vriendelijk begroete in haar kamerjas. Het is helaas niet zo groot hier en je zult de slaapkamer met me moeten delen maar dat lijkt me niet echt een probleem.

Ik keek haar aan, shit dat was ik glad vergeten ze had maar één slaapkamer en ik zou in het oude bed van opa moeten. Snel dronken we nog even een borrel en daarna toog ik naar de douche om voor het slapen gaan me te verfrissen. Ik kuste haar nu op haar wang en we gingen slapen. Oma begon ik daarom met mijn handen in mijn kruis om de druk iets op te vangen, bent u nog lang bezich ik sta op knappen. Ik hoorde haar even iets geschokt zich herstellen alvorens als antwoord te geven dat het veilig was binnen te komen want dat ze het douche gordijn dicht zou laten.

Ik overdacht het snel even maar dook vervolgens toch de badkamer binnen om me te ontdoen van mijn zuren. Nadat ik alles had laten lopen draaide ik me tevreden om en pas nu viel mijn oog op het douche gordijn, dat niets aan de verbeelding meer overliet. Ik kon duidelijk de kontoeren van haar lichaam ontdekken en ik zag zo haar meer dan behoorlijke gevel duidelijk naar beneden hangen.

Oke ze was dan misschien oud maar de duidelijk harde punten op haar borsten zorgde er toch voor dat mijn jaap gelijk in actie leek te komen. Tering wat zagen die tieten van haar er nog mooi vol uit, cuppie E zo schatte ik en zeker geen theezakjes zoals ik me altijd had voorgehouden. Ik gaf mijn ogen nogmaals goed de kost en zag nu haar billen tegen het gordijn aan komen en menselieve die zagen er ook nog steeds behoorlijk strak uit.

Ik stond nog steeds als aan de grond genageld kijkende naar haar handen die haar dikke tieten nu aan het insmeren waren en zich ook de beneden gang goed lieten ondersoppen. Ik stond haast op springen en dacht aan nog maar één ding klaarkomen. Ik pakte snel mijn lul beet en begon als vanzelf aan mijn gerief te werken kijkend naar mijn bloed eigen grootmama.

Als ik wat meer bij mijn positieve was geweest had ik mezelf natuurlijk moeten inhouden en weg moeten lopen maar ik ging gewoon door trekkend aan mijn op knappe staande lul. Ik werd geil van mijn eigen oma en had niet eens in de gaten wat een bizare situatie dit eigenlijk was geworden. Ineens trok ze nu het gordijn voor zich weg om iets van een plankje te pakken en bij het zien van haar enorme naakte borst kon ik het niet meer houden en begon ik zonder ophouden mijn lul van in houd te ontdoen.

Geschrokken keek ze me aan en zag ze mijn dikke klodders zaad op haar af komen en met een welgemikte straal lande een deel van mijn kwak zelfs op haar tiet vlees. Ik werd ineens wakker en vluchte al stotterend het kleine badkamertje uit. In razend tempo begon ik mezelf aan te kleden en de rest van mijn spullen mijn koffer weer in te smijten.

Hoe had ik het ooit in mijn hoofd kunnen halen zoiets te doen. Achter me hoorde ik de douche uitgaan en net op het moment dat ik mijn been in een van mijn broekspijpen probeerde te krijgen hoorde ik mijn oma vragen wat ik van plan was te gaan doen.

Beschaamd draaide ik me met één been half in mijn broek en mijn overhemp verkeerd geknoopt naar haar toe en probeerde ik me te verontschuldigen.

Ze keek me een beetje glazig aan en als antwoord op mijn stuntelige excuus hoorde ik haar zeggen, ach jongen dat geeft toch niet.

Hoezo, mompelde ik, bent u dan niet boos. Ik zag haar diep zuchten en slikken naar adem. Ik, begon ze nu, ik vond, ze viel stil. Ik vond het een, ik vond het een mooi compliment.

Hoe bedoeld u, vond u het dan niet smerig mij zo te zien staan. Nee jongen, maar praat er alsjeblieft met niemand over. Ik keek haar nog steeds ongelovig aan en zag haar zwaar adem halen. Ik beloof u dat ik het tegen niemand zal zeggen, spraak ik haast dromerig alsof zij iets verkeerd had gedaan. Ze slikte weer een brok weg en wat ik al helemaal niet meer had verwacht gebeurde voor mijn ogen, ze maakte haar badjas los en liet hem van haar afglijden. Nu zag ik mijn eigen oma volledig naakt voor me en tot mijn stomme verbazing zag ik duidelijk mijn zaad nog aan haar borst kleven.

Ook zag ik nu pas goed dat ze haar poesje kort geknipt hield en dat ze iets van een buikje had. Gelijk voelde ik mijn lul weer groeien in mijn onderbroek en zo stonden we sprakeloos tegenover elkaar. Mag ik je wat vragen, begon ze nu met een bibbering in haar stem, vind je mijn lichaam niet oud en lelijk.

Ik slikte mijn schroom zoveel mogelijk weg en antwoordde haast zonder stem, u bent prachtig. Hoe stom het nu ook klonk ik had altijd zo een verstoord beeld gehad van bejaarde dat ik niet eens hoefde te liegen bij deze vraag. Ze had het lichaam van iemand van hooguit vijftig en ze wond me enorm op. Ja ze was grijs en ja ze was oud van leeftijd en ja haar borsten waren niet helemaal vol meer, maar ik stond voor haar als een man met een enorme behoefte haar te gaan neuken, haar mijn eigen oma.

Langzaam knopte ik mijn hemp nu weer los en ik zag haar kijken naar elke beweging. Mijn broek en mijn sokken alles trok ik weer uit en aangekomen bij mijn slip hoorde ik een verrukking uit haar mond komen die ik mijn leven zal heugen.

Met een klap voelde ik mijn lid tegen mijn buik aan slaan en zag ik mijn grootmoeder met open mond en groote ogen naar mijn pik kijken. Ze zij niets maar kwam voorzichtig op me af ik keek naar haar en zij naar mijn glimmende eikel, paars blauw half uit zijn schulp. Ik voelde haar hand rond mijn lid knijpen en voor mijn ogen knielde ze nu naar de grond. Stevig begon ze me nu af te zuigen, mijn eigen grootmama.

Ik hoorde haar warme mond soppend over mijn paal glijden en ik pakte als in een waas haar hoofd beet. Even liet ze mijn pik nu uit haar mond glijden om mij te bekennen dat ze in jaren niet zo een lekker pik had mogen zuigen.

Ik lijk wel gek, kreunde ze terwijl ze mijn pik werderom even door haar mond liet glijden, je bent mijn kleinzoon maar ik wil niets liever dan je aan je heerlijke pik zuigen.

Ja toe maar oma, wierp ik haar vol overtuiging toe, zo lekker ben ik in tijden niet gezogen, ga door. Weer likte ze mijn pik van onder tot boven en al snel werd ik weer diep door haar gepijpt. Ik snakte naar adem, opweg geholpen naar een mega orgasme. O stop alstubliefd ik ga zo komen. Ik zag haar ogen naar me op kijken en weer liet ze mijn pik even los uit haar heerlijke warme mond. Ik durf het haast niet te vragen, hoorde ik haar nu zeggen, maar wil je me asljeblieft je geil laten proeven.

Klaar komen in u mond, antwoordde ik haast verbaasd. Haar hand bleef ondertussen als een duivel langs mijn paal flitsten en ik wist dat ik het niet lang meer zou gaan houden. Toe, bracht ze weer uit, spuit je zaad in mijn mond, ik wil je geil proeven. Ik pakte haar hoofd beet te einde niets meer te kunnen zeggen en bij het binnen glijden van haar zachte mond begon ik gelijk mijn zaad in haar te lozen.

Ik zag nu hoe ze slikte en hier en daar iets uit haar mond liet glijden hoe geil ik hievan werd was echt ongeloofelijk.oma is zo geil neuken in haar slaap

..Sex maatje gezocht oma keelneuken

  • Oma is zo geil neuken in haar slaap
  • Negerinnen kutje sex brabant
  • Zal niet meer weten hoe dat voeld zo,n knoepert in mijn doosje.
  • 997

Kutje volspuiten vrouw zoekt pijpdate


Stevig begon ze me nu af te zuigen, mijn eigen grootmama. Ik hoorde haar warme mond soppend over mijn paal glijden en ik pakte als in een waas haar hoofd beet. Even liet ze mijn pik nu uit haar mond glijden om mij te bekennen dat ze in jaren niet zo een lekker pik had mogen zuigen. Ik lijk wel gek, kreunde ze terwijl ze mijn pik werderom even door haar mond liet glijden, je bent mijn kleinzoon maar ik wil niets liever dan je aan je heerlijke pik zuigen.

Ja toe maar oma, wierp ik haar vol overtuiging toe, zo lekker ben ik in tijden niet gezogen, ga door. Weer likte ze mijn pik van onder tot boven en al snel werd ik weer diep door haar gepijpt.

Ik snakte naar adem, opweg geholpen naar een mega orgasme. O stop alstubliefd ik ga zo komen. Ik zag haar ogen naar me op kijken en weer liet ze mijn pik even los uit haar heerlijke warme mond.

Ik durf het haast niet te vragen, hoorde ik haar nu zeggen, maar wil je me asljeblieft je geil laten proeven. Klaar komen in u mond, antwoordde ik haast verbaasd. Haar hand bleef ondertussen als een duivel langs mijn paal flitsten en ik wist dat ik het niet lang meer zou gaan houden. Toe, bracht ze weer uit, spuit je zaad in mijn mond, ik wil je geil proeven. Ik pakte haar hoofd beet te einde niets meer te kunnen zeggen en bij het binnen glijden van haar zachte mond begon ik gelijk mijn zaad in haar te lozen.

Ik zag nu hoe ze slikte en hier en daar iets uit haar mond liet glijden hoe geil ik hievan werd was echt ongeloofelijk. Zo mooi, zo lekker, ik genoot van het zien van dit prachtige mens. Ze likte nu mijn hele pik schoon en ik trok haar snel van de grond omhoog. Ik keek haar in haar ogen en nu hoorde ik haar zeggen, het spijt me jongen dit had ik nooit mogen doen. Uit de grond van mijn hard, antwoordde ik oma ik wil u neuken.

Wat bracht ze als haast verstomd uit. Ik wil u neuken, ik wil u kut. Ik hijgde van opwinding en zag haar verbazing en en geilheid vermengd. Wil je dat echt? Wil je echt mijn kut in? Ja, antwoordde ik nog steeds met droge stem, als u dat ook wilt wil ik graag met mijn lul bij u naar binnen, ik wil u kut likken en u palen, neuken, naaien.

O jongen, kruende ze ik ben zo geil ik, ik, kom neuk oma. Ik waggelde nu met haar mee naar haar bed en zag haar haar benen voor me open slaan. IK zakte voorover en rook haar kut geur. O ja, kruende ze weer, toe dan jongen lik mijn spleet.

Ik liet mijn tong naar haar glimmende poesje gaan en weldra proefde ik het sap van deze oude vrouw. Als heerlijk verse mossel likte ik haar dikke uitstekkende lippen en zoog ik me vast op haar heerlijke kut.

IK stopte een vinger naar binnen en voelde haar warmte. Ze hijgde hard en ik voelde haar warme hand mijn pik weer omsluiten.

O kreunde ze, lekker, lekker je tong. Ik zocht haar klitje en begon haar nu met twee vingers te nemen. Ze kreunde harder en ik begon langzaam mijn zuig tempo op haar klit te verhogen. Aaaahhhhh, hoorde ik nu en aan de omklemming van mijn pik te voelen zou dit niet meer lang gaan duren. Snel liet ik dan ook even los om naar haar gezich te kijken. O jongen ga door ik kwam bijna.

Ik zag haar gerimpelde gezicht pijnlijk van genot naar me kijken en ik kuste haar vol op haar mond. Al die tijd vingerde ik haar oude, nog opvallend strakke kut en langzaam probeerde ik mijn tong bij haar in haar mond te krijgen. Veel had ze niet nodig en al snel stond ik daar mijn eigen grootmoeder te tongen tewijl ik twee vingers door haar kut liet glijden.

Nu liet ik haar mond weer los en hoorde ik haar smeken haar klaar te maken. Toe lieverd lik me klaar, het is zo lekker, laat me klaar komen. Ik kuste haar dikke tepel en zoog even aan haar harde punt. Wil u echt klaar komen Oma, wierp ik nog één maal plagerig op. Ja, ja, toe dan lik mijn oude kut klaar.

Ook het zien van de krachtige orgasmes maaakt haar kutje enorm nat. Als hij haar begint op te wrijven geeft ze toe aan haar wilde gevoelens en begint ze hem spontaan te pijpen! Hmm het zilte voorvocht zorgt ervoor dat ze helemaal los gaat!

Wil jij zien hoe David in zijn geile moeder klaarkomt??? Haar vader is de aangewezen persoon om bij aan te kloppen. Vader Dries ziet het niet zo zitten, want zijn dochter heeft een gat in haar hand en hij zou nog zoveel terug krijgen waar ze maar niet mee over de brug komt. Het zijn harde tijden, zegt vader Dries tegen zijn dochter. Maar pap, ik MOET echt beltegoed hebben, anders ben ik compleet al mijn vriendinnen kwijt!

Je gaat maar lekker op je rug liggen zegt haar vader, dan heb je zo een belkaart bij elkaar En als ik jou nou eens lekker verwen pap, Wat dacht je daarvan? Kunnen we het op een accoordje gooien? Vader Dreis ziet in de ogen van zijn dochter het slecht heeft. Nou vooruit met die geit! Als jij je vader eens lekker wilt pijpen, dan kunnen we wel zaken doen! Ongelooflijk bekijk zelf de film! Haar echtgenoot werkt buiten de deur en geeft haar bijzonder weinig aandacht.

Op een Zondagmorgen verassen haar zoons Dora op bed en plagen haar wat. Ze beginnen wat te kriebelen en te voelen en voor ze het weten loopt het uit de hand en is het spelletje omgeslagen in geile incest seks. Aan elke borst een zoon terwijl ze hun moeder lekker geil vingeren en betasten! Dora is helemaal in haar nopjes met deze aandacht en geniet met volle teugen van de hete verassing! Op een gegeven moment rollen ze dora om en wordt ze hard doggystyle geneukt, terwijl ze haar andere zoon pijpt!

Dit moet je zien om te geloven! Dora wil zichzelf klaar rijden op de pik van haar zoon en het zaad proeven van de ander! Haar ouder hebben het in de eerste instantie niet eens door en Eef staat ijskoud haar ouder te begluren hoe haar vader met diepe halen in moeders kutje neukt! Eef wordt vanzelf opgewonden en besluit erbij te gaan liggen.

Dan wordt haar aanwezigheid opgemerkt en verdwalen de handen! Voor ze het weet is ze haar vader aan het afzuigen en likt haar moeder der kutje! Hmmm wat een genot! Moeder pakt snel de camera, want dit zijn pas leuke familie kiekjes! Wat een geile boelbij deze familie. Wil jij zien hoe haar vader eerst moeder neukt en later zijn zaad in de kont van zijn dochter spuit?

Ze zitten lekker te borrelen en de alcohol stijgt naar hun hoofd. Opa bekend dat hij altijd geile gedachten over merel heeft en dat hij haar eigelijk wel een keer zou willen "voelen" Merel vind het wel een spannede gedachte en begint haar opa uit te dagen. Hmmm en ik zou het lekker vinden om mijn opa's pik een keer diep in mijn kontje te willen voelen! Haar opa vraagt met een bibberende stem of ze dat echt meent. Ik belde om 8. Een halfuurtje later kwam ik bij de woning van mijn schoonouders aan zij wonen 5 minuten met de auto van ons vandaan.

Mijn schoonmoeder liet ons binnen en liep zelf nog in haar badjas, mijn schoonvader was al een uurtje op zijn werk. Ik had Kevin op mijn arm en de luiertas hing om mijn schouders, die was even snel nodig want mijn zoon had zo te ruiken een broekje vol. Mijn schoonmoeder rook het ook en nam Kevin van mijn over, geef maar hier lachte zij, oma zal jouw even verschonen mannetje.

Toen zij zijn luier uitdeed zat het tot aan zijn rug, o jee dat wordt even afspoelen zei ze en liep met Kevin naar de badkamer. Zet jij maar koffie Richard zei ze dan ga ik je zoon even wassen en verschonen.

Ik ging de keuken in en terwijl ik op de koffie wachten liep ik ook even naar de badkamer. Daar werd ik verrast omdat mijn schoonmoeder onder de douche stond met Kevin, dit had ik niet voorzien. Kevin krijste van plezier samen met zijn oma onder de douche, terwijl ik niet wist hoe ik moest reageren, vooral niet omdat mijn schoonmoeder niet leek geschrokken te zijn nu ik voor de douchecabine stond en naar hun keek.

Hij zat helemaal onder lachte zij en ik moest zelf toch ook nog douche dus ik doe het maar even zo zei ze. Ik kreeg een compleet beeld van haar naakte lichaam, wat ik natuurlijk nog nooit eerder had gezien. Mijn schoonmoeder zag er nog lekker strak uit, dat zij slank was wist ik wel, maar nu zag ik ook dat zij een kale doos had en grote dikke tepels op haar nog stevige tieten.

Ik werd er geil van, het was best wel confronterend om haar naakt te zien, maar omdat zij zo rustig bleef,voelde ik alleen maar veel adrenaline in mijn lichaam opkomen. Mijn schoonmoeder opende de deur en gaf mijn Kevin aan, droog jij hem even af zei ze. Terwijl ik daaraan begon kwam zij ook onder de douche vandaan en stond vlak naast mij toen zij zich ook begon af te drogen. Voor mijn neus bukte zij zelf zodat ik tegen haar blote gleuf met dikke schaamlippen aankeek.

De spanning steeg behoorlijk bij mijn, maar ik moest ook mijn concentratie houden bij Keven die moe was en bijna in slaap dreigde te vallen toen ik bezig was met hem aan te kleden. Ik zal hem even op mijn bed laten slapen zei mijn schoonmoeder en liep nog steeds helemaal bloot met Kevin naar haar slaapkamer. Ik bleef nog heel even staan in de badkamer en ruimde de handdoeken op, ik was er vanuit mijn doen om mijn schoonmoeder naakt te zien en ik kan niet anders zeggen dat zij er ondanks haar 55 jaar nog goed en aantrekkelijk uitzag, ik had er een stijve lul van in mijn broek gekregen.

Maar ja het is wel de moeder van mijn vrouw! Ik liep ook naar haar slaapkamer om te zien of mijn zoon al sliep, mijn schoonmoeder had nog steeds niets aan en zat voorover gebogen over Kevin heen die midden op haar bed lag. Zij zong zachtjes een slaapliedje met haar billen naar mij toe, weer keek ik rechtstreeks in de speet tussen haar benen. Ze draaide zich om, hij slaapt glimlachte mijn schoonmoeder die op dat zelfde moment haar ogen over de bobbel in mijn broek liet gaan.

Vind je het spannend Richard om mij naakt te zien vroeg zij nog steeds heel relax, en kwam van het bed af, ik kon even niets zeggen en pakte haar vast. Ik weet achteraf nog steeds niet waar ik het lef hiervoor vandaan haalde, maar gaf mijn schoonmoeder een zoen op haar mond. Er kwam geen afwijzing en het volgende moment speelde onze tongen met elkaar en volgde er een lange intense tongzoen.

Toen dat gebeurde behoef het verder geen uitleg meer en weet je samen dat je op zo moment open voor elkaar staat en seks met elkaar wil. Ik dacht nergens meer over na, maar keek nog wel even naar mijn zoon die lekker lag te slapen. Het was mijn schoonmoeder die zei, kom Richard laten wij naar de logeerkamer gaan, daar stond ook een groot bed waar wij op gingen liggen. Mijn schoonmoeder opende al snel mijn broek en deed deze uit. Ik was heel geil en ik voelde een spanning in mijn lijf die ik nog nooit gevoeld had, ik kon het bijna niet geloven toen ik mijn schoonmoeder ik noem haar vanaf hier maar bij haar meisjes naam Elly, haar lippen om mijn lul sloot.

Elly begon mij heerlijk te pijpen, ze had mijn lul stevig te pakken en kon goed pijpen, haar dochter pijpte ook altijd goed, maar misschien omdat het nieuw was, ik vond dat Elly zeker met ervaring pijpte. Al snel steeg het bloed niet alleen door mijn lul maar ook in mijn hoofd begon het te werken. Ik vroeg of zij omgekeerd op mijn lichaam wilde komen liggen terwijl ik snel mijn overhemd uitdeed, ik wil je geile kutje proeven zei ik vrij grof in mijn opwind tegen haar.

Haar stem trilde ook toen zij daarop reageerde door in 69 op mij te komen liggen en te zeggen, lik mijn kutje maar eens flink Richard, ik heb het nodig.

Ik zag haar benen voor mijn open gaan, Elly had mijn lul alweer in haar geile pijpmond gezogen en drukte haar kutje tegen mijn mond. Ik vond het heel geil en apart om de moeder van mijn vrouw de eerste voorzichtige likjes over haar kutje te geven. Ze bleek een geile warme vrouw te zijn, haar kutje werd goed nat en haar klitje steeds dikke.

Mijn lul en ballen bewerkte zij goed, ze lag lekker geil te draaien met haar kontje en vroeg of ik haar nog wat snelle en diepe wilde likken. Ik ging er helemaal voor en zoog lekker haar schaamlippen en klit strak in mijn mond, met mijn tong cirkelde ik in haar kutje en duwde voorzichtig een vinger in haar mooie gevormde,uitnodigende sterretje. Elly reageerde er goed op,haar kutje en kontgaatje spande aan en ik vond het supergeil zoals zij klaar kwam.

Elly bleek haar orgasme lang vast te kunnen houden, er kwam ontzettend veel vocht tijdens haar orgasme mijn mond in. Het viel mij op dat er tijdens haar orgasme een energiebron in haar lichaam los kwam wat ik bij geen enkele vrouw zo heftig had gevoeld. Haar fysieke kracht nam enorm toe, ik voelde haar handen met kracht mijn ballen en lul strak trekken waardoor er een enorme spanning op mijn lul kwam.

Hierdoor werden mijn bloedvaten bijna afgeklemd en zette mijn orgasme inwerking, mijn sperma spoot haar mond en keel in. Elly slikte alles in. Heel erotisch en super sensueel kwam Elly omhoog en kwam daardoor geklemd met haar dijen strak om mijn hoofd te zitten, ik snoof haar vrouwelijk uitscheiding van haar kutvocht op toen zij deze positie in man en Elly,s schaamlippen om mijn neus gekruld kwamen te zitten.

Tergend langzaam wreef zij een paar keer haar kutje over mijn gezicht en ging toen langzaam verder over mijn lichaam. Ik keek mijn schoonmoeder op haar rug toen zij via mijn borstkas en buik met haar natte kutje over mijn lichaam ging, het bleek bij haar naspel te horen waar zij zichtbaar geil van bleef.